-
Τα iPhone/iPod Touch έχουν ελληνικά
Μπορεί να μη τα δίνει η apple αλλά μια χαρά κυκλοφορούν από παιδιά που έκατσαν και έφτιαξαν τις εφαρμογές!
Τον installer χρειάζεστε! -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Τσέκαρε xserver-xorg-video-i810 και πάτα apply.
ΕΙναι μαυρισμενο (οποτε εγκατεστημενο , σωστα ?) και δε μ'αφηνει να το κανω apply .
Να κανω σ'αυτο επανεγκατσταση ?
διάβασε λίγο αυτό
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=205288&page=2' target='_blank
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Μπορεί να μη τα δίνει η apple αλλά μια χαρά κυκλοφορούν από παιδιά που έκατσαν και έφτιαξαν τις εφαρμογές!
Τον installer χρειάζεστε!Pou ta vrisko kale mou anthrope?????
Exo varethei ta greeklish.... -
best rapidshare search engine?
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Exo varethei ta greeklish....jailbrake το έκανες το iPod?
Τον installer τον περασες? Είναι μια εφαρμογή που την εγκαθιστάς και μέσω αυτής έχει πρόσβαση σε 100δες άλλες μαζί και όλες αυτές που σου προσφέρουν εξελληνισμό του iPod, ελληνικό πληκτρολόγιο κτλΕγώ με το που το άνοιξα, χρησιμοποίησα το pwnage και μέσα σε 3 λεπτά είχα ξεκλειδώσει το iPod και πέρασα το installer.app από εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα!
Επειδή υπάρχουν διάφοροι τρόποι, πρέπει να μου πεις τι ακριβώς έχεις κάνει...αν και το ιδανικό θα ήταν να το επαναφέρεις σε εργοστασιακή κατάσταση και να σου πω βήμα βήμα πως να το κάνεις με το pwnage! -
Θυμάστε που είχα ένα θεματάκι με τον σταθερό που εκεί που δουλεύω μπαίνει στην αναμονή η οθόνη και επανέρχεται μόνο με ριστάρτ; Ε, λοιπόν συνεχίζει ακόμα να το κάνει. Αραιά αλλά το κάνει. Διαπίστωσα ότι δεν αφορά την οθόνη αλλά όλο το πισι μιας και την ώρα εκείνη τυχαίνει να ακούω νετ ραδιο και όποτε παγώνει ...παγώνει όλο το desktop.
τι γίνεται ρε φούστη μου; ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ;
θερμοκρασίες που έχω τώρα 41συστημα - 47cpu - 47nvidia - 38hdd.
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Exo varethei ta greeklish....jailbrake το έκανες το iPod?
Τον installer τον περασες? Είναι μια εφαρμογή που την εγκαθιστάς και μέσω αυτής έχει πρόσβαση σε 100δες άλλες μαζί και όλες αυτές που σου προσφέρουν εξελληνισμό του iPod, ελληνικό πληκτρολόγιο κτλΕγώ με το που το άνοιξα, χρησιμοποίησα το pwnage και μέσα σε 3 λεπτά είχα ξεκλειδώσει το iPod και πέρασα το installer.app από εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα!
Επειδή υπάρχουν διάφοροι τρόποι, πρέπει να μου πεις τι ακριβώς έχεις κάνει...αν και το ιδανικό θα ήταν να το επαναφέρεις σε εργοστασιακή κατάσταση και να σου πω βήμα βήμα πως να το κάνεις με το pwnage!Ναι καλε.... Ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα!
κατεβασα το Ziphone και εκανα unlock.
Εχω τον installer... Το source θελω!Και καποιο video conventor που να βγαζει βιντεακια .avi κατευθειαν σε φορματ για το touch, αν υπαρχει.
γιατι αν περιμενα απο το iTunes.... -
@elteo
Το πιθανότερο είναι ότι φταίει η μουσική που ακούς.Για την απίθανη περίπτωση που φταίει κάτι άλλο, δόκίμασε να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή μέσω της οποίας ακούς νετράδιο και να χρησιμοποιήσεις άλλη, καθώς ενδέχεται να υπάρχει conflict με κάτι άλλο που τρέχει ή πάει να τρέξει στο υπόβαθρο εκείνη την ώρα. Αν αυτό αποτύχει ή δε γίνεται, δοκίμασε επιδιόρθωση των γουιδοους, μέσω του cd εγκατάστασης και της επιλογής repair.
Επανάλαβε όσες φορές χρειαστεί για να πειστείς ότι πρέπει να αλλάξεις είδος μουσικής ή υπολογιστή.
-
όχι ρε με πέθανες!
δεν το κάνει επειδή ακούω μουσική. Μου το έκανε κ πιο πριν που δεν άκουγα αλλά νόμιζα ότι είναι η οθόνη ή η κάρτα γραφικών. Αλλά τελευταία είδα ότι παγώνει όλο το πισι...
-
Μπορεί να παγώσει όλο το σύστημα λόγω κάρτας γραφικών, αν και μάλλον ο πιο συχνός υπαίτιος είναι η μνήμη. Δοκίμασε να τρέξεις ένα memtest για να δεις.
-
OK Σταύρο.
-
Από την στιγμή που βγήκαν τα Vista υπήρχε (σύμφωνα και με τα ξένα φόρουμς) σοβαρό πρόβλημα συνεργασίας τους με τα Itunes εάν είχες συστοιχία δίσκων Raid5 (με την εγκατάσταση των Itunes σου διέλυε την συστοιχία των δίσκων βγάζοντάς την off και αναγκάζοντάς σε να επανεγκαταστήσεισς το όλο σύστημα!!!)
Την πάτησα και γω πριν 6 μήνες 2 φορές και από τότε άφησα το Ipod με τα υπάρχοντα τραγούδια χωρίς να το αγγίξω...
Να όμως που μετά 6 μήνες είναι πια καιρός να βάλεις κάτι νέο, οπότε:
Μιας και υπάρχει πλέον το SP1 για τα Vista και βγήκε και νεότερο Itunes, υπάρχει κάποιος τολμηρός που να έχει στα Vista του και σε συστοιχία δίσκων Raid εγκαταστήσει τα Itunes ΧΩΡΙΣ πρόβλημα πλέον;;;
Έχω ξεσκονίσει ώρες ατέλειωτες το Google χωρίς να βρω κάποια απάντηση (όλα τα θέματα που αφορούσαν το συγκεκριμένο πρόβλημα έχουν σταματήσει με ενημέρωση εδώ και μήνες...
-
Εβαλα ubuntu 8.04 και τελικα λυθηκε το προβλημα της αναλυσης !
Τωρα κανοντας συνδεση στο terminal με 'pon ΜyISP' μπαινει κανονικα , συνδεεται και ανοιγοντας τον firefox μου λεει error και μου βγαζει τα μηνυματα που δειχνει οταν δεν εχεις καθολου συνδεση ..
Καποια ρυθμιση στο firefox ισως αλλαξει κατι ?
Με τον ιδιο τροπο παλιοτερα ειχα συνδεση και ακολουθησα την ιδια διαδικασια ..
Υπεθεσα οτι ειναι προβλημα του firefox .. -
Έχει αγοράσει κανείς Car-audio από το amazon? Στο τελωνείο πόσους φόρους πληρώνεις?
-
υπάρχει κανά καλό πακέτο 3G χωρίς ογκοχρέωση για τις διακοπές ένα-δυο μήνες και με απροβλημάτιστη σύνδεση σε πολλά μέρη της ηπειρωτικής και νησιώτικης Ελλάδας?
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Από την στιγμή που βγήκαν τα Vista υπήρχε (σύμφωνα και με τα ξένα φόρουμς) σοβαρό πρόβλημα συνεργασίας τους με τα Itunes εάν είχες συστοιχία δίσκων Raid5 (με την εγκατάσταση των Itunes σου διέλυε την συστοιχία των δίσκων βγάζοντάς την off και αναγκάζοντάς σε να επανεγκαταστήσεισς το όλο σύστημα!!!)Την πάτησα και γω πριν 6 μήνες 2 φορές και από τότε άφησα το Ipod με τα υπάρχοντα τραγούδια χωρίς να το αγγίξω...
Να όμως που μετά 6 μήνες είναι πια καιρός να βάλεις κάτι νέο, οπότε:
Μιας και υπάρχει πλέον το SP1 για τα Vista και βγήκε και νεότερο Itunes, υπάρχει κάποιος τολμηρός που να έχει στα Vista του και σε συστοιχία δίσκων Raid εγκαταστήσει τα Itunes ΧΩΡΙΣ πρόβλημα πλέον;;;
Έχω ξεσκονίσει ώρες ατέλειωτες το Google χωρίς να βρω κάποια απάντηση (όλα τα θέματα που αφορούσαν το συγκεκριμένο πρόβλημα έχουν σταματήσει με ενημέρωση εδώ και μήνες...
Βρησκεις σε κανα τορενταδικο το Acronis boot cd που να χει το Acronis true image.
Τραβας ενα αντιγραφο ασφαλειας και κανεις την δουλεια σου.
Εγω σε ΧΡ χωρις Raid.... 'πηγα' 20 μερες πισω..... -
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Έχει αγοράσει κανείς Car-audio από το amazon? Στο τελωνείο πόσους φόρους πληρώνεις?Προτίμησε το http://www.pixmania.com. Είναι στην Γαλλία και δεν θα έχεις θέμα με τα τελωνεία, αφού θα πληρώσεις κανονικά ΦΠΑ, μιας και είναι ενδοκοινοτική συναλλαγή. Οι τιμές του είναι πολύ καλές. Βέβαια στο Amazon εκμεταλεύεσαι την ισοτιμία ευρώ-δολαρίου και θα σου πάει φθηνότερα, αλλά επειδή τα car audio δεν είναι ipod, κι έχουν κάποιον όγκο, υπάρχει ένα θέμα με το τελωνείο...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Βρησκεις σε κανα τορενταδικο το Acronis boot cd που να χει το Acronis true image.
Τραβας ενα αντιγραφο ασφαλειας και κανεις την δουλεια σου.
Εγω σε ΧΡ χωρις Raid.... 'πηγα' 20 μερες πισω.....Να' σαι καλά, αλλά δυστυχώς το Acronis ΔΕΝ δουλεύει (το άτιμο) με συστοιχίες Raid...(σου δημιουργεί μεν κανονικά το image, αλλά όταν πας να κάνεις επαναφορά σου πετάει ένα 'Κουμπάρε ατύχησες...δεν...')
Άσε που στις οδηγίες και στο site της Acronis ΔΕΝ το αναφέρουν αυτό, οπότε τζάμπα έμενα ήσυχος ...Τπ....αν κάποιος έχει παρόμοια περίπτωση (ξέρω, σπάνια είναι τα Raid5) θα το εκτιμούσα αν μπορούσε να μου δώσει κάποιο feedback.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μπορεί να παγώσει όλο το σύστημα λόγω κάρτας γραφικών, αν και μάλλον ο πιο συχνός υπαίτιος είναι η μνήμη. Δοκίμασε να τρέξεις ένα memtest για να δεις.μετά από ατελείωτη ώρα ( ) είχα 9 pass και 0 errors...το κράτησα 4+ ώρες παραπάνω δεν άντεξα!
αλήθεια τελειώνει ποτέ αυτό; -
Όποτε το σταματήσεις
Αλλά με 9+ passes αν υπήρχε πρόβλημα, θα εμφανιζόταν, οπότε από μνήμες είσαι ΟΚ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]