-
Βασίλη δεν είναι θέμα καψίματος, είναι θέμα ΤΡΕΛΑΣ!!!
αν μπεις σε ρυθμό διαβάσματος 10 ώρες καθαρές τη μέρα, τότε γουστάρεις που αποδίδεις τόσο!
ξέχασα να πω πως μου αρέσει το γεγονός ότι το διάβασμά μου τελειώνει στις 18 Ιουλίου, σε 3 εβδομάδες!
και ξεκινά πάλι στις 8 Αυγούστου!και μετά οι 8 μήνες στη Γερμανία θα μου φανούν διακοπές μπροστά σε αυτό το διάβασμα!
Μπάλακ πάρε την κούπα και έρχομαι!
Πάω για διάβασμα τώρα! Πολύ έκατσα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φσιτ-μπόινγκ (747)Μ'αρεσει η ηρεμια της Κυριακης... Καφεδακι, μουσικουλα...
Δε μ'αρεσει η Δευτερα που ακολουθει...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Φσιτ-μπόινγκ (747)
Μ'αρεσει η ηρεμια της Κυριακης... Καφεδακι, μουσικουλα...
πάντως εμείς ανοίξαμε και σας περιμένουμε........για καφεδάκι και τυροπιτίτσα.......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Φσιτ-μπόινγκ (747)
πάντως εμείς ανοίξαμε και σας περιμένουμε........για καφεδάκι και τυροπιτίτσα.......
Αυτος εισαι μεγαλε!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Φσιτ-μπόινγκ (747)
Αυτος εισαι μεγαλε!
στο άλλο τοπικό....σού έκανα πρόταση τι να πάρεις........
-
Δεν μου αρέσει ο πόνος στον δεξιό ώμο μου...μάλλον καβάλησε νεύρο και 1 εβδομάδα είμαι 'αναγκαστικά αριστερόχειρας'.
Δεν μου αρέσει η ζέστη....σε λάθος χώρα γεννήθηκα.
Δεν μου αρέσει που κάποιο ΖΩΟ γρατζούνισε το καινούριο RAV4 ...μαμώ τα παπάκια σας. (450 ευρά η λυπητερή)Μου αρέσει το χύμα παγωτό που πήρα από Δωδώνη...
Μου αρέσει που θα το σηκώσει η Ισπανία. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
'αναγκαστικά αριστερόχειρας'.σε ποιο θέμα;;
γιατί το να γράφεις με το αριστερό, λιγουλάκι δύσκολο... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου αρέσει ο πόνος στον δεξιό ώμο μου...μάλλον καβάλησε νεύρο και 1 εβδομάδα είμαι 'αναγκαστικά αριστερόχειρας'.
Δεν μου αρέσει η ζέστη....σε λάθος χώρα γεννήθηκα.
Δεν μου αρέσει που κάποιο ΖΩΟ γρατζούνισε το καινούριο RAV4 ...μαμώ τα παπάκια σας. (450 ευρά η λυπητερή)Μου αρέσει το χύμα παγωτό που πήρα από Δωδώνη...
Μου αρέσει που θα το σηκώσει η Ισπανία.δεν κοιτάς μήπως είναι ψύξη από air condition ??
η ζέστη είναι ζέστη....και που να γεννηθείς ??? στις βόρειες χώρες ? εκεί όλο κρύο και ήλιο λίγο......
όσο για το παγωτό ...ΜΕΣΑ!!!!!!! -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
'αναγκαστικά αριστερόχειρας'.
σε ποιο θέμα;;
γιατί το να γράφεις με το αριστερό, λιγουλάκι δύσκολο...δεν υπάρχουν πρόστυχες λέξεις....μόνο πρόστυχα μυαλά!
ρε παπάρα μόνο εκεί πάει το μυαλό σου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δοκίμασέ το. Aφού έτσι και αλλιώς δοκιμάζεις διάφορα εσύ!H αλήθεια είναι ότι έχω πολλές εμπειρίες με γυναίκες
-
Αυτες το ξέρουν?
-
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Δοκίμασέ το. Aφού έτσι και αλλιώς δοκιμάζεις διάφορα εσύ!
H αλήθεια είναι ότι έχω πολλές εμπειρίες με γυναίκες
Ευτυχως που ο gavriil ειναι στην Αμερικη αλλιως θα ειχες μεγαλο ανταγωνιστη.
-
Δεν μου αρεσει που μετα απο εξοδο της Παρασκευης, ειμουν αναγκασμενος να κανω 800 μανουβρες και 45 (!!!!) λεπτα για να παρκαρω το πλοιο στο γκαραζ μου....
Γιατι;;;;
Γιατι ο μαλακας με το Nissan Patrol το παρκαρε εξω απο το γκαραζ μου και δεν ειχα χορο να κανω τις μανουβρες.
Ο ιδιος μαλακας εχει γκαραζ ΔΙΠΛΑ στο δικο μου.... Και εχει ενημερωθει προφορικα ΠΟΛΛΕΣ φορες οτι εμποδηζει. Το Μερκ εχει ξησει χαριν αυτουνου, 3 φορες στον απεναντι τοιχο πολυκατοικιας....Την επομενη φορα θα φερω γερανο. Αν δεν ερθει, θα κλεισω ολη την πολυκατοικια.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δοκίμασέ το. Aφού έτσι και αλλιώς δοκιμάζεις διάφορα εσύ!
H αλήθεια είναι ότι έχω πολλές εμπειρίες με γυναίκες
Ευτυχως που ο gavriil ειναι στην Αμερικη αλλιως θα ειχες μεγαλο ανταγωνιστη.
δε μίλησα σ'εσένα, ξύπνα ή μαλλον άνοιξε τα μάτια σου πριν διαβάσεις, χοντρέ
-
-
Τα 'θελε κι εσένα ο κώλος σου χοντρέ
-
edit [kouk] Τέλος!
-
Δεν μου αρεσει που το αφεντικο δεν μας εχει δωσει ακομα το δωρο του πασχα,ενω τη δευτερα ηρθε με το νεο του αμαξακι,ενα μεταχειρο κομπρεσορ κουπε.Μου αρεσει που σημερα το κομπρεσορ τον αφησε στη χαλκιδικη απο τρομπα βενζινης
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Δεν μου αρεσει που το αφεντικο δεν μας εχει δωσει ακομα το δωρο του πασχα,ενω τη δευτερα ηρθε με το νεο του αμαξακι,ενα μεταχειρο κομπρεσορ κουπε.Μου αρεσει που σημερα το κομπρεσορ τον αφησε στη χαλκιδικη απο τρομπα βενζινηςΜήπως είναι λίιιιιιγο μπαταχτσής;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]