-
Με το καλό, Ντιρτούλιε! Και μην ανησυχείς. Θα τα χάσεις ακόμα περισσότερο όταν το δεις!
Δεν βλέπεις τι έχει πάθει ο Μεγκάν? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με το καλό, Ντιρτούλιε! Και μην ανησυχείς. Θα τα χάσεις ακόμα περισσότερο όταν το δεις!
Δεν βλέπεις τι έχει πάθει ο Μεγκάν?Αν θα τα χάσει λεει;
Τον βλέπω να ανατρεχει και να κανει quote σε οσα εχουν ειπωθει μεχρι τωρα και να μας λεει: +1 -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δεν βλέπεις τι έχει πάθει ο Μεγκάν?Αν θα τα χάσει λεει;
Τον βλέπω να ανατρεχει και να κανει quote σε οσα εχουν ειπωθει μεχρι τωρα και να μας λεει: +1**Respect **στους Παλαιότερους!
-
- Στο γηπεδάκι που παίζαμε μπάλα(καθόταν τέρμα και του βάραγα σούτ):
Μιχάλης: Βελτιώθηκα καθόλου Τάσο;
Τάσος: Εχεις γίνει σούπερ.
Μιχάλης: Κάθε φορά που σε ρωτάω αν σ αρέσει κάτι που κάνω, μου λες σ αρέσει πολύ, και έχω καταλάβει ότι μου λες ψέματα.
Τάσος: Κοίτα, θα στο εξηγήσω. Συνήθως λέω αλήθεια, αλλα καμμιά φορά υπερβάλλω λίγο και το κάνω για να σε ενθαρρύνω να συνεχίσεις την προσπάθειά σου.
Μιχάλης: Απο δω και πέρα θέλω την αλήθεια.
Τάσος: Εντάξει, σου δίνω το λόγο μου.
-Σπίτι, το βράδυ με διακοπή ρεύματος ο Μιχαλης μου δείχνει μια ζωγραφιά πού χει φτιάξει στο λάπτοπ
Μιχάλης: Σ αρέσει η ζωγραφιά μου Τάσο;
Τάσος: Τι είναι ακριβώς;
Μιχάλης: Είναι ο άρχοντας του σκότους.
Τάσος: Ψιλομ@λακία μου φαίνεται.( )
Μιχάλης: (αιφνιδιασμένος)Θα μου κάνεις μια χάρη, μπορείς να ξεχάσεις ότι είπαμε στο γηπεδάκι όταν μου λες τη γνώμη σου γι αυτά που φτιάχνω; - Στο γηπεδάκι που παίζαμε μπάλα(καθόταν τέρμα και του βάραγα σούτ):
-
δεν ακούγεται λίγο κάπως όταν σε φωνάζει με το όνομά σου αντί για μπαμπά/πατέρα?
έχω ακούσει κι άλλους και μου φαίνεται περίεργο -
Και εγώ τον πατέρα μου με το μικρό τον φωνάζω, την μητέρα μου όμως μαμά. Δεν ξέρω γιατί...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εγώ τον πατέρα μου με το μικρό τον φωνάζω, την μητέρα μου όμως μαμά. Δεν ξέρω γιατί...Εγω απο τα 14-15 και μετα τον πατερα μου τον φωναζω με το επιθετο, και την μανα μου, 'Μανα'
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω απο τα 14-15 και μετα τον πατερα μου τον φωναζω με το επιθετο, και την μανα μου, 'Μανα'
Τα ιδια με τον δικο μου γυιο.Επτα στις δεκα φορες με φωναζει με το επιθετο και οχι μονο μεσα στο σπιτι,και εξω.....Τη μανα του ποτε.
-
Περιμένετε να γράψει και ο corsair εδώ.
-
Το πατερα τον φωναζω μπαμπα, και τη μανα τη φωναζω Μα(να)... αλλα δεν ακουει..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το πατερα τον φωναζω μπαμπα, και τη μανα τη φωναζω Μα(να)... αλλα δεν ακουει..+1, και να συμπληρώσω, στον μπαμπά λέω: Έλα εδώ μικρέ...
-
Εγώ πάλι τους φωνάζω 'μαμά' και 'μπαμπά' εκτός από όταν θέλω να ζητήσω χάρη και τους φωνάζω 'μανούλα ή μαμάκα' και 'πατερούλη ή μπαμπάκο'...
Συνήθως πάντως πιάνει! Ιδιαίτερα με τον μπαμπά μου που μου έχει και λίγο περισσότερη αδυναμία από τη μαμά... -
+1
Μαμά συνήθως, μαμάκα όταν θέλω να ζητήσω χάρη και μπαμπά - μπαμπάκα αντίστοιχα...
-
Κάθε φορα που με βλέπει να βάζω τα ρούχα της δουλειας σταματαει για λίγο και κοντοστέκεται. Με κοιταζει λίγο και μου λεει 'Θα πας στη δουλεια μπαμπα;'
όμως σήμερα έκανε άλλο ένα καταπληκτικο, απίστευτο, μοναδικό. Πάω να ανοιξω την πόρτα να βγω έξω και πήγε και στάθηκε μπροστα στην πόρτα, έβαλε τα χεράκια της κόντρα να μην μπορω να βγω έξω και μάλιστα την έσπρωχνε με όλη της τη δυναμη για να με εμποδισει να φύγω.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κάθε φορα που με βλέπει να βάζω τα ρούχα της δουλειας σταματαει για λίγο και κοντοστέκεται. Με κοιταζει λίγο και μου λεει 'Θα πας στη δουλεια μπαμπα;'όμως σήμερα έκανε άλλο ένα καταπληκτικο, απίστευτο, μοναδικό. Πάω να ανοιξω την πόρτα να βγω έξω και πήγε και στάθηκε μπροστα στην πόρτα, έβαλε τα χεράκια της κόντρα να μην μπορω να βγω έξω και μάλιστα την έσπρωχνε με όλη της τη δυναμη για να με εμποδισει να φύγω.
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ:
Τρομερή πλημμύρα ξέσπασε σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κάποια στιγμή το πρωί από την πόρτα ενός σπιτιού άρχισε να τρέχει ένα κίτρινο υγρό με μια περίεργη μυρωδιά... Οι επιστήμονες προσπαθούν να βγάλουν συμπεράσματα για την προέλευση του υγρού χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής...
Όποιος έχει κάποια ιδέα, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τα γραφεία του καναλιού... -
Ο χρήστης patender έγραψε:
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ:
Τρομερή πλημμύρα ξέσπασε σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κάποια στιγμή το πρωί από την πόρτα ενός σπιτιού άρχισε να τρέχει ένα κίτρινο υγρό με μια περίεργη μυρωδιά... Οι επιστήμονες προσπαθούν να βγάλουν συμπεράσματα για την προέλευση του υγρού χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής...
Όποιος έχει κάποια ιδέα, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τα γραφεία του καναλιού...Σαλια ειναι!
Σημερα, σαν αργοσχολοι που ειμαστε επειδη δε μπορουμε να διαβασουμε, πηγαμε και αραξαμε με κατι φιλους στα παγκακια στο Αλσος Παγκρατιου. Προφανως κυριακατικα ηταν τιγκα στα παιδακια ολων των ηλικιων, με μαμαδες μπαμπαδες γιαγιαδες κλπ..
Δυστυχως παρα πολλα ηταν ξενα, ελληνοπουλα υπηρχαν λιγα..
Δεν το λεω 'ρατσιστικα', δεν με νοιαζει η εθνικοτητα κανενος, απλα ετσι παρατηρησα οτι τα ελληνοπουλα ηταν λιγα. Κριμα ειναι τα παιδακια να ειναι κλεισμενα σε 4 τοιχους..
Ειχαμε βγαλει παρατσουκλια σε ολους, μια πιτσιρικα 2-3 ετων που φοραγε φουστιτσα μεξικανικη και τιραντακι που επεφτε τη βγαλαμε Φριντα, εναν πιτσιρικα 5-6 ετων με μαλλι καρφακι και γυαλια χωρις σκελετο τον λεγαμε χακερ, ενα πιτσιρικονι 2-3 που το βολταρανε με το καροτσι και ειχε κρεμασει το ποδι στο πλαι και εκανε τσαχπινιες σ'ολο το κοσμο το λεγαμε αλανι..
Ενα αλλο κοριτσακι το οποιο ειχε καποιο προβλημα και δεν περπαταγε καλα και μαλλον ειχε και καποιο νοητικο προβλημα , μες τη γλυκα..
Κοροιδευαμε κιολας (στα κρυφα βεβαια) τα πιτσιρικια που τρεχανε και σκοτωνοντουσαν συνεχως. Ποδηλατα, στουκες, σκυλια σκαγανε και τσιριζανε ολα μαζι..
Ωραιες στιγμες.
Θα γινω ο χαζομπαμπας ο ιδιος οταν γερασω μαλλον ε;
Θυμηθηκα και τη Καιτουλα που ειχαμε αραξει νυχτα μια φορα σ'εκεινο το σημειο στη Β' Λυκειου.. -
έχω έναν μικρότερο φίλο που ήταν πρωταθλητής κολυμβησης και τώρα δουλεύει σε ένα κολυμβητήριο με παιδάκια...
εκεί πήγε μια θεία το ανηψάκι της και με τον καιρό η θεία συμπάθησε τον φίλο μου. ένα θα πω για τις ηλικίες: 21 vs 38 . βρείτε ποιος είναι ποιος!
-
Ποιός κέρδισε τελικά;
-
ο φίλος μου είπε ότι έκανε βουτιά με το πόδι και 'χωρούσε' μέχρι και αυτό (που λέει ο λόγος)
-
Simera -kai me mia mera ka8ysterisi- epeksa to '1' sto quiz, sto panw meros tis selidas....
Kalimera se olous sas!!
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...