-
Αγόρασα πρίν λίγο καιρό ένα μεταχειρισμένο SAXO 1.1 '99 αλλά δεν έχει εγχειρίδιο για τα service και τι αλλαγές ανταλλακτικών χρειάζονται ανάλογα με τα χιλιόμετρα. Μπορείτε να μου πέιτε που μπορώ να βρώ ένα ?
-
Αγόρασα πρίν λίγο καιρό ένα μεταχειρισμένο SAXO 1.1 '99 αλλά δεν έχει εγχειρίδιο για τα service και τι αλλαγές ανταλλακτικών χρειάζονται ανάλογα με τα χιλιόμετρα. Μπορείτε να μου πέιτε που μπορώ να βρώ ένα ?
-
-
Ο χρήστης thbouss έγραψε:
Αγόρασα πρίν λίγο καιρό ένα μεταχειρισμένο SAXO 1.1 '99 αλλά δεν έχει εγχειρίδιο για τα service και τι αλλαγές ανταλλακτικών χρειάζονται ανάλογα με τα χιλιόμετρα. Μπορείτε να μου πέιτε που μπορώ να βρώ ένα ?Ρώτησε αρχικά στην Citroen
-
Όταν το 2000 αγόρασα την Xantia μου μεταχειρισμένη είχα την ίδια ακριβώς απορία και αποφάσισα να στείλω ένα e-mail στην Citroen Hellas χωρίς να περιμένω απάντηση.
Προς έκπληξη μου με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν έναν αριθμό fax και μου έστειλαν εκεί 2 σελίδες με το πρόγραμμα συντήρησης του αυτοκινήτου για κάθε έλεγχο ανάλογα με τα χιλιόμετρα.Δεν θυμάμαι με ποιον είχα μιλήσει στο τηλέφωνο αλλά φαντάζομαι οτι το ίδιο και καλύτερα θα εξυπηρετήσουν και εσένα μιας και είναι και μοντέλο που μόλις σταμάτησε να κυκλοφορεί, ενώ το δικό μου είχε σταματήσει απο το 1998 και κυκλοφορούσε τότε το face-lift Xantia II.
Πάντως απο όσα ανφέρει για έλεγχο εκεί μέσα εκτός ενός συνεργείου Citroen στα υπόλοιπα που έχω πάει κανείς μα κανείς άλλος δεν κοιτάζει ούτε τα μισά. Αν τα κοίτασαν θα είχαμε πρόληψη στις όποιες βλάβες (όχι ότι έχω και παράπονο αλλά είναι τυπικό το θέμα και θέμα της εντύπωσης που έχεις για το αυτοκίνητο σου.).
ΠΧ έχω πει στα τελευταία 3 ή 4 service να κοιτάξουν το ... ρημααδοπαράθυρο του οδηγού που ο μονός τριγμός που ακούω απο όλο το αυτοκίνητο με 124.000 χλμ στην πλάτη του είναι απο εκεί όταν είναι μισάνοικτο. Ε! δεν έχει συγκινηθεί κανείς να το δει. Συνεχώς το ... ξεχνούν. Θα το ανοίξω μόνος μου κάποια στιγμή μου φαίνετε.
Κανονικά δεν έπρεπε να το πω να το κοιτάξουν αλλά να το εντοπίσουν μόνοι τους ενώ εφόσον τουλάχιστον το είπα να το έχουν φτιάξει αν μη τι άλλο. -
Να μια καλή ιδέα
http://search.ebay.com/search/search.dl ... sicSearch=
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
ΠΧ έχω πει στα τελευταία 3 ή 4 service να κοιτάξουν το ... ρημααδοπαράθυρο του οδηγού που ο μονός τριγμός που ακούω απο όλο το αυτοκίνητο με 124.000 χλμ στην πλάτη του είναι απο εκεί όταν είναι μισάνοικτο. Ε! δεν έχει συγκινηθεί κανείς να το δει. Συνεχώς το ... ξεχνούν. Θα το ανοίξω μόνος μου κάποια στιγμή μου φαίνετε.
Κανονικά δεν έπρεπε να το πω να το κοιτάξουν αλλά να το εντοπίσουν μόνοι τους ενώ εφόσον τουλάχιστον το είπα να το έχουν φτιάξει αν μη τι άλλο.Δεν κοιτάς αν είναι φαγωμένο το λάστιχο του παραθύρου. Ο τριγμός που αναφέρεις προέρχεται συνήθως από την φθορά του. Πουλιέται με το μέτρο και είναι εύκολο στην τοποθέτηση.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Κανονικά δεν έπρεπε να το πω να το κοιτάξουν αλλά να το εντοπίσουν μόνοι τους ενώ εφόσον τουλάχιστον το είπα να το έχουν φτιάξει αν μη τι άλλο.Δεν κοιτάς αν είναι φαγωμένο το λάστιχο του παραθύρου. Ο τριγμός που αναφέρεις προέρχεται συνήθως από την φθορά του. Πουλιέται με το μέτρο και είναι εύκολο στην τοποθέτηση.
Λοιπόν, τώρα με την επισκευή που έκανα άλλαξα και τα λάστιχα μπροστά τα οποία είχαν διαλυθεί πραγματικά...
Έκανε απίστευτο θόρυβο το τζάμι και νόμιζα ότι ήταν ο μηχανισμός μέσα
Τα άλλαξα και ο θόρυβος σταμάτησε!
Απίστευτο πραγματικά! -
Πλάκα πλάκα εχω διαπιστώσει ότι το εξωτερικό λάστιχο του παραθύρου θέλει αλλαγή μιας και βλέπω ότι η 'μοκετούλα' του δεν καθαρίζει αλλά βρωμίζει το παράθυρο όταν υπάρχει υγρασία.
χμ χμ χμ
Βιβλιάριο Service Citroen SAXO 1.100 Μοντέλο 1999