-
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
Ναι, εκεί πήγα με το νεοαποκτηθεν (3/12/2003) SUV (FORESTER 2.0, του 1999), ναι μεταχείρω είναι, σε άριστη κατάσταση!
Και γρατζουνιές έκανα και την καταβρήκα και δε στενοχωρήθηκα!
Όσο για το sti, έχει ο αδερφός μου IMPREZA GT του 2000 με 250 άλογα και ναι, το βάζουμε στις πίστες και σε όλα τα βουνά έχουμε κάνει διαδρομές γρήγορες (όχι κόντρες!).Κάθε 15000 χλμ, λιώνουμε λάστιχα κλπ, κλπ....
Α! και το FORESTER 2.0,(ΤΑΖ στο εξής) φοράει χωμάτινα τρακτέρια (αγωνιστικά λάστιχα για χώμα εννοώ)! Πολεμικό ανά πάσα ώρα και στιγμή κι ας χάθηκε πολλή από τη βελούδινή του αίσθηση!
Ετσι είναι φίλοι μου, όταν παίρνεις εργαλείο (για οποιαδήποτε δουλειά), δεν είναι μόνο για καφέ στο Κολωνάκι!
Αυτή είναι η μεγιστη έκφραση ΦΛΩΡΙΑΣ!!!!!
Όντως αν σας ενδιαφέρει το 4Χ4, μπείτε στο off-road.gr kai sto to4x4.gr, και θα διασκεδάσετε με καλούς φίλους χωρίς ίχνος σνομπισμού για τους νέους στο χώρο!
Αλλά προς Θεού, μην τους πείτε για γρατζουνιές....οι άνθρωποι δεν είναι Φλώροι....Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον χαρακτηρισμό Φλώροι
Είναι απόλυτο δικαιωμά σου και καλά κάνεις πού θέλεις να βάλεις το αυτοκινητό σου στα δύσκολα (να το σπάσεις ) Όμως δεν είναι λίγο απολυταρχικό να χαρακτηρίζεις Φλώρους όσους δεν φτάνουν στα άκρα ?
Άλλωστε αν πραγματικά ήθελες κάτι πιο Hard off road θα μπορούσες να πάρεις κάποιο Niva ή G.Vitara ή στην τελική και κάποιο Land Rover όπως εσύ ο ίδιος προτείνεις σε κάποιο άλλο θέμα στο Forum .
Sorry για το ύφος μου αλλα θεωρώ ότι η κάθε άποψη είναι σεβαστή και δεν πρέπει να μπαίνουμε σε χαρακτηρισμους διοτι χαλάμε το ωραίο κλήμα.
-
dokimaste kai to http://www.x-treme-4x4.gr/default.htm
-
Ο χρήστης juan έγραψε:
Ναι, εκεί πήγα με το νεοαποκτηθεν (3/12/2003) SUV (FORESTER 2.0, του 1999), ναι μεταχείρω είναι, σε άριστη κατάσταση!
Και γρατζουνιές έκανα και την καταβρήκα και δε στενοχωρήθηκα!
Όσο για το sti, έχει ο αδερφός μου IMPREZA GT του 2000 με 250 άλογα και ναι, το βάζουμε στις πίστες και σε όλα τα βουνά έχουμε κάνει διαδρομές γρήγορες (όχι κόντρες!).Κάθε 15000 χλμ, λιώνουμε λάστιχα κλπ, κλπ....
Α! και το FORESTER 2.0,(ΤΑΖ στο εξής) φοράει χωμάτινα τρακτέρια (αγωνιστικά λάστιχα για χώμα εννοώ)! Πολεμικό ανά πάσα ώρα και στιγμή κι ας χάθηκε πολλή από τη βελούδινή του αίσθηση!
Ετσι είναι φίλοι μου, όταν παίρνεις εργαλείο (για οποιαδήποτε δουλειά), δεν είναι μόνο για καφέ στο Κολωνάκι!
Αυτή είναι η μεγιστη έκφραση ΦΛΩΡΙΑΣ!!!!!
Όντως αν σας ενδιαφέρει το 4Χ4, μπείτε στο off-road.gr kai sto to4x4.gr, και θα διασκεδάσετε με καλούς φίλους χωρίς ίχνος σνομπισμού για τους νέους στο χώρο!
Αλλά προς Θεού, μην τους πείτε για γρατζουνιές....οι άνθρωποι δεν είναι Φλώροι....Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον χαρακτηρισμό Φλώροι
Είναι απόλυτο δικαιωμά σου και καλά κάνεις πού θέλεις να βάλεις το αυτοκινητό σου στα δύσκολα (να το σπάσεις ) Όμως δεν είναι λίγο απολυταρχικό να χαρακτηρίζεις Φλώρους όσους δεν φτάνουν στα άκρα ?
Άλλωστε αν πραγματικά ήθελες κάτι πιο Hard off road θα μπορούσες να πάρεις κάποιο Niva ή G.Vitara ή στην τελική και κάποιο Land Rover όπως εσύ ο ίδιος προτείνεις σε κάποιο άλλο θέμα στο Forum .
Sorry για το ύφος μου αλλα θεωρώ ότι η κάθε άποψη είναι σεβαστή και δεν πρέπει να μπαίνουμε σε χαρακτηρισμους διοτι χαλάμε το ωραίο κλήμα.
αν δεν εισαι extreme εισαι φλωρος οπως λει ο boxer2003 προσωπικα μου αρεσει ο χαρακτηρισμος διοτι ο φλωρος ειναι ενα πολυ ομορφο πουλι
συμφωνο επισης και με τον juan δεν ειμαστε εδω για να βριζομαστε
οσο για το subaru μαλλον φλορικο αμαξι διαλεξες για offroad η δεν ξερεις !!!!
οσο για τα site που προτινεις μαλλον δεν θα παω αφου το επιπεδο των members εαν μοιαζει με το δικο σου στο χαριζω
επισης ο web master εαν δει τους χαρακτηρισμους περιμενω να πραξει αναλογως -
Εγώ είμαι φλώρος και γουστάρω.
-
ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ !!!!!!
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ είμαι φλώρος και γουστάρω. -
Φίλοι μου δεν ειρωνεύτηκα καθόλου . και αν σας πείραξε και λίγο αυτά που είπα σας ζητάω συγνώμη .
Απλός ήθελα να σας πω ότι αν πας εκδρομή στο βουνό είναι απόλυτα φυσιολογικό να γρατσουνιστεί το αμάξι , εκτός και αν η βόλτα σου είναι του τύπου να πας χαλαρά χωρίς να ζορίσεις το αμάξι σου πουθενά και να μη καταφέρεις ποτέ να δεις της δυνατότητες της οποίες έχει . ο κάθε ένας κάνει την επιλογή του και δεν μπορεί να την κρίνει κανένας . -
δεν εχω προβλημα μαζι σου αλλα με τον boxer 2003 που μας βριζει
Ο χρήστης samurai έγραψε:
Φίλοι μου δεν ειρωνεύτηκα καθόλου . και αν σας πείραξε και λίγο αυτά που είπα σας ζητάω συγνώμη .
Απλός ήθελα να σας πω ότι αν πας εκδρομή στο βουνό είναι απόλυτα φυσιολογικό να γρατσουνιστεί το αμάξι , εκτός και αν η βόλτα σου είναι του τύπου να πας χαλαρά χωρίς να ζορίσεις το αμάξι σου πουθενά και να μη καταφέρεις ποτέ να δεις της δυνατότητες της οποίες έχει . ο κάθε ένας κάνει την επιλογή του και δεν μπορεί να την κρίνει κανένας . -
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ!!!!!!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ είμαι φλώρος και γουστάρω.Μπράβο !! Και οι φλώροι κάτι κάνουν 2 καλύτερο χρόνο στο στη βόλτα 7/12/03 χωρις καμία απώλεια (ούτε γρατζουνιές ούτε εξατμήσεις ......... όπως κάποιοι άλλοι μάχημοι !! )
-
επειδη ειχα ασχοληθει με sailing απο μικρος και ειχα παει και σε αγωνες γνωριζω πολυ καλα οτι η μαστορια ειναι να κανεις το κεφι σου να περασεις καλα και να τερματισεις χωρις ζημιες ....εκει φαινεται ο σωστος αθλητης
το να φτασεις στα ορια ενα σκαφος η αυτοκινητο και να του προκαλεσεις ζημια ισοδυναμει με αγνοια ...το λιγοτερο
θυμαμαι ελληνες πρωταθλητες να αγωνιουν για το σκαφος και τα ζορια που επαιρνε
και να προσπαθουν για ελαχιστοποιηση των ζημιων ... τωρα τι κανουν οι φλωροι σε αυτο το forum δεν ξερω!!!!!!!!!Ο χρήστης juan έγραψε:
Εγώ είμαι φλώρος και γουστάρω.
Μπράβο !! Και οι φλώροι κάτι κάνουν 2 καλύτερο χρόνο στο στη βόλτα 7/12/03 χωρις καμία απώλεια (ούτε γρατζουνιές ούτε εξατμήσεις ......... όπως κάποιοι άλλοι μάχημοι !! )
-
[quote='mitrop']και να προσπαθουν για ελαχιστοποιηση των ζημιων ... τωρα τι κανουν οι φλωροι σε αυτο το forum δεν ξερω!!!!!!!!!
sorry αυτο το τελευταίο δεν το κατάλαβα
-
εννοω οτι αφου μας ειπαν φλωρους μηπως πρεπει να φυγουμε απο το forum να κανουμε χωρο στους σκληρους!!!!!!
Ο χρήστης juan έγραψε:
και να προσπαθουν για ελαχιστοποιηση των ζημιων ... τωρα τι κανουν οι φλωροι σε αυτο το forum δεν ξερω!!!!!!!!!
sorry αυτο το τελευταίο δεν το κατάλαβα
-
[quote='mitrop']εννοω οτι αφου μας ειπαν φλωρους μηπως πρεπει να φυγουμε απο το forum να κανουμε χωρο στους σκληρους!!!!!!
[quote='mitrop']Α τώρα κατάλαβα ............ είμαι και λίγο φλώρος στο μυαλό
-
Eγω παντως αν και ειμαι απο αυτους που δεν τους νοιαζει αν θα το γρατσουνισουν αντιλαμβανομαι το πως βλεπετε οτι πρεπει να ειναι μια βολτα στο χωμα.Ομως απο τη στιγμη που σκοπος ολων ειναι η διασκεδαση δεν πρεπει να υφιστανται τετοιες διενεξεις. Ο καθενας εχει τον τροπο του να διασκεδαζει και αυτο πρεπει να το σεβομαστε. Δηλαδη αν εμενα μου αρεσει η φασολαδα και σε καποιον αλλο τα παϊδακια σημαινει οτι δεν ξερω να τρωω; Περι ορεξεως ουδεις λογος οποτε...
-
σωστα και ορεκτικα τα λει ο hilux!!!!!
-
σωστα και ορεκτικα τα λει ο hilux!!!!!
Πωπω κι εγώ πείνασα!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Eγω παντως αν και ειμαι απο αυτους που δεν τους νοιαζει αν θα το γρατσουνισουν αντιλαμβανομαι το πως βλεπετε οτι πρεπει να ειναι μια βολτα στο χωμα.Ομως απο τη στιγμη που σκοπος ολων ειναι η διασκεδαση δεν πρεπει να υφιστανται τετοιες διενεξεις. Ο καθενας εχει τον τροπο του να διασκεδαζει και αυτο πρεπει να το σεβομαστε. Δηλαδη αν εμενα μου αρεσει η φασολαδα και σε καποιον αλλο τα παϊδακια σημαινει οτι δεν ξερω να τρωω; Περι ορεξεως ουδεις λογος οποτε...ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ
-
Ειμαι σιγουρος οτι με τη φασολαδα σας ανοιξε η ορεξη...
-
Ηιllux εχω ενα rav4 και ορεξη για βουνα!Εισαι για Ελασωνα μερια?
-
Πολλά γραφτικαν καί χάθηκε η ουσία .
Οταν αποφασίση κανείς νά αρχίση εκδρομές στήν φύση ήμερες η αγριες πρώτο λόγο έχει η καλή παρέα. Καί γιά νά γίνη αυτό πρέπει νά πάτε εκδρομές μέ φορείς πού λίγο πολύ κάθε φορά ειναι τά ίδια άτομα καί σιγά σιγά γνωρίζεσε καί μπορείς νά πής καί καμία κουβέντα. Οί φορείς αυτοί είναι οί διάφορες λέσχες ΄στίς οποίες οί χρεώσεις είναι μηδαμινές σέ σχέση μέ τίς εταιρείες πού έχουν ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ χαρακτήρα καί χρεώνουν υπερβολικά ποσά.
OFFROAD ADVENTURES 4X4