-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
pasxo εκτός του ότι είσαι και ''βάζελος'' το Bravo σου είναι πολύ πιο καγκούρικο από τη Fabia μου.Ποιός νομίζεις ότι είναι ο λόγος που δεν έχει πάρει ακόμα Cee'd?
Μα φυσικά ότι δεν μπορεί να βρει ακόμα body kit και σποιλερς για να το καγκουρέψει.
-
Σιγα ρε,το παω στον τολια και το κανω φινα με 2Κ...αν και μιλαμε για κια παλι ε;πφφφφ παω παλι να πλυνω τα χερια μου..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σιγα ρε,το παω στον τολια και το κανω φινα με 2Κ...αν και μιλαμε για κια παλι ε;πφφφφ παω παλι να πλυνω τα χερια μου..Εχεις ψάξει και το ceed που και πως καγκουρεύεται;
-
Καγκουρεμα,μη φανταστεις τπτ...μπρος πισω σποιλερ πλαινα σκερτς φρυδακια πιο μεγαλους υαλοκαθαριστηρες μια μπουκα Φ60 ενα σετ κονι 6ποντα φιμε 3ου σταδιου και αυτοκοληητα dragon style.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καγκουρεμα,μη φανταστεις τπτ...μπρος πισω σποιλερ πλαινα σκερτς φρυδακια πιο μεγαλους υαλοκαθαριστηρες μια μπουκα Φ60 ενα σετ κονι 6ποντα φιμε 3ου σταδιου και αυτοκοληητα dragon style.Κάτι μου λέει πως αν ανεβάσεις φωτο του bravo θα κλειδωθει μόνο του το τοπικ
-
Εχει ανεβει... Καμια σχεση,το δικο μου ειναι εργοστασιακο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχει ανεβει... Καμια σχεση,το δικο μου ειναι εργοστασιακο...Σχετικό είναι αυτό Πόσο % της εξωτερικής του επιφάνειας είναι εργοστασιακή;
-
Απαντώ ΚΑΙ εδώ, παρότι κ. Αναστασίου πληροφορήθηκα τόσο για να τηλεφωνήματά σας στο περιοδικό (λυπάμαι, έλειπα ταξίδι), έλαβα το πμ του fabiawrc και σας έχω ήδη απαντήσει και με e-mail. Εφόσον το συνεχίζετε με απαιτητικό τρόπο (που δεν δικαιούστε), οφείλω να απαντήσω ΚΑΙ εδώ. Σημειώνω ότι κουβέντα δημοσίως, εδώ, πάνω σε αυτό το θέμα ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ δεν πρόκειται να γίνει. Θα αναρτηθεί η απάντησή μου, και η κουβέντα θα συνεχιστεί μεταξύ μας, αν το επιθυμείτε και δύναμαι κι εγώ να το κάνω. Τυχόν απαντήσεις σε αυτό το ποστ, από ΟΠΟΙΟΝ και να είναι, θα διαγραφούν χωρίς ειδοποίηση και χωρίς εξήγηση.
Ο χρήστης Αντώνης Αναστασίου έγραψε:
1ον.Εγραψα γνωστός – άγνωστος γιατί τον κύριο φασικά τον ξέρω και παρόλο που με έχει δει στο δρόμο με το αμάξι μου δεν είχε το θάρρος να με σταματήσει να μου πει όλα αυτά που γράφει εκ του ασφαλούς πίσω από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του ή να με ρωτήσει 5 πράγματα για το αυτοκίνητο που του κανανε εντύπωση όπως έγραψε ΚΑΙ να πάρει την άδεια να ποστάρει το αμάξι ΜΟΥ στο νετ.Δεν χρειάζεται κανενός η άδεια για να ποσταριστεί το αυτοκίνητό σας στο ίντερνετ, ούτε το δικό μου, ούτε κανενός βεβαίως.
2ον.Αυτοι που σεβοντε το τους συνανθρώπους και ποστάρουν το θέμα ,γνωρίζουν ότι είναι θέμα αρχής σε περίπτωση φωτογραφίας αυτοκινήτου στο ιντερνέτ ,σβήνονται τα νούμερα της πινακίδας.
Δεν είναι καθόλου έτσι. Οι πινακίδες είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ προς ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ και καθημερινά τις βλέπουν χιλιάδες ζεύγη μάτια. Όποιος ενοχλείται, μπορεί είτε να τις κρύψει, είτε να τις αφαιρέσει, αναλαμβάνοντας το κόστος των ευθυνών του φυσικά.
3ον.Ο κύριος εκτός του ότι είναι άσχετος όπως διαβάζω είναι και ψεύτης γιατί έγραψε..
από HighFidelity την 11/07/08 18:54
Το παραπάνω Skoda έχει:
1.αυτοκόλλητο ό,τι να 'ναι: WRC αυτοκόλλητο σηματάκι , είναι ό,τι να 'ναι, αφού WRC car ΔΕΝ είναι.
2.τραγική ξαπλώστρα
3. εκτρωματικό βόδι κιτ με πολυεστέραΑυτή είναι η γνώμη του. Σας λυπεί, αλλά δεν θα του στερήσουμε το δικαίωμα να την έχει και να την εκφράζει.
4ον. Το παρακάτω αναφέρετε στους όρους του 4τ
- Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε θεωρεί πως υλικό στο 4T-Forum είναι προσβλητικό ή υβριστικό ή εν γένει αντιτίθεται σε νόμους της Ελλάδας ή τον κανονισμό χρήσης, πρέπει αμέσως να ειδοποιήσει (με προσωπικό μήνυμα ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) τους επόπτες
Οι συντονιστές ειδοποιήθηκαν και το γνωρίζετε.
5ον.ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….
Είναι κάγκουρας και μάλιστα καραμπινάτος. ,περι 35 ποντους ,και διάφορα αλλα που…τι να πω ,απλά είναι ντροπή παιδια για την σελίδα που γραφουν πολλοι συνανθρωποι μας να πέφτει σε τέτοιο επίπεδο.Δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι συνάνθρωποι μας την πολυτέλεια να έχουν pc ή να γνωρίζουν ότι το αυτοκίνητο τους είναι στα πυρά κάποιου για να μπορούν να στέλνουν πμ.μ στους διαχηρηστες.
Η σελίδα αυτή δίνει βήμα ελεύθερης άποψης (εντός ορίων βεβαίως) σε χιλιάδες ανθρώπων, και έτσι θα παραμείνει. Εντός κάποιων ορίων, αλλά θα παραμείνει. Το συγκεκριμένο θέμα δε, είναι εξ ολοκλήρου χιουμοριστικού χαρακτήρα, και αναφέρεται στο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΟ θέμα της εμφάνισης. Κοινώς, τα γούστα διαφέρουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό να είναι αιτία για αντιπαράθεση και, όσο περνάει από το χέρι μου, ΔΕΝ επιτρέπω αντιπαραθέσεις πάνω σε αυτό.
6ον.Το αμαξι ο καθενας το εχει όπως το εχει για την παρτη του ,εάν καποιοι ενοχλουντε μην τα κοιτατε και μην σας τρωνε 5-10 λεπτα από την ζωη σας βγαζωνταστα φωτογραφιες ,αφτα τα 5-10 λεπτα μπωρειτε να κανετε κατι χρησημω για εσας.
Ακριβώς για το λόγο που αναφέρετε, ότι το αμάξι του ο καθένας το έχει για την πάρτη του και (προφανώς) του αρέσει, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ασχολείστε με το γούστο του άλλου, εφόσον είστε χαρούμενος με την επιλογή σας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το παρόν ποστ είναι αφορμή για να ξεκαθαριστεί άπαξ και δια παντός το θέμα με τις πινακίδες. ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να σβήνονται οι πινακίδες σε φωτό που ανεβαίνουν εντός του παρόντος φόρουμ. Ως εκ τούτου, το ζήτημα αυτό αφήνεται στη διακριτική ευχέρεια του καθενός.
-
Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε, να θυμίσω πως είχε ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό πριν λίγους μήνες:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1220281#p1220281Δείτε τότε πως αντιμετωπίστηκε το όλο θέμα (κυρίως από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που δέχτηκε και πολύ πιο καυστικά σχόλια από ότι στην παρούσα περίπτωση) και πως αντιμετωπίστηκε τώρα. Θεωρώ λίγο υπερβολική την αντίδραση του κ.Αναστασίου. Με καλή θέληση και συζήτηση μεταξύ των ατόμων που εμπλέκονται σε αυτή την παρεξήγηση, θα μπορούσε εύκολα να λυθεί το πρόβλημα και να μην πάρει τέτοια έκταση το όλο θέμα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το παρόν ποστ είναι αφορμή για να ξεκαθαριστεί άπαξ και δια παντός το θέμα με τις πινακίδες. ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να σβήνονται οι πινακίδες σε φωτό που ανεβαίνουν εντός του παρόντος φόρουμ. Ως εκ τούτου, το ζήτημα αυτό αφήνεται στη διακριτική ευχέρεια του καθενός.Θα ήταν, θεωρώ, ενδιαφέρον κε Krusenstern να εξετάσετε τα παραπάνω σε συνάρτηση με την ενότητα 'ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 4Τ-FORUM' και -ενδεικτικά- υπό το πρίσμα:
- του Νόμου 2472/1997 και της Οδηγίας 95/46/ΕΚ,
- της Κανονιστικής Πράξης 1/1999 ΑΠΠΔ,
- του Νόμου 2774.1999, της Οδηγίας 97/66/ΕΚ, και της Σύστασης 558.2003 που αναφέρονται στην ιδιωτική ζωή στον τηλεπικοινωνιακό τομέα,
- της Υπουργικής απόφασης 80329.2003, της Οδηγίας 2002.58.ΕΚ, της Σύστασης R(99)5, του Ψηφίσματος 2003.C48 και της Σύστασης 2003.203 που αναφέρονται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και συναλλαγές...
Αυτά, θεωρώντας ότι συμβάλλουν -έστω και κατ' ελάχιστο- στην καλύτερη λειτουργία ενός τόσο ενδιαφέροντος ιστοχώρου...
Με εκτίμηση,
And3 -
-
Ο χρήστης And3 έγραψε:
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το παρόν ποστ είναι αφορμή για να ξεκαθαριστεί άπαξ και δια παντός το θέμα με τις πινακίδες. ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να σβήνονται οι πινακίδες σε φωτό που ανεβαίνουν εντός του παρόντος φόρουμ. Ως εκ τούτου, το ζήτημα αυτό αφήνεται στη διακριτική ευχέρεια του καθενός.
Θα ήταν, θεωρώ, ενδιαφέρον κε Krusenstern να εξετάσετε τα παραπάνω σε συνάρτηση με την ενότητα 'ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 4Τ-FORUM' και -ενδεικτικά- υπό το πρίσμα:
- του Νόμου 2472/1997 και της Οδηγίας 95/46/ΕΚ,
- της Κανονιστικής Πράξης 1/1999 ΑΠΠΔ,
- του Νόμου 2774.1999, της Οδηγίας 97/66/ΕΚ, και της Σύστασης 558.2003 που αναφέρονται στην ιδιωτική ζωή στον τηλεπικοινωνιακό τομέα,
- της Υπουργικής απόφασης 80329.2003, της Οδηγίας 2002.58.ΕΚ, της Σύστασης R(99)5, του Ψηφίσματος 2003.C48 και της Σύστασης 2003.203 που αναφέρονται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και συναλλαγές...
Αυτά, θεωρώντας ότι συμβάλλουν -έστω και κατ' ελάχιστο- στην καλύτερη λειτουργία ενός τόσο ενδιαφέροντος ιστοχώρου...
Με εκτίμηση,
And3Ευχαριστούμε, θα το κοιτάξουμε. Ως τότε, καλώς ή (αν αποδειχθεί) κακώς, τα πράγματα έχουν ως γράφω ανωτέρω.
-
Οι εξατμίσεις-αστεράκια όλα τα λεφτά!!!
19ρες ζάντες έχει??
-
ε δεν ειμαστε καλά...
http://www.youtube.com/watch?v=aEnK4Hyw ... re=related
οσοι καταφερετε κ δειτε πανω απο 2 βιντεάκια απο τα related σας βγαζω το καπελο (με το λαγουδακι!!)
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
19ρες ζάντες έχει??
μπα.. 21+ στανταρ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εχει ανεβει... Καμια σχεση,το δικο μου ειναι εργοστασιακο...ΠΟΥ; ΒΑΛΕ LINK
edit: Ελα ρε Πάσχο, με απογοήτευσες Το είδα και στενοχωρήθηκα. Μια χαρά είναι το bravo σου.
Εγω περίμενα να δώ κάτι εντυπωσιακό. Κάτι σε χρυσόμυγα βάψιμο, με κάνα δυο σιδερώστρες και
τιμόνι μακλάρεν φ1 στυλ, να έρπει στο πάτωμα με αρνητικό κάμπερ 45 μοίρες. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
edit: Ελα ρε Πάσχο, με απογοήτευσες Το είδα και στενοχωρήθηκα. Μια χαρά είναι το bravo σου.
Εγω περίμενα να δώ κάτι εντυπωσιακό. Κάτι σε χρυσόμυγα βάψιμο, με κάνα δυο σιδερώστρες και
τιμόνι μακλάρεν φ1 στυλ, να έρπει στο πάτωμα με αρνητικό κάμπερ 45 μοίρες.Ξερεις που λενε ... η ελπιδα πεθαινει παντα ... τελευταια
-
Απ ότι θυμάμαι το συγκεκριμένο έχει μπεί και στο Carbage!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ευχαριστω και χαιρετω ολους τους φιλους που εχουμε καιρο να τα πουμε..για τον λόγο της επιστροφής
Australia Uber Alles!!!!! [#4]