-
Λογικό είναι οι γονείς να θέλουν να γνωρίσουν τον ερωτικό σύντροφο του παιδιού τους.
Τις περισσότερες φορές η ανάγκη αυτή προέρχεται από απλή περιέργεια. Άλλες είναι απαίτηση του πατέρα (ειδικά στις κόρες) αλλά για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση η μητέρα αναλαμβάνει να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Πάντως δεν είναι και σπάνιες οι περιπτώσεις (ειδικά όταν οι διαφορές ηλικίας μεταξύ μάνας και κόρης είναι μικρές και η μαμά είναι σχετικά ανοιχτή σε συζητήσεις περί εραστών) στην ίδια τη μητέρα να δημιουργείται η επιθυμία να γνωρίσω τον νεαρό που προσφέρει πολλαπλούς οργασμούς στην κόρη της ή που παρουσιάζει κάποιο άλλο ιδιάζων χαρακτηριστικό .
-
Eμένα πάντως, για κάποιον περίεργο λόγο, οι γονείς πάντα με συμπαθούσαν (ίσως να φταίει η καλοσυνάτη φάτσα μου ).
Με το πιο ακραίο να κοιμάμαι το βράδυ στη γκόμενα (με κλειδωμένη την πόρτα) και στην απέναντι κρεβατοκάμαρα να κοιμάται η μάνα της.. και να πέφτουν που και που και οι τάβλες από το κρεββάτι στο πάτωμα! -
Εγώ νομίζω πως είναι θέμα και της ηλικίας, ή της διαφοράς αυτής... Εξηγούμαι: εγώ που δεν μπλέκω ποτέ με ...μεγάλες ηλικίες, πάντα είχα κάποια...εχμ...πίεση να 'γνωριστώ' με τις μαμάδες, αφού οι κόρες ήταν στα πρώτα 20 ή και πιο κάτω... Πχ είχα στα 22+ μου κοπέλα που ήταν 18. Η μαμά επέμενε να με γνωρίσει. Με γνώρισε και επειδή είμαι πολύ γλυκό παιδί , με συμπάθησε. Τα ίδια κάποια στιγμή και με άλλη που ήταν 21 κι εγώ 28... Γνώρισα και τον μπαμπά τότε και ήταν ωραίος τύπος! Τα ίδια και με την νυν, που ήταν 22 κι εγώ σχεδόν 30 όταν τα φτιάξαμε. Η μαμά ήθελε καφέ και δεν χάλασα χατήρι... Cool man...
Γενικά μάλλον με είχαν όλες συμπαθήσει, δεν ξέρω για την ...τωρινή πεθερά κατά πόσο θεωρεί πως είμαι ....καλός γαμπρούλης, γιατί έχω ό,τι...βγάζω και μόνον , κοινώς έχω την εντύπωση πως με θεωρεί πολύ light οικονομικώς για την κόρη της, αλλά αυτό είναι η δική μου εντύπωση και ομολογουμένως στ' @@ μου...
-
Δεν θα γράψω πως 'συμπεριφέρομαι' σε εξυπνάκηδες γονείς που έχουν τη 'λογική επιθυμία να γνωρίσουν τον της κόρης τους, γιατί οι γονείς του forum θα μείνουν καπως έτσι ...Απλά να πω ότι οι τελευταίοι που θέλησαν κάτι τέτοιο βρέθηκαν εν τέλει στο αστυνομικό τμήμα για άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον τους τρέμωντας και ψελλίζοντας κάτι δικαιολογίες υφιστάμενοι ό,τι φοβάται περισσότερο κάθε σωστός 'νοικοκύρης' : δημόσιο διασυρμό
Κι εγώ είναι λογικό να θέλω να πηδάω την Claudia Schiffer αλλά το καταπίνω και δεν κάνω τίποτα...Ας καταπιούν λοιπόν και οι γονείς τις 'λογικές' τους επιθυμίες, ας το βουλώσουν και μη χώνουν τις μουσούδες τους εκεί που δεν πρέπει γιατί καμιά φορά μπορεί να τους δαγκώσουν πολύ άσχημα...
-
Και μετά απ' αυτό, την ξανα την γκόμενα;
Επειδή αναφέρθηκαν και τα αντισσυληπτικά. Αν ναι, τότε ΟΧΙ κάπνισμα.
-
Ελα μωρέεεεεε! Ξέρεις τι χάνεις έτσι koutsan; Εγώ πετύχαινα στην Πάτρα τη μαμά της πρώην και επέμενε να περάσω από το σπίτι για φαγητό ή να μου το βάλει σε...ταπεράκι!
Είμαι μεγάλη μαλαγάνα ο μπαγάσας τι να κάνω;
(πάντως δεν πήγα τελικά να φάω, αν και ήταν καλή μαγείρισσα!)
Εγώ πάντως το διασκεδάζω λίγο, όσο σκέφτομαι πχ* 'Τι να σκέφτεται τώρα αυτός-αυτή; Αυτός ο φούστης μου πηδάει το κορίτσι μου;!! ' * >Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και μετά απ' αυτό, την ξανα την γκόμενα;
Αμέ, τελικά την...παντρεύτηκε!
-
γιατρέ, πώς το κόβει το κάπνισμα?
koutsan τι σου λένε και τους παίρνεις με τις πέτρες??
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δεν θα γράψω πως 'συμπεριφέρομαι' σε εξυπνάκηδες γονείς που έχουν τη 'λογική επιθυμία να γνωρίσουν τον της κόρης τους, γιατί οι γονείς του forum θα μείνουν καπως έτσι ...Απλά να πω ότι οι τελευταίοι που θέλησαν κάτι τέτοιο βρέθηκαν εν τέλει στο αστυνομικό τμήμα για άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον τους τρέμωντας και ψελλίζοντας κάτι δικαιολογίες υφιστάμενοι ό,τι φοβάται περισσότερο κάθε σωστός 'νοικοκύρης' : δημόσιο διασυρμόΚι εγώ είναι λογικό να θέλω να πηδάω την Claudia Schiffer αλλά το καταπίνω και δεν κάνω τίποτα...Ας καταπιούν λοιπόν και οι γονείς τις 'λογικές' τους επιθυμίες, ας το βουλώσουν και μη χώνουν τις μουσούδες τους εκεί που δεν πρέπει γιατί καμιά φορά μπορεί να τους δαγκώσουν πολύ άσχημα...
Kαλά εσύ το πήγες στο άλλο άκρο!
Πολύ θα ήθελα να μάθω την ιστορία πίσω από τα γεγονότα που περιγράφεις.
Πάντως και εγώ δε θα ανεχόμουν την 'επιθυμία' να με γνωρίσουν, αλλά πολλές φορες απλά συμβαίνει, χωρίς απαραίτητα να το επιδιώξει κάποιος. Όταν πχ η κοπέλα μένει με τους δικούς της, μπορεί άνετα να τύχει. Προσωπικά δεν είχα ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα. -
Χάρη είναι η Στέλλα ...Η μάνα της με τρέμει όπως ένα ανήλικο τον πατέρα της και ρώταγε τη Στέλλα αν κινδυνεύει άμα έρθει σπίτι μας...Αυτό κέρδισε λοιπόν με τους 'τσαμπουκάδες' της συμφοράς που κάποτε έκανε και καλά για να ξέρει ποιός είναι αυτός που την κόρη της...Ήθελα να ξέρω τώρα είναι ευχαριστημένη με αυτό που πέτυχε ? Τώρα δεν τολμάει να μιλήσει ούτε για το χρώμα του καναπέ
@dmspan Όποιος χώνει τη μουσούδα του στις υποθέσεις μου του κόβω της 'μύτη' χωρίς δεύτερη κουβέντα κυρίως αν θεωρεί ότι έχει δικαίωμα ή ότι είναι 'λογικό' ή ότι 'βρε παιδί μου είμαι γονιός'...Σε υποθέσεις άλλων ενηλίκων ΠΟΤΕ κανείς δεν ανακατεύεται είτε είναι γονιός είτε είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας...Να κοιτάει το δικό του το και να αφήσει των άλλων...
-
Η μάνα της με τρέμει όπως ένα ανήλικο τον πατέρα της και ρώταγε τη Στέλλα αν κινδυνεύει άμα έρθει σπίτι μας...Και βέβαια κινδυνεύει! Ο άνθρωπος είναι παράφρων!
Εμένα με προστάτεψε η καλή μου νεράϊδα, επιπλέον φροντίζω να πίνουμε πάντα αρκετά για να είναι νηφάλιος!
-
Δεν θα γράψω πως 'συμπεριφέρομαι' σε εξυπνάκηδες γονείς που έχουν τη 'λογική επιθυμία να γνωρίσουν τον της κόρης τους, γιατί οι γονείς του forum θα μείνουν καπως έτσι ...Απλά να πω ότι οι τελευταίοι που θέλησαν κάτι τέτοιο βρέθηκαν εν τέλει στο αστυνομικό τμήμα για άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον τους τρέμωντας και ψελλίζοντας κάτι δικαιολογίες υφιστάμενοι ό,τι φοβάται περισσότερο κάθε σωστός 'νοικοκύρης' : δημόσιο διασυρμόΚι εγώ είναι λογικό να θέλω να πηδάω την Claudia Schiffer αλλά το καταπίνω και δεν κάνω τίποτα...Ας καταπιούν λοιπόν και οι γονείς τις 'λογικές' τους επιθυμίες, ας το βουλώσουν και μη χώνουν τις μουσούδες τους εκεί που δεν πρέπει γιατί καμιά φορά μπορεί να τους δαγκώσουν πολύ άσχημα...
Ρε koutsan τι λες;
Ηθελαν να σε γνωρίσουν, η σου έσπαγαν τ @ρχίδια; Αλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
Δεν μπορω να φανταστώ άνθρωπο που να με μηνύει επειδή θέλω να τον γνωρίσω -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Πολύ θα ήθελα να μάθω την ιστορία πίσω από τα γεγονότα που περιγράφεις.
Πάντως και εγώ δε θα ανεχόμουν την 'επιθυμία' να με γνωρίσουν, αλλά πολλές φορες απλά συμβαίνει, χωρίς απαραίτητα να το επιδιώξει κάποιος. Όταν πχ η κοπέλα μένει με τους δικούς της, μπορεί άνετα να τύχει. Προσωπικά δεν είχα ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα.Η απλή και 1 φορά διατυπωμένη επιθυμία προφανώς είναι αδιάφορη...Αντιμετωπίζεται λοιπόν ως τέτοια, όπως το αίτημα του τύπου στα φανάρια για λεφτά...Αν όμως εκδηλωθεί αυτή η επιθυμία και με άλλες μορφές 'πίεσης' ο γονιός αντιμετωπίζεται ως intruder και μάλιστα εξαιρετικά επιθετικά...Απλά και όμορφα ο καθείς κοιτάει τις υποθέσεις του. Αν η γνωριμία γίνει τυχαία : κανένα πρόβλημα...Τυχόν μπηχτές. ψάρεμα, κλπ κλπ σε λεκτικό επίπεδο αντιμετωπίζονται αγενώς και ειρωνικά...Δεν νομίζω άλλωστε ότι θα δεχόταν ευχάριστα αναλόγου ύφους ανάκριση εκ μέρους μου : αν νομίζει ότι έχει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ δικαίωμα παραπάνω επειδή είναι γονιός (δικός μου ή δικός της) πλανάται πλάνην οικτρά : ως προς τη ΣΧΕΣΗ είναι ξένος....
-
Και τι δεν θα δινα για να κανει ο koutsan μια κόρη!
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ρε koutsan τι λες;
Ηθελαν να σε γνωρίσουν, η σου έσπαγαν τ @ρχίδια; Αλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
Δεν μπορω να φανταστώ άνθρωπο που να με μηνύει επειδή θέλω να τον γνωρίσωΠροφανώς είχε διαπραχτεί ποινικά κολάσιμη πράξη ...Και φυσικά δεν ήθελαν να με γνωρίσουν -ή μάλλον ήθελαν αλλά ο μπαμπάς κατέληξε να τρέχει με τα πόδια στους ώμους βράδυ να κλειστεί σε καμιά πολυκατοικία μην τον πιάσω στα χέρια μου - ήθελαν να έχουν υπό έλεγχο μία κατάσταση...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και τι δεν θα δινα για να κανει ο koutsan μια κόρη!Σοβαρολογείς; Η κόρη του koutsan θα είχε IQ τουλάχιστον 200, θα ήταν τρομερό μωρό και όλο το αντρικό βασίλειο που θα την περιτριγύριζε θα δεινοπαθούσε! Θα ήταν η απαρχή πτώσης της πατριαρχικής-αντρικής κοινωνίας!
-
Ενταξει ο koutsan ειναι γνωστος τραμπουκος
Κι εγω δεν τα γουσταρω αυτα, αλλα στο τμημα δε θα τους πηγαινα...
Νομιζω οτι το προβλημα αντιμετωπιζεται με πιο ηπιες μεθοδους ή αδιαφορια. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και τι δεν θα δινα για να κανει ο koutsan μια κόρη!Αν ποτέ ασχοληθώ με το της κόρης μου μετά τα 17 της χρόνια να μου κοπεί το χέρι...Καλά ηλίθιο με θεωρείς ή ό,τι δεν έχω κανένα άλλο ενδιαφέρον
-
Και τι δεν θα δινα για να κανει ο koutsan μια κόρη!
Αν ποτέ ασχοληθώ με το της κόρης μου μετά τα 17 της χρόνια να μου κοπεί το χέρι...Καλά ηλίθιο με θεωρείς ή ό,τι δεν έχω κανένα άλλο ενδιαφέρον
άιντε να δούμε
-
Χμμμ.... ... Αναρρωτιέμαι τι θα έκανες αν ασχολείτο μαζί της το χέρι κάποιου αν αυτή ήταν πχ 16 χρονών ή και μικρότερη...
Θα ξυπνούσε ο νομικός μέσα σου, ο πατήρ ή ο...τραμπούκος που λέει και ο ...αποπάνω;
-
..μαγκες οι γονεις της γυναικας του koutsan!
καταφεραν και παντρεψαν την κορη τελικα!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες