-
Με 22.900 ευρώ, φουλ εξοπλισμό και σε μια και μοναδική έκδοση, η Nissan αποφάσισε την εισαγωγή του προηγούμενου X-TRAIL 2.0 λίτρων, το οποίο κατασκευάζεται ακόμα στην Ιαπωνία (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΚ) και προοριζόταν μέχρι τώρα για χώρες της Ασίας. Από αρχές Ιουλίου ξανά στις αντιπροσωπείες της Nissan και νομίζω ότι με αυτή την τιμή δεν υπάρχει αντίπαλος.
Να σημειωθεί εδώ ότι η έκδοση που θα έλθει στην Ελλάδα πληρεί τις προδιαγραφές EURO4.Η πληροφορία είναι από το ένθετο περιοδικό της Ελευθεροτυπίας 'AUTOCAR' στις 15 Ιουνίου 2008.
-
Με 22.900 ευρώ, φουλ εξοπλισμό και σε μια και μοναδική έκδοση, η Nissan αποφάσισε την εισαγωγή του προηγούμενου X-TRAIL 2.0 λίτρων, το οποίο κατασκευάζεται ακόμα στην Ιαπωνία (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΚ) και προοριζόταν μέχρι τώρα για χώρες της Ασίας. Από αρχές Ιουλίου ξανά στις αντιπροσωπείες της Nissan και νομίζω ότι με αυτή την τιμή δεν υπάρχει αντίπαλος.
Να σημειωθεί εδώ ότι η έκδοση που θα έλθει στην Ελλάδα πληρεί τις προδιαγραφές EURO4.Η πληροφορία είναι από το ένθετο περιοδικό της Ελευθεροτυπίας 'AUTOCAR' στις 15 Ιουνίου 2008.
-
Σήμερα μίλησα με αντιπρόσωπο και δεν γνώριζε τίποτα.
-
Μόνο ένας μπορεί να μας λύσει στα σίγουρα την απορία.
Δημήτρηηηη, δεν διαβάζεις πια όλα τα thread που έχουν σχέση με τη Νισάν;
-
Σε ελκυστική τιμή το X-Trail 1ης γενιάς...
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=73&NEWS_DATA_ID=70499... 22.950 ευρώ (+ 1.000 ευρώ περίπου μεταλλικό χρώμα, τελη, πινακίδες και έξοδα κλπ = 24.200 ευρώ Τελική τιμή).
Σε επικοινωνία που είχα με γνωστό μου, μου τόνισε ότι έρχεται σε 3 χρώματα και ότι πρόκειται για κανονική παραγωγή από το ιαπωνικό εργοστάσιο.
-
Για μένα είναι λαλακία να το φέρεις.... Απαξιώνεις ακόμα περισσότερο αυτούς που σε εμπιστεύτηκαν κάποτε και δώσαν 30+ για να το πάρουν
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Για μένα είναι λαλακία να το φέρεις.... Απαξιώνεις ακόμα περισσότερο αυτούς που σε εμπιστεύτηκαν κάποτε και δώσαν 30+ για να το πάρουνΠότε έδιναν 30+ να το πάρουν;
( με τον ίδιο εξοπλισμό; )_
-
11 μέρες πριν σας το είχα πει ότι θα έλθει ξανά αλλά κάποιοι δεν το πίστευαν....
Πολύ καλή τιμή και χωρίς αντίπαλο. 1000 ευρώ όμως το μεταλλικό χρώμα? Φίλε εσύ που είπες ότι θα έρχεται σε 3 μόνο χρώματα ποια είναι αυτά? Υπάρχει κάνα απλό χωρίς χρέωση?
-
Ενας λογος να μην ξαναπαρεις νισαν , αντε τωρα να πουλησεις αυτο που αγορασες περιση 30000 οταν πουλιεται το ιδιο 23000 σημερα , πανω απο 15 δεν το δινεις , σεβασμος στον πελατη μηδεν !!!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Για μένα είναι λαλακία να το φέρεις.... Απαξιώνεις ακόμα περισσότερο αυτούς που σε εμπιστεύτηκαν κάποτε και δώσαν 30+ για να το πάρουν
Πότε έδιναν 30+ να το πάρουν;
( με τον ίδιο εξοπλισμό; )_
θα σου πω όταν δω έναν φίλο μου στη Λάρισα που τους βρίζει ακόμη... Ειλικρινά αυτό μου το είπε ότι έκανε 30 και... Νομίζω όμως ότι κάποιες εκδόσεις ήταν ακριβές.... όταν ειχε έρθει... Ακου να δεις τι θα κάνω... Θα παω στο εξοχικό που έχω κάτι παλιά τεύχη και τα διαβάζω στις διακοπές και θα σου πω πόσο έκανε στον τιμοκατάλογο... Εκτός κι αν έχεις εσύ κανέναν του 2003 ή 2004
-
γιουφτοι οι της nissan
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα σου πω όταν δω έναν φίλο μου στη Λάρισα που τους βρίζει ακόμη... Ειλικρινά αυτό μου το είπε ότι έκανε 30 και... Νομίζω όμως ότι κάποιες εκδόσεις ήταν ακριβές.... όταν ειχε έρθει... Ακου να δεις τι θα κάνω... Θα παω στο εξοχικό που έχω κάτι παλιά τεύχη και τα διαβάζω στις διακοπές και θα σου πω πόσο έκανε στον τιμοκατάλογο... Εκτός κι αν έχεις εσύ κανέναν του 2003 ή 2004Του 2003 ή του 2004 δεν έχω (δεν έχω χώρο να κρατάω περιοδικά για πάνω από 2 χρόνια)...
Αν τον δεις ρώτησέ τον (από απορία κυρίως μιας και δεν ενδιαφέρομαι για τέτοια οχήματα)..._
-
6/2005
η απλη εκδοση (οχι Collumbia) ειχε 27000+εξοδα
με τον βασικο εξοπλισμο χωρις ζαντες προβολακια κλπ και 15αρια λαστιχα30000+ με: (αεροτομη, cd6δισκο, δερμ τιμονι, νικελ λεπτομερειες στο λεβιε, ζαντες ελαφρου κραματος, 16αρι λαστιχο, προβ ομιχλης)
35000 η πλουσια με τις μπαρες επανω και ηλιοροφη
-
Τετοιο εχει ο φίλος μου... Με την ηλιοροφή και τα διάφορα.... Γι αυτό βρίζει
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τετοιο εχει ο φίλος μου... Με την ηλιοροφή και τα διάφορα.... Γι αυτό βρίζεικαι κερατάς (βλ 'στολίδια' οροφής) και γ-δαρμένος
-
για κερατάς δεν ξέρω, και τα τρία παιδιά του, του μοιάζουν.
Υ.Γ. βεβαια αν ειναι και τα τρια..... ?
-
Ο χρήστης kiroscrete έγραψε:
Ενας λογος να μην ξαναπαρεις νισαν , αντε τωρα να πουλησεις αυτο που αγορασες περιση 30000 οταν πουλιεται το ιδιο 23000 σημερα , πανω απο 15 δεν το δινεις , σεβασμος στον πελατη μηδεν !!!Η ίδια έκδοση (με 16αρες χωρίς ηλιοροφή κλπ) έκανε τον Απρίλιο του 2007 26.600 χωρίς τα έξοδα... 28.900 (δηλαδή περίπου στην τιμή που αναφέρεις) έκανε την ίδια εποχή η έκδοση με ηλιοροφή, προβολείς οροφής 6απλο r/cd και 17αρια.
Δεν βλέπω που είναι η κοροϊδία, οταν κάποιος αγόραζε το προηγούμενο μοντέλο το 2007 (έξι χρόνια από την παρουσίαση του) δεν γνώριζε οτι πολύ σύντομα έβγαινε το νέο?(είχε ήδη παρουσιαστεί από τον Μάρτιο του 2007 αν θυμάμαι καλά)Τα χρώματα είναι κόκκινο και μάυρο απλά, και ασημί μεταλικό.
-
Δηλαδή μόνο η Νισσάν κάνει τέτοιες προσφορές? Οι περισσότερες εταιρίες στη δύση ενός μοντέλου τους κάνουν μεγάλες μειώσεις στις τιμές. Βέβαια στην περίπτωση μας το μοντέλο συνεχίζει να κατασκευάζεται αν και δεν προβλεπόταν να έρχεται στην Ευρώπη. Ο ερχομός όμως του Tiguan βασικά έκανε πολλές εταιρίες να αναθεωρήσουν πράγματα. Δεν κρίνω λοιπόν κακή την επιλογή της Νισσάν να φέρει το μοντέλο ξανά για να χτυπήσει την αγορά. Μια χαρά επιλογή την βρίσκω. Οι παλιοί κάτοχοι φυσικά τοu X-TRAIL την 'έκατσαν' γιατί το αμάξι τους απαξιώθηκε οικονομικά σαν μεταχειρισμένο πλέον αλλά θα κερδίσουν οι νέοι αγοραστές. Τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή..
-
Δε νομίζω να το εχει κάνει η honda αυτό γενικά... για παράδειγμα
ή η BMW? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε νομίζω να το εχει κάνει η honda αυτό γενικά... για παράδειγμα
ή η BMW?Καλά οι της BMW προσπαθούν να βγάλουν και από την μύγα ξίγκι. Κάνε μία βόλτα σε οποιοδήποτε ξένο site της BMW να δεις σε τι τιμές πωλούνται τα αυτοκίνητα αυτά. Ούτε καν η 316 δεν υπάρχει και στην Ελλάδα την πουλάνε σε τιμές 320......
Οσο για την Honda κάνεις λάθος αφού και το παλιο CRV το πουλούσαν στη δύση του 4000 ευρώ χαμηλότερα και σήμερα ισχύει έκπτωση 1500 ευρώ για το CIVIC.
NISSAN X-TRAIL (ΤΟ ΠΑΛΙΟ) ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ DEALERS THΣ NISSAN!