-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
δεν είχα σκεφτεί να πάρω το K850.....η διαφορά ήταν 50 euro........
Εχουν ακουστει καποια πραγματακια για προβληματα στα κουμπια αφης (σκονη κλπ) , στις επιδοσεις τις καμερας και δυσχρηστια στο πληκτρολογιο .
Απλα τα αναφερω , οχι οτι θα σου εβγαζε ολο προβληματα .Τι λεει c702 ? Γενικες εντυπωσεις ?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
δεν είχα σκεφτεί να πάρω το K850.....η διαφορά ήταν 50 euro........
Εχουν ακουστει καποια πραγματακια για προβληματα στα κουμπια αφης (σκονη κλπ) , στις επιδοσεις τις καμερας και δυσχρηστια στο πληκτρολογιο .
Απλα τα αναφερω , οχι οτι θα σου εβγαζε ολο προβληματα .Τι λεει c702 ? Γενικες εντυπωσεις ?
μου άρεσε η σχεδίαση, εύχρηστο και με δυνατότητες (είχα παλιά το Nokia 6233 & N70), η αυτονομία με μέτρια χρήση και 24 ωρο γύρω στις 4 μέρες......
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπόν, το πράμα έχει ως εξής: δεν είχα χαλάσει/σπάσει/ρίξει κάτω ποτέ κινητό στη ζωή μου ως τώρα. Ή μάλλον, ως δυο μήνες πριν.Τώρα πια: το Ε65 πέθανε (καφές), το 6680 αργοπεθαίνει (άμμος) και το W810i δε με καλύπτει στην καμία.
Ζητείται κινητό με Symbian, κατά προτίμηση Nokia, κατά προτίμηση E-series και, ει δυνατόν, οικονομικό. Με δεδομένο ότι ΔΕ μιλάω πολύ (σαπίζω τα sms όμως), να κωλώσω με το SAR του Ε51? Καμιά άλλη πρόταση;
Σημείωση: το 'καλοφτιαγμένο' Ε65, όσο φανταστικά κι αν με είχε βολέψει (κάνει ό,τι ακριβώς χρειάζομαι), στους 2 μήνες πάνω άρχισε να δείχνει σημάδια διάλυσης του μηχανισμού slide (η δεξιά ράγα είχε χαλαρώσει και κουνιόταν όλο) και είχε ξεφλουδίσει το καφέ μεταλλικό χρώμα γύρω γύρω, χωρίς να μπαίνει ΠΟΤΕ σε στενές τσέπες και να έχει πέσει κάτω.
E66?
-
ή ενημέρωση λογισμικού σε κινητό τηλέφωνο τι ρόλο παίζει ?
-
Ενημερωνει το λογισμικο , διορθωνει bugs , επιδοσεις hardware (π.χ. φωτο) κλπ.
Απαραιτητο . -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
E90...
Οικονομικό είπα ρε
Σοβαρά, με ψήνει πολύ το Ε51. Με G700 και G900 αξίζει ν' ασχοληθώ; Αν και τώρα που το σκέφτομαι... Αν είναι να ξεπέσω σε Sony, και επειδή δεν παίζει να με βολέψει το UIQ, χτυπάω ένα K810i με 2 κατοστάρικα και την περνάω...
το Κ810 είναι καλή επιλογή (1 το κρατούμενο)
δες το Ε66 που έρχεται μέχρι τέλος του μήνα (2η επιλογή)Καλό φαίνεται, αλλά ποτέ πια slide και Nokia, μετά το χάλι του Ε65. Αν δεν είχε κάνει μπάνιο με καφέ, θα είχε διαλυθεί σίγουρα ο μηχανισμός του.
Δε θέλω qwerty πληκτρολόγιο. Επιπλέον, θα έρθει μάλλον ακριβά.
6500 slide?
Gay
Εζητηθη symbian .
Ορθόν. Μέσα σε ένα μήνα που αναγκαστικά χρησιμοποιώ το 810i, (ξανα)σιγουρεύτηκα ότι δε με βολεύει τίποτα πλην symbian.
...Αφου θελει κατι οικονομικο, ας παρει το Ε51
Εχμ... το πήρα σήμερα το πρωί
Εις γνώσιν μου το υψηλό SAR, ελπίζω να μη μου βράσει το κρανίο. Από δυνατότητες πάντως είναι σούπερ, έχει WiFi να περνάει η ώρα, για την κάμερα ποσώς με απασχολεί, οθόνη, πληκτρολόγιο και μεταλλική κατασκευή μια χαρά. Αρκετά value for money πιστεύω. -
Εις γνώσιν μου το υψηλό SAR, ελπίζω να μη μου βράσει το κρανίο. Από δυνατότητες πάντως είναι σούπερ, έχει WiFi να περνάει η ώρα, για την κάμερα ποσώς με απασχολεί, οθόνη, πληκτρολόγιο και μεταλλική κατασκευή μια χαρά. Αρκετά value for money πιστεύω.Από δυνατότητες είναι καλύτερη επιλογή Θα το είχα πάρει κι εγώ και μόνο το SAR με κόλλησε! Καλορίζικο! (....και μόνο bluetooth)
(κάνε σε 6 μήνες μία αξονική να δούμε τι συμβαίνει με το SAR )
-
Με 'γεια Κρους ! Ποσο το πηρες ?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Με 'γεια Κρους ! Ποσο το πηρες ?€268 από Πλαίσιο.
-
...Αφου θελει κατι οικονομικο, ας παρει το Ε51
Εις γνώσιν μου το υψηλό SAR, ελπίζω να μη μου βράσει το κρανίο. Από δυνατότητες πάντως είναι σούπερ, έχει WiFi να περνάει η ώρα, για την κάμερα ποσώς με απασχολεί, οθόνη, πληκτρολόγιο και μεταλλική κατασκευή μια χαρά. Αρκετά value for money πιστεύω.Καλοριζικο!
Εγω που το πηρα για επαγγελματικη χριση -αρα μιλαω ολη μερα- δεν εχω παρατηρισει καμια δυσφορια οπως με το Χ500+ που μου εψηνε το αυτι.... -
Ευτυχής κάτοχος του
http://plantronics.com/north_america/en ... oyager-815' target='_blank
-
Εγώ έχω αυτό:
Plantronics Discovery 650. Βλέπει 2 συσκευές ταυτόχρονα, είναι πανάλαφρο και μπορείς να το έχεις συνέχεια στο αυτί χωρίς να ενοχλεί. Εχει και...κρεμάστρα και στέκεται χωρίς πρόβλημα.
Μόνο κακό του η αυτονομία, σε μένα με λίγη χρήση, θέλει φόρτιση κάθε 3-4 μέρες.
Τιμή, Ελλάδα καμιά 60άρα, στο Ebay ~50€. Προσοχή αν αγοράσετε από Αγγλία στον φορτιστή: θα χρειαστείτε αντάπτορα (ο Κούκος δεν έχει άλλον φορτιστή, μην τον ενοχλείτε... ) -
Μηπως να παμε στο :: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#5] ;
-
Ειναι αρκετα τα θρεντ που ειναι πανω απο 100 (αυτα που εχουν συνεχεια #x) , μηπως εχει αλλαξει κατι και παει μεχρι 200 πέιτζις ?
-
Βοήθεια από τους πιο ψαγμένους!!!
Λοιπόν, μετά από μία σύντομη έρευνα για το HP ipaq 614 διαπίστωσα ότι έχει κάποια μικρά προβλήματα.
- Όταν γράφεις sms με το πληκτρολόγιο (όχι από την οθόνη) δεν αντιστοιχούν οι ελληνικοί χαρακτήρες στα κουμπία που αναγράφονται.
2.Όταν γράφεις sms με ελληνικούς χαρακτήρες περιορίζει το sms σε 70 χαρακτήρες και όχι σε 160.
3.Όταν πας να γράψεις με το πληκτρολόγιο της οθόνης με ελληνικούς χαρακτήρες πρέπει να το γυρνάς στα ελληνικά για κάθε ένα χαρακτήρα.
4.Δεν απενεργοποιείται το 3G με αποτέλεσμα την πιο γρήγορη πτώση της μπαταρίας και σε κα΄ποιες περιπτώσεις να μην έχει ισχυρό σήμα.
Ξέρει κάποιος αν αυτά διορθώνονται??
Από το τεχνικό τμήμα της hp είπαν σε φίλο που το έχει ότι σύντομα θα βγει νέο λογισμικό που θα τα διορθώσει αυτά. Μπορώ να βασιστώ σε αυτό και να το αγοράσω ή να το αποφύγω?? - Όταν γράφεις sms με το πληκτρολόγιο (όχι από την οθόνη) δεν αντιστοιχούν οι ελληνικοί χαρακτήρες στα κουμπία που αναγράφονται.
-
E90...
Οικονομικό είπα ρε
Σοβαρά, με ψήνει πολύ το Ε51. Με G700 και G900 αξίζει ν' ασχοληθώ; Αν και τώρα που το σκέφτομαι... Αν είναι να ξεπέσω σε Sony, και επειδή δεν παίζει να με βολέψει το UIQ, χτυπάω ένα K810i με 2 κατοστάρικα και την περνάω...
εφόσον σαπίζεις τα σμσ ένα μεταχείρο Ε61 ή ένα καινούριο Ε71 με full qwerty να γουστάρεις. (edit: τώρα είδα ότι πήρες το Ε51...καλή επιλογή κανει καλό βραστό....εγκέφαλο σούπα )
@ mr. diamond corsair
-
car_crazy , για τους χαρακτηρες των μηνυματων πανε στις ρυθμισεις . Δε γνωριζω που ακριβως ειναι σε ενα hp αλλα ξερω οτι υπαρχει ρυθμιση . Ψαξ' το
-
Δεν το έχω πάρει ακόμα...Ψάχνω να δω αν θα το πάρω.
Απλά αν αυτά δεν διορθωθούν άμεσα με κάποιο τρόπο δεν θα το αγοράσω και θα πάω σε κάτι άλλο -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ευτυχής κάτοχος τουhttp://plantronics.com/north_america/en ... oyager-815' target='_blank' target='_blank
Πόσο και από πού Νίκο;
-
expansys, €102
Αυτό που με εκανε να το πάρω είναι η συρταρωτή θύρα που φέρνει το μικρόφωνο κοντά στο στόμα σου. Πάντα φώναζα με τα ΒΤ επειδή, ασυναίσθητα, νόμιζα ότι δεν με ακούει ο αλλος!
Εχει και σχοινάκι mini usb για να το κρεμάω στο λαιμό!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]