-
Γαλλία: RENAULT (Χα, δηλαδή τι νομίζατε, επειδή δις με κέρδισαν οι ιδιώτες της Peugeot, εγώ ρε κατά βάθος είμαι με το λαό, αλλά με τρώει η αμαρτία των μπουρζουάδων).
Γεια χαρά Μάκη, χαίρομαι που σε διαβάζω, έστω και one-liner.
-
Χαχα μπασταρδεμα ε?? καλημερα...εεε πειρατηηηη
Dimitris...
-
Αγγλία : -
Γαλλία : Peugeot σήμερα, Citroen παλιότερα.
Γερμανία : BMW
Η.Π.Α. : Chrysler
Ιαπωνία : Honda
Ιταλία : Alfa Romeo
Κορέα : -
Σουηδία : SaabΥΓ: Απέφυγα να αναφέρω εξωτικές μάρκες όπως Porsche, Ferrari, Bugatti, Jaguar κτλ. γιατί δεν είμαι αηδιαστικά πλούσιος οπότε οποιαδήποτε προτίμηση σε αυτές δεν έχει καμμία βάση. Άσε που αυτές δεν πρέπει να συγκρίνονται.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΥΓ: Απέφυγα να αναφέρω εξωτικές μάρκες όπως Porsche, Ferrari, Bugatti, Jaguar κτλ. γιατί δεν είμαι αηδιαστικά πλούσιος οπότε οποιαδήποτε προτίμηση σε αυτές δεν έχει καμμία βάση. Άσε που αυτές δεν πρέπει να συγκρίνονται.
Μια X-Type εχει οσο μια 3αρα η C-class... Ektos apo thn jaguar μπορεις να συγκρινεις μια Ζ4 με mia Boxter και μια Μ3CSL με μια GT3. Cayenne-X5-ML κλπ.
BMW RULES
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Μια X-Type εχει οσο μια 3αρα η C-class... Ektos apo thn jaguar μπορεις να συγκρινεις μια Ζ4 με mia Boxter και μια Μ3CSL με μια GT3. Cayenne-X5-ML κλπ.Δεν είναι τόσο θέμα τιμής κάποιου μοντέλου όσο προσανατολισμού και αγοράς που απευθύνονται. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
-
H X-type είναι αυτή η μικρή που έχει πάτωμα από Mondeo; Τότε συγκρίνεται άνετα με 3άρα και με C-klasse.
Οι περισσότερες 'εξωτικές' μάρκες είναι βιοτεχνίες κατά παραγγελία. Και ως τέτοιες είναι ή εξειδικευμένες ή υπερτιμημένες. Porsche, Ferrari, Jaguar είναι κανονικές βιομηχανίες με παραγωγή. Η Bugatti έχει βγάλει κάποιο πραγματικό προϊόν μετά τον πόλεμο, ή είναι απλά όνομα;
-
Γιουγκοσλαβια: Zastava
Aγγλια: ----
Γερμανια: ----
Γαλλια: ----
Ιταλια: ----
Ρωσια: Lada
Λευκορωσια: BelarusDimitris....
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Γιουγκοσλαβια: Zastava
Aγγλια: ----
Γερμανια: ----
Γαλλια: ----
Ιταλια: ----
Ρωσια: Lada
Λευκορωσια: BelarusDimitris....
Σου προτείνω να πας να δεις σε κινηματογράφο την εξής ταινία:
GOOD BYE, LENIN!
Κομεντί 2002 (Έγχρ.) Διάρκεια: 118'
Γερμανική ταινία σε σκηνοθεσία Βόλφγκανγκ Μπέκερ με τους: Κάτριν Σας, Μαρία Σιμόν, Ντάνιελ Μπρουλ, Τσουλπάν Καμάτοβα, Φλόριαν Λούκας.Η μαμά Κέρνερ, αφοσιωμένη κομμουνίστρια της Ανατολικής Γερμανίας, πέφτει σε κώμα και ξυπνά μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου. Επειδή η ευαίσθητη υγεία της δεν σηκώνει ψυχολογικά σοκ, τα δύο παιδιά της κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την ψευδαίσθηση ότι το κομμουνιστικό καθεστώς δεν αποτελεί παρελθόν.
-
Μια πλακα καναμε ρε φιλε..να μην κανουμε κι εμεις ενα μνημοσυνο
Dimitris...
Συμπάθειες προς εταιρείες ανά χώρα