-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Σιγά μην είναι μόνο 1% του ανθρώπινου πληθυσμού οι ομοφυλόφιλοιΟι Τούρκοι μήπως;;;;;;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πχ στην Αττική είχαμε ένα κάποιο οικοσύστημα στην Πάρνηθα. Κάηκε το μεγαλύτερο μέρος του, σήμερα καίγεται κι η Βαρυμπόμπη, η Πεντέλη με τον Υμηττό είναι πεδίο δοκιμών για καύσιμες ύλες κλπ. Επειδή δεν προβλέπεται αναστροφή της κατάστασης, αυτό το θεωρώ κατεστραμμένο οικοσύστημα.
Πλέον έχουμε: ανθρώπους, έντομα, ποντικαράδες, σκυλιά και γατιά σαλονιού και μετανάστες (αυτό ήταν για ψάρεμα P:).Η Παρνηθα ηταν ενα ελλασονος οικολογικης σημασιας συστημα, ασε που ηταν και σε μεγαλο βαθμο τεχνητο.
-
blah*
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ποιο ειδος ΤΡΕΦΕΤΑΙ με φαλαινες και θα εκλειψει;Οι Ιάπωνες!
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
ποιο ειδος ΤΡΕΦΕΤΑΙ με φαλαινες και θα εκλειψει;
Οι Ιάπωνες!
τωρα χτυπας ευαισθητη φλεβα και εισαι εγκαθετος
αλλα θα σου απαντησω: οι ιαπωνες ειναι 150 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ απο την ελλαδα και 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ απο ΗΠΑ. πρωτα θα εκλειψει η... αμερικη και μετα οι ιαπωνες
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πχ στην Αττική είχαμε ένα κάποιο οικοσύστημα στην Πάρνηθα. Κάηκε το μεγαλύτερο μέρος του, σήμερα καίγεται κι η Βαρυμπόμπη, η Πεντέλη με τον Υμηττό είναι πεδίο δοκιμών για καύσιμες ύλες κλπ. Επειδή δεν προβλέπεται αναστροφή της κατάστασης, αυτό το θεωρώ κατεστραμμένο οικοσύστημα.
Πλέον έχουμε: ανθρώπους, έντομα, ποντικαράδες, σκυλιά και γατιά σαλονιού και μετανάστες (αυτό ήταν για ψάρεμα P:).Η Παρνηθα ηταν ενα ελλασονος οικολογικης σημασιας συστημα, ασε που ηταν και σε μεγαλο βαθμο τεχνητο.
Για την Αθήνα δεν μου φαίνεται ελλάσονος σημασίας. Όσο για το θέμα του τεχνητού, ΟΚ, δεν είχε και καγκουρώ δα. Ούτε είναι αυτοσκοπός η 'καθαρότητα' του οικοσυστήματος, πχ όταν φυτεύουμε ζώνες με φυλλοβόλα για να προστατεύσουμε τα εύφλεκτα κωνοφόρα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οι Ιάπωνες!
αλλα θα σου απαντησω: οι ιαπωνες ειναι 150 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ απο την ελλαδα και 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ απο ΗΠΑ. πρωτα θα εκλειψει η... αμερικη και μετα οι ιαπωνες
Τα χουμε πει ρε μάστορα. Πάλι θα τα ξαναλέμε; Το μπροστα η πίσω εξαρτάται απο την θέση που το κοιτάς.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οι Ιάπωνες!
....αν επιζήσουν απο τους σεισμούς...
-
Οι Ιάπωνες δεν είναι αυτοί που πεθαίνουν από την πολλή δουλειά; Μάλλον θα ψοφήσουν πριν τους Έλληνες (τουλάχιστον).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι Ιάπωνες δεν είναι αυτοί που πεθαίνουν από την πολλή δουλειά; Μάλλον θα ψοφήσουν πριν τους Έλληνες (τουλάχιστον).οι ιαπωνες ζουν περισσοτερο απο καθε αλλο λαο στον πλανητη:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... expectancy
(εχει το .. μακαου κ την ανδορα πανω απο την ιαπωνια αλλα δεν μιλαμε για κρατιδια αλλα για λαους. )
-
Αυτό αναφέρεται στις παλιές γενιές που έτρωγαν αποκλειστικά ρύζι και ψάρια και πέταγαν τάπες στο βαρέλι με το σακέ. Οι νεότεροι έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής και δεν τους βλέπω τόσο καλά.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
==>οι φίλοι μας οι nihonjin είναι 150 χρόνια πιο κοντά στην καταστροφή? ή πάμε με την όπισθεν?
-
Αν βγάλεις τροχαία και τσιγάρο τους περνάμε όλους χαλαρά.
-
157 Russia 65.87 59.12 73.03
δειτε ποσο χαμηλα ειναι η ρωσια
μεσος ορος στους αντρες 59 χρονιακατι χωρες ρε πστ μου....σουαζιλανδη 31 χρονια,αγκολα 32....ελεος
-
Αυτά τα 30-32 προκύπτουν μάλλον λόγω τεράστιας παιδικής θνησιμότητας...
-
Και όχι μόνο. Αν στα 15 χρειαστείς εγχείρηση σκωληκοειδίτιδος τελείωσες.
-
Αν βάλεις και το AIDS που θερίζει....
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αν ορθολογιστικά αποδείξει κανεις οτι περισσεύεις, είσαι έτοιμος να αυτοκτονήσεις;
Θα αστειεύεσαι βέβαια...Να ξέρεις ότι θεωρώ το 95% του πληθυσμού ηλίθιους και άχρηστους, δεν προτείνω καθόλου να τους εξαφανίσουμε..Προφανώς όμως θεωρώ ότι μας 'περισσεύουν' οι ηλίθιοι
koutsan, είσαι απ τα άτομα που τεκμηριώνουν την άποψή τους καλά. Τι σημαίνει ηλιθιότητα και χρησιμότητα για σένα; Πολύ αφαιρετικό μου ακούγεται. Εχεις στο μυαλό σου κάτι σαν iq test;
-
Πάντα υπάρχουν trade offs.
α)Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα ο 'ηλίθιος' να έχει ανοσία στον καρκίνο ή υπερκινητικό σπέρμα;
β) Αν ήταν όλοι έξυνποι, ο κάθε Μαγγίνας θα έπρεπε να καθαρίζει την τουαλέτα του με τα χεράκια του. -
Δεν χρειάζεται να τεκμηριώσω κάτι γιατί πρόκειται για μια προσωπική και εξορισμού υποκειμενική άποψη...Όπως μπορεί να θεωρώ το 95% του πληθυσμού άσχημους, έτσι τους θεωρώ ηλίθιους...Αυτή η διαπίστωση αφορά μόνο εμένα και τον τρόπο που αντιμετωπίζω τους γύρω μου, προφανώς όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν εμένα ηλίθιο και κάνουν μάλιστα και πολύ καλά : συμφωνώ μαζί τους και δεν έχω και καμία όρεξη να τους πείσω για κάτι άλλο, αλλά δεν έχω και το παραμικρό συμφέρον να το κάνω...Ακόμα και αν 10 εκατομμύρια Ελλήνων πιστεύουν ακράδαντα ότι είμαι κόπανος η ζωή μου θα συνεχίσει να κυλάει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και πριν χωρίς καμία συνέπεια...Κανένα κίνητρο λοιπόν δεν έχω για να εμπλακώ σε οιαδήποτε συζήτηση για να 'υπερασπιστώ' τον εαυτό μου ή την άποψή μου.
Άλλωστε βασική συνιστώσα στη ζωή μου είναι αυτή : η αποφυγή εμπλοκής με ηλίθιους οι οποίοι φυτρώνουν παντού και πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια...Μόνη λύση για να έχεις την ησυχία σου : η ελάχιστη έκθεση σε αυτούς και τη ζωή τους και η παρατήρησή τους από μακριά ως αντικείμενο ψυχαγωγίας και απόλαυσης...Αφού δεν μπορείς να τους πολεμήσεις απόλαυσέ τους
Τόσο απλά...Α και μην ξεχάσω : αν και τους θεωρώ ηλίθιους δεν τους μισώ, ίσα ίσα νομίζω ότι προσπαθώ και να βοηθάω όταν και όσο μπορώ οιονδήποτε νομίζει ότι μπορώ να κάνω κάτι...Απλώς δεν τους θέλω στα πόδια μου ούτε σαν προϊσταμένους, ούτε σαν υφισταμένους, ούτε σαν πελάτες, ούτε σαν συνεργατές, ούτε τίποτα. Μα όλοι είναι ηλίθιοι ? Όχι βέβαια αλλά είναι εντελώς αδύνατον να αποφύγεις να πέσεις σε στίφη ηλιθίων τα οποία θα μου προκαλέσουν αλλεργικό σοκ και πιθανότατα θάνατο ...Γι αυτό λοιπόν προτιμώ να στερούμαι κάποια πράγματα για να γλυτώσω από την κατάρα των βλακών
Μακριά κι αγαπημένοι λοιπόν, ο καθένας να βαράει το βιολάκι του και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]