Παιδιά μακριά από Renault.....Mόνο αυτό έχω να σας πω.....
Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που παρήγγειλα το R27.....Ειλικρινά.....Τόσο κοροιδία δεν έχω ξανασυναντήσει στην ζωή μου
Τα βασικά τα είχα γράψει......Τώρα έχουμε μπεί σε νέο κύκλο κοροιδίας με τους καραγκιόζηδες....Συγνώμη αλλά είμαι τρομερά εκνευρισμένος !!!!!!!!!!!!
Πέρα ότι πρίν από 10 μέρες στην ΡΕΝΗΛ δέν είχανε καμία ιδέα πότε θα έρθει τα αυτοκίνητο γιατί δέν παίρνουνε καμία πληροφόρηση απο την PGA για το κάθε αυτοκίνητο παρά μόνο για το πότε είναι έτοιμο για παράδοση αναγκάστικα πάλι να ψάχνω το γενικό διευθυντή πωλήσεων με 10 τηλέφωνα για να μου πεί στις 25 Ιουνίου ότι το αυτοκίνητο είναι στην Βαρκελώνη και περιμένει την φόρτωση και ότι μέχρι τις 12 Ιουνίου θα το έχω...
Και φτάνουμε στο σήμερα.....Παίρνω τηλέφωνο στην ΡΕΝΗΛ και τι μου λένε ???? ότι το αυτοκίνητο θα φορτωθεί στις 9 Ιουνίου απο ΑΜΒΕΡΣΑ !!!! και το πλέον τραγικό που έγινα έξαλλος μου λέει ο καραγκίοζης ότι ΟΠΟΤΕ ΣΤΙΣ 12-13 Ιουλίου θα είναι εδώ !!!!! Με τι ρε καραγκιόζη ??? Με αεροπλάνο θα έρθει......????? Χρειάζεται το λιγότερο 9-10 μέρες .....Δηλαδή ήμαρτον....Μέχρι που θα φτάσει η κοροιδία πιά με την Renault !!!!!!
Για πόσο μα&$#*@κα με περνάνε
Ξανά συγνώμη για το ύφος αλλά είμαι πραγματικά τρομερά εκνευρισμένος !!!!
Γιάννης