-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι, μάλλον για το σπασμένο το έβαλε...Ακριβώς
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι, μάλλον για το σπασμένο το έβαλε...Ναι, το κατάλαβα αυτό. Η απορία μου είναι πώς κατάφερε κι έσπασε αφού δεν είναι καν από τις αυτοσχέδιες καγκουροσιδερώστρες αμφιβόλου κατασκευής. Ούτε η Carina το αμάξι που πάει τόσο γρήγορα πια ώστε να παράγει αξιοσημείωτο φορτίο στην αεροτομή,,,
edit: Ντάλα μεσημέρι, με τον ήλιο στο ζενίθ και ούτε ίχνος συννεφιάς στον ορίζοντα, αυτοκίνητο στην εθνική με αναμμένο το πίσω φως ομίχλης! Τι σας λέει;
-
Corolla είναι
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Corolla είναιΚαι κατα πάσα πιθανότητα η 1,3 που πούλησε περισσότερο απο την 1,6 και η αεροτομή ήταν στανταρ και μόνο για αισθητικούς λόγους.
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Corolla είναι
Και κατα πάσα πιθανότητα η 1,3 που πούλησε περισσότερο απο την 1,6 και η αεροτομή ήταν στανταρ και μόνο για αισθητικούς λόγους.
Δεν ήταν στάνταρ στην 1,3! Είχαμε την 1,3xli και δεν είχε αεροτομή
Για την 1,6 δε γνωρίζω! -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Δε λειτουργει το λινκ!
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Δε λειτουργει το λινκ!
Αν είσαι κάθε μέρα πηγμένος στην κίνηση, όπως αυτός, λειτουργεί.
-
Ειδα ταξι prius
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ειδα ταξι priusναι, εχει και συγγενής της κοπέλας μου και λεχει σωθεί κατά τα λεγόμενά του.
-
Ρε Στέλιο τώρα είδες? Εδω έχουμε 1 prius και 2 civic hybrid μάλιστα ο οδηγός του civic και αυτός λέει ότι σώθηκε.Τώρα σε βάθος χρόνου θα φανεί κατά πόσο είναι σωστή επιλογή για ταξί. Πάντως αν μείνουν ευχαριστημένοι οι οδηγοί των ταξί πάει να πει ότι είναι καλή επιλογή.
-
Παναία μου που λένε και οι Κύπριοι. Ένα και ένα για δυστύχημα. Χθες το απόγευμα τέτοια ώρα περίπου στο Sάκι της παραλιακής είχε στη μέση ακριβώς πεταμένο ένα λαμαρινένιο κουτί φέτας το μεγάλο.
-
at sv: είναι στην εθνική οδό μπροστά απο την κεντρική λαχαναγορά;
Το κακό πάντως έχει παραγίνει με τους αγρότες.Προχθές οδηγούσα στην εθνική Θεσσαλονίκης-Εδεσσας και με προσπερνούσαν αγρότες συνορευόμενων νομών με τα τελάρα ξέμπαρκα στις καρότσες με ταχύτητες πάνω απο 140(εγω πήγαινα με 120).Εντάξει θέλουν να ξεκουραστούν αλλά μην φάνε και κανέναν άδικα! -
Όταν βλέπετε αντικείμενα στο δρόμο που μπορούν να προκαλέσουν ατύχημα, να τηλεφωνείτε και να ενημερώνετε πάντα το '100' για την απομάκρυνσή τους.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όταν βλέπετε αντικείμενα στο δρόμο που μπορούν να προκαλέσουν ατύχημα, να τηλεφωνείτε και να ενημερώνετε πάντα το '100' για την απομάκρυνσή τους.Κάποτε είχα καλέσει το 100 για ένα χτυπημένο σκυλί στο αριστερό ρεύμα του περιφερειακού.
Για τις επόμενες τρεις μέρες το σκυλί ήταν εκεί... βέβαια κάθε μέρα του έλειπε και κάτι από τα χτυπήματα..
-
Προσωπικά όσες φορές ενημέρωσα για αντικείμενο στο οδόστρωμα σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας (π.χ. Κηφισός ή Ε.Ο.) είδα ότι μετά από 1-2 ώρες είχαν απομακρύνει το αντικείμενο.
Επίσης το έχω δει 2-3 φορές μπροστά μου στον Κηφισό, περιπολικό με φάρο και αλαρμ να επιβραδύνει αρκετά μέτρα πιο πρίν και να σταματάει σιγά σιγά με ασφάλεια σταματώντας την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο, και να απομακρύνουν το αντικείμενο.
-
Είδα κι εγώ σήμερα οδηγό ταξί με Prius στην Αθήνα.
Τον χαιρέτησα κιόλας, κυρίως για να τον παρηγορήσω για μία γιαγιά που τού πετάχτηκε για να πάει στη λαϊκή (!) και παραλίγο να την πατήσει (!), και μου είπε ότι το Prius το πήρε μόλις σήμερα πρώτη φορά!
-
Δύο γκόμενες πηγαίνουν με τα μηχανάκια τους σχεδόν στη μέση του δρόμου. Ο οποιος δρόμος διπλης κατευθυνσης μεν στενός δε. Προχωράνε λοιπον αυτες με τα ξανθα τους μακριά μαλλια να ανεμιζουν - δεν μπαινω στον κόπο να περιγραψω πώς ηταν εμφανησιακα αν και πολλοι απο εσας θα ήθελαν - αλλά ξαφνικα σταματανε στην μέση του δρόμου και αρχιζουν την κουβεντούλα. Για αρκετά δευτερολεπτα η κυκλοφορια και στα δυο ρευματα σταματησε γιατι οι γκόμενες ειχαν σοβαρα θεματα να λυσουν στη μεση μεση του δρομου.
Όπως ξαφνικα σταματησαν λοιπον, έτσι ξαφνικα γυριζει η μια στην άλλη φιλιουνται στο μάγουλο και απλά λένε η μια στην άλλη 'λοιπον θα τα πούμε γεια'Ετσι απλα, χωρίς αγχος, χωρίς να νοιαζονται για το τί συμβαινει γυρω τους.
Ετσι απλα.
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
at sv: είναι στην εθνική οδό μπροστά απο την κεντρική λαχαναγορά;
Το κακό πάντως έχει παραγίνει με τους αγρότες.Προχθές οδηγούσα στην εθνική Θεσσαλονίκης-Εδεσσας και με προσπερνούσαν αγρότες συνορευόμενων νομών με τα τελάρα ξέμπαρκα στις καρότσες με ταχύτητες πάνω απο 140(εγω πήγαινα με 120).Εντάξει θέλουν να ξεκουραστούν αλλά μην φάνε και κανέναν άδικα!Το Σάββατο στον ίδιο δρόμο που λες (Έδεσσα) απέφυγα ένα τέτοιο ορφανό τελάρο...
Ετσι απλα, χωρίς αγχος, χωρίς να νοιαζονται για το τί συμβαινει γυρω τους.
Ετσι απλα.Στοιχηματίζω ότι ούτε ένας δεν τόλμησε να κορνάρει, ε; Εκτός ίσως από κανέναν από τους πολύ πίσω που δεν μπορούσαν να δουν...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δύο γκόμενες πηγαίνουν με τα μηχανάκια τους σχεδόν στη μέση του δρόμου. Ο οποιος δρόμος διπλης κατευθυνσης μεν στενός δε. Προχωράνε λοιπον αυτες με τα ξανθα τους μακριά μαλλια να ανεμιζουν - δεν μπαινω στον κόπο να περιγραψω πώς ηταν εμφανησιακα αν και πολλοι απο εσας θα ήθελαν - αλλά ξαφνικα σταματανε στην μέση του δρόμου και αρχιζουν την κουβεντούλα. Για αρκετά δευτερολεπτα η κυκλοφορια και στα δυο ρευματα σταματησε γιατι οι γκόμενες ειχαν σοβαρα θεματα να λυσουν στη μεση μεση του δρομου.
Όπως ξαφνικα σταματησαν λοιπον, έτσι ξαφνικα γυριζει η μια στην άλλη φιλιουνται στο μάγουλο και απλά λένε η μια στην άλλη 'λοιπον θα τα πούμε γεια'Ετσι απλα, χωρίς αγχος, χωρίς να νοιαζονται για το τί συμβαινει γυρω τους.
Ετσι απλα.
Bάζω στοίχημα ότι ούτε που κατάλαβαν τι έκαναν!
Ευτυχισμένοι άνθρωποι ρε πούστη μου!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]