-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Όλες οι bmw ήταν αποδεκτές σχεδιαστικά μέχρι που μπλέχτηκε ο μακάκας ο bangle ..
Παντέλο αυτό αφιερωμένο από τα Αμερικανάκια για σένα!
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Όλες οι bmw ήταν αποδεκτές σχεδιαστικά μέχρι που μπλέχτηκε ο μακάκας ο bangle ..
Παντέλο αυτό αφιερωμένο από τα Αμερικανάκια για σένα!
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=142869' target='_blank
-
Παντέλο χωρίς πλάκα μου αρέσει πολύ το μπλουζάκι και το θέλω δώρο. Σε extra large!
-
Κάνε πλάκα εσύ .....εγώ θα πάρω ένα για μένα πάντως!
Τεσπά.....τί σου αρέσει πιο πολύ?Η Ε46ci που είχες ή το MERC(πλάκα κάνω) που οδηγείς τώρα? -
http://video.google.com/videoplay?docid ... S1DA&hl=en
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Κάνε πλάκα εσύ .....εγώ θα πάρω ένα για μένα πάντως!
Τεσπά.....τί σου αρέσει πιο πολύ?Η Ε46ci που είχες ή το MERC(πλάκα κάνω) που οδηγείς τώρα?ΟΛΕΣ αδιακρίτως είναι μοναδικές και έχουν τις χάρες τους. Μη με βάζεις σε διλήματα...
Και μην την λες MERC ούτε για αστείο! Καλύτερα ΚΙΑ
-
Εγώ πάντως γουστάρω πολύ την e60!Ρευστό σχήμα!Αν έχει κ μ-πακ....
-
-
Φίλε navouxodonosora αν και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αυτές που πόσταρες είναι δύο Ε92 (μία με την ποδιά του αεροδυναμικού πακέτου και μία Μ Pack) και μία Μ5 Ε39.
Πολύ ωραίες οι φωτό πάντως, ειδικά η μπλε Ε92
-
η τελευταια ειναι κουκλι αλλα ηθελε αλλες ζαντες...
-
H μολυβί 335i (η πρώτη) είναι γνωστού μου και έχω πάει και βόλτα πολλές φορές. Είναι πάνω από 350 άλογα αν θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Είμαι έτοιμος να δεχτώ επίθεση από όλο το bmw φόρουμ..
Λοιπόν...εμένα δεν μου αρέσει καμία bmw της bangle εποχής(πλήν της Ζ4
Κάθε φορά που έβλεπα καινούργιο μοντέλο(από Ε60 και μετά) πάθαινα
Καλά...μην πώ για την Ε60....δέν υπάρχει πιο άσχημο αυτοκίνητο ρε γμτ...
Η μόνη που μου έκανε λίγο 'κλίκ' ήταν η Ε90 M-pack....η σειρά 1 με αφήνει αδιάφορο...η Ε92 δεν μου αρέσει ιδιαίτερα...ειδικά σε σχέση με την Ε46ci που είναι ...
Και τέλος το εσωτερικό...
Συγνώμη....είναι εσωτερικό Bmw αυτό??
Αυτά τα γρήγορα και βιαστικά ήθελα να πώ(έχω πήξει στη δουλειά )......φυσικά κάποιο απο τα παραπάνω μάλλον θα πάρω....άρα μπορείτε να με κράξετε ελεύθεραΣυμφωνω.
Ζ4 coupe btw πολυ ωραιο σχημα με πολυ σωστες αναλογιες. Προσωπικα εγω βλεπω τι θελει να κανει/περασει ο Bangle με τον Hooydonk και το σχεδιαστικο τους team αλλα πιστευω δεν ταιριαζει στο design brand identity με το οποιο η εικονα της BMW εχει περασει τοσα χρονια τωρα.
Αντιθετως η σχεδιαστικη γραμμη της Μερκ εχει μεν τις καμπυλες αλλα εχει και κατι κοφτες γραμμες πολυ brutal -
Βιαζόμουν κ τα μπέρδεψα...
Ωραίο τελείωμα η alpina..
-
η μολυβι 335 με τις ζαντες της Μ3 ειναι πραγματικα πολυ ομορφη...
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Εγώ πάντως γουστάρω πολύ την e60!Ρευστό σχήμα!Αν έχει κ μ-πακ....
Kώστα,η Ε39 είναι πιο όμορφη
Όταν φτάσει τα 100.000χλμ στην πουλάω! -
η πρωτη ειναι παιδιου απο Αθηνα που ειναι και στο ε90ποστ η κανω λαθος....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
η πρωτη ειναι παιδιου απο Αθηνα που ειναι και στο ε90ποστ η κανω λαθος....viewtopic.php?p=1264170#p1264170
-
παίδες για την Χ5 Ε53 τι λέτε?
3,0 ή 4.4 ? απο κατανάλωση τι διαφορά έχουν και τι νουμερα γράφουν στον πραγματικό κόσμο?
το αυτόματο? -
X5??? καλυτερα παρε μετοχες στη shell ουτως η αλλως ειναι ενεργοβορο οχημα τι 3.0 τι 4.4..καλυτερα 3.0
(σχολιο για τις φωτο απ το αμερικανικο φορουμ)οι αμερικανοι ειναι τρελοι καγκουρες
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
παίδες για την Χ5 Ε53 τι λέτε?
3,0 ή 4.4 ? απο κατανάλωση τι διαφορά έχουν και τι νουμερα γράφουν στον πραγματικό κόσμο?
το αυτόματο?Πολύ ωραίο και καλό αυτοκίνητο αν δεν σου φτάνει η Χ3.
Από 3 στα 4,4 είναι σχεδόν 50% παραπάνω κυβικά....δεν μπορεί κάτι παραπάνω θα καίνε... και δύο κύλινδροι περισσότεροι και ανάλογο παραπάνω βάρος.... εγώ λέω ότι δεν τα χρειάζεται, είναι επαρκώς γρήγορο για την κατηγορία του και έτσι κι ας μην είναι Cayenne.... Βέβαια αν ήθελες αντι-Cayenne θα έπρεπε να ήσουν υπεράνω και δεν θα ρωτούσες καν.... γιατί ως γνωστόν με πορδές δεν βάφονται αυγά....
BMW FORUM