-
Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος ούτε του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ θύματος ούτε των μπάτσων, θυμάστε τι είχε γίνει με τον Ζητά...Πολύ σωστά είπε κάποιος πριν ότι αν προλάβαινε να δράσει αυτός, τότε θα ήταν ο κακός, άθλια εκπαιδευμένος άξεστος αστυνομικός. Τώρα είναι απλά ένα θύμα εκείνου του εγκληματία... Δεν λέω ότι οι αστυνομικοί είναι άξιοι (είναι από τους πρώτους που χρήζουν άμεσης βελτίωσης ως σώμα), αλλά το να παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας απλά επειδή είναι (ή δείχνουν) πιο ανίκανοι από εμάς, δεν οδηγεί πουθενά...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που το σκεπάζει το παιδί, ας βάλουμε ΟΛΟΙ μυαλό...πολίτες και μπάτσοι...Στο όνομα όλων των πραγματικών θυμάτων. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος ούτε του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ θύματος ούτε των μπάτσων, θυμάστε τι είχε γίνει με τον Ζητά...Πολύ σωστά είπε κάποιος πριν ότι αν προλάβαινε να δράσει αυτός, τότε θα ήταν ο κακός, άθλια εκπαιδευμένος άξεστος αστυνομικός. Τώρα είναι απλά ένα θύμα εκείνου του εγκληματία... Δεν λέω ότι οι αστυνομικοί είναι άξιοι (είναι από τους πρώτους που χρήζουν άμεσης βελτίωσης ως σώμα), αλλά το να παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας απλά επειδή είναι (ή δείχνουν) πιο ανίκανοι από εμάς, δεν οδηγεί πουθενά...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που το σκεπάζει το παιδί, ας βάλουμε ΟΛΟΙ μυαλό...πολίτες και μπάτσοι...Στο όνομα όλων των πραγματικών θυμάτων.σωστο αυτο που λες, αλλα δεν του εριξε μια σφαλιαρα να πεις ΟΚ παρεκτραπηκε λιγο, αλλα σφαιρα....
-
Το πρέπον το έκαναν οι Κρητήκαροι μετά το φονικό. Δεν κοινοποιήθηκε πως έφυγαν οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί και πως ήταν το περιπολικό. Αυτά δεν γράφονται στις εφημερίδες και δεν ακούγονται στα κανάλια.
Το καλό ή κακό, δεν ξέρω, ήταν ότι δεν γνώριζαν ότι ο νεαρός δεν είχε ελπίδες να σωθεί. Ίσως η αντίδραση τους να ήταν σήμερα πρωτοσέλιδο.Η αυτοδικία δεν είναι λύση ούτε πρέπει να τους βάζουμε όλους τους αστυνομικούς σε ένα τσουβάλι. Ιδικά τον συγκεκριμένο που δέχτηκε την επίθεση που πραγματικά μόνο καλά λόγια έχω να πω για αυτό τον άνθρωπο που δυστυχώς ή μοίρα των έχει κτυπήσει πολύ τον τελευταίο καιρό.
Και το καλύτερο. Στο κτήριο της Ασφάλειας υπήρχαν χημικά που θέλησαν να χρησιμοποιήσουν αλλά η πόρτα του δωματίου στο οποίο υπήρχαν ήταν κλειδωμένη και δεν θέλησαν να την σπάσουν. Μάλλον πρέπει να είναι το μόνο γερό πράγμα που έμεινε στο κτήριο!!!
-
Αν ήταν στο χέρι μου,μόνο ξύλο θα έπρεπε να τρώνε μερικοί και όχι σφαίρες. Σε κανέναν δεν αξίζει ο θάνατος. Σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι δεν φταίει ο αστυνομικός, θα ήταν πολύ δίκαιο να τιμωρηθεί αναλόγως. Εμένα δεν μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του κόσμου 'αφού δεν τα καταφέρνουν οι αστυνομικοί,ας τα κάνουμε όλα (μόνοι μας) μπ...λο!'
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Τώρα , αυτό να το θεωρήσουμε fiction , cinefil , τον ατυχή ορισμό της Βεντέτας ή τον αρρωστημένο ορισμό της δικαιοσύνης που την έλεγαν
αυτοδικία ???
Τί απο όλα ???Αποστόλης.
Αγαπητέ Αποστόλη, η παράθεση μιας απάντησης χωρίς την ερώτηση, μπορεί να προκαλέσει κωμικοτραγικές παρεξηγήσεις.
Συνήθως εκτιμώ την ειρωνία, αν είναι τουλάχιστον ευφυής και εποικοδομητική, κάτι που δυσκολεύομαι να παραδεχτώ στην δική σου περίπτωση.
Επί του προκειμένου, κρίνοντας με τη λογική προφανώς αποδοκιμάζω οποιασδήποτε μορφής αυτοδικία. Η πραγματικότητα όμως θα ήταν ακριβώς έτσι, αν η οικογένεια του νεκρού επέλεγε (και μπορούσε) να βαδίσει αυτό το δρόμο. Η δυσαρέσκεια των Κρητικών για τα Τάγματα Ασφαλείας που τους έχουν στείλει εκεί, έχει φτάσει σε όρια εκρηκτικά. Και το να κρίνουμε με μια politicaly correct συμπεριφορά 'αυτά που είπε η μάνα στα κανάλια', είναι τουλάχιστον στρουθοκαμηλισμός.
Παρεμπιπτόντως, μιας και ο δικός μου χαρακτηρισμός της βεντέτας είναι ατυχής, μήπως θα μπορούσες να δώσεις εσύ τον **σωστό **ορισμό της?
-
βασίλιε συγνώμη, αλλά αν μπορούσες να πάρεις έτσι το νόμο στα χέρια σου και ξεκλήριζες οικογένειες ολόκληρες θα έφερνες το παιδί πίσω? θα ικανοποιούσες τι ακριβώς μπορείς να μου εξηγήσεις? το οτι θα ξεκινούσες ανοιχτό μέτωπο μεταξύ των οικογενειών των θυμάτων και της δικής σου που θα διαιωνιζόταν μέσα στο χρόνο [γιατι κάπως έτσι πάνε οι βεντέτες απο ότι ξέρω] θα σε βοηθούσε να ξεπεράσεις τον πόνο σου?
μην τρελλαθούμε εντελώς και τελείως, γιατι τελικά ο πολύς κινηματογράφος βλάπτει τις απόψεις μας...
έλεος...να γράφουμε τέτοια πράγματα εδω μέσα...
για να χαλαρώσουμε λίγο...το παιδί αυτο μπορεί μεθαύριο να πέθαινε απο υπερβολική δόση, τότε τι θα έλεγε η μητέρα αυτή? ή εσύ στην θέση της? θα προσπαθούσες να σκοτώσεις όλο το κύκλωμα διακίνησης ναρκωντικών στη χώρα???
δυστυχώς λίγο-πολύ φταίνε και οι δύο, ο αστυνομικός περισσότερο, το παιδί λιγότερο, δυστυχώς είχαμε για άλλη μια φορά τραγική κατάληξη...το θέμα είναι αν και πως θα διορθωθούν τα πράγματα απο δω και πέρα... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βασίλιε συγνώμη, αλλά αν μπορούσες να πάρεις έτσι το νόμο στα χέρια σου και ξεκλήριζες οικογένειες ολόκληρες θα έφερνες το παιδί πίσω? θα ικανοποιούσες τι ακριβώς μπορείς να μου εξηγήσεις? το οτι θα ξεκινούσες ανοιχτό μέτωπο μεταξύ των οικογενειών των θυμάτων και της δικής σου που θα διαιωνιζόταν μέσα στο χρόνο [γιατι κάπως έτσι πάνε οι βεντέτες απο ότι ξέρω] θα σε βοηθούσε να ξεπεράσεις τον πόνο σου?Νομίζω κατέστησα σαφές, σε όσους τουλάχιστον γνωρίζουν Ελληνικά, ότι δεν επικροτώ ανάλογες συμπεριφορές και πρακτικές και μάλιστα καταφέρθηκα και εναντίον του 'αγανακτισμένου' όχλου που έσπαγε το αστυνομικό τμήμα.
Από την άλλη δεν μπορώ παρά να δω με κατανόηση την παραφρονεμένη συμπεριφορά οποιουδήποτε βιώνει τον πόνο του χαμού ενός δικού του ανθρώπου, πόσο μάλλον του παιδιού του.
μην τρελλαθούμε εντελώς και τελείως, γιατι τελικά ο πολύς κινηματογράφος βλάπτει τις απόψεις μας...
Θα προσπαθήσω να μην το πάρω σοβαρά αυτό.
έλεος...να γράφουμε τέτοια πράγματα εδω μέσα...
Ρένα, δεν δέχομαι συμβουλές συμπεριφοράς. Έχουν γραφεί εδώ μέσα τέρατα και σημεία. Για να θυμηθώ λίγο... α ναι, θυμάσαι ένα θέμα με τίτλο 'Πόσο μ@λ@κ@ς είσαι'? Το οποίο κλειδώθηκε εντός μερικών λεπτών? Αλλά, παρά το γεγονός ότι στοιχειοθετούσε προσωπική επίθεση εναντίον μέλους του φόρουμ δεν διαγράφηκε?
Οπότε σε παρακαλώ κράτησε τις politically correct συμβουλές για άλλους.
για να χαλαρώσουμε λίγο...το παιδί αυτο μπορεί μεθαύριο να πέθαινε απο υπερβολική δόση, τότε τι θα έλεγε η μητέρα αυτή? ή εσύ στην θέση της?
Αυτό είναι ό,τι πιο σιχαμένο άκουσα σ'αυτό το thread. Σε τι διαφέρει η άποψή σου απ'αυτή του αστυνομικού διοικητή? Συμφωνείς μαζί του? Δηλαδή με λίγα λόγια οι μπάτσοι του έκαναν ευθανασία έτσι?
δυστυχώς λίγο-πολύ φταίνε και οι δύο, ο αστυνομικός περισσότερο, το παιδί λιγότερο, δυστυχώς είχαμε για άλλη μια φορά τραγική κατάληξη...το θέμα είναι αν και πως θα διορθωθούν τα πράγματα απο δω και πέρα...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
......αν μπορούσες να πάρεις έτσι το νόμο στα χέρια σου και ξεκλήριζες οικογένειες ολόκληρες θα έφερνες το παιδί πίσω? θα ικανοποιούσες τι ακριβώς μπορείς να μου εξηγήσεις?
....για να χαλαρώσουμε λίγο...το παιδί αυτο μπορεί μεθαύριο να πέθαινε απο υπερβολική δόση,....
.....δυστυχώς λίγο-πολύ φταίνε και οι δύο, ο αστυνομικός περισσότερο, το παιδί λιγότερο,.....Η βεντέτα σαφώς και δεν βελτιώνει τίποτα και επίσης δεν την δικαιολογώ αλλά είναι ίσως ο τρόπος που προσφέρει τη μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση (ώστε να ξεπεράσουν τον πόνο και την πίκρα τους) σε μερικούς από συγγενείς που δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν πιο ώριμα την κατάσταση.
Με κανένα τρόπο δεν μπορώ να δικαιολογήσω τη χρήση πυροβόλου όπλου από αστυνομικό εναντίον πολίτη εφόσον δεν απειλείται η ζωή η δική του ή άλλου πολίτη. Οι δυσκολίες που μπορεί να έχει ο αστυνομικός ή το τμήμα, το αν ο πολίτης είναι εγκληματίας ή όχι το αν θα έπεφτε κεραυνός να τον κάψει μετά από 1 λεπτό και οποιαδήποτε άλλα το πολύ να είναι ελαφρυντικά (είτε για τη συνείδηση μερικών είτε νομικά) αλλά δεν μειώνουν στο ελάχιστο την ευθύνη και την υποχρέωση επιβολής ποινής (και μάλιστα μάλλον όχι για ανθρωποκτονία εξ αμελείας αλλά με πρόθεση). Ο νέος μπορεί να ήταν κλέφτης, ναρκομανής ή οτιδήποτε και επιπλέον να διέφυγε του μπλόκου, κανένα όμως από τα παραπάνω δεν προβλέπει πυροβολισμό (ούτε καν για εκφοβισμό στον αέρα ή στα λάστιχα).
Επίσης από αυτά που διάβασα εδώ μέσα γίνεται λόγος για 18 σφαίρες. Σαν να είναι πολλές....πόσες σφαίρες έχει ένα όπλο, πόσοι πυροβόλησαν για πόση ώρα και με τι σκοπό? Πόσες σφαίρες ρίχτηκαν συνολικά που πήγαν οι άλλες οι άστοχες ή μήπως δεν αστόχησε καμία? Ύποπτο, πολύ ύποπτο θα ήταν κάτι τέτοιο..... -
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Νομίζω κατέστησα σαφές, σε όσους τουλάχιστον γνωρίζουν Ελληνικά, ότι δεν επικροτώ ανάλογες συμπεριφορές και πρακτικές και μάλιστα καταφέρθηκα και εναντίον του 'αγανακτισμένου' όχλου που έσπαγε το αστυνομικό τμήμα.
Από την άλλη δεν μπορώ παρά να δω με κατανόηση την παραφρονεμένη συμπεριφορά οποιουδήποτε βιώνει τον πόνο του χαμού ενός δικού του ανθρώπου, πόσο μάλλον του παιδιού του.Καλά τολμάμε και μιλάμε για το τι είπε και τι δεν είπε η μάνα του νεκρού??? Προσωπικά αν ήταν το δικό μου παιδί, θα έκανα ότι και ο Κάιζερ Σόζε στο 'Συνήθεις Ύποπτοι': θα σκότωνα όλους τους εμπλεκόμενους, τις οικογένειές τους, όλους τους συγγενείς των οικογενειών τους μέχρι 3 βαθμού αγχιστείας καθώς και όλους τους γνωστούς και φίλους τους. Και μετά θα έβαζα φωτιά και θα έκαιγα τα σπίτια τους και αφού τελείωνα θα έριχνα αλάτι στα αποκαΐδια. Άκου 'τι βγήκε και είπε η μάνα'...
Υ.Γ. Έπρεπε η οικογένεια του νεκρού να είναι μια από τις 'ισχυρές' οικογένειες της Κρήτης. Θα σας έλεγα αν είναι υπερβολικά αυτά που γράφω παραπάνω...Μάλλον τότε τα παραπάνω δεν είναι στα ελληνικά γιατι ναι μεν δεν επικροτείς αλλά αν ήταν δικό σου το παιδί θα έδινες σε όλους να καταλάβουν με ποιον τα έβαλαν...
Θα προσπαθήσω να μην το πάρω σοβαρά αυτό.
Ρένα, δεν δέχομαι συμβουλές συμπεριφοράς. Έχουν γραφεί εδώ μέσα τέρατα και σημεία. Για να θυμηθώ λίγο... α ναι, θυμάσαι ένα θέμα με τίτλο 'Πόσο μ@λ@κ@ς είσαι'? Το οποίο κλειδώθηκε εντός μερικών λεπτών? Αλλά, παρά το γεγονός ότι στοιχειοθετούσε προσωπική επίθεση εναντίον μέλους του φόρουμ δεν διαγράφηκε?
Οπότε σε παρακαλώ κράτησε τις politically correct συμβουλές για άλλους.πρώτα πρώτα ο τίτλος είναι Ποσο ......... είσαι???, στα αποσιοπιτικά ο καθένας μπορέι να βάλει ότι λέξη θέλει απο ότι καταλαβαίνω όμως έμεινε αποθυμένο στο forum οτι δεν τιμωρήθηκα καταλλήλως ε? τι να πώ...τα παράπονα σας στους mod
για να χαλαρώσουμε λίγο...το παιδί αυτο μπορεί μεθαύριο να πέθαινε απο υπερβολική δόση, τότε τι θα έλεγε η μητέρα αυτή? ή εσύ στην θέση της?
Αυτό είναι ό,τι πιο σιχαμένο άκουσα σ'αυτό το thread. Σε τι διαφέρει η άποψή σου απ'αυτή του αστυνομικού διοικητή? Συμφωνείς μαζί του? Δηλαδή με λίγα λόγια οι μπάτσοι του έκαναν ευθανασία έτσι?
Καμία σχέση , απο πού φαίνεται οτι συμφωνώ με τον αστυνομικό?? το αναφέρω σε σχέση με την αυτοδικία που ανάφερες, οτι θα πάρεις το νόμο στα χέρια σου κλπ.κλπ...ρωτώ λοιπόν και πάλι αν αυτό το παιδί δεν το σκότωνε ο αστυνομικός αλλά μετά απο 5-6 μήνες, 1 χρόνο πέθαινε απο ναρκωντικά, ποια θα ήταν η αντίδραση της μάνας? συγγενών και φίλων? εσύ πως θα αντιδρούσες?
[Να ξεκαθαρίσω οτι επαγγελματικοί λόγοι με έχουν κρατήσει μακρυά απο την TV την τελευταία εβδομάδα, οπότε δεν ξέρω τι έχει υποθεί, απο τους διάφορους, εμπλεκόμενους και μη στα κανάλια]
-
Να υποθέσω Ρένα ότι έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο πιτσιρικάς ήταν όντως χρήστης;;;
Η φαινομενικά αυτή αθώα απλούστευση και εντέλει ισοπέδωση (το 'λίγο φταίει ο ένας, πολύ ο άλλος' δεν είναι τίποτε περισσότερο από καταμερισμός ευθυνών σε μία περίπτωση καραμπινάτης δολοφονίας έστω και χωρίς πρόθεση), υποκρύπτει μία πολύ πιο επικίνδυνη λογική: Αφού ο χρήστης θα πεθάνει ούτως ή άλλως αργά ή γρήγορα από τη δόση του, δεν έχει και πολύ σημασία το ΠΩΣ και ΠΟΤΕ θα πεθάνει!
Δεν υπερβάλλω καθόλου, ξαναδιάβασε τι έγραψες και δες πόσο δίκιο έχω...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Μάλλον τότε τα παραπάνω δεν είναι στα ελληνικά γιατι ναι μεν δεν επικροτείς αλλά αν ήταν δικό σου το παιδί θα έδινες σε όλους να καταλάβουν με ποιον τα έβαλαν...Επειδή αυτή ειδικά τη στιγμή έχω μικρό δείκτη ανεκτικότητας στις εξυπνάδες, ιδού τι έγραψα, σε προηγούμενη σελίδα του thread:
Και να συμπληρώσω ότι η συμπεριφορά των ταραξιών έξω από το Αστ. Τμήμα μου έφερε επίσης αηδία. Σε τίποτα δεν διαφέρουν από τους δολοφόνους μπάτσους. Η συμπεριφορά τους δεν μπορεί καν να χαρακτηριστεί ζωώδης, γιατί τα ζώα δεν έχουν την αίσθηση της εκδίκησης. Αυτό αποτελεί καθαρά ανθρώπινο (ή μάλλον υπ-ανθρώπινο) χαρακτηριστικό...
Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που να μην θεωρεί ότι η εκδίκηση είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. Πιθανώς όμως όταν αποκτήσεις και εσύ παιδί να καταλάβεις που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος σε παρόμοια περίπτωση.
πρώτα πρώτα ο τίτλος είναι Ποσο ......... είσαι???, στα αποσιοπιτικά ο καθένας μπορέι να βάλει ότι λέξη θέλει απο ότι καταλαβαίνω όμως έμεινε αποθυμένο στο forum οτι δεν τιμωρήθηκα καταλλήλως ε? τι να πώ...τα παράπονα σας στους mod
Kamil, να τα αφήσεις αυτά, γιατί έτυχε να ήμουν ο πρώτος που είδα τον πρωτότυπο τίτλο, πριν εσύ, ή κάποιος mod (?) τον αλλάξει. Έχει και η υποκρισία τα όριά της. Και, **ναι, ακόμα δεν έχει δωθεί σαφής εξήγηση **για τη μη-τιμωρία σου, όπως το έθεσες.
Καμία σχέση , απο πού φαίνεται οτι συμφωνώ με τον αστυνομικό?? το αναφέρω σε σχέση με την αυτοδικία που ανάφερες, οτι θα πάρεις το νόμο στα χέρια σου κλπ.κλπ...ρωτώ λοιπόν και πάλι αν αυτό το παιδί δεν το σκότωνε ο αστυνομικός αλλά μετά απο 5-6 μήνες, 1 χρόνο πέθαινε απο ναρκωντικά, ποια θα ήταν η αντίδραση της μάνας? συγγενών και φίλων? εσύ πως θα αντιδρούσες?
Ασχολίαστο. Προσπάθησε να βγάλεις εσύ νόημα από τα γραφόμενά σου.
-
πω-πω ρε παιδιά όρεξη για καυγάδες έχετε μου φαίνεται...γράφω συγκεκριμένα οτι το παιδί αυτό ΜΠΟΡΕΙ αύριο-μεθαύριο να πέθαινε απο ναρκωντικά....δεν έχω βγάλει κανα συμπέρασμα αν ήταν χρήστης ή όχι, άπλά ρωτάω ΑΝ αυτό το παιδί πέθαινε απο χρήση ναρκωντικών....λέω άν...τότε ποιος θα έφταιγε? ποιον θα έπρεπε να τιμωρήσουμε?? αυτό ρωτάω... τότε η άμοιρη η μάνα και οι συγγενείς ποιος θα τιμωρούσαν? αυτό ρωτάω...
ο πιτσιρικάς φταίει που δεν σταμάτησε, αλλά σίγουρα όχι να 'τιμωρηθεί' έτσι όπως 'τιμωρήθηκε' κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές, γι' αυτό και λέω οτι ο αστυνομικός φταίει πολύ...πώς πρέπει να εκφραστώ? να πώ...οτι 99% ή 90% φταίει ο αστυνομικός και 1% ή 10% ο πιτσιρικάς για να καταλάβουμε όλοι τι θέλω να πω, τι ακριβώς ρωτάω και να πάρω μια απάντηση σοβαρή χωρίς ειρωνειες και κακιούλες? -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ο πιτσιρικάς φταίει που δεν σταμάτησε, αλλά σίγουρα όχι να 'τιμωρηθεί' έτσι όπως 'τιμωρήθηκε' κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές, γι' αυτό και λέω οτι ο αστυνομικός φταίει πολύ...πώς πρέπει να εκφραστώ? να πώ...οτι 99% ή 90% φταίει ο αστυνομικός και 1% ή 10% ο πιτσιρικάς για να καταλάβουμε όλοι τι θέλω να πω, τι ακριβώς ρωτάω και να πάρω μια απάντηση σοβαρή χωρίς ειρωνειες και κακιούλες?Σαν ασφαλιστική εταιρεία μιλάς που μοιράζουν συν-υπαιτιότητες.....
Για μένα ο αστυνομικός ήταν 100% υπεύθυνος για την ανθρωποκτονία. Ακόμα κι αν ο άλλος είχε όπλο και τον σημάδευε και τον προκαλούσε πάλι ο αστυνομικός θα ήταν 100% υπεύθυνος αν τον σκότωνε. Απλά τότε θα ήταν σε άμυνα και δεν θα κατηγορείτο.
Ο νεαρός ήταν 100% υπεύθυνος για το ότι δεν σταμάτησε για έλεγχο (και υποχρεούται να τιμωρηθεί για αυτό όπως προβλέπουν οι νόμοι αν βρεθεί ένοχος) και 0% υπεύθυνος για τους πυροβολισμούς που οδήγησαν στο θάνατό του. (με βάση τα όσα ξέρω μέχρι τώρα) -
πρώτα πρώτα ο τίτλος είναι Ποσο ......... είσαι???, στα αποσιοπιτικά ο καθένας μπορέι να βάλει ότι λέξη θέλει απο ότι καταλαβαίνω όμως έμεινε αποθυμένο στο forum οτι δεν τιμωρήθηκα καταλλήλως ε? τι να πώ...τα παράπονα σας στους mod
Kamil, να τα αφήσεις αυτά, γιατί έτυχε να ήμουν ο πρώτος που είδα τον πρωτότυπο τίτλο, πριν εσύ, ή κάποιος mod (?) τον αλλάξει. Έχει και η υποκρισία τα όριά της. Και, **ναι, ακόμα δεν έχει δωθεί σαφής εξήγηση **για τη μη-τιμωρία σου, όπως το έθεσες.
έτσι για την ίστορια, αν και άσχετο με το θέμα μας, αλλά για να το λήξουμε γιατι φαίνεται ότι όντως έχει πειράξει κόσμο αυτό το post και το ότι δεν διαγράφηκε αφού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί αρκετά για επίθεση προς το άτομο μου...το τίτλο τον άλλαξα εγώ, μετά απο προτροπή του κουμπάρου σου kyan...εξηγήσεις δεν δόθηκαν ποτέ γιατι απλούστατα δεν ζητήθηκαν ποτέ και απο κανέναν...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
έτσι για την ίστορια, αν και άσχετο με το θέμα μας, αλλά για να το λήξουμε γιατι φαίνεται ότι όντως έχει πειράξει κόσμο αυτό το post και το ότι δεν διαγράφηκε αφού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί αρκετά για επίθεση προς το άτομο μου...το τίτλο τον άλλαξα εγώ, μετά απο προτροπή του κουμπάρου σου kyan...εξηγήσεις δεν δόθηκαν ποτέ γιατι απλούστατα δεν ζητήθηκαν ποτέ και απο κανέναν...Επομένως, η προηγούμενη απάντησή σου περί του τίτλου του θέματός σου, ήταν παραπλανητική και ψευδής, για όσους δεν ήξεραν. Ο τίτλος ήταν όπως είπα και τον άλλαξες μετά. Το περιεχόμενο (ελπίζω να υπάρχει ακόμα και να μην έχει φροντίσει υπογείως κάποιος mod να το εξαφανίσει) υπάρχει ακόμα και είναι στην κρίση του καθενός. Όσο για το αν πειράχτηκαν άλλοι εμένα ποσώς με ενδιαφέρει, αυτό που με εξαγριώνει είναι να γίνονται εκούσιες ή ακούσιες διακρίσεις στο φόρουμ.
Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση των μελών.
-
onyx ακριβώς αυτό εννοώ...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πω-πω ρε παιδιά όρεξη για καυγάδες έχετε μου φαίνεται...γράφω συγκεκριμένα οτι το παιδί αυτό ΜΠΟΡΕΙ αύριο-μεθαύριο να πέθαινε απο ναρκωντικά....δεν έχω βγάλει κανα συμπέρασμα αν ήταν χρήστης ή όχι, άπλά ρωτάω ΑΝ αυτό το παιδί πέθαινε απο χρήση ναρκωντικών....λέω άν...τότε ποιος θα έφταιγε? ποιον θα έπρεπε να τιμωρήσουμε?? αυτό ρωτάω... τότε η άμοιρη η μάνα και οι συγγενείς ποιος θα τιμωρούσαν? αυτό ρωτάω...
ο πιτσιρικάς φταίει που δεν σταμάτησε, αλλά σίγουρα όχι να 'τιμωρηθεί' έτσι όπως 'τιμωρήθηκε' κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές, γι' αυτό και λέω οτι ο αστυνομικός φταίει πολύ...πώς πρέπει να εκφραστώ? να πώ...οτι 99% ή 90% φταίει ο αστυνομικός και 1% ή 10% ο πιτσιρικάς για να καταλάβουμε όλοι τι θέλω να πω, τι ακριβώς ρωτάω και να πάρω μια απάντηση σοβαρή χωρίς ειρωνειες και κακιούλες?Τον γονιο τον συγχωρουμε οτι και να πει.Ο πονος ειναι αβασταχτος ο,τι και να'ναι το παιδι σου.Χασικλας ,δολοφονος ,πουτανα.Ασε τη μανα να λεει μπας λιγακι ξαλαφρωσει .
ΑΛΛΑ δεν μπορει και δεν πρεπει να αυτοδικησει.Σε καμια περιπτωση,ποτε.
Καμια δικαιολογια στην βεντετα.Τιμωρειται αθωος αντι για τον φταιχτη.
Ανθρωποι ειμαστε και φτιαξαμε νομους για να τους τηρουμε σε καθε περιπτωση και οχι οταν ΔΕΝ μας βολευει τον παραβαινουμε.
Αλλη μια φορα .
ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ -
βασίλιε, έχουν διαγραφεί δικά μου ποστ, μην ανησυχείς το έχω νιώσει το συναίσθημα αυτό, οπότε δεν τίθετε θέμα διάκρισης, αποκλείετε να έμεινε εκεί μήπως και συμορφωθεί αυτός στον οποίο αναφερόταν?
όσο για τα ψεύδη που αναφέρεις λέω οτι οτι ο τίτλος **ΕΙΝΑΙ **Πόσο ..... είσαι? και όχι ΉΤΑΝ...και το κείμενο είναι εκεί για όσους θέλουν να το διαβάσουν και να το εμπεδώσουν, δεν έχω αλλάξει τίποτε...
αλλά ας μην παίζουμε με τις λέξεις...και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατι καταλήξαμε σε προσωπική αψημαχία, όταν δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε...αν έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου, μπορεί να λυθεί και με pm νομίζω...
για να επανέλθουμε λοιπόν στο θέμα μας..μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις μια απάντηση σε αυτό που ρωτάω 4 post τώρα? περι εκδίκησης...αν, το παιδί αυτό πέθαινε απο ναρκωντικά ποιον θα έπρεπε να τιμωρήσουμε? ποιον θα κυνηγούσαν οι γονείς, οι συγγενείς? αυτό ρωτάω μόνο... -
Το περιεχόμενο (ελπίζω να υπάρχει ακόμα και να μην έχει φροντίσει υπογείως κάποιος mod να το εξαφανίσει)Αυτό δεν το κατάλαβα Βασίλη!Υπονοείς κάτι?
Θεωρείς οτι υπάρχει μεροληψία των mods?!!
Γιατι στην συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα δεν διαγράφηκε λόγω πολύ συγκεκριμένων λόγων που δεν έχουν να κάνουν με την kamil!!Παρακολουθω την συζήτηση και ειλικρινά...αυτό το σημείο με έστειλε!!
Αν διαφωνείς με την kamil,δικαίωμά σου!Βρείτε τα!!Η μην τα βρείτε!!
Αλλά ασε τους mods απέξω!!
Γνωρίζεις πολύ καλά ποιοί είμαστε και πως προσπαθούμε να κρατάμε ισορροπίες!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό δεν το κατάλαβα Βασίλη!Υπονοείς κάτι?
Θεωρείς οτι υπάρχει μεροληψία των mods?!!
Γιατι στην συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα δεν διαγράφηκε λόγω πολύ συγκεκριμένων λόγων που δεν έχουν να κάνουν με την kamil!!Παρακολουθω την συζήτηση και ειλικρινά...αυτό το σημείο με έστειλε!!
Αν διαφωνείς με την kamil,δικαίωμά σου!Βρείτε τα!!Η μην τα βρείτε!!
Αλλά ασε τους mods απέξω!!
Γνωρίζεις πολύ καλά ποιοί είμαστε και πως προσπαθούμε να κρατάμε ισορροπίες!!Οι 'πολύ συγκεκριμένοι λόγοι' μπορούν να γίνουν ευρύτερα γνωστοί ή αποτελούν ταμπού? Με άλλα λόγια, υπάρχουν 'ιδιαίτεροι' λόγοι παράβασης των κανονισμών του φόρουμ? Θα ήθελα πολύ να τους ξέρω και φαντάζομαι και οι άλλοι φίλοι εδώ...
Με απλά λόγια, δικά μου post έχεις σβήσει και σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα του νόμου είχες δίκιο. Πες μας ποιοι είναι οι 'συγκεκριμένοι λόγοι' που δεν το έκανες στην περίπτωση της Ρένας.
Και παρακαλώ η συζήτηση να παραμείνει δημόσια.
... ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ...