-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εγώ που βρίσκομαι; Εσύ έχεις να πατήσεις δύο μήνες στο φόρουμ και ρωτάς πού βρίσκομαι εγώ;Υπερβολες
-
-
-
-
-
-
Πιασε κοκκινο Δημητρη
-
Mpravo taxytita kai tetoia wra!!
Gia to Peugeot iksera... Gia to Morris ema8a twra!! Efxaristw! -
Ομορφα και τα δυο
-
Την προηγούμενη εβδομάδα, στο Παγκράτι (1602)
Το πωλητήριο έγραφε 6944577141(μάλλον, γιατι ήταν ψιλοσβησμένο), 3500€Χτές, στη Φιλοθέη
Το πωλητήριο, επίσης μισοσβησμένο, έγραφε 6936800698, μοντέλο '56 -
Με τον σκαραβαιο αυτον general θα μπορουσες να μας κανεις και διαγωνισμο -παιγνιδι , οποιος βρει τι τιμη το ζηταει ο παππους .... κερδιζει βολτα στα τουκοβουνια με του d-jet τον kafer
υ.γ οποιος τον παρει θα δοσει την μουφα του καθρεπτη στον Διγετη ..ετσι ?
-
Να και μια Αlfa σε ΤΕ-ΛΕΙ-Α κατασταση!!!
1000 μπραβο στον ιδιοκτητη της!!!! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Με τον σκαραβαιο αυτον general θα μπορουσες να μας κανεις και διαγωνισμο -παιγνιδι , οποιος βρει τι τιμη το ζηταει ο παππους .... κερδιζει βολτα στα τουκοβουνια με του d-jet τον kaferυ.γ οποιος τον παρει θα δοσει την μουφα του καθρεπτη στον Διγετη ..ετσι ?
8000e και θελει ανακατασκευη
ωωωωωρε ggggg....που με περιμενουν..... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Να και μια Αlfa σε ΤΕ-ΛΕΙ-Α κατασταση!!!
ηταν στους θρακομακεδονες? αν ναι ειναι εδω μεσα ο ιδιοκτητης της.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Με τον σκαραβαιο αυτον general θα μπορουσες να μας κανεις και διαγωνισμο -παιγνιδι , οποιος βρει τι τιμη το ζηταει ο παππους .... κερδιζει βολτα στα τουκοβουνια με του d-jet τον kafer
υ.γ οποιος τον παρει θα δοσει την μουφα του καθρεπτη στον Διγετη ..ετσι ?
8000e και θελει ανακατασκευη
ωωωωωρε ggggg....που με περιμενουν.....Ανασκαφη Καπαπι μου .. τι να του κανει η ανακατασκευη
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ηταν στους θρακομακεδονες?
Οχι.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Εαν δε με απατά η μνήμη μου,φαινόμενο σύνηθες τώρα τελευταία,μια ίδια υπάρχει στο Μενίδι,με μηχανικά μέρη 1750
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Εαν δε με απατά η μνήμη μου,φαινόμενο σύνηθες τώρα τελευταία,μια ίδια υπάρχει στο Μενίδι,με μηχανικά μέρη 1750
Ναι μωρέ είναι τόσο σπάνια η Nuova που μου ξέρεις και την άλλη στο Μενίδι
Η ζαντούλα είναι από Volvo ή μου φαίνεται; -
ωραιο χρωμα το μωβ πεθαμενι!!! μονο σε εναν θα αρεσε προσεχε θα σε βαλει να κοψεις το μουστακι
Classic Safari