-
Nα το αλλάξω λίγο για να την αγοράσεις;
-
Αν περάσει καμια 2 ετία και ρίξουν την τιμή καλή θα είναι. Αναφέρομαι στην 2λιτρη, αυτόματη με υδροπνευματική.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα το αλλάξω λίγο για να την αγοράσεις;Να πω την αλήθεια, παρ' όλο που μ'΄αρέσουν οι μεγάλες citroen δεν θ αγόραζα ποτέ (εκτός και αν ήταν εταιρικό αυτοκίνητο), οπότε μη μπεις στον κόπο.
-
καλα εσυ εισαι group vag ως το κοκαλο...ολος ο κοσμος το ξερει..
ελπιζω να τη παρει γνωστος εκπροσωπος της σιτροεν για τεστ ντραιβ και να μαι ελευθερος να τη δω απο κοντα αλλα αποτι βλεπω απο τα αριθμητικα δεδομενα, hdi και μονο hdi εφοσον δεν εχουν μπει τουρμπα ακομα...
η c5 προφανως εχει στοχο τους οδηγους των μεγαλων σιτροεν και τους υποψηφιους για οικογενεια...
για τιμονι δε θα περιμενα τπτ φοβερο σε καμια περιπτωση....εντυπωση μου κανει ο θορυβος σε ταχυτητες που για μερικους δεν ειναι ταξιδιου...ειναι γρηγορης βολτας.. υποτιθεται οτι η psa εκανε πολυ κοπο για τη μονωση του αμαξιου και αν αληθευει ο θορυβος απορω τι κανουν τα επιπλεον κιλα..
ελπιζω να μπορεσω να τη δω απο κοντα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ελπιζω να μπορεσω να τη δω απο κοντα..αυτή πάλι, όχι
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ελπιζω να μπορεσω να τη δω απο κοντα..
αυτή πάλι, όχι
δεν ειναι γυναικα ρε...
-
Πάντως το θέμα του θορύβου του μοτέρ υπάρχει και στο προηγούμενο C5 2.0, μετά από κάποιες στροφές και ΝΑΙ είναι λόγος να σε κάνει να πηγαίνεις αργά.
Προσωπικές απόψεις:
Ναι η καινούργια είναι εντυπωσιακή,αλλά δεν έχει αυτό το κάτι της Σιτροέν που έχουν άλλα μοντέλα της εταιρείας.Γερμανίζει έντονα και η μη στανταρ ανάρτηση,νομίζω ότι είναι ένα σαφές σημαδι ότι σε λίγα χρόνια η υδροπνευματική θα είναι προνόμιο λίγων που θα κληθούν να πληρώσουν πολλά παραπάνω για να την αποκτήσουν.(βλ C6).
Αν θα την έπαιρνα;; Θα σας πω την αλήθεια. Τώρα που εγώ πήρα μικρό όχημα, ο πατέρας έπλυνε τοC5 του, το κουκούλωσε και κυκλοφορεί με την .... ξάντια... ΝΑΙ πολύ καλά διαβάζετε. Και όχι για να μην του κάνει χιλιόμετρα ή άλλα παρόμοια που λένε οι γείτονες, αλλά επειδή δεν του αρέσει η αίσθηση που (ΔΕΝ) έχει το C5. Τόσο πολύ που σκέφτεται αν έκανε καλά που την πήρε. Χαρακτηριστικά μου είπε: Δεν έπαιρνα καμιά πιο καινούργια ξάντια καλύτερα;; Το C5 μόνο για ταξίδι και αυτό λόγω παθητικής ασφάλειας και φυσικά αξιοπιστίας σχετικά με την ξανθούλα.
-
Σήμερα παρέλαβα την c4 Picasso
Από την μια ωρίτσα που την οδήγησα μεσα στην ζέστη και με χαμηλές ταχύτητες εχω να πω 3 πράγματα- Όλα τα λεφτά είναι το παρμπριζ που φθάνει μεχρι ψηλά
- Δυνατός κλιματισμός, παρα την ηλιοροφή δεν κατάλαβα ζέστη
- Μου αρέσει.......
Αυριο θα βγώ παραέξω και θα έχω να γράψω περισσότερα
-
καλοτάξιδη! Πολύ καλή επιλογή!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλοτάξιδη! Πολύ καλή επιλογή!Ευχαριστώ, με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτό
-
Καλοτάξιδο το νέο αμάξι
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
καλοτάξιδη! Πολύ καλή επιλογή!
Ευχαριστώ, με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτό
Καλοτάξιδη, περιμένουμε φωτογραφίες
-
Kαλορίζικη !!! Αντε πες μας εντυπώσεις και βάλε καμμιά φωτο γιατι μας τρωει η αγωνία!!!!
-
καλορίζικο το νέο σιτροέν.
-
Εξαιρετικό αυτοκίνητο, πανέμορφο, ειδικά δε όπως είπες το μεγάλο παρμπρίζ σου δίνει άλλη διάθεση.
Καλά χιλιόμετρα να έχεις -
Η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει και κυκλοφορεί αρκετά στον δρόμο και μάλιστα σε αυτό το ανοιχτό μπλε
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει και κυκλοφορεί αρκετά στον δρόμο και μάλιστα σε αυτό το ανοιχτό μπλεΈδώ πάντως στο Ηράκλειο εγώ και άλλος ένας είμαστε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό που με χάλασε απίστευτα είναι ότι το τιμόνι είναι μάλλον χαμηλά, ακόμα και στην ανώτερη θέση. 1,85 είμαι, συνηθίζω βέβαια να οδηγώ αρκετά μπροστά, αλλά και πάλι ο χώρος μεταξύ τιμονιού και ποδιών δεν πολυαρκεί για σταύρωμα, θέλει αλλαγές θέσης στο τιμόνι.Γιατί, σταυρώνεις τα πόδια σου όταν οδηγείς? Τόσος φόβος πια να μη δουν το βρακί σου?
-
Xεριών ανοήτε.
-
Σταύρωμα χεριών σε C5????OMG και 3 LOL
CITROËN FORUM