-
Ωραία τα νέα στατιστικά!!Με γειά το νέο Φόρουμ!!
Για όσους δεν κατάλαβαν το 4ΤForum αναβαθμίστηκε!!
Ευχαριστούμε τον ΣΧ για την βοήθεια και την υποστήριξη!!
ΥΓ.Θέλω κι άλλα emoticoooooons!!!
-
-
-
Την ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ να ευχαριστήσεις!
Και ειδικότερα τούς Γιώργο Καρούζο και Άγιο Ιωάννη Σταμάτη που τους 2 μήνες τους έκαναν 1 απόγευμα -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Την ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ να ευχαριστήσεις!
Και ειδικότερα τούς Γιώργο Καρούζο και Άγιο Ιωάννη Σταμάτη που τους 2 μήνες τους έκαναν 1 απόγευμαΚι αυτούς..κι αυτούς...αλλά ΣΧ είναι ένας!!
-
Με το καλό και σε ανώτερα!
-
Νίκο, δεν είχα καμμία σχέση με την αναβάθμιση του φόρουμ. Έγινε εξ'ολοκλήρου από τους τεχνικούς των Τεχνικών Εκδόσεων.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νίκο, δεν είχα καμμία σχέση με την αναβάθμιση του φόρουμ. Έγινε εξ'ολοκλήρου από τους τεχνικούς των Τεχνικών Εκδόσεων.Το κατάλαβα...λίγο αργά Κώστα!! Μπερδεύτηκα απο το τελευταίο σου post στο 'Τεχνικά Θέματα του Φόρουμ'!!
-
Τι εγινε ρε παιδια τι εχασα, εγινε upgrade στο forum μας? Ο αγαπητος kyan που ακριβως εβαλε το χερακι του?
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Ο αγαπητος kyan που ακριβως εβαλε το χερακι του?Απολύτως πουθενά φίλτατε Ίππε (*). Απλά είπα σε άλλο θέμα αυτό:
Νίκο λίγη υπομονή. Το φόρουμ έχει ήδη σταθεροποιηθεί. Πιστεύω πως μέχρι αύριο θα είναι εντελώς σταθερό.
και ο kouk μπερδεύτηκε.
(*) Φαντάζομαι ότι ήδη ξέρεις ότι στα λατινικά ekvus = ίππος
-
Καλορίζικο λοιπόν και πάμε γι άλλαααα
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΕΙΝΕ. EMOTICONS ΘΕΛΟΥΜΕ.
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Την ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ να ευχαριστήσεις! Και ειδικότερα τούς Γιώργο Καρούζο και Άγιο Ιωάννη Σταμάτη που τους 2 μήνες τους έκαναν 1 απόγευματελικά κι ο Άγιος φοβέρα θέλει... καλορίζικο αν και λίγο ελλειπές ακόμη
-
Άντε καλορίζικο. Πάμε για άλλα τώρα!!!
Ευχαριστούμε τον ΣΧ, τον mm55 και την Τεχνόπολις για την αναβάθμιση της έκδοσης. Πιστεύω σιγά-σιγά να ενεργοποίηθουν και άλλες δυνατότητες της έκδοσης για να γίνει πιο φιλικό και σταθερό προς όλους τους χρήστες. Ήδη φαίνεται και πιο γρήγορο.ΥΓ Η αναζήτηση θεμάτων και κειμένων με ελληνικούς χαρακτήρες λειτουργεί κανονικά. Το μοναδικό προβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί στα θέματα και ποστς προ αναβάθμισης, αλλά από την αναβάθμιση και μετά, δηλαδή από χθες.
-
Μπραβο σε οσους κουραστηκαν για την αναβαθμιση, σας ευχαρισουμε!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΥΓ Η αναζήτηση θεμάτων και κειμένων με ελληνικούς χαρακτήρες λειτουργεί κανονικά. Το μοναδικό προβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί στα θέματα και ποστς προ αναβάθμισης, αλλά από την αναβάθμιση και μετά, δηλαδή από χθες.Επιτέλους!!!! Αν και η 'μη αναδρομική ισχύς του μέτρου' μειώνει αρκετά τη χρησιμότητά του. Δεν μπορεί να γίνει κάτι για αυτό ? (κάποιο script-άκι μετατροπής ίσως ? Please-please-please gkar )
Εκτός από τον τίτλο των 4Τ, δεν υπάρχουν ακόμα ο κανονισμός και οι οδηγίες χρήσης (εκτός και αν αυτό συμβαίνει επίτηδες).
Επίσης παραμένει το πρόβλημα του να μαρκάρονται τα πάντα ως διαβασμένα με την έξοδο από το Forum (αλλά φαντάζομαι πως αυτό είναι πρόβλημα του phpBB)
Παρά τις όποιες αδυναμίες, συγχαρητήρια και ευχαριστούμε στους 4Τ και τους φίλους της Τεχνόπολις
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Φαντάζομαι ότι ήδη ξέρεις ότι στα λατινικά ekvus = ίππος[/size]Βεβαια φιλε. Το ekvus με συνοδευει απο τα φοιτητικα μου χρονια, και οντως εμπνευστηκε απο μια μεσαιωνικη θεοτητα που ειχε την μορφη αλογου (και η οποια με την σειρα της προερχεται -νομιζω- απο καποια ρωμαϊκη θεοτητα). Τωρα γιατι μου ηρθε και το επελεξα ουτε που θυμαμαι . Παντως αν θυμαμαι καλα δεν γραφεται ετσι αλλα equus και εγω επισης για καποιον λογο που δεν θυμαμαι το αλλαξα.
-
Καλορίζικο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να αντέχει περισσότερους καυγάδες!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ για την αλλαγή! Μεχρι στιγμής μόνο στα στατιστικά μπήκα και γέλασα με την καρδιά μου!!!!
Καλά βρε αθεόφοβοι!!!! 3931 δημοσιέυσεις ο skullone?????
-
Οντως παιδια να το χαιρομαστε!!! Ειναι δυνατον να εχουμε περισσοτερα emoticons? Η ταχυτητα εχει οντως βελτιωθει, αυτο οφειλεται σε χαρακτηριστικα του καινουργιου version ή εγινε και αναβαθμιση και στο hardware (υλικο ελληνιστι )
-
Άλλα στατιστικά μπορούμε να βάλουμε???
Με υγεία η νέα version του Forum!