-
Bασίλη ακόμα έτσι είναι....σβηστά!!!
Τα φωτα του αυτοκινήτου δεν κάνουν τίποτα σε αυτή την περίπτωση αφενός γιατί μιλάμε για τον ίδιο τον οδηγό που από το απόλυτο φως μπαίνει στο απόλυτο σκότος. Το μάτι δεν προλαβαίνει να συνηθίσει. Αφετέρου είναι μικρό σε μέγεθος τούνελ για μένα ακόμα χειρότερο για τα μάτια.
ΥΓ. έχω auto-lights για αυτούς που μου την λένε για τα δικά μου φώτα. Οπότε και να τα ξεχάσω... ...αλλά ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ε φαίνετε ρε συ αν είναι παλιό το αμάξι.
Εγώ γιατί ε΄χω την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις δει αυτό?Καμμια σχέση. Ειπαμε ηταν μεγαλυτερο απο τα αγροτικα του 1 - ,15 τονου. Το μπροστινο μερος ηταν πολυ πιο χαμηλό απο αυτο που μου δειχνεις.
Αυτό;
http://www.chrishodgephotos.co.uk/funpi ... 4iwm19.jpg' target='_blankΤο μεγεθος ειναι σωστο. Προσθεστε στο μπροστινο μερος μια επιπεδη, παραλληλη με το δρόμο, 'εξεδρα'.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ γιατί ε΄χω την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις δει αυτό?Γιατι δεν μπορεις να ξεχωρισεις τα peugeot απο τα renault μαλλον
[edit mod drdino]....
edit [mod mirage]
-
Χτες το μεσημέρι Κυριακή στην πλατεια Ελαιων στην Κηφισια (Θανόπουλος) περίμενα παρκαρισμένος να ψωνίσει η γυναίκα μου απο παρακείμενο ζαχαροπλαστείο.
Ξαφνικα ακούω θόρυβο και γυρίζοντας βλέπω corvette Z06 ανεβασμένη με τους 2 τροχους (πλευρά συνοδηγού) ανεβασμένη επάνω στο στο κράσπεδο της πλατείας το οποίο σημειωτέον ειναι αρκετά ψηλό τουλαχιστον 50 ποντους,και φορά αντίθετη προς την κίνηση (ειχε κάνει τετακέ).Οι αλλοι δυο τροχοί παταγαν στο οδόστρωμα σε οριζόντια απόσταση περίπου 30 εκατοστων απο το κράσπεδο,προφανώς το κούρεψε όλο απο κάτω.Η πλάκα είναι οτι ακριβώς μπροστά εκεί βρίσκεται η τροχαία Κηφισιάς και πετάχτηκαν αμέσως τα παληκάρια να δουν τι γίνεται.
Φυσικά οι επιβαίνοντες δεν έπαθαν το παραμικρό.Ο οδηγός (νεαρός στην ηλικία) το κοίταζε έκπληκτος,η συνοδηγός μετά απο 15 λεπτά ήταν ακόμα καθισμένη στη θέση της και εκλαιγε...
3 ώρες μετά η ΕΛΠΑ προσπαθούσε να το ξεκολλήσει...
Δυστυχώς δεν ειχα κάμερα μαζί μου. -
Ο χρήστης Alan έγραψε:
Ο οδηγός (νεαρός στην ηλικία) το κοίταζε έκπληκτος,η συνοδηγός μετά απο 15 λεπτά ήταν ακόμα καθισμένη στη θέση της και εκλαιγε...Να μαντέψω?
Το αμάξι ανήκει στον μπαμπά της κοπέλας! -
Ο χρήστης Alan έγραψε:
Φυσικά οι επιβαίνοντες δεν έπαθαν το παραμικρό.Ο οδηγός (νεαρός στην ηλικία) το κοίταζε έκπληκτος,η συνοδηγός μετά απο 15 λεπτά ήταν ακόμα καθισμένη στη θέση της και εκλαιγε...
3 ώρες μετά η ΕΛΠΑ προσπαθούσε να το ξεκολλήσει...Γιαυτό δεν πρέπει ΠΟΤΕ να δίνουμε γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα στα παιδιά μας όταν αυτά δεν έχουν εμπειρία στην οδήγηση.
-
Xθες το βραδυ (23:30) πηγαινα στο χωριο.Εχω βγει γυρω στα 6χλμ απο Τριπολη λιγο εξω απο κατοικημενη περιοχη και κραταω δεξια με την μικρη σκαλα στα φωτα.Οι δεξιες ροδες πατανε στην ασπρη γραμμη και ξαφνικα βλεπω στα πεντε μετρα ενα μαυρο πραγμα να κινηται!!!Ενας @$% εκανε τζοκινγκ; τα μεσανυχτα με μαυρη φορμα!!!!Δεν ηταν τελειως ακρη αλλα και να μην εκοβα αριστερα το τιμονι δεν θα τον χτυπαγα (ισως να τον εβρισκε λιγο ο καθρεπτης) αλλα χεστηκα πανω μου απο την τρομαρα μου!!!Δεν εχει ακουσει ο χαζος οτι οι πεζοι κινουνται αναποδα στους δρομους για να βλεπουν αυτους που ερχονται και δεν φορανε μαυρα την νυχτα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Xθες το βραδυ (23:30) πηγαινα στο χωριο.Εχω βγει γυρω στα 6χλμ απο Τριπολη λιγο εξω απο κατοικημενη περιοχη και κραταω δεξια με την μικρη σκαλα στα φωτα.Οι δεξιες ροδες πατανε στην ασπρη γραμμη και ξαφνικα βλεπω στα πεντε μετρα ενα μαυρο πραγμα να κινηται!!!Ενας @$% εκανε τζοκινγκ; τα μεσανυχτα με μαυρη φορμα!!!!Δεν ηταν τελειως ακρη αλλα και να μην εκοβα αριστερα το τιμονι δεν θα τον χτυπαγα (ισως να τον εβρισκε λιγο ο καθρεπτης) αλλα χεστηκα πανω μου απο την τρομαρα μου!!!Δεν εχει ακουσει ο χαζος οτι οι πεζοι κινουνται αναποδα στους δρομους για να βλεπουν αυτους που ερχονται και δεν φορανε μαυρα την νυχτα;Ρε συ,μήπως ήταν ο χάρος και τη γλύτωσες στο παραπέντε?
Πάνε άναψε κάνα κερί και άλλη φορά να πας εσύ απ την απέναντι για να τον βλέπεις οταν κινείτε ανάποδα -
Πέμπτη βράδυ φίλος μου πέτυχε νεαρό με Astra πρώτης γενιάς ο οποίος πήρε μαζί τη μάνικα από την αντλία βενζίνης σε γνωστό 'πειρατικό' βενζινάδικο που λειτουργεί (κρυφά) όλο το βράδυ. Πήγε να φύγει χωρίς να ελέγξει, προχώρησε κάμποσα μέτρα και την πήρε μαζί του. Η κάνουλα ήταν ακόμα στο ρεζερβουάρ του και η μάνικα κρεμόταν πίσω του...
-
Ο χρήστης Alan έγραψε:
Χτες το μεσημέρι Κυριακή στην πλατεια Ελαιων στην Κηφισια (Θανόπουλος) περίμενα παρκαρισμένος να ψωνίσει η γυναίκα μου απο παρακείμενο ζαχαροπλαστείο.
Ξαφνικα ακούω θόρυβο και γυρίζοντας βλέπω corvette Z06 ανεβασμένη με τους 2 τροχους (πλευρά συνοδηγού) ανεβασμένη επάνω στο στο κράσπεδο της πλατείας το οποίο σημειωτέον ειναι αρκετά ψηλό τουλαχιστον 50 ποντους,και φορά αντίθετη προς την κίνηση (ειχε κάνει τετακέ).Οι αλλοι δυο τροχοί παταγαν στο οδόστρωμα σε οριζόντια απόσταση περίπου 30 εκατοστων απο το κράσπεδο,προφανώς το κούρεψε όλο απο κάτω.Η πλάκα είναι οτι ακριβώς μπροστά εκεί βρίσκεται η τροχαία Κηφισιάς και πετάχτηκαν αμέσως τα παληκάρια να δουν τι γίνεται.
Δυστυχώς δεν ειχα κάμερα μαζί μου.Το κορβέτ ήταν ένα κίτρινο?
-
πειρατικο βενζιναδικο;
-
βενζιναδικο που βαζει βενζινη νυχτα,με κλειστα φωτα και προφανως κραταει για παρτη του το φορο.ξερω ενα στα 300m απο αστ. τμημα,αλλα τα περιπολικα μαλλον πανε απο την αλλη και δεν ξερουν...
κανει να πω που? -
Ακριβώς αυτό που έγραψε ο chrooooo. Οι αντλίες είναι ανοιχτές (φωτίζονται οι μετρητές τους), αλλά όλα τα φώτα του βενζινάδικου είναι σβηστά και δείχνει ότι είναι κλειστό (δηλαδή πρέπει να ξέρεις για να μπεις μέσα).
-
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δυστυχώς δεν ειχα κάμερα μαζί μου.Το κορβέτ ήταν ένα κίτρινο?
Οχι ηταν μαυρο.
-
Σωστός ο nimer!
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγώ γιατί ε΄χω την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις δει αυτό?Γιατι δεν μπορεις να ξεχωρισεις τα peugeot απο τα renault μαλλον
[edit mod drdino]....
edit [mod mirage]
Κανενας ακομα δεν θα κανει εντιτ?
-
Θα έλεγα ότι πιο απίθανο έχετε ακούσει στους ελληνικούς δρόμους.......
μου ειπώθηκε ότι αρκετά Pajero, Cherokee αλλά ακόμα X5 και Range έχουν μετατραπεί από τους ιδιοκτήτες του σε υγραεριοκίνητα!!!!!
Είναι νόμιμο???
Ασφαλές?? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θα έλεγα ότι πιο απίθανο έχετε ακούσει στους ελληνικούς δρόμους.......
μου ειπώθηκε ότι αρκετά Pajero, Cherokee αλλά ακόμα X5 και Range έχουν μετατραπεί από τους ιδιοκτήτες του σε υγραεριοκίνητα!!!!!
Είναι νόμιμο???
Ασφαλές??Και που φουλαρουν;Απο οτι ξερω ειναι ελαχιστα τα πρατηρια με υγραεριο.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]