-
προφανως ο φιλος απο οταν συνδεσε το Νοκια του στο usb επελεξε απο το κινητο την επιλογη mass storage (μαζικη αποθηκευση). Παιζει ενα θεμα με αυτη την επιλογη. Ενω αν ειχες επιλεξει απλα συνδεση με το PC Suite δεν θα παθαινες τιποτα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
R.I.P.πάντως η μάνα μου έχει ένα ίδιο το οποίο επιβιώνει στα χέρια της.
Γιατί; Να κάηκε πλακέτα αποκλείεται, σοφτγουερικό είναι το πρόβλημα. Αν του το φλασάρουν από την αρχή σε ένα νόκια κλαμπ, δε θα στρώσει όπως ήταν καινούριο;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Nokia...Αμεσως εσυ
Σε μενα ειχε συμβει (καταλαθος) να βγει το καλωδιο ενω εκανα update μεσω nsu . Νοκια 6233 .
Ακομα ζει .Σταυρο , οπως λεει και ο Σπυρος , κανε μια επισκεψη στο πλησιεστερο Νοκια Σοπ .
-
Ρε παιδιά, ο ξάδερφός μου έχει καρτοκινητό ΤΙΜ, και θέλει να πάει σε συμβόλαιο κοτε. Του είπαν 6 βδομάδες σύνολο για να ολοκληρωθει η φορητότητα. Tόσο πολύ καιρό θέλω;
-
Oχι , θελεις 10 εργασιμες μερες .
-
Τι μαλακίες του λένε τότε; 10 μέρες ακόμα και για καρτοκινητο άλλου παροχου;
-
Για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ φορητοτητα
Του ειπανε μαλατσια !
-
Το μυρίστηκα.
-
παιδιά σορρυ για την αναστάτωση, εντάξει είναι το κινητό (pebkac)
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
παιδιά σορρυ για την αναστάτωση, εντάξει είναι το κινητό (pebkac)στον V@silis πέστο...
-
Καλά, μη νομίζεις... μάλλον πωλητήριο θα μπει όπου να ναι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στον V@silis πέστο...
ώρες ώρες γίνεσαι πιο κουραστικός κ απο τον πασχο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε παιδιά, ο ξάδερφός μου έχει καρτοκινητό ΤΙΜ, και θέλει να πάει σε συμβόλαιο κοτε. Του είπαν 6 βδομάδες σύνολο για να ολοκληρωθει η φορητότητα. Tόσο πολύ καιρό θέλω;πες του να μεινει στη wind.
εχει τις καλύτερες επιδοτήσεις... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ρε παιδιά, ο ξάδερφός μου έχει καρτοκινητό ΤΙΜ, και θέλει να πάει σε συμβόλαιο κοτε. Του είπαν 6 βδομάδες σύνολο για να ολοκληρωθει η φορητότητα. Tόσο πολύ καιρό θέλω;
πες του να μεινει στη wind.
εχει τις καλύτερες επιδοτήσεις...+1. Kαι το καλύτερο customer care και non-branded συσκευές.
-
Ρε παιδια... την υπηρεσια αγοραζετε η την συσκευη? Προσωπικα ποτε δεν μπηκα σε αυτη την λογικη... ποτε δεν χρησιμοποιησα επιδοτησεις.... Οι επιδοτησεις δεν ειναι ακριβως τζαμπα! Δεσμευεσαι με συμβολαιο, σε συγκεκριμενο προγραμμα. Επιπροσθετα τι να τα κανω τα 50-100 ευρω επιδοτησης παραπανω οταν το δικτυο της Χ εταιριας ειναι οικος ανοχης...?
Το καλο customer care ειναι αυτο που δεν χρειαζεται! Στην Cosmote παντως... 2 φορες που τους χρειαστηκα τα τελευταια.... 10 χρονια (περασαν κιολας...) τους εστειλα mail και λυθηκε ετσι (ουτε τηλεφωνα, ουτε αναμονες)
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ρε παιδια... την υπηρεσια αγοραζετε η την συσκευη? Προσωπικα ποτε δεν μπηκα σε αυτη την λογικη... ποτε δεν χρησιμοποιησα επιδοτησεις.... Οι επιδοτησεις δεν ειναι ακριβως τζαμπα! Δεσμευεσαι με συμβολαιο, σε συγκεκριμενο προγραμμα. Επιπροσθετα τι να τα κανω τα 50-100 ευρω επιδοτησης παραπανω οταν το δικτυο της Χ εταιριας ειναι οικος ανοχης...?Το καλο customer care ειναι αυτο που δεν χρειαζεται! Στην Cosmote παντως... 2 φορες που τους χρειαστηκα τα τελευταια.... 10 χρονια (περασαν κιολας...) τους εστειλα mail και λυθηκε ετσι (ουτε τηλεφωνα, ουτε αναμονες)
Και γιατί να μην εκμεταλλευτείς την επιδότηση ρε μάστορα αν δεν πρόκειται ν' αλλάξεις δίκτυο; Εκτός και αν εσύ κάθε χρόνο αλλάζεις εταιρία.
Και ναι, τα 50-100 ευρώ μια χαρά μου φαίνονται όταν δεν αγοράζω τηλέφωνο που κάνει πάνω από 200. -
υπάρχει τρόπος να συνδέσω το κινητό στο pc και με το ακουστικό/μικρόφωνο του pc να κάνω κλήσεις?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
στον V@silis πέστο...
ώρες ώρες γίνεσαι πιο κουραστικός κ απο τον πασχο
moi ?
Nokia...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και γιατί να μην εκμεταλλευτείς την επιδότηση ρε μάστορα αν δεν πρόκειται ν' αλλάξεις δίκτυο; Εκτός και αν εσύ κάθε χρόνο αλλάζεις εταιρία.
Και ναι, τα 50-100 ευρώ μια χαρά μου φαίνονται όταν δεν αγοράζω τηλέφωνο που κάνει πάνω από 200.Δεν αλλαζω δικτυο... δεν γουσταρω να δεσμευομαι ομως ουτε σε δικτυα ουτε σε ταρριφες! Επιπροσθετα τιποτε δεν ειναι δωρο. Προσωπικα θα ηθελα να καταργηθουν οι επιδοτησεις και να βελτιωθουν οι τιμες των υπηρεσιων τους. Και οπως ειπα... αγοραζω την υπηρεσια, οχι την επιδοτηση. Πρωτο μου μελημα λοιπον ειναι η ποιοτητα των υπηρεσιων.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Προσωπικα θα ηθελα να καταργηθουν οι επιδοτησεις και να βελτιωθουν οι τιμες των υπηρεσιων τους. Και οπως ειπα... αγοραζω την υπηρεσια, οχι την επιδοτηση. Πρωτο μου μελημα λοιπον ειναι η ποιοτητα των υπηρεσιων.+oo
στην Wind που είμαι τώρα ζητάω φτηνότερα τιμολόγια και όχι επιδοτήσεις. Κι επειδή η εταιρεία είναι ευέλικτη μου τα δίνει. Συσκευή όπως είναι γνωστό εδώ μέσα αγοράζω μόνος μου.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]