-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Øáîôå üëïé ôéò ôóÝðåò óáò !!!!ìïõ ëåßðïõí êáôé øéëÜ
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... gory=18156
Íá ôçí âÜëù óå ìéá âéôñßíá êáé íá ôçí ÷áæåýù .... Áíôå êáé êáìéá âïëôá ÷áëáñÞ .... êáé ðïõ êáé ðïõ êáé êáé ðéï ãñÞãïñç .....
Aí êáé 206êÜôï÷ïò èá óõíåéóöÝñù êáé åãþ ...
Áíôáëëáãìá Ãýñïé óôá ÌÝãáñá -
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΦΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!! ΑΜ ΔΕ
-
Ο χρήστης LARINI έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΦΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!! ΑΜ ΔΕκαι όμως φαίνεται....κάνε quote to δικό μου ποστ και πάρε το link όπως είναι.....έλα θα τα καταφέρεις....
-
SORY .TΟ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.SORYBMW ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.
GIOVANARDI TΩΝ ΗΠΙΕΣ ΣΤΗΝ BMW
-
ρε παιδια καλο ειναι στις φωτογραφιες σας να μην φαινονται η αριθμοι των πινακιδων σας... σωστος?
-
Σωστός και όχι μόνο
Νίκο σβηστο αμέσως -
ΦΑΙΝΟΜΑΙΙ ΦΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης LARINI έγραψε:
ΦΑΙΝΟΜΑΙΙ ΦΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Παντως στο ξαναλεω μηπως δεν το καταλαβες! και οι πινακιδες σου στις φωτογραφιες που εστειλες ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!
σβηστες καλυτερα... -
ωραιος ο larini!! πολυ ωραια η κουκλα σου φιλε μου!!!!!
-
ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ
-
Καλημέρα σε όλους !!
Λοιπόν μπαίνοντας στο forum των συναδέλφων Alfisti, του GTC Club, σας
μεταφέρω το post του GIANNIS147, ο οποίος ανακάλυψε ένα φοβερό site, και διαβάστε να δείτε:' Παιδία από το παρακάτω link κατέβασα το workshop cd για την 147. το βρήκα από ένα ξένο forum και το site ανήκει σε κάποιον έλληνα χρηστή από ότι κατάλαβα.
Μπαίνετε στο site http://www.ricojfdd.net/ πατάτε στο download section και στην νέα σελίδα που σας πηγαίνει πατάτε στο Restricted Area. Μόλις το πατήσετε ζητάει username και password τα οποία είναι και στα δυο το guest. Αμέσως μετά εμφανίζει το αρχείο για το download. To μέγεθος του αρχείου είναι 131 mb αλλά το site είναι πολύ γρήγορο, αν χρειασθείτε πληροφορίες εδώ είμαστε 'Όπως καταλαβαίνετε το κατέβασα... ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ !! ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ALFA ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΔΑ...
-
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
To μέγεθος του αρχείου είναι 131 mb αλλά το site είναι πολύ γρήγορο, αν χρειασθείτε πληροφορίες εδώ είμαστε[/i] 'Όπως καταλαβαίνετε το κατέβασα... ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ !! ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ALFA ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΔΑ...
Ρε παιδιά για τι ταχύτητα μιλάμε; Εγώ από server και δεν μπορώ να πιάσω μεγαλύτερη ταχύτητα από 5k/s. Μήπως απλά πλάκωσε πολύς κόσμος;
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Ρε παιδιά για τι ταχύτητα μιλάμε; Εγώ από server και δεν μπορώ να πιάσω μεγαλύτερη ταχύτητα από 5k/s. Μήπως απλά πλάκωσε πολύς κόσμος;Δίκιο έχεις. Και τέτοια ώρα δύσκολο να φταίει ο πολύς κόσμος.
Υποθέτω ότι επειδή άρχισαν μαζικά downloads, έβαλαν traffic shaping...
Eκτός φυσικά και αν ο Tag εννoούσε καλή ταχύτητα τα 5Κ... -
Οντως 5Κ ειναι μικρη ταχυτητα, αλλα μπορει να οφειλεται στην δικια σας γραμμη. Δοκιμαστε παντως με καποιον download accelerator. Εγω χρησιμοποιω τον DAP, χθες το απογευμα καταφερα να εχω σχεδον 10 Κ (η γραμμη μας ειναι μικρη και ταυτοχρονα κατεβαζανε και αλλα πραγματα). Τωρα που το ξανακινησα παντως εχω 7Κ.
-
Καλημέρα !
Meco δεν αναφέρω εγώ τίποτα για ταχύτητα, αλλά ο συγγραφέας του post από το Forum του GTC CLUB.Όντως όμως η ταχύτητα είναι χαμηλή ανεξάρτητα της σύνδεσης που έχει ο καθένας. ( Εγώ το κατέβασα απ΄την δουλειά μου βέβαια, ISDN 2Gb/s, το άφησα να κατεβάζει και εφυγα. Η ταχύτητα έπαιζε από 5 με 10k/s αλλά φαντάζομε όταν έφυγαν όλοι οι χρήστες η ταχύτητα θα ανέβηκε αισθητά.)
Παιδιά πάντως αξίζει. !!!
-
Όντως όμως η ταχύτητα είναι χαμηλή ανεξάρτητα της σύνδεσης που έχει ο καθένας. ( Εγώ το κατέβασα απ΄την δουλειά μου βέβαια, ISDN 2Gb/s, το άφησα να κατεβάζει και εφυγα. Η ταχύτητα έπαιζε από 5 με 10k/s αλλά φαντάζομε όταν έφυγαν όλοι οι χρήστες η ταχύτητα θα ανέβηκε αισθητά.)
Παιδιά πάντως αξίζει. !!!
To ίδιο θα κάνω κι εγώ σήμερα...
-
Και εγώ, αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα το τι περιέχει
-
Καλημέρα !
Meco δεν αναφέρω εγώ τίποτα για ταχύτητα, αλλά ο συγγραφέας του post από το Forum του GTC CLUB.Sorry, δεν το πρόσεξα.
-
ο rico είναι μέλος του alfaowner. Νομίζω ήταν στρατό ή κάπου και είχε κλειστό το site για ένα διάστημα και το service cd έως τώρα δεν έχω κάτσει να το κατεβάσω. Πάντως πληροφορίες για το τι περιέχει θα βρείτε εκτενώς στις συζητήσεις που έχουν γίνει στο alfaowner.com
-
Παιδιά,
Alfa 147 forum