-
Μαζόχας κι εσύ ;
-
φανταστικό αυτό το FF ρε παιδιά όντως... πιο πολύ ασχολείστε μαζί του για να καταφέρετε να κάνετε browsing της προκοπής, παρά με το browsing το ίδιο
Opera FTW ρε !!!
-
πφφφ γεμίσαμε Opera-zealots
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Εγώ έχω πρόβλημα με τον FF3!
Και εντελώς τυχαία (;), πάλι το πρόβλημα όπως και με το κινητό, το έχω με το 4Τφόρουμ!πες μας και τι κινητό έχεις...
Cruise, Touch Cruise...
(αλλά σιγά μην ήξερε από κινητά ένας ιδιοκτήτης ροζ Corolla... )
οδηγούσα όλη μέρα ένα νεκρό Deadra... Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο σήμερα με ιταλικά αμάξια και wannabe ιταλικά κινητά...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγώ έχω πρόβλημα με τον FF3!
Και εντελώς τυχαία (;), πάλι το πρόβλημα όπως και με το κινητό, το έχω με το 4Τφόρουμ!πες μας και τι κινητό έχεις...
Cruise, Touch Cruise...
(αλλά σιγά μην ήξερε από κινητά ένας ιδιοκτήτης ροζ Corolla... )
οδηγούσα όλη μέρα ένα νεκρό Deadra... Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο σήμερα με ιταλικά αμάξια και wannabe ιταλικά κινητά...
Πφφφ, ζουλιάρη! Τα λες αυτά επειδή το δικό σου δεν έχει αλκαντάρα. Εμείς οι κάτοχοι Lancia, μπορούμε ν'αγοράσουμε και θήκη από αλκαντάρα για το Cruise μας, για να ταιριάζει σωστά με το ταμπλό μας...
-
Δεν ζηλευω.... Απλα μ αρεσει να κραζω:)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΑΚΥΡΟΝ!
Κι εμένα που και που μου κολλάει φορτώνοντας το admix.gr...Βρήκα λύση μάλλον: βάλε το adblock και θα πηγαίνει σφαίρα! Κάποιες διαφημίσεις είναι που το κολλάνε και τις βάζει το ίδιο το...φόρουμ!
καλά έχεις ΦΦ χωρίς adblock ; ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!
Στο θέμα με τον σταθερό μου που είχε πρόβλημα....τελικά ξεγελάστηκα από αυτά τα καταραμένα μαραφέτια.
Δεν έφταιγε το ανεμιστηράκι. Μου το ξανακανε. Μου ήρθε να το σπάσω!
Το ξανάνοιξα...έβγαλα την μνήμη που είχα αγοράσει προ εξαμήνου δηλ τώρα είμαι με 1 GB και τώρα δουλεύει άψογα.Η μνήμη είναι ακριβώς ίδια με αυτή που μου είχε έρθει από το πλαίσιο, Τranscend DDR2 800MHz.
Δεν είναι ακριβή αλλά με ταλαιπώρει.θα μείνω με 1 GB καλά είναι...το πισι μου είναι αλλεργικό στην επιπλέον.
Πιθανόν να είναι προβληματική η μνήμη...
Κατέβασε το memtest86, γράψτο σε μια δισκέτα η σιντάκι και bootαρε απο εκεί... Αν σου βγάλει errors τότε η μνήμη ειναι προβληματική, πας στο Πλαίσιο και στην αλλάζουν
-
Θέμη το memtest το έχει και η διανομή Ubuntu.
-
Παιδιά, πως θα σβήσω εύκολα ενα Windows Antivirus 2008, που κόλλησε ενας γνωστός. Απ'οτι κατάλαβα ειναι malware, το εχει κανεις υπόψη του;
-
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
Παιδιά, πως θα σβήσω εύκολα ενα Windows Antivirus 2008, που κόλλησε ενας γνωστός. Απ'οτι κατάλαβα ειναι malware, το εχει κανεις υπόψη του;http://www.2-spyware.com/remove-windows ... -2008.html
Εγω θα εκανα χειροκινητα τις ενέργειες που λεει και οχι με το προγραμμα που λεει να κατεβασεις. -
Γνωριζει κανεις πως μπορουμε να δυναμωσουμε το ασυρματο network σημα του laptop? εχω ενα acer
-
Thanks, ναι νομίζω ετσι και αλλιώς το spy doctor δεν τα κατάφερε να το σβήσει
-
Ετοιμάζομαι να πάρω 1-2 πραγματάκια για το σταθερό. Θέλω να είμαι σίγουρος προτού προχωρήσω:
-
Αudigy SE ...PCI slot (2.1 compliant) ...το Mobo μου λέει 3 x PCI 2.2, είναι συμβατή;
-
Θέλω να πάρω αυτές τις μνήμες σε συνδιασμό με το 1 θα τα κάνω 3 , τα XP μέχρι 3 δεν αναγνωρίζουν;
-
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Γνωριζει κανεις πως μπορουμε να δυναμωσουμε το ασυρματο network σημα του laptop? εχω ενα acerΔοκιμασε να εγκαταστησεις αλλους (συμβατους) drivers, ακομα και παλαιοτερους.
Αλλιως μπορεις να αγορασεις ενα repeater, ή να μετατρεψεις καποιο παλιο router σε repeater.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ετοιμάζομαι να πάρω 1-2 πραγματάκια για το σταθερό. Θέλω να είμαι σίγουρος προτού προχωρήσω:-
Αudigy SE ...PCI slot (2.1 compliant) ...το Mobo μου λέει 3 x PCI 2.2, είναι συμβατή;
-
Θέλω να πάρω αυτές τις μνήμες σε συνδιασμό με το 1 θα τα κάνω 3 , τα XP μέχρι 3 δεν αναγνωρίζουν;
Nαι σε ολα.
Aλλα μπορει να καταφεριες και αυτο:
Open your boot.ini file (remove its Read-Only and Hidden attributes) and
delete the 3GB switch. Then add the /PAE switch. Reboot your computer. XP
will now see all 4 GB of RAM. -
-
Οπως πάντα είναι εδώ η πολύτιμη βοήθεια σου, να σαι καλά!
-
-
???
Έχουν πάντα τα XP boot.ini? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ετοιμάζομαι να πάρω 1-2 πραγματάκια για το σταθερό. Θέλω να είμαι σίγουρος προτού προχωρήσω:- Αudigy SE ...PCI slot (2.1 compliant) ...το Mobo μου λέει 3 x PCI 2.2, είναι συμβατή;
Ο κανόνας είναι πως οι κάρτες πρέπει να μπαίνουν σε slots του pci revisions τους και πάνω.
Τα ίδια τα slots είναι προς τα πίσω συμβατά. Οπότε δεν θα μπορούσες να έβαζες κάρτα 2.2 σε slot 2.1, αλλά μπορείς να βάλεις κάρτα 2.1 σε slot 2.2???
Έχουν πάντα τα XP boot.ini?Ναι, πάντα.
Χρειάζεται να ενεργοποιήσεις την προβολή των κρυφών αρχείων και των αρχείων συστήματος για να το δεις. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ετοιμάζομαι να πάρω 1-2 πραγματάκια για το σταθερό. Θέλω να είμαι σίγουρος προτού προχωρήσω:-
-
Δεν σου συνιστώ να έχεις 3 στικάκια μνήμης... Δε θα δουλεύουν dual channel και θα χάσεις αρκετά σε απόδοση.
Καλύτερα 4χ1GB ή φυσικά 2χ2GB sticks (60 ευρώ έχει ddr2 4gb Mushkin setάκι στο Πλάισιο), για να δουλεύεις dual channel... Κι οταν πας σε 64μπιτο λειτουργικό θα έχεις έτοιμα 4 giga...
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]