-
Δε χρειάζεται να σου βάλουν απλή, μόνο να ζητήσεις απλή. Από κει και πέρα ό,τι και να σου βάλουν πλήρωσε απλή ή ... το 100 (Ναι γεια σας, βρίσκομαι σε ένα πρατήριο καυσίμων στ...)
-
Φοβερή ατάκη σε Shell προχθές (δεν βάζω από κει, αλλά ηταν η μόνη ανοιχτή αργά)
-30 ευρώ απλή αμόλυβδη
-Απλή v-Power;-
Απλή ΣΚΕΤΟ
Άκου απλή v-power! Τι σκέφτεται ο κόσμος!
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε χρειάζεται να σου βάλουν απλή,** μόνο να ζητήσεις απλή**. Από κει και πέρα ό,τι και να σου βάλουν πλήρωσε απλή ή ... το 100 (Ναι γεια σας, βρίσκομαι σε ένα πρατήριο καυσίμων στ...) -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
-30 ευρώ απλή αμόλυβδη
-Απλή v-Power;-
Απλή ΣΚΕΤΟ
30ε...τι τσιπης...
-
-
-30 ευρώ απλή αμόλυβδη
-Απλή v-Power;-
Απλή ΣΚΕΤΟ
Χαχα, το έχω ακούσει και εγώ αυτό , στη shell απέναντι από το Κλειστό.
Εγώ του απάντησα απλή-απλή . -
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
-30 ευρώ απλή αμόλυβδη
-Απλή v-Power;-
Απλή ΣΚΕΤΟ
Εγώ του απάντησα απλή-απλή .Παρομοίως.
Μου είπε κιόλας ν' ανοίξω το καπώ για να μου ελέγξει τα λάδια. Σιγά μη φανούν λάδια μέσα, το αυτοκίνητο ήταν ώρα εν κινήσει.
Καλό που προσφέρθηκε, πάντως Εκτός κι αν το κανουν σκόπιμα για να πουλάνε και λάδια. -
-
-30 ευρώ απλή αμόλυβδη
-Απλή v-Power;-
Απλή ΣΚΕΤΟ
Μου είπε κιόλας ν' ανοίξω το καπώ για να μου ελέγξει τα λάδια. Σιγά μη φανούν λάδια μέσα, το αυτοκίνητο ήταν ώρα εν κινήσει.
Καλό που προσφέρθηκε, πάντως Εκτός κι αν το κανουν σκόπιμα για να πουλάνε και λάδια.Εχουν ενα μηχανημα που ελενχει την ποιοτητα του λαδιου και βλεπουν αν θελει αλλαγη (λενε) .
-
-
-30 ευρώ απλή αμόλυβδη
-Απλή v-Power;- Απλή ΣΚΕΤΟ
Καλό που προσφέρθηκε, πάντως Εκτός κι αν το κανουν σκόπιμα για να πουλάνε και λάδια.Στη Shell στο δρόμο για Πεύκα (από τις λίγες φορές που έχω σταματήσει σε Shell) βάζω απλή VPower και μου λέει το παλικάρι άνοιξε και το καπώ να δούμε τα λάδια! Μπα του λέω άστο, μια χαρά είναι τα λάδια, εξάλλου εάν θέλει να συμπληρώσω μου βγάζει ένδειξη! Μου το είπε τόσες φορές που για να σταματήσει τελικά το άνοιξα, τα κοίταξε και το συμπέρασμα? Αααα φίλε θέλει σίγουρα συπλήρωμα, να σου φέρω ένα λίτρο?
Πόσοι πελάτες που δεν ασχολούνται και τόσο με το αυτοκίνητό τους λέτε να έχουν τσιμπήσει και να πήραν το πολυπόθητο λίτρο λάδι που προφανώς δεν χρειάζονταν?
-
Να το πήραν εντάξει, μην συμπλήρωσαν κιόλας λίτρο σε μοτέρ που είναι κομπλέ.
-
Να κοιτάτε προσεκτικά στα βενζινάδικα τον έλεγχο στα λάδια γιατί υπάρχει το αρχαίο κόλπο.
Αφού σκουπίσει ο (κακός) βενζινοπώλης το δείκτη του λαδιού, τον βάζει στη θέση του αλλά όχι μέχρι μέσα (στο τέρμα). Βγάζει τον δείκτη και τον δείχνει στον πελάτη λέγοντας ότι η στάθμη είναι χαμηλή και χρειάζεται μισό λίτρο λάδι.
-
Σε μοτέρ που έχει δουλέψει και ήδη δείχνει χαμηλή στάθμη δεν χρειάζεται να μπει καν στον κόπο.
-
Το ζεστό λάδι στραγγίζει γρήγορα και δεν πρόκειται να δείξει μισό λίτρο λιγότερο. Γι αυτό έχουν εκπαιδευθεί κατάλληλα στη τοποθέτηση του δείκτη ώστε να δείξει ότι θέλουν να πουλήσουν (συνήθως μισό λίτρο).
-
Μου είχε πει και την κλισέ ατάκα (θα την είχε κάνει πρόβα αρκετές φορές) 'αυτό το μοτέρ το τσιμπάει το λάδι, είναι φυσιολογικό'!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Στη Shell στο δρόμο για Πεύκα (από τις λίγες φορές που έχω σταματήσει σε Shell) βάζω απλή VPower και μου λέει το παλικάρι άνοιξε και το καπώ να δούμε τα λάδια! Μπα του λέω άστο, μια χαρά είναι τα λάδια, εξάλλου εάν θέλει να συμπληρώσω μου βγάζει ένδειξη! Μου το είπε τόσες φορές που για να σταματήσει τελικά το άνοιξα, τα κοίταξε και το συμπέρασμα?** Αααα φίλε θέλει σίγουρα συπλήρωμα, να σου φέρω ένα λίτρο?**
Πόσοι πελάτες που δεν ασχολούνται και τόσο με το αυτοκίνητό τους λέτε να έχουν τσιμπήσει και να πήραν το πολυπόθητο λίτρο λάδι που προφανώς δεν χρειάζονταν?
Εκεί έπρεπε να του πεις, 'άσε μεγάλε δε βάζω τα κωλόλαδα σας, θα βάλω πιο κάτω στην BP' π.χ. .
Πάντως ότι και να λέμε, ομολογουμένως οι υπάλληλοι των πρατηρίων της συγκεκριμένης εταιρείας έχουν περάσει από σεμινάρια για να τα παίρνουν από τους αφελείς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να το πήραν εντάξει, μην συμπλήρωσαν κιόλας λίτρο σε μοτέρ που είναι κομπλέ.Όντως!
Πλάκα θα έχει όμως να τους έρθει κάποιος με ξηρό κάρτερ! Ή κανένα δίχρονο Trabant!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
- '20 Ευρώ απλή' του λέω, και βγάζω ένα 20ρικο
- 'Γιατί, έχεις τσακωθεί με τις άλλες?' μου απαντάει
Λογαριασμό θα δώσουμε στο κάθε κρετίνο γιατί δεν βάζουμε από το άχρηστο υπερτιμημένο καύσιμο τους;
Και που είναι αυτό το βενζινάδικο για να έχουμε καλό ερώτημα;
Διασταύρωση Ελ.Βενιζέλου (προέκταση Κηφισίας) και Χαρ.Τρικούπη, στη Ν. Ερυθραία.
Άλλο χρήμα δεν παίζει να δουν από εμένα. Όχι ότι θα τους κάνει και καμια διαφορά αλλά τουλάχιστον δε θα νοιώθω μ@λ@κ@ς, έτσι όπως 'εξυπηρετούν' ορισμένοι υπάλληλοί τους.
-
-30 ευρώ απλή αμόλυβδη
-Απλή v-Power;-
Απλή ΣΚΕΤΟ
Καλό που προσφέρθηκε, πάντως Εκτός κι αν το κανουν σκόπιμα για να πουλάνε και λάδια.Όταν μου το λέγανε απαντούσα: αδερφέ συνεργείο έχω λές να μην ξέρω πόσο λάδι έχει μέσα το αμάξι, και να ΣΕ πώ με ζεστό μοτέρ ποτέ δεν μετράμε τα λάδια...
Σε ένα πρατήριο με είχε μάθει και από ένα σημείο και μετά δεν με ρώταγε καν Απλά έβαζε απλή-απλή -
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
- '20 Ευρώ απλή' του λέω, και βγάζω ένα 20ρικο
- 'Γιατί, έχεις τσακωθεί με τις άλλες?' μου απαντάει
Λογαριασμό θα δώσουμε στο κάθε κρετίνο γιατί δεν βάζουμε από το άχρηστο υπερτιμημένο καύσιμο τους;
Και που είναι αυτό το βενζινάδικο για να έχουμε καλό ερώτημα;
Διασταύρωση Ελ.Βενιζέλου (προέκταση Κηφισίας) και Χαρ.Τρικούπη, στη Ν. Ερυθραία.
Άλλο χρήμα δεν παίζει να δουν από εμένα. Όχι ότι θα τους κάνει και καμια διαφορά αλλά τουλάχιστον δε θα νοιώθω μ@λ@κ@ς, έτσι όπως 'εξυπηρετούν' ορισμένοι υπάλληλοί τους.
Ο τι έκπληξη!!! Συμπτωματικά είναι ιδιοκτησία της εταιρείας !!!
-
-30 ευρώ απλή αμόλυβδη
-Απλή v-Power;-
Απλή ΣΚΕΤΟ
Xaxaxa τα ίδια Χάρη κι εδώ.... ....
εγώ κάνω το άλλο, σταματώ ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην μάνικα της απλής! Και βέβαια είμαι έξω από το αμάξι.
πάντως εδώ Ραφήνα και περίχωρα η Shell έχει την φτηνότερη απλή από όλους ...1,199 ...ενώ οι BPαδες και οι ΕΚΟαδες τις έχουν 1,259.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-30 ευρώ απλή αμόλυβδη
-Απλή v-Power;-
Απλή ΣΚΕΤΟ
Xaxaxa τα ίδια Χάρη κι εδώ.... ....
εγώ κάνω το άλλο, σταματώ ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην μάνικα της απλής! Και βέβαια είμαι έξω από το αμάξι.
πάντως εδώ Ραφήνα και περίχωρα η Shell έχει την φτηνότερη απλή από όλους ...1,199 ...ενώ οι BPαδες και οι ΕΚΟαδες τις έχουν 1,259.
Ναι, αλλά η ΕΚΟ δεν είναι 'απλή'... Είναι Kinitron φίλε.... Με ΤΡΙΠΛΗ δράση!!! Και καθαρίζει το μοτέρ, και το απολυμαίνει, και αυξάνει τις επιδόσεις στο σεξ.
-
Βενζίνη ώρα μηδέν!