-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
γιαγια πανω σε αναπηρικο καροτσακι στην δεξια λωριδα του δρομου να γυρναει προς Αθηνα. Το πεζοδρομιο 6 μετρα φαρδος και ελευθερο. Θα εφταιγα εγω αμα την απλωνα σε ολα τα Αστερια?
Δεν μου λες, το πεζοδρόμιο ήταν ελεύθερο και 10 μέτρα πριν και 10 μέτα από το σημείο; Πόσο κοντά ήταν η πλησιέστερη (ελεύθερη!) ράμπα; Κάτι μου λέει ότι κάποιο ζώο είχε παρκάρει νωρίτερα πάνω στο πεζοδρόμιο, την ανάγκασε να κατέβει στην άσφαλτο και δεν έβρισκε ράμπα για να ξανανέβει μέχρι το σημείο που την πέτυχες.
Πιστεψε με, ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα. Το πεζοδρομιο ηταν ελευθερο και τεραστιο, ΟΛΟ μεχρι και το συγκοτημα Baloux/Babae κλπ οπου μπηκα μεσα.
Να σου πω....
Μεχρι ποτε εισαι εξω;;;; Εχω κατι σχεδια....Ζωο ο υπογραφωον που χθες κατα τις 12 το βραδυ, βλεποντας εξω απο χορο σταθμευσης ζαχαροπλαστειου, πινακιδα που ελεγε 'απαγορευετε η σταθμευση - Ιδιωτικως χορος' υπεθεσε οτι ισχυει μονο τις ωρες που λειτουγργει το ζαχαροπλαστειο.... Και παρκαρε σε θεση κατοικου της πολυκατοικιας.
Ο οποιος οταν με ειδε, με εκλεισε και πηγε να κανει τις δουλειες του.Ειδα ζαχαροπλαστειο στο ισογειο, ειδα φροντηστιριο να χει ταμπελες σε 3 οροφους... υπεθεσα οτι δεν ειναι πολυκατοικια αλλα γραφεια...
Που ηταν αυτος ο ιδιωτικος χωρος ρε συ? στο πεζοδρομιο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πιστεψε με, ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα. Το πεζοδρομιο ηταν ελευθερο και τεραστιο, ΟΛΟ μεχρι και το συγκοτημα Baloux/Babae κλπ οπου μπηκα μεσα.ΟΚ, τότε συμφωνώ.
@ konstantinosV: δεν είναι ζωότητα το να ανεβαίνεις στο πεζοδρόμιο per se αλλά ανάλογα με το πώς κινείσαι εκεί και που παρκάρεις.
-
Eιμαι σε διασταυρωση και περιμενω να στριψω αριστερα αφου δεν εχω προτεραιότητα.Απο δεξια κανεις, απο αριστερα ερχονται δυο αμαξια (ενα σταρλετ και ενα βανακι) που εχουν βγαλει φλας να στριψουν εκει που ημουν εγω.Για να τους διευκολυνω ,αφου ο δρομος ειναι στενος ,ξεκινω να στριβω αριστερα αφου ελενχω παλι αν ερχεται καποιος απο δεξια και ενω εχω μπει ο μισος στο ρευμα μου βλεπω εναν με λευκο ουνο να εχει μπει στο ρευμα μου προσπερνώντας τους αλλους δυο που εστριβαν να εχει πεσει πανω στα φρενα για να μην τρακαρουμε Δεν τον ειδα καθολου γιατι τον εκρυβε μαλλον το βανακι αλλα και δεν περιμενα να ειναι καποιο αμαξι εκει γιατι δεν επιτρέπεται η προσπεραση σε αυτο το σημειο,μιλαμε για δρομο εντος πολης(στην ανηφορα πριν το νοσοκομειο για οποιον ξερει απο Τριπολη).Τον ρωταω τι μαγκια ηταν αυτη που εκανε αλλος αυτος .
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
γιαγια πανω σε αναπηρικο καροτσακι στην δεξια λωριδα του δρομου να γυρναει προς Αθηνα. Το πεζοδρομιο 6 μετρα φαρδος και ελευθερο. Θα εφταιγα εγω αμα την απλωνα σε ολα τα Αστερια?
Δεν μου λες, το πεζοδρόμιο ήταν ελεύθερο και 10 μέτρα πριν και 10 μέτα από το σημείο; Πόσο κοντά ήταν η πλησιέστερη (ελεύθερη!) ράμπα; Κάτι μου λέει ότι κάποιο ζώο είχε παρκάρει νωρίτερα πάνω στο πεζοδρόμιο, την ανάγκασε να κατέβει στην άσφαλτο και δεν έβρισκε ράμπα για να ξανανέβει μέχρι το σημείο που την πέτυχες.
Πιστεψε με, ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα. Το πεζοδρομιο ηταν ελευθερο και τεραστιο, ΟΛΟ μεχρι και το συγκοτημα Baloux/Babae κλπ οπου μπηκα μεσα.
Να σου πω....
Μεχρι ποτε εισαι εξω;;;; Εχω κατι σχεδια....Ζωο ο υπογραφωον που χθες κατα τις 12 το βραδυ, βλεποντας εξω απο χορο σταθμευσης ζαχαροπλαστειου, πινακιδα που ελεγε 'απαγορευετε η σταθμευση - Ιδιωτικως χορος' υπεθεσε οτι ισχυει μονο τις ωρες που λειτουγργει το ζαχαροπλαστειο.... Και παρκαρε σε θεση κατοικου της πολυκατοικιας.
Ο οποιος οταν με ειδε, με εκλεισε και πηγε να κανει τις δουλειες του.Ειδα ζαχαροπλαστειο στο ισογειο, ειδα φροντηστιριο να χει ταμπελες σε 3 οροφους... υπεθεσα οτι δεν ειναι πολυκατοικια αλλα γραφεια...
Ναι
-
Ζώο ο τύπος με την Alfa Romeo που μου έπαιζε φώτα για να αναγκαστώ να περάσω τη νταλίκα που ήταν μπροστά από εμένα φορτωμένη με σιδερόβεργες σε σημείο με συνεχόμενες στροφές στην Εθνική Αθηνών-Πατρών, μάλιστα είναι το δεύτερο ζώο που μου κάνει το ίδιο πράγμα μέσα σε ένα μήνα περίπου.
Λοιπόν είμαι με κατεύθυνση Πάτρα μπροστά η νταλίκα και από πίσω ι.χ. τα οποία προσπερνάνε την νταλίκα, όταν ποια έχει έρθει η σειρά μου να την περάσω αρχίσανε οι στροφές οπότε έβγαλα φλας και έκατσα αριστερά στην λωρίδα μου για να έχω όσο μπορώ περισσότερη ορατότητα ώστε με την πρώτη ευκαιρία να την προσπεράσω, δεν είχαν περάσει 30 δεύτερα και το τύπος άρχισε να παίζει φώτα, κάτσε ρε ζώον θα κινδυνεύσω τη σωματική μου ακεραιότητα, των επιβατών και του κακομοίρη που μπορεί να έρχεται από απέναντι και πιθανόν πέσει επάνω μου επειδή εσύ βιάζεσαι; -
Η λύση είναι απλά ν' αδιαφορήσεις μέχρι να βρεθείς στην ευθεία και να προσπεράσεις. Μου έχει συμβεί και μένα πολλές φορές.
Για όποιον πει ότι έπρεπε να κάνουμε δεξιά να μας περάσουν ΠΟΤΕ δεν κάνω δεξιά να με περάσουν πάνω σε στροφή μιας και δεν έχω ορατότητα και δε μπορώ να ξέρω αν π.χ. είναι σταματημένος κάποιος με αλάρμ στο έρεισμα πάνω στη στροφή ή αμέσως μετά. Στην ευθεία σχεδόν βγαίνω εκτός δρόμου για να με περάσουν, σε στροφή ας περιμένουν... -
Να σου πω....
Ναι
Καλα ρε συ.....υπαρχει ιδιωτικος χωρος.....πεζοδρομιακος?
-
...
Να σου πω....
Μεχρι ποτε εισαι εξω;;;; Εχω κατι σχεδια....
.Ωχ, ο Wagner669 κανει σχεδια που εμπλεκουν τον kacey..
Αν συνδυασουμε το μαλακομαγνητη με την ανποχωρητη σταση του kacey, θα τους δειξουν στις ειδησεις..Μπα.... Για κλαμποκατασταση με πιπινακια τον θελω
Θέλω κι εγώ!!
-
Τι να σου πω... υπηρχε πεζοδρομιο ενα μετρα και μαλλον το οικοπεδο της πολοικατοικιας
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
...
Να σου πω....
Μεχρι ποτε εισαι εξω;;;; Εχω κατι σχεδια....
.Ωχ, ο Wagner669 κανει σχεδια που εμπλεκουν τον kacey..
Αν συνδυασουμε το μαλακομαγνητη με την ανποχωρητη σταση του kacey, θα τους δειξουν στις ειδησεις..Μπα.... Για κλαμποκατασταση με πιπινακια τον θελω
Θέλω κι εγώ!!
Μιλα με Ταυρο....
Ξερει αυτος -
Ποια τιμωρία αρμόζει στο καθίκι που προχώραγε νωχελικά με το παπί του ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ και κοίταγε τις βιτρίνες με τη γυναίκα του, τη στιγμή που ακολουθούσα με το παιδί μου στο καρότσι και την έγκυο γυναίκα μου και τρώγαμε εν χορώ την εξάτμισή του στη μούρη (τους 35 βαθμούς θερμοκρασίας ας μην τους υπολογίσω) και όταν του ζήτησα το λόγο μου την είπε και από πάνω ;
-
Ενας kacey.
-
Ένα σκούντημα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένα σκούντημα.Αυτό σκέφτηκα και εγώ.
-
σκατα στο κρεβατι του μλκα που μενει απεναντι μου που ξεπλυνε για 15η φορα το κατουρημενο απο το σκυλο μπαλκονι του και ολα χυθηκαν καρφι πανω στο αμαξι μου απο την υδροροη του,αυριο το πρωι θα γινει εμφυλιος στη γειτονια μου αν τον πετυχω,εχει και τα διπλα μου χρονια ο πιθηκανθρωπος
-
Ζώο και μάλιστα απίστευτα μεγάλο εγώ που όντας ελεϊνά κουρασμένος αγνόησα Stop του οποίου την ύπαρξη γνωρίζω χρόνια τώρα και το σκέφτηκα φρενάροντας απελπισμένα και καλύπτοντας το 1/3 του κάθετου δρόμου με τη μούρη μου. Ο δύσμοιρος οδηγός που παραλίγο να καρφώσω χέστηκε πάνω του και έπαιρνε βαθιές ανάσες πριν ξεκινήσει (πολύ παράξενο που δεν με έβρισε)
Βάζοντας πρώτη κοιτάω το κοντέρ και ήμουν στα 6666 χιλιόμετρα -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Βάζοντας πρώτη κοιτάω το κοντέρ και ήμουν στα 6666 χιλιόμετρα@chroo - Εμείς απέναντι έχουμε κλασσικά κάποια που πλένει το μπαλκόνι του τρίτου και γίνεται κάθε βράδυ κόλαση από κάτω! Μάλιστα δεν κοιτάει καν αν υπάρχει άνθρωπος, πόσο μάλλον αυτοκίνητο.
Μάλιστα, αν και έχουμε μία μικρή έλλειψη σε θέσεις στάθμευσης, εκεί δεν το βάζουμε γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο.
-
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Βάζοντας πρώτη κοιτάω το κοντέρ και ήμουν στα 6666 χιλιόμετρα
@chroo - Εμείς απέναντι έχουμε κλασσικά κάποια που πλένει το μπαλκόνι του τρίτου και γίνεται κάθε βράδυ κόλαση από κάτω! Μάλιστα δεν κοιτάει καν αν υπάρχει άνθρωπος, πόσο μάλλον αυτοκίνητο.
Μάλιστα, αν και έχουμε μία μικρή έλλειψη σε θέσεις στάθμευσης, εκεί δεν το βάζουμε γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Απαγορεύεται το πλύσιμο των μπαλκονιών με ρίψη νερού. Ας καλέσει κάποιος την αστυνομία (κατά προτίμηση τη Δημοτική). Αν δε κάνω λάθος λόγω της έλλειψης νερού υπάρχει και πρόστιμο, νομίζω 400 ευρώ.
-
Τέλος για μένα η παραλιακή, τουλάχιστον μέχρι να αδειάσει η Αττική. Όλα τα ΖΩΑ χθες το βράδυ είχαν βγει τσάρκα στην παραλιακή. Αμέτρητες ηλιθιότητες και κουλαμάρες.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............