-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βέβαια αν ήθελες αντι-Cayenne θα έπρεπε να ήσουν υπεράνω και δεν θα ρωτούσες καν.... γιατί ως γνωστόν με πορδές δεν βάφονται αυγά....Onyx! αυτό προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις αλλά δεν το έχω καταφέρει μέχρι στιγμής
αν μπορείς πες το λίγο πιο αναλυτικά
επίσης βλέπω οτι έχεις Ε39 με αυτόματο. πόσο ευχαριστημένος είσαι απο τη λειτουργία του?
είναι γρήγορο? έχει καλή κλιμάκωση? σε streptonic mode κρατάει κόφτη? -
Για να διασπείρω περαιτέρω την ακατανοησία, θα πω ότι ο κόφτης είναι για τις πορδές...
-
http://carscoop.blogspot.com/2008/06/20 ... ering.html
M3 CSL -
all the money....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βέβαια αν ήθελες αντι-Cayenne θα έπρεπε να ήσουν υπεράνω και δεν θα ρωτούσες καν.... γιατί ως γνωστόν με πορδές δεν βάφονται αυγά....Onyx! αυτό προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις αλλά δεν το έχω καταφέρει μέχρι στιγμής
αν μπορείς πες το λίγο πιο αναλυτικά
επίσης βλέπω οτι έχεις Ε39 με αυτόματο. πόσο ευχαριστημένος είσαι απο τη λειτουργία του?
είναι γρήγορο? έχει καλή κλιμάκωση? σε streptonic mode κρατάει κόφτη?Τα παρακάτω ρητά:
- τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους
- όποιος έχει τα γένεια έχει και τα χτένια
- με πορδές δεν βάφονται αυγά
- αν ρωτάς πόσο κάνει μάλλον δεν μπορείς να το αποκτήσεις....
χρησιμοποιούνται ως υπαινιγμοί για το ότι: - χωρίς ανάλογο καύσιμο δεν μπορείς να μετακινείς γρήγορα 2-2,5 τόνους και
- αν ήθελες να αποκτήσεις τέτοιο αυτοκίνητο με την αξία σου (και την αξία του) δεν προβλέπεται να ρωτάς τόσο μικροπρεπείς λεπτομέρειες όπως η κατανάλωση.... εννοείται ότι είναι μεγάλη, πρέπει κι εσύ να είσαι τόσο μεγάλος (στην τσέπη) που η κατανάλωση να πάψει να έχει σημασία.... Είναι δηλαδή από τις ερωτήσεις που αν κάνεις, αυτόματα δείχνεις τέτοια έλλειψη τακτ αλλά και τέτοια προσκόλληση στα υλικά αγαθά που δεν είσαι άξιος να ανήκεις στην ελίτ των ιδιοκτητών τέτοιων αυτοκινήτων.....
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το steptronic, είναι αξιοπρεπώς γρήγορο. Όχι δεν κρατάει κόφτη και θα ήθελα να ήταν 6τάχυτο (οι 5 ταχύτητες είναι σωστά κλιμακωμένες αλλά με το std διαφορικό βγαίνουν πολύ μακριές, η 5 στον κόφτη πλησιάζει τα 300, θα ήθελα 6 πιο κοντά μεταξύ τους) ή και 7τάχυτο (της Mercedes είναι πολύ καλό λένε). Ίσως θα ήθελα ένα διαφορικό 15-20% κοντύτερο... Τουλάχιστον ταξιδεύω με 140 με μόνο 3000 στροφές!
-
Το 4.4 (286 ps) ξαδέρφου μου είχε μέση κατανάλωση 20 λίτρα/100 χλμ με καθημερινές διαδρομές στον Κηφισό με κίνηση μεταξύ Κηφισιάς-Ταύρου.
-
τρέεελλλααααααα!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τα παρακάτω ρητά:- τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους
- όποιος έχει τα γένεια έχει και τα χτένια
- με πορδές δεν βάφονται αυγά
- αν ρωτάς πόσο κάνει μάλλον δεν μπορείς να το αποκτήσεις....
χρησιμοποιούνται ως υπαινιγμοί για το ότι: - χωρίς ανάλογο καύσιμο δεν μπορείς να μετακινείς γρήγορα 2-2,5 τόνους και
- αν ήθελες να αποκτήσεις τέτοιο αυτοκίνητο με την αξία σου (και την αξία του) δεν προβλέπεται να ρωτάς τόσο μικροπρεπείς λεπτομέρειες όπως η κατανάλωση.... εννοείται ότι είναι μεγάλη, πρέπει κι εσύ να είσαι τόσο μεγάλος (στην τσέπη) που η κατανάλωση να πάψει να έχει σημασία.... Είναι δηλαδή από τις ερωτήσεις που αν κάνεις, αυτόματα δείχνεις τέτοια έλλειψη τακτ αλλά και τέτοια προσκόλληση στα υλικά αγαθά που δεν είσαι άξιος να ανήκεις στην ελίτ των ιδιοκτητών τέτοιων αυτοκινήτων.....
- 10 πρατήρια βενζίνης
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τρέεελλλααααααα!Και η γυναίκα του καίει άλλα τόσα με LandCruiser κάνοντας την ίδια διαδρομή...
Πιο μεγάλη τρέεελλλααααααα
-
εεεεετσι!
-
Εμ...Όποιος έχει τα γένια, έχει και τα χτένια...
ΥΓ:Όταν έχεις επιχείρηση που σου προσφέρει εισόδημα 6ψήφιο (και ίσως και παραπάνω), στα @@ σου και να καίει και 30lt/100km...
YΓ2:Πάω στοίχημα ότι δεν έχει προσέξει ότι η τιμή της βενζίνης που βάζει έχει ανέβει τρελά
ΥΓ3:Κι όλο το ξεχνάω ρε Ανδρέα...καμια κόρη έχει αυτός? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ3:Κι όλο το ξεχνάω ρε Ανδρέα...καμια κόρη έχει αυτός?
Έχει αλλά θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή. Ακόμα δεν έχει κλείσει μια δεκαετία ζωής...
-
Εμ...Όποιος έχει τα γένια, έχει και τα χτένια...ΥΓ:Όταν έχεις επιχείρηση που σου προσφέρει εισόδημα 6ψήφιο (και ίσως και παραπάνω), στα @@ σου και να καίει και 30lt/100km...
YΓ2:Πάω στοίχημα ότι δεν έχει προσέξει ότι η τιμή της βενζίνης που βάζει έχει ανέβει τρελά
ΥΓ3:Κι όλο το ξεχνάω ρε Ανδρέα...καμια κόρη έχει αυτός?Εννοείς προφανώς ότι και το 6ψήφιο εισόδημα εκμηδενίζει κάθε περιβαλλοντική ανησυχία;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εννοείς προφανώς ότι και το 6ψήφιο εισόδημα εκμηδενίζει κάθε περιβαλλοντική ανησυχία;Δεν εννοώ τίποτα τέτοιο.Αν εννοούσα θα το έγραφα άλλωστε. Απλά από τη στιγμή που βγάζει αρκετά χρήματα για να συντηρεί χαλαρά τα αμάξια του, δεν τον νοιάζει πόσο καίνε.-
Δηλαδή για να καταλάβω:όποιος έχει λεφτά και παίρνει αμάξι που του αρέσει απίστευτα πολύ αλλά και που καίει πολύ αλλά το αντέχει οικονομικά άνετα (ή και όχι άνετα), αμέσως είναι άτομο με μη-οικολογική συνείδηση?Μην τρελαθούμε τώρα...Δηλαδή εσύ όταν αγοράζεις αμάξι λες 'πόσο να καίει?' έχοντας ως 2η σκέψη 'ας μην καίει πολύ γιατί θα μολύνω και το περιβάλλον' ή μήπως 'ελπίζω να μην καίει παραπάνω από τόσο, ώστε να το αντέχει και η τσέπη μου'?
Προσωπικά, αφού μπορεί και πληρώνει τόσα σε βενζίνες (και δεν τα λυπάται-πχ θα μπορούσε να τα κάνει κάτι άλλο τόσα χρήματα), δε με αφορά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μολύνει περισσότερο το περιβάλλον.
Δε μπορώ να μπω εγώ στην τσέπη του καθενός.Εσύ δηλαδή όταν βλέπεις μία ferrari, σκέφτεσαι ότι αυτός δεν έχει οικολογική συνείδηση?
Το ίδιο είναι και με το X5 και με το land cruiser του τυπά.Απλά επειδή δεν είναι supercars τα έχουμε (και καλά) αμαυρώσει.
Τέλοσπάντων...Είμαστε way offtopic.ΥΓ:Πάντως κι εγώ αν άντεχα την οικονομική συντήρηση, δε ντρέπομαι να πω ότι θα το έπαιρνα χαλαρότατα και εννοείται οτι θα το οδηγούσα κάθε μέρα (βέβαια εγώ μάλλον θα έπαιρνα ένα R8, μία Μ5 αλλά νταξ...καλό είναι μωρέ και το 'τζιπάκι του' ).
-
Εννοείς προφανώς ότι και το 6ψήφιο εισόδημα εκμηδενίζει κάθε περιβαλλοντική ανησυχία;
Δεν εννοώ τίποτα τέτοιο.Αν εννοούσα θα το έγραφα άλλωστε. Απλά από τη στιγμή που βγάζει αρκετά χρήματα για να συντηρεί χαλαρά τα αμάξια του, δεν τον νοιάζει πόσο καίνε.-
Δηλαδή για να καταλάβω:όποιος έχει λεφτά και παίρνει αμάξι που του αρέσει απίστευτα πολύ αλλά και που καίει πολύ αλλά το αντέχει οικονομικά άνετα (ή και όχι άνετα), αμέσως είναι άτομο με μη-οικολογική συνείδηση?Μην τρελαθούμε τώρα...Δηλαδή εσύ όταν αγοράζεις αμάξι λες 'πόσο να καίει?' έχοντας ως 2η σκέψη 'ας μην καίει πολύ γιατί θα μολύνω και το περιβάλλον' ή μήπως 'ελπίζω να μην καίει παραπάνω από τόσο, ώστε να το αντέχει και η τσέπη μου'?
Αστειάκι ήταν, εγώ το εννοώ αυτό.
30l/100 για τζιπ=μάλλον για πόλη το έχει. Κατάλαβες τώρα; -
30λτ/100κμ σημαίνει χοντρικά 40 ευρώ ανά 100κμ.
Αν κάνεις 500κμ το μήνα τότε ξοδεύεις 200 ευρώ σε βενζίνες.
-
500 χλμ το μήνα είναι ελάχιστα...
Αλλά και πάλι γιατί κόλλησες στα 30 λίτρα/100 χλμ;
Το 'στα @@ σου και να καίει και 30lt/100km...' το έγραψε ο κάβουρας ως υπερβολή απλά για να πει ότι όσο και να καίει ένα αμάξι δε σε νοιάζει αν έχεις τα λεφτά.
Αν εκνευρίζεσαι για κάτι δηλαδή είναι γιατί βαριέσαι να τρέχεις πάλι στο βενζινάδικο και όχι για τα λεφτά που θα στοιχίσει η βενζίνη.
-
Ε και εγώ λέω ότι δεν είναι απόλυτο αυτό, γιατί για πολλούς δεν είναι θέμα αν θα του λείψουν 500-600 ευρώ για βενζίνες, αλλά γιατί καίει αναίτια (μάλλον).
-
Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας
-
Τι σημαίνει το αναίτια; Αν έχεις ένα αμάξι 2+ τόνων με την αεροδυναμική του X5 μόνο αναίτια δεν την καίει τη βενζίνη. Αν απ' την άλλη εννοείς με το αναίτια ότι χωρίς λόγο κυκλοφορούν με τεράστια SUV που ποτέ δεν έχουν βγει στο χώμα δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του. Οι 5λιτρες S-Class δηλαδή είναι καλύτερες;
BMW FORUM