-
Και γω θεωρω πως ο Πολωνος εχει λιγοτερα καυσιμα αλλα ενα μεγαλο μπραβο για τη επιδοση του!!1ος,3ος,5ος κλπ ξεκιναν απο την 'καθαρη' πλευρα της πιστας!!Να δουμε πως θα ανταπεξελθει ο Φελιπε σε αυτο!!1η κ 2η στροφη ειναι ολα τα λεφτα αυριο στην εκκινηση!!
Μπραβο και στον Αλονσο που με τετοιο μονοθεσιο περασε στην 10αδα!Παντως στο q3 εκανε εναν σετ 3 γυρων με τα πιο σκληρα λαστιχα και μετα δεν τον ξαναειδαμε...
Καλο αγωνα!
ps ωραιος ο Κιμις οταν βγηκε απο τα πιτς με τα 4!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ps ωραιος ο Κιμις οταν βγηκε απο τα πιτς με τα 4!!Ο μασσα δεν το κανε αυτο;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ps ωραιος ο Κιμις οταν βγηκε απο τα πιτς με τα 4!!
Ο μασσα δεν το κανε αυτο;
Όχι, όχι...ο Κίμις...ωραίος ήταν! Με το πλάι βγήκε...
-
Ε τοτε απλα θα χε πιει κατι παραπανω στο διαλειμματακι...
-
Ο Robert Kubica έκανε την έκπληξη στις κατατακτήριες του Grand Prix του Μπαχρέιν παίρνοντας την τελευταία στιγμή την μπουκιά μέσα από το στόμα του Felipe Massa. Με έναν εντυπωσιακό γύρο στο τέλος ο Πολωνός πήρε την πρώτη pole της BMW Sauber για φέτος, αφήνοντας στη 2η θέση τον Felipe Massa. Τη 2η σειρά της εκκίνησης θα συμπληρώσουν οι Lewis Hamilton και Kimi Raikkonen. ΑΝτε και καλο βολι αύριο Κιμι...
-
Δεν τον αντέχω πια αυτό το Massa... μου χάλασε την πρόβλεψη της pole που του είχα εμπιστευτεί!
-
Καλά όλοι 'κουβά' πήγαμε με την pole του Kubica
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Καλά όλοι 'κουβά' πήγαμε με την pole του KubicaΊσως η επόμενη πρόβλεψη να έχει για πολμαν μέχρι και Τρούλι
-
Ισως εχει λιγα καυσιμα ο πολωνος,ισως ειναι θεμα στρατηγικης,το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι αυτο το παλικαρι κανει κατι το οποιο ο αλλος teammate του εχει ξεχασει,εξελισεται,προοδευει και κυνηγαει τα καλυτερα!φαινεται οτι το τραγικο ατυχημα περσι τον ωφελησε(!) και του εδωσε αυτο το κατι ωστε να παει ακομα πιο γρηγορα!
Go Κουμπίκα! (οπως λενε οι φιλοι μου οι βρετανοι στο ITV!)Oσο για την ομαδα μου,φαινεται οτι το παραπαιδι της Τογιοτα δεν κανει παρα την ταχυτητα που δειχνει να εχει στον αγωνα...Οσο για τον Νικο αφου πηρε την πρωτη θεση σε δοκιμαστικα (εστω και εαν δεν ηταν qualifying) δειχνει οτι το ταλεντο ξεχειλιζει και ελπιζω να φτασει πολυ ψηλοτερα απο τον πατερα του!
Οι χρονοι των υπολοιπων 'φαβορι' μου φανταζουν αδιαφοροι και πολυ προβλεψιμοι οποτε δεν σχολιαζω...
-
Με Ferrari-McLaren δίπλα-δίπλα και τις ΒΜW να τις ...περικυκλώνουν η εκκίνηση (τουλάχιστον) αύριο θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
Ισως εχει λιγα καυσιμα ο πολωνος,ισως ειναι θεμα στρατηγικης,το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι αυτο το παλικαρι κανει κατι το οποιο ο αλλος teammate του εχει ξεχασει,εξελισεται,προοδευει και κυνηγαει τα καλυτερα!φαινεται οτι το τραγικο ατυχημα περσι τον ωφελησε(!) και του εδωσε αυτο το κατι ωστε να παει ακομα πιο γρηγορα!
Go Κουμπίκα! (οπως λενε οι φιλοι μου οι βρετανοι στο ITV!)Oσο για την ομαδα μου,φαινεται οτι το παραπαιδι της Τογιοτα δεν κανει παρα την ταχυτητα που δειχνει να εχει στον αγωνα...Οσο για τον Νικο αφου πηρε την πρωτη θεση σε δοκιμαστικα (εστω και εαν δεν ηταν qualifying) δειχνει οτι το ταλεντο ξεχειλιζει και ελπιζω να φτασει πολυ ψηλοτερα απο τον πατερα του!
Οι χρονοι των υπολοιπων 'φαβορι' μου φανταζουν αδιαφοροι και πολυ προβλεψιμοι οποτε δεν σχολιαζω...
Ψαρώνω ΑΣΧΗΜΑ όταν διαβάζω αυτό
-
θυμιζει αρκετα την περσυνη κατασταση εκτος απο το οτι ο Κούμπιτσα ξεκινα πρώτος.
Θα περιμένω να δω πόσα καυσιμα έχει αυριο μεχρι το πρωτο πιτ στοπ...
Μασσα, Χαμιλτον και Κιμι. Πιστευω οτι αν δε κανει καμιά βόλτα στην αμμο, ο Μασσα, θα κερδίσει -
Πάμε για νίκη αύριο! (BMW)
-
και λίγα καύσιμα να έχει....ΜΠΡΑΒΟ του. Δεν παίρνεις κάθε μέρα pole με BMW (βλέπε Heidfeld) .
Πραγματικά αυτός ο οδηγός εξελίσσεται και μάλιστα με την αξία του κατέχει την θέση στο μονοθέσιο χωρίς τις πλάτες κανενός. Τον παραδέχομαι! Εμένα μου άρεσε η αντίδρασή του στο team radio...να ουρλιάζει ο αρχιμηχανικός του και αυτός να απαντάει με ένα κοφτό 'ΟΚ'.O Fernando παλεύει με το τέρας που καβαλάει. Οπως βλέπω Honda, Toyota, Redbull είναι σίγουρα μπροστά από Renault στο 2ο γκρουπ. Ενώ ακόμα και κάτι Torro Rosso με φοβίζουν....βλέπε Bourdais στην Αυστραλία. Χαμένη χρονιά η φετινή για τον Αlonso εκτός των 28 εκ. ευρώ που θα τσεπώσει.
Θα ήθελα ΠΟΛΥ να δω τον Λούη σε μία τέτοια ομάδα όπως η Renault. Να κόψω αντιδράσεις. Γιατί από την αρχή οδηγαει υπερηχητικό. (δεν λέω ότι φταίει...απλά κάνω μερικές σκέψεις)
-
Λετε να περάσει ο Χαμιλτον τον Μασσα στην εκκινηση?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Λετε να περάσει ο Χαμιλτον τον Μασσα στην εκκινηση?Μάλλον ο massa θα όρμιση πάνω στων kubica, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.
-
Ο hamilton πως το έχασε έτσι;
Τρελό πανηγύρι στην εκκίνηση γενικώς -
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τρέχανε 2 stints με μαλακά λάστιχα ενώ με τα σκληρά ήταν ταχυτεροι.
-
Οι Μακαλάρεν χάσανε τα αυγά και τα πασχάλια.
Τουλάχιστον τώρα θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. -
H πίστα ήταν ταχύτερη όχι τα ελαστικά
Επίσημο thread: GP Mπαχρειν-Sakhir 2008