-
Ο χρήστης FABIAMANIAC έγραψε:
Σίγουρα είναι και το γεγονός οτι πολλοί πάνε στη δουλειά τους κατα τις 9:00 .....αλλά αυτό με τα σχολικά είναι ανυπόφορο....!!!Πού και να περνάς κάθε πρωί από το δρόμο των Σχολών Δούκα. Καμιά 20αριά σχολικά να κάνουν ακροβατικά ανάμεσα στα αυτοκίνητα, γράφοντας κάθε παράγραφο του ΚΟΚ και την όποια σήμανση στα... άντε να μην πω τώρα !
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο δήμος Αμαρουσίου έκανε τη χάρη στο Δούκα να στενέψει τον πλαινό δρόμο του σχολείου (σημειωτέον είναι η μόνη δίοδος που συνδέει τα Βριλήσσια με την λεωφ. Κηφισίας και από εκεί περνούν φορτηγά της Α.Ο.) για να τον μετατρέψει σε υπαίθριο πάρκινγκ για τους γονείς.
Ένα ούτως ή άλλως τραγικό ιδιωτικό σχολείο στο οποίο δε θα έστελνα τα παιδιά μου (ούτε απ' έξω να περάσουν πλέον), απλώς επιβεβαιώνει την αθλιότητά του. -
φαμπια σενταν να κανει βολτα ζιγκ ζαγκ στη ποσειδωνος στις 11 το βραδυ και να μην υπαρχει ενα περιπολικο να τη σταματησει...τις μερες της εκθεσης.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
φαμπια σενταν να κανει βολτα στη ποσειδωνος και να μην υπαρχει ενα περιπολικο να τη σταματησει...Μα είναι δυνατόν??? Πού βαδίζομεν???
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
....
Βλέπεις μαμάδες να φοράνε ρόμπες και να οδηγάνε. Για ζώνη ασφαλείας ούτε λόγος.....Έχεις προσέξει τις παντοφλίτσες στα ποδαράκια τους; Αυτές, με τα ζωάκια στη μύτη;
-
Τις προαλλες σκυλοβρισα μια γιατι ειχε το θρασος να μου ζητησει και το λογο που της κορναρα!
Ειχε παρκαρει μεσα στη μεση του δρομου και απαθεστατα και με το πασο της φορωντας ρομπιτσα πηγαινε το βλασταρι της στο δημοτικο!
Μιλαμε να περιμενει ουρα τουλαχιστο 20 αυτοκινητων!
Το τι ακουσε απο τους πισω ενας μαλιστα της πεταξε κι ενα μπουκαλακι νερο!
Εκανε τουμπεκι ψιλοκομμενο και εφυγε αρων αρων! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τις προαλλες σκυλοβρισα μια γιατι ειχε το θρασος να μου ζητησει και το λογο που της κορναρα!
Ειχε παρκαρει μεσα στη μεση του δρομου και απαθεστατα και με το πασο της φορωντας ρομπιτσα πηγαινε το βλασταρι της στο δημοτικο!
Μιλαμε να περιμενει ουρα τουλαχιστο 20 αυτοκινητων!
Το τι ακουσε απο τους πισω **ενας μαλιστα της πεταξε κι ενα μπουκαλακι νερο!**Εκανε τουμπεκι ψιλοκομμενο και εφυγε αρων αρων! -
Χτές βράδυ βρισκόμουνα στο πάρκιν του Carefur Αλίμου περιμένοντας την οικογένεια να ψωνήσει. Και περιμένοντας παρατηρούσα τη τρέλα μη πω τι άλλο που μας διακατέχει. Να ξεκινάνε απο το πάρκιν με σπιναρίσματα και τετακέδες. Να ακούς μοτέρ να εργάζονται σε ψηλές στροφές, να βλέπεις αυτοκίνητα να σπινάρουν μέσα στους στενούς διαδρόμους του πάρκιν, και οι πεζοί με τα καροτσάκια να προσπαθούν να φυλαχτούν. Ενας μάλιστα δεν πρόσεξε και πέρασε αυτοκίνητό του, ένα παλιό Sierra ήταν νομίζω, πάνω απο κάπιο κράσπεδο. Το δε μεγάλο γέλιο είναι με αυτά τα μπλέ φωτάκια. Μπλέ λοιπόν φωτάκια παντού! Σε λίγο ίσως να τα δούμε και σε άλλα επίμαχα μέρη του σώματός μας.
Ε! ρε τρέλα! -
πωπω ΓΥΦΤΙΑ θα επρεπε να λεμε ... αυτο δεν ειναι τρελα! ειναι ΓΥΦΤΙΑ και ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ. να βλεπεις ανθρωπους 40-50 με μπλε πιτσιλιστιρια και αναμενα ΜΟΝΟ τα φωτα ομιχλης. (και ξαναλεω... οχι τσογλανακια 20αριδες απο μπουρναζι, αλλα 40-50 ετων ΚΥΡΙΟΥΣ καταταλλα) ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ
-
Μήπως τα βάζουν για να βλέπουν την περιεκτικότητα του νερού σε άλατα, ανάλογα με το χρώμα τους?
Με τα γκάζια και τα πατιλίκια τσεκάρουν τα γιαούρτια και τα γάλατα που έχουν στο πορτ μπαγκαζ για να δουν στο σπίτι αν είναι νερομένο το γάλα και αν κάνει αφρό.
-
Απίστευτο,κι'όμως αληθινό!!!
Hyundai Atos μέ Bull-Bar έχετε δεί ποτέ;Εγώ είδα σήμερα!!!
-
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ Νο 1.
Μετα τον Κομβο Ρενω στο ρευμα προς Αθηνα.
Υπαρχει δεξια παχεια λευκη γραμμη που οριζει την λουριδα ασφαλειας.
Και ενω το ρειθρο σε καποια στιγμη περνει καποια αριστερη κλιση ,η γραμμη συνεχιζει ευθεια.Αποτελεσμα το τυχον ασθενοφορο που χρησιμοποιει την λουριδα του πρεπει να μετακατασκευαστει σε μοτο μιας και δεν χωραει πια στην λουριδα.Μετα απο τρια μετρα το ρειθρο και ο δρομος πανε δεξια και η γραμμη στην σωστη θεση.
Φυσικα η λουριδα χρησιμοποιηται απο ολους που φτανοντας στο επιμαχο σημειο κλεινουν τους αριστερα και νομοταγως κινουμενους.
Ηθελα να'ξερα καποιος της κρατικης μηχανης δεν το'χει δει τοσα χρονια ? -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απίστευτο,κι'όμως αληθινό!!!Hyundai Atos μέ Bull-Bar έχετε δεί ποτέ;Εγώ είδα σήμερα!!!
Focus 1.4 με full body kit RS (ΚΑΙ το λογότυπο RS ) με ανάρτηση πλεούμενου και τάσια?
Επίσης το είδα σήμερα!
Τουλάχιστο ας έβγαζε τα 1.4 διακριτικά και να έβαζε και ζάντες!...
ή ας μης έβαζε και τα διακριτικά του RS και το ξεφτιλίζει πηγαίνοντας σαν κότα... Ήμαρτον! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απίστευτο,κι'όμως αληθινό!!!Hyundai Atos μέ Bull-Bar έχετε δεί ποτέ;Εγώ είδα σήμερα!!!
Και εγώ είδα ένα σήμερα...
Χαριτωμένο ήταν!!! -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Focus 1.4 με full body kit RS (ΚΑΙ το λογότυπο RS ) με ανάρτηση πλεούμενου και τάσια?
Επίσης το είδα σήμερα!
ή ας μης έβαζε και τα διακριτικά του RS και το ξεφτιλίζει πηγαίνοντας σαν κότα... Ήμαρτον!Α σε παρακαλώ! Το 'δικό μου' ήταν καλύτερο, είχε 18αρες και ταμπούρα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Επίσης το είδα σήμερα!
ή ας μης έβαζε και τα διακριτικά του RS και το ξεφτιλίζει πηγαίνοντας σαν κότα... Ήμαρτον!Α σε παρακαλώ! Το 'δικό μου' ήταν καλύτερο, είχε 18αρες και ταμπούρα
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Και εγώ είδα ένα σήμερα...
Χαριτωμένο ήταν!!!Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως κάποιοι οδηγοί τέτοιων αυτοκινήτων(κυρίως μικρών και ψηλών) νομίζουν πως επειδή είναι ψηλά έχουν και μεγάλη απόσταση απ'το έδαφος ε και σου λένε : τι διαφέρω και εγώ από ένα εκτός δρόμου όχημα και το δικό μου ψηλό είναι
Πάντως έχω δει και mazda demio me bull bar!!!!
Όσο για τα **focus **ουκ ολίγα άσχημα στολισμένα υπάρχουν .
Το χειρότερο είναι πως κάποια έχουν το σηματάκι-αυτοκόλλητο πίσω του club τους και κάνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μ@λ@κίες στους δρόμους.
Τουλάχιστον δεν σέβονται το club τους ,εγώ θα ντρεπόμουνα να κυκλοφορώ έτσι και να είχα τέτοιο αντίστοιχο σηματάκι.Περιμένετε να δείτε σε λίγο θα μας την πέσει το club τους,όπως είχε γίνει και παλότερα με τον chemic (για όσους θυμούνται)
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Το χειρότερο είναι πως κάποια έχουν το σηματάκι-αυτοκόλλητο πίσω του club τους και κάνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μ@λ@κίες στους δρόμους.
Τουλάχιστον δεν σέβονται το club τους ,εγώ θα ντρεπόμουνα να κυκλοφορώ έτσι και να είχα τέτοιο αντίστοιχο σηματάκι.Περιμένετε να δείτε σε λίγο θα μας την πέσει το club τους,όπως είχε γίνει και παλότερα με τον chemic (για όσους θυμούνται)
...μην ανάβεις φωτιές....
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
να βλεπεις ανθρωπους 40-50 με μπλε πιτσιλιστιρια και αναμενα ΜΟΝΟ τα φωτα ομιχλης.μην νομίζεις οτι έχουν όλοι αίσθηση του τι κάνουν...υπάρχουν αρκετοί που δεν το καταλαβαίνουν ή ακόμα και γνωρίζουν οτι έχουν αναμένα τα προβολάκια τους...
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
με τον chemic, για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι τι είχε γίνει, αν θέλετε μας το θυμίζετε και σε μας τους νεώτερους στο forum. πάντως θυμάμαι περίπτωση τύπου σε περιοδικό 'βελτίωσης' με φόκους 1.6, που το είχε βάψει στα χρώματα του αγωνιστικού φόκους του μακρέι, με αυτοκόλλητα χορηγών και όλα τα παρελκόμενα, και φυσικά...ταμπούρα πίσω! το καλύτερο ήταν που είχε βάλει και τα ονόματα του μακρέι και του γκριστ στα πίσω τζάμια! για τέτοιο απωθημένο μιλάμε...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
με τον chemic, για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι τι είχε γίνει, αν θέλετε μας το θυμίζετε και σε μας τους νεώτερους στο forum. πάντως θυμάμαι περίπτωση τύπου σε περιοδικό 'βελτίωσης' με φόκους 1.6, που το είχε βάψει στα χρώματα του αγωνιστικού φόκους του μακρέι, με αυτοκόλλητα χορηγών και όλα τα παρελκόμενα, και φυσικά...ταμπούρα πίσω! το καλύτερο ήταν που είχε βάλει και τα ονόματα του μακρέι και του γκριστ στα πίσω τζάμια! για τέτοιο απωθημένο μιλάμε...Κυκλοφορεί ακόμη αυτό, το έχω δει πολλές φορές....
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!