-
Ρίξε ότι μπορείς!!!! Είσαι πολύ οργανωμένος!!!!
-
Φιλε NIGA σε λιγο καιρο θα σε φτιαξω με πολλες τετραθυρες μπερλινες!Ισως καποιες απο αυτες να τις αποκτησεις κιολας!
-
Δωσε,δωσε..
Δε βλεπω 2CV,ΡONY,ΦΑΡΜΑ,και ελληνικα.Ξερεις κανενα;
-
Στο safari εχω βαλει ενα ΡΩΣ που βρηκα στον Πορο!Τσεκαρε το, μπορει να σου αρεσει!Για να μη σε αφησω παραπονεμενο εχουμε και λεμε!
Δυο ΑΤΤΙΚΑ δοτες ανταλλακτικων για τριτο!Καποια στιγμη μου ειπε οτι πουλιωστουσταν αυτος που ειχε το συνεργειο(στο Ν.Ηρακλειο) ομως μετακομησε το μαγαζι στη Μεταμορφωση και εχω χασει τα ιχνη τους!
Η DS αυτη ηταν 23 αν θυμαμαι καλα και ηταν και αυτη για δοτης μαζι με μια αλλη!
Sorry για το δακτυλο αλλα βιαζομουνα λογω σκυλιων!
Στο ιδιο συνεργειο,PANHARD DYNA Z x 2!Μου τα εδινε για 1500Ε!Και αυτα δοτες!
Και τελος ενα οχημα το οποιο βρισκοταν πριν απο χρονια καπου στην Αλσουπολη ομως εδω και κανα δυο χρονια!
Αν εχεις πληροφοριες για αυτο και για το αλλο αγνωστο στο safari καθως και για το ΡΩΣ ενημερωσε με!
Θα επανελθω και με αλλα! -
Dyna Z!!!
-
Αν εχεις πληροφοριες για αυτο και για το αλλο αγνωστο στο safari καθως και για το ΡΩΣ ενημερωσε με!
Θα επανελθω και με αλλα![/quote]http://en.wikipedia.org/wiki/Biotechnia ... _Trikyklon' target='_blank' target='_blank
Και τα Αττικα ειναι καλα. Βρηκα ενα σε γκaραζ μαζι με κοκκινο BMW Isetta (!)
Μ ενδιαφερουν κυριως PONY,Farma,Sherpa,Attika, Daihatsu Zebra,127 Amico,Mebea FOX
-
Το Fiberfab Sherpa δεν ήταν ελληνικό, γερμανικό ήταν με βάση το 2CV.
-
Συνεχιζω λοιπον με καποιες προτιμησεις σου!
CITROEN AMI μαζι με WILLYS JEEP(το κλειστο,WAGONEER το λεγανε ή καπως ετσι)Στο βαθος υπαρχει ενα πρασινο VOLVO PV544 και ενα κοκκινο TRANSPORTER SPLITSCREEN!
Σε μια μαντρα στη Νερατζιωτισσα μαζι με πολλα στρατιωτικα WILLYS και οχι μονο!
Σκελετος απο ενα PONY στην Κοζανη σε ενα συνεργειο!
DAIHATSU τζιπακι στο Γαλατα!Ζητω συγνωμη απο ολους που δεν το εβαλα μαζι με τα αλλα απο το Γαλατα-Πορο αλλα μου ξεφυγε!
DAIHATSU CUORE στη Ν.Μακρη που ομως δεν υπαρχει πια
Θα βγαλω και αλλες φωτο απο τη μαντρα με το ami αλλα αργοτερα! -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Συνεχιζω λοιπον με καποιες προτιμησεις σου!
CITROEN AMI μαζι με WILLYS JEEP(το κλειστο,WAGONEER το λεγανε ή καπως ετσι)Στο βαθος υπαρχει ενα πρασινο VOLVO PV544 και ενα κοκκινο TRANSPORTER SPLITSCREEN!
[url=http://img391.imageshack.us/my.php?image=citroenami6willysjeepwajz8.jpg][img]Η γνωστή μάντρα στο Μαρούσι με τους θησαυρούς. Το φορτηγάκι 4L όμως δεν το ανέφερες
Το Βόλβο είναι πράσινο απο την οπτική γωνία που τραβήχτηκε η φωτογραφία και κόκκινο όταν το βλέπεις απο τις γραμμές του ηλεκτρικούDAIHATSU τζιπακι στο Γαλατα!Ζητω συγνωμη απο ολους που δεν το εβαλα μαζι με τα αλλα απο το Γαλατα-Πορο αλλα μου ξεφυγε!
[url=http://img171.imageshack.us/my.php?image=daihatsu1yn1.jpg][img]ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!! Είναι μάλιστα το νεότερο F50.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Το Fiberfab Sherpa δεν ήταν ελληνικό, γερμανικό ήταν με βάση το 2CV.Και οχι μονο . Φτιαχνοταν και στην Ελλαδα απο τον Ιγγλεση.
-
Συνεισφερω και εγω με τα εξης
ALFA ROMEO ALFASUD στα κτελ Κοζανης!Ο ορισμος του σκουριασμενου!Δεν υπαρχει πλεονΑυτή δεν ήταν έτσι, πρέπει να την κατέστρεψαν πρόσφατα.
-
Φιλε μου πριν απο 4-5 χρονια που την παρατησαν σε εκεινο το οικοπεδο(τοτε την ειδα εγω,μπορει να βρισκοταν εκει και παλιοτερα)υπηρχαν τα τζαμια, τα τασια,και γενικοτερα βλεποτανε!Παντως η σκουρια, ειδικα στο πορτ μπαγκαζ ,υπηρχε απλα δε φαινοτανε τοσο!Μετα κατι παιδια που παιζανε σε εκεινο το οικοπεδο ξεκινησανε να το σπανε και μερικοι τυμβορυχοι να αφαιρουνε κομματια!Το μεγαλο κριμα ειναι οτι τα τασια που ηταν αψογα τα καταστρεψανε βγαζοντας τα μαυρα διακοσμητικα στεφανια που ειχανε!Πριν απο δυο περιπου χρονια και αφου ειχε γινει ετσι αφαιρεσα το σημα του (ALFASUD)που δε ξερω πως τους ξεφυγε(βασικα ηταν δυσκολο να βγει γιατι στραβωνε ευκολα)αφου το υπολοιπο οχημα θα οδηγουταν στην κταστροφη!Αυτο τελικα εγινε περσυ!R.I.P.ALFASUD!
Για τα DAIHATSU δε ξερω και πολλα αλλα μαλλον εχετε δικιο!Τετοια εχω πετυχει αρκετα και αν ενδιαφερεστε μπορω να ξεκινησω να τα φωτογραφησω ή ακομα και να ρωτησω αν τα δινουν , εφοσων καποιος απο εδω ενδιαφερεται!
Τελος για το οικοπεδο με τους θυσαυρους,ναι αυτο ειναι και δεν εβαλα πολλες φωτο!Εχω αρκετες αλλα θελω να τις αυξησω λιγο και να τραβηξω και το διπλανο σπιτι που εχει ενα station toyota του 80,ενα 510 και καποια αλλα καθως και δυο οικοπεδα πιο περα!Το ενα ειχε κατι φορτηγα που ομως δεν πιστευω να προλαβω να τα φωτογραφησω γιατι κτιζεται!Το αλλο εχει πολλα αμερικανικα ''τετραγωνα'' κουτια!Μολις μαζεψω υλικο θα το μοιραστω μαζι σας! -
ΗΙ!ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ AYTO TO MATRA MURENA ΠΟΥ
ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ POST ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;;EAN NAI ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΥΝΗΜΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. -
MATRA MURENA για ανακατασκευη στα Γλυκα Νερα!
Καποτε υπηρχε και ενα BAGHEERA χρυσαφι απο τις πρωτες εκδοσεις στα Πατησια ομως πρεπει να πουληθηκε!
Και ενα περιεργο εκθεμα!MAGIRUS πυροσβεστικο στην Τηνο!Βρισκοτανε στα αριστερα σε ενα παρκιν διπλα στο ναο!Μου ειπανε οτι δεν υπαρχει πλεον!Βεβαια η πληροφορια δεν ηταν και η πιο αξιοπιστη!
Αν διαβασα καλα το ταμπελακι της κατασκευης του ειναι μοντελο του 1967! -
Και ενα περιεργο εκθεμα!MAGIRUS πυροσβεστικο στην Τηνο!Βρισκοτανε στα αριστερα σε ενα παρκιν διπλα στο ναο!Μου ειπανε οτι δεν υπαρχει πλεον!Βεβαια η πληροφορια δεν ηταν και η πιο αξιοπιστη!Θα σου πω εγώ αύριο αν υπάρχει ή όχι!!
Αλλά μάλλον όχι δεν θα σου πω. Δεν θα έχω ιντερνετ!!!!!
-
Παντως θα περιμενω!
-
Τετοια εχω πετυχει αρκετα και αν ενδιαφερεστε μπορω να ξεκινησω να τα φωτογραφησω ή ακομα και να ρωτησω αν τα δινουν , εφοσων καποιος απο εδω ενδιαφερεται!Βεβαίως και ενδιαφερόμαστε!! Και ακόμη καλύτερα αν κάποιον τον ενδιαφέρει να το δώσει (τα τράυματα της παιδικής ηλικίας... ).
-
-
Εχεις απολυτο δικιο 888888!Το ειχα διαβασει αλλα το ειχα περασει στα ψιλα γραμματα!Το κακο ειναι οτι ενω υπαρχουν πολλες ελληνικες κατασκευες(αμαξωματα κυριως) οι οποιες ειναι κυριολεκτικα μοναδικες(ειδικα τα λεωφορεια made in greece)ελαχιστοι νοιαζονται να τα σωσουν!
-
Λεωφορεια made in Greece? Για πες .. Και τι αλλα ελληνικα;
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ