-
Του ζητανε 15 να του το φτιαξουν....δεν του αγοραζουν 15 το τροπετο. Εχει διαφορα
-
Αφού τον ρώτησα πιο πάνω πόσα του ζητάνε για να του δώσουν καινούργιο και είπε 15000€
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Του ζητανε 15 να του το φτιαξουν....δεν του αγοραζουν 15 το τροπετο. Εχει διαφοραΑπο τη στιχομυθία κατάλαβα ότι του ζητάνε 15 για να του δώσουν καινούριο. Αν κατάλαβα λάθος ακυρώνεται ότι είπα αλλά ρωτήθηκε 'πόσα σου ζητάνε για να σου δώσουν καινούριο?' και η απάντηση ήταν 15.
Θα μας διαφωτίσει ο 'άτυχος' του 2008 !
-
Ο χρήστης Nikos Kar έγραψε:
Το αμάξι είναι επισκευάσιμο, δεν στράβωσε το πλαίσιο, αλλά όλο εξωτερικά χτυπήθηκε. Μιλάμε περίπου για τη μισή αξία του αυτοκινήτου,αλλά δυστυχώς βούλιαξε η οροφή κι οι κολώνες και δεν θα είναι ασφαλές όπως πριν (λέμε τώρα).Αυτό με τα ραδικοβλάσταρα μου άρεσε κι εμένα. Πάντως ήταν καλαμιές για την ακρίβεια!Αυτο ειπε....αρα πουλημα σε μαντρα το τροπετο....και με τα ρεστα οτι αντεχει η τσεπη του.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ρώτα πόση διαφορά θέλει η αντιπροσωπεία για να σου δώσει καινούργιο... Α΄ν και δεν ξέρω με τι ψυχολογιά θα έχεις πληρώσει 40Κ+ € για ένα mini...
15000 EYRVV!
-
Κατι απ οτα 2 δεν καταλαβε σωστα τοτε.
Δεν μπορει να του ζητανε 15κ € γιαν α του το φτιαξουν
και να του το παιρνουν ανταλλαγη 15κ €
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κατι απ οτα 2 δεν καταλαβε σωστα τοτε.Δεν μπορει να του ζητανε 15κ € γιαν α του το φτιαξουν
και να του το παιρνουν ανταλλαγη 15κ €
Αυτό όντως δεν γίνεται, αν και μου φαίνονται πολλά για ανταλλαγή 15κ ευρώ...
-
αν το κοστος επισκευης αγγιζει τα 15000 ευρω εννοειται οτι θα τον συνεφερε να κανει ανταλλαγη με καινουριο με 15000 ευρω.ομως δεν νομιζω να του εκανε τετοια προσφορα η αντιπροσωπεια.δεν κανουν αγαθοεργιες οι αντιπροσωπειες...
-
Ο χρήστης johnaudi έγραψε:
αν το κοστος επισκευης αγγιζει τα 15000 ευρω εννοειται οτι θα τον συνεφερε να κανει ανταλλαγη με καινουριο με 15000 ευρω.ομως δεν νομιζω να του εκανε τετοια προσφορα η αντιπροσωπεια.δεν κανουν αγαθοεργιες οι αντιπροσωπειες...Αυτό ακριβώς, και θα λεγε, έκανα μία πατάτα που το 'βγαλα χωρίς ασφάλεια, ε τι να κάνουμε, αφού μου δίνουν τουλάχιστο τόσα...
-
Αφου τσαλακωθηκε η οροφη (δηλ βρηκε σασι) γινεται να το κοψουν και να το κανουν Μινι καμπριο S;
Σοβαρα τώρα ποιος παρκαρει αυτοκινητο σε δρομο με κλιση χωρις να βαλει ταχυτητα στο κιβωτιο;
Μονο μικτη θα εσωζε την κατασταση εδω περα. Μεγα λαθος του ιδιοκτητη να μην εχει ασφαλεια και μαλιστα μικτη. Τα λαθη πληρωνοντε οποτε δεν πιστευω οτι αξιζει να παει σε δικηγορο για αυτο. Εκτος και μπορει να κανει κατι εναντιον της αντιπροσωπειας που τον αφησε να φυγει χωρις να του εχει δωσει την αδεια κυκλοφοριας αλλα δυσκολο.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αφου τσαλακωθηκε η οροφη (δηλ βρηκε σασι) γινεται να το κοψουν και να το κανουν Μινι καμπριο S;Σοβαρα τώρα ποιος παρκαρει αυτοκινητο σε δρομο με κλιση χωρις να βαλει ταχυτητα στο κιβωτιο;
Μονο μικτη θα εσωζε την κατασταση εδω περα. Μεγα λαθος του ιδιοκτητη να μην εχει ασφαλεια και μαλιστα μικτη. Τα λαθη πληρωνοντε οποτε δεν πιστευω οτι αξιζει να παει σε δικηγορο για αυτο. Εκτος και μπορει να κανει κατι εναντιον της αντιπροσωπειας που τον αφησε να φυγει χωρις να του εχει δωσει την αδεια κυκλοφοριας αλλα δυσκολο.
Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει, για να σώσει την κατάσταση...
Ήταν άτυχος, αλλά ούτε ασφάλεια είχε ούτε ταχύτητα έβαλε, ούτε έστριψε τους τροχούς. Τραγικά λάθη, κακώς που κυκλοφόρησε το όχημα. Σοβαρά τώρα, ποιά εταιρεία θα αφήσει να αμαυρωθεί η φήμη της, και μάλιστα όταν έχει τέτοιας κλάσης νομικούς συμβούλους και δικηγόρους; Άδικα κατά τη γνώμη μου ψάχνει να βρει δικηγόρο, και άδικα χρήματα θα πετάξει σε αυτόν. Δεν θα μπορέσει να βρει το δίκιο του. Ας το δώσει εγώ αυτό θα έκανα, ή αλλιώς ας το επισκευάσει, είναι ούτως ή άλλως τρελλό το ποσό των 15κ ευρώ... -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
... Άδικα κατά τη γνώμη μου ψάχνει να βρει δικηγόρο, και άδικα χρήματα θα πετάξει σε αυτόν. Δεν θα μπορέσει να βρει το δίκιο του. Ας το δώσει εγώ αυτό θα έκανα, ή αλλιώς ας το επισκευάσει, είναι ούτως ή άλλως τρελλό το ποσό των 15κ ευρώ...Ποιο δίκιο να βρει? Αφού το 99,999999999% είναι λάθη δικά του ... Για το μόνο που ίσως φταίει η εταιρία είναι ότι της έφυγε ανασφάλιστο αυτοκίνητο (γι'αυτό ίσως το 1% ευθυνης στην εταιρία).
Ο ΚΟΚ δεν αναφέρει πουθενά ότι μπορεί να ταξιδευει καινούριο αυτοκίνητο χωρίς ασφάλεια ή επίσημα χαρτιά για κανένα λόγο και με κανένα τρόπο. Είναι ξεκάθαρος και απόλυτος σ'αυτό το θέμα.
Καλύτερα να συννενοηθεί με την εταιρία για ανταλλαγή, να δώσει μια διαφορά και να πάρει ένα καινούριο ... αυτή τη φορά με όλες τις νομοθετημένες, τυπικές διαδικασίες ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Άδικα κατά τη γνώμη μου ψάχνει να βρει δικηγόρο, και άδικα χρήματα θα πετάξει σε αυτόν. Δεν θα μπορέσει να βρει το δίκιο του. Ας το δώσει εγώ αυτό θα έκανα, ή αλλιώς ας το επισκευάσει, είναι ούτως ή άλλως τρελλό το ποσό των 15κ ευρώ...
Ποιο δίκιο να βρει? Αφού το 99,999999999% είναι λάθη δικά του ... Για το μόνο που ίσως φταίει η εταιρία είναι ότι της έφυγε ανασφάλιστο αυτοκίνητο (γι'αυτό ίσως το 1% ευθυνης στην εταιρία).
Ο ΚΟΚ δεν αναφέρει πουθενά ότι μπορεί να ταξιδευει καινούριο αυτοκίνητο χωρίς ασφάλεια ή επίσημα χαρτιά για κανένα λόγο και με κανένα τρόπο. Είναι ξεκάθαρος και απόλυτος σ'αυτό το θέμα.
Καλύτερα να συννενοηθεί με την εταιρία για ανταλλαγή, να δώσει μια διαφορά και να πάρει ένα καινούριο ... αυτή τη φορά με όλες τις νομοθετημένες, τυπικές διαδικασίες ...Ναι, σωστά, λάθος έκφραση...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έρχονται για φωτογραφίες πρώτα βρε. Για τόσο κορόιδα τους πέρασες;'Ναι, γεια σας. Θέλω μια εγγύηση με όλα τα κομφόρ, μεικτή φυσικά....αριθμός κυκλοφορίας; δεν τον θυμάμαι, θα ξύσω την καρβουνίλα όταν κρυώσει λίγο και θα τον συμπληρώσουμε μετά, ΟΚ;;;'
Οταν αλλαξα την ασφαλεια στο πουντο ,απο της φιατ πηγα σε ασφαλεια γνωστης μου ,και ζητωντας τις ιδιες ακριβως καλυψεις (λογω χρηματοδοτησης)η νεα ασφαλιστικη εταιρια ζητησε να βγαλουμε φωτο το αμαξι εχοντας στο πλανο μια εφημεριδα που να φαινεται η ημερομηνια .Εγω της ειπα τετοιες μπουρδες δεν κανω.Θα πω στον φωτογραφο να εχει τυπωμενη ημερομηνια στις φωτο και αν τους αρεσει.Τελικα τους αρεσε οπως και εμενα γιατι πληρωνω 30€ λιγοτερα το εξαμηνο.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αφου τσαλακωθηκε η οροφη (δηλ βρηκε σασι)Τι σχεση εχει η οροφη με το σασι?
-
Το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να παει εκει που το αγορασε και να του κανουν εκπτωση απο τα 15κ που θελει να επισκευαστει με την 'λογικη' οτι ειχαν ευθυνη και αυτοι που τον αφησαν να φυγει ή και με το οτι μπορει οντως το χειροφρενο στο συγκεκριμενο αμαξι να ειχε προβλημα.
-
το 8εμα είναι το αμαξι αυτο 8α επισκευαστει με τον αλλον η' με τον αλλον τροπο και.... 8α πωλη8εί σε καποια φάση σαν καινούριο....
-
Η ταχύτητα είναι χειρότερη από το χειρόφρενο στις μεγάλες κατηφόρες. Μετά από λίγο είναι πολύ πιθανό να δείτε το αμάξι να φεύγει με τη ταχύτητα - πάντα καλά χειρόφρενο και ρόδες προς το έρεισμα.
Το χειρόφρενο πρέπει να μπαίνει χωρίς να πατάμε το κουμπί ώστε να ασφαλίσει καλά η καστάνια. Με το κουμπί πατημένο όταν το τραβάμε, μπορεί (μετά από ώρα) να πέσει 1-2 σκάλες, όπως πχ. στο νέο σιβίκ, και να χαλαρώσει το χειρόφρενο.
Όσο για την ασφάλεια, δεν έχει σημασία που ήταν ανασφάλιστο - εκτός αν το αμάξι είχε μικτή. Αλλιώς τι να πληρώσει η ασφάλεια; ζημιές τρίτων;
Το αμάξι το ασφαλίζεις ΠΡΙΝ το πάρεις από την αντιπροσωπεία, χωρίς πινακίδες, μόνο με τον αριθμό πλαισίου. -
Ο χρήστης Nikos Kar έγραψε:
Τότε γιατί οι μ...... μου δώσανε τα κλειδιά στο χέρι και μου ευχήθηκαν καλοτάξιδο;;;Βρε μηπως εχουν καμια συγγενια με τον Μητσοτακη????
-
Aν πάντως του προσφέρουν καινούριο με 15.000 €, όσο δλδ ζητάνε και για επισκευή, κάποιο λάκο έχει η φάβα... μπορεί να έχουν κάποια ευθύνη που δεν την ξέρει ο φίλος και να θέλουν με αυτό τον τρόπο να τον δελεάσουν.
Τι να πω, καλύτερα να γλιτώσει όσα μπορεί ο φίλος, ακόμα και αν έκανε μαλακία. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, αν όχι αυτό κάτι άλλο, ποτέ δε ξέρεις τη κουλαμάρα μπορεί να σου τυχει..
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ! (πρόβλημα σε Mini Cooper)