-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχει και σχοινάκι mini usb για να το κρεμάω στο λαιμό!
από τα πιο χρήσιμα ....έχω κι εγώ στο Nokia BH 902 oled display.
έχει αναγνώριση κλήσης και οθονούλα.
το έχω χωρίς το κλιπ για να κρέμεται στο αυτί (βγαίνει)...96 ευρά.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ έχω αυτό:
Plantronics Discovery 650. Βλέπει 2 συσκευές ταυτόχρονα, είναι πανάλαφρο και μπορείς να το έχεις συνέχεια στο αυτί χωρίς να ενοχλεί. Εχει και...κρεμάστρα και στέκεται χωρίς πρόβλημα.
Μόνο κακό του η αυτονομία, σε μένα με λίγη χρήση, θέλει φόρτιση κάθε 3-4 μέρες.
Τιμή, Ελλάδα καμιά 60άρα, στο Ebay ~50€. Προσοχή αν αγοράσετε από Αγγλία στον φορτιστή: θα χρειαστείτε αντάπτορα (ο Κούκος δεν έχει άλλον φορτιστή, μην τον ενοχλείτε... )Κ εγω αυτο εχω.
Αλλα αυτα τα ζελεδακια που μπαινουν στ αυτι χαλανε ευκολα και δεν τα πουλανε σαν ανταλλακτικο:( -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Βοήθεια από τους πιο ψαγμένους!!!Λοιπόν, μετά από μία σύντομη έρευνα για το HP ipaq 614 διαπίστωσα ότι έχει κάποια μικρά προβλήματα.
- Όταν γράφεις sms με το πληκτρολόγιο (όχι από την οθόνη) δεν αντιστοιχούν οι ελληνικοί χαρακτήρες στα κουμπία που αναγράφονται.
2.Όταν γράφεις sms με ελληνικούς χαρακτήρες περιορίζει το sms σε 70 χαρακτήρες και όχι σε 160.
3.Όταν πας να γράψεις με το πληκτρολόγιο της οθόνης με ελληνικούς χαρακτήρες πρέπει να το γυρνάς στα ελληνικά για κάθε ένα χαρακτήρα.
4.Δεν απενεργοποιείται το 3G με αποτέλεσμα την πιο γρήγορη πτώση της μπαταρίας και σε κα΄ποιες περιπτώσεις να μην έχει ισχυρό σήμα.
Ξέρει κάποιος αν αυτά διορθώνονται??
Από το τεχνικό τμήμα της hp είπαν σε φίλο που το έχει ότι σύντομα θα βγει νέο λογισμικό που θα τα διορθώσει αυτά. Μπορώ να βασιστώ σε αυτό και να το αγοράσω ή να το αποφύγω??Περιμενεις να βγει νεο λογισμικο, το περναει ο φιλος σου και αν λυθουν τα προβληματα, το τσιμπας
- Όταν γράφεις sms με το πληκτρολόγιο (όχι από την οθόνη) δεν αντιστοιχούν οι ελληνικοί χαρακτήρες στα κουμπία που αναγράφονται.
-
Περιμενα ενα φιλο να φερει απο Αμερικη iphone, αλλα μου ειπε οτι το καινουριο τελικα δεν το δινουν σκετη συσκευη. Γνωριζει κανενας σχετικα?
Ακομα πωλειται σε Αγγλια, Γερμανια? (και αν ξερει και κανενας τιμες)
Καμμια εναλλακτικη στο iphone?
-
Vodafone hellas oσονούπω.....
-
διαφορετικα μονο απο Ιταλια στα 499Ε το 8αρι η 569Ε το 16αρι .
πληρως ξεκλειδωτα δουλευουν με ολα τα δικτυα στον κοσμο.εχω παρει 5 για φιλους... εγω εχω το παλιο δεν το αλλαζω...χρησιμοποιω της αδερφης μου που και που!!!
αξιζει να περιμενεις ομως γιατι πρεπει να εχεις και καλο data plan ....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
διαφορετικα μονο απο Ιταλια στα 499Ε το 8αρι η 569Ε το 16αρι .
πληρως ξεκλειδωτα δουλευουν με ολα τα δικτυα στον κοσμο.ακριβώς το ίδιο θα ισχύει και για την ελληνική vodafone.
Η συσκευή που θα παρέχεται από τη Vodafone θα είναι κλειδωμένη για άλλες χώρες ή θα λειτουργεί με κάρτα SIM ξένων δικτύων; H συσκευή που θα παρέχεται από τη Vodafone θα λειτουργεί με κάρτες sim ελληνικών και ξένων δικτύων. Η Vodafone μπορεί να δεσμευτεί για την σωστή λειτουργία και χρήση όλων των δυνατοτήτων της συσκευής εφόσον λειτουργεί με σύνδεση συμβολαίου Vodafone.
Είμαι συνδρομητής συμβολαίου και έχω άλλη μία σύνδεση στην WIND/Cosmote. Θα μπορώ να χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα τη συσκευή και με τις 2 sim; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκευή που θα προμηθευτείτε από τα καταστήματά μας με κάρτα sim οποιουδήποτε ελληνικού ή ξένου δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Η εταιρεία μας μπορεί να δεσμευτεί για την σωστή λειτουργία και χρήση όλων των δυνατοτήτων της συσκευής μόνο αν αυτή λειτουργεί με σύνδεση συμβολαίου Vodafone. Για να μπορείτε να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα της συσκευής σε πολύ προνομιακές χρεώσεις, σας προτείνουμε να μεταφέρετε τώρα τη γραμμή σας στη Vodafone με συμβόλαιο διατηρώντας τον υπάρχοντα αριθμό σας..
XΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ 8GB 499€ & 16GB 569€.
http://www.vodafone.gr/portal/client/faq/FAQLoadCategories!FAQItems.action?faqCategoryId=306
http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3361 -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγώ έχω αυτό:
Plantronics Discovery 650. Βλέπει 2 συσκευές ταυτόχρονα, είναι πανάλαφρο και μπορείς να το έχεις συνέχεια στο αυτί χωρίς να ενοχλεί. Εχει και...κρεμάστρα και στέκεται χωρίς πρόβλημα.
Τιμή, Ελλάδα καμιά 60άρα, στο Ebay ~50€. Προσοχή αν αγοράσετε από Αγγλία στον φορτιστή: θα χρειαστείτε αντάπτορα (ο Κούκος δεν έχει άλλον φορτιστή, μην τον ενοχλείτε... )Κ εγω αυτο εχω.
Αλλα αυτα τα ζελεδακια που μπαινουν στ αυτι χαλανε ευκολα και δεν τα πουλανε σαν ανταλλακτικο:(http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=150382
Τα πουλάνε, Άλεξ..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγώ έχω αυτό:
Αλλα αυτα τα ζελεδακια που μπαινουν στ αυτι χαλανε ευκολα και δεν τα πουλανε σαν ανταλλακτικο:(http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=150382' target='_blank
Τα πουλάνε, Άλεξ..
Thanx
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Βοήθεια από τους πιο ψαγμένους!!!
Λοιπόν, μετά από μία σύντομη έρευνα για το HP ipaq 614 διαπίστωσα ότι έχει κάποια μικρά προβλήματα.
2.Όταν γράφεις sms με ελληνικούς χαρακτήρες περιορίζει το sms σε 70 χαρακτήρες και όχι σε 160.
3.Όταν πας να γράψεις με το πληκτρολόγιο της οθόνης με ελληνικούς χαρακτήρες πρέπει να το γυρνάς στα ελληνικά για κάθε ένα χαρακτήρα.
4.Δεν απενεργοποιείται το 3G με αποτέλεσμα την πιο γρήγορη πτώση της μπαταρίας και σε κα΄ποιες περιπτώσεις να μην έχει ισχυρό σήμα.
Ξέρει κάποιος αν αυτά διορθώνονται??
Από το τεχνικό τμήμα της hp είπαν σε φίλο που το έχει ότι σύντομα θα βγει νέο λογισμικό που θα τα διορθώσει αυτά. Μπορώ να βασιστώ σε αυτό και να το αγοράσω ή να το αποφύγω??Περιμενεις να βγει νεο λογισμικο, το περναει ο φιλος σου και αν λυθουν τα προβληματα, το τσιμπας
Είναι μία λύση και αυτο...
Απλά δεν έχω την υπομονή να περιμένω και δεν ξέρω για πόσο καιρο θα ισχύει η επιδότηση.
Μάλλον Δευτέρα θα το πάρω απλά ελπίζοντας... - Όταν γράφεις sms με το πληκτρολόγιο (όχι από την οθόνη) δεν αντιστοιχούν οι ελληνικοί χαρακτήρες στα κουμπία που αναγράφονται.
-
θα προτεινα να μην ασχοληθεις καθολου με το HP 614... βγήκε τελειως καθυστερημενα, δεν εχει software υποστηριξη απο Ελλάδα, μην ελπίζεις σε καμια διορθωση... αυτα ειναι ευχολογια εκτος και αμα το δεις με τα ματια σου. Επιπροσθετα πλεον ειναι outdated technology. Φυλα τα λεφτα σου...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
θα προτεινα να μην ασχοληθεις καθολου με το HP 614... βγήκε τελειως καθυστερημενα, δεν εχει software υποστηριξη απο Ελλάδα, μην ελπίζεις σε καμια διορθωση... αυτα ειναι ευχολογια εκτος και αμα το δεις με τα ματια σου. Επιπροσθετα πλεον ειναι outdated technology. Φυλα τα λεφτα σου...Aρχικά καλορίζικο το δικό σου.
Εννοείς ότι η εδώ HP δεν θα ασχοληθεί με την αναβάθμιση software??
Γιατί είναι outdated technology??Άλλη πρόταση αντί αυτού??
Εγώ είχα σκεφτεί και το diamond που πήρες αλλά στο πλαίσιο λέει ότι έρχεται με αγγλικό λογισμικό (θα έχει ελληνικά windows?), επίσης δεν έχει flash η φωτογραφική, και το βασικότερο δεν έχει πληκτρολόγιο. Ένα μήνυμα να θέλω να στείλω θα πρέπει αν χρησιμοποιώ και τα δύο χέρια...
Όσο για τους χάρτες μου είπαν ότι θέλει άλλα 100 euro, αλλιώς σπασμένους να βρώ (΄που δεν ξέρω που και πως να τους εγκαταστήσω) -
Nokia 6300.
Το σύνδεσα στο PC με usb, και έβαλα το mode μεταφοράς αρχείων για να μεταφέρω μερικές φωτογραφίες που είχα βγάλει. Μετά έφυγα βιαστικά και ξέχασα να επιλέξω να βγει από αυτό το mode όταν αποσύνδεσα το καλώδιο...
Αποτέλεσμα*; Πέραν των μπλε led στα πλάγια όταν πατώ το on/off, κανένα άλλο σημάδι ζωής.
Έβγαλα/έβαλα τη μπαταρία, και πάλι τίποτα.
Τόσο ευαίσθητα είναι ρε γμτ;[*] πιθανολογώ ότι έγινε από αυτό, διότι δεν πρόσεξα αμέσως τι έγινε, απλώς το έβαλα στην τσέπη μου, και το διαπίστωσα μερικές ώρες μετά όταν το χρειάστηκα...
Ένα αυτό, κι άλλο ένα το 3310 που με είχε ταλαιπωρήσει απίστευτα, αν ξαναδεί τα λεφτάκια μου η Nokia...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Nokia 6300.
Το σύνδεσα στο PC με usb, και έβαλα το mode μεταφοράς αρχείων για να μεταφέρω μερικές φωτογραφίες που είχα βγάλει. Μετά έφυγα βιαστικά και ξέχασα να επιλέξω να βγει από αυτό το mode όταν αποσύνδεσα το καλώδιο...
Αποτέλεσμα*; Πέραν των μπλε led στα πλάγια όταν πατώ το on/off, κανένα άλλο σημάδι ζωής.
Τόσο ευαίσθητα είναι ρε γμτ;[*] πιθανολογώ ότι έγινε από αυτό, διότι δεν πρόσεξα αμέσως τι έγινε, απλώς το έβαλα στην τσέπη μου, και το διαπίστωσα μερικές ώρες μετά όταν το χρειάστηκα...
Ένα αυτό, κι άλλο ένα το 3310 που με είχε ταλαιπωρήσει απίστευτα, αν ξαναδεί τα λεφτάκια μου η Nokia...
Δεν ξέρω, πάντως αν χάλαγαν έτσι τα PDA μου....
Τα έχω βγάλει-βάλει τόσες φορές στο USB , ακόμη κι όταν μετέφεραν αρχεία ή έκαναν εγκατάσταση, που αν ήταν τόσο ευαίσθητα, θα τα είχα πάρει στο χέρι από καιρό! -
Το έχω κάνει άπειρες φορές και με το W800i μου. Που αν δεν χάλαγε το joystick δεν θα είχα λόγο να το αλλάξω κιόλας...
-
Nokia 6300.
Εβγαλες την καρτα μνημης και να δοκιμασεις να το ανοιξεις χωρις αυτη;
-
Τίποτα..
-
R.I.P.
πάντως η μάνα μου έχει ένα ίδιο το οποίο επιβιώνει στα χέρια της.
-
Τίποτα..Οταν το συνδεεις με το usb στον υπολογιστη εχεις καμια αντιδραση ή ......
-
Nokia...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]