-
ΗΚΡ 216* Hilux το τελευταιο ψηφιο ΔΕΝ ηταν 0!!!!!!!!!!
-
IMK-690*
ZXZ-733*
KXE-466*
ΜΗΟ-927*
ΜΗΟ-928*
-
ΤΡΖ 280*
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@dirtoulios: Το ΡΙΧ δόθηκε στη Λάρισα από Μάιο του 2004 μέχρι Αύγουστο του 2005. Η σειρά
των συνδυασμών στη Λάρισα είναι η εξής:
ΡΙΑ, ΡΙΒ, ΡΙΕ, ΡΙΖ, ΡΙΗ, ΡΙΚ, ΡΙΜ, ΡΙΝ, ΡΙΡ, ΡΙΤ, ΡΙΧ, ΡΙΙ, ΡΙΟ, ΡΙΥ, ΡΡΑ, ΡΡΒ κλπΑφού στη Λάρισα δόθηκε ΡΙΙ (δύο ίδιοι συνεχόμενοι χαρακτήρες) γνωρίζουμε με ποια λογική δε δόθηκε στο Ηράκλειο το ΗΡΡ??
-
ΙΚΡ-97** (σε CX7)
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
IMK-690*ZXZ-733*
KXE-466*
ΜΗΟ-927*
ΜΗΟ-928*
ΜΗΟ 9303
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
@dirtoulios: Το ΡΙΧ δόθηκε στη Λάρισα από Μάιο του 2004 μέχρι Αύγουστο του 2005. Η σειρά
των συνδυασμών στη Λάρισα είναι η εξής:
ΡΙΑ, ΡΙΒ, ΡΙΕ, ΡΙΖ, ΡΙΗ, ΡΙΚ, ΡΙΜ, ΡΙΝ, ΡΙΡ, ΡΙΤ, ΡΙΧ, ΡΙΙ, ΡΙΟ, ΡΙΥ, ΡΡΑ, ΡΡΒ κλπΑφού στη Λάρισα δόθηκε ΡΙΙ (δύο ίδιοι συνεχόμενοι χαρακτήρες) γνωρίζουμε με ποια λογική δε δόθηκε στο Ηράκλειο το ΗΡΡ??
Απολύτως καμία: στα αυτοκίνητα απλώς το ξέχασαν ενώ στα δίκυκλα τυπώθηκε και δόθηκε
όπως μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις προσέχοντας δίκυκλα των αρχών της δεκαετίας 90 εκεί.
Οι σχετικές κατανομές ήταν οι εξής: στα αυτοκίνητα η παρτίδα που τυπώθηκε την άνοιξη
του 94 είχε ΗΡΙ-5000/9999, όλο το ΗΡΟ και τα ΗΡΥ-1000/4999 αλλά όχι το ΗΡΡ, ενώ
είχαν προηγηθεί οι παρτίδες για τα δίκυκλα του 90 και του 91 που περιλάμβαναν, αυτή
του 90 τα ΗΡΧ-301/999, ολόκληρα τα ΗΡΙ και ΗΡΟ καθώς και τα ΗΡΡ-1/300, αυτή του 91
τα ΗΡΡ-301/999, και ολόκληρα τα ΗΡΥ, ΑΤΙ, ΑΤΟ, ΑΤΤ και ΑΤΥ. Για το ΑΤΙ δεν είμαι σίγουρος,
δεν αναφέρεται στις καταστάσεις που έχω αλλά νομίζω πως είδα αρκετά ΑΤΙ όταν επισκέφτηκα
το νομό σας πρόπερσι.@dirtoulios: το ΙΚΡ ήταν ο αμέσως προηγούμενος συνδυασμός του τωρινού ΙΜΚ στην
ανατολική Αθήνα και έχει τελειώσει ήδη από τις 20 Φεβρουαρίου περίπου.@www2000, vasgti: έχουμε αναφέρει, ο vasgti ΜΗΟ-9302 και εγώ 9307 έτοιμο να παραδοθεί
στη Honda στο Μαρούσι, στις 7 Μαρτίου και οι δύο, δυο μέρες μετά είδα 9470 (και όχι
9270 που έγραψα χτες) και 9527, όλα στην Αττική. Πιστεύω πως ξεκίνησαν σχετικά
πρόσφατα δύο κλάδοι από ΜΗΟ-925* και ΜΗΟ-945* αντίστοιχα σε δύο διευθύνσεις από τις
εφτά της Αττικής. Μάλλον τελείωσαν τα ΚΧΥ-4****/5299 και ΜΗΟ-1200/1499** που είχαν
αναφερθεί τελευταία. Βάλτε και το ΚΧΥ-799* που ανέφερε ο stam69 από ανατολική Αθήνα,
τα ΚΧΧ-1 του Πειραιά και το ΚΧΥ-19 προ μηνός από τον vasgti... Εικασία: τα ΚΧΥ-19 είναι
ανατολικής Αττικής, τα ΜΗΟ-9 κεντρικής και νότιας Αθήνας. Δυτική Αθήνα και δυτική Αττική;Παραμένει σβέλτη η ανατολική Αθήνα, προφανώς 'τρώει' ταξινομήσεις από την πολύ
αργότερη του συνήθους για την εποχή κεντρική Αθήνα. Πάντως το ΙΜΚ δε θα πρέπει να έχει
τελειώσει ως το Πάσχα, θα φροντίσω να μάθω τι ακολουθεί... -
ΡΑΕ-795* χθεσινή ταξινόμιση(3/4) στη Φλώρινα σε Lancer
ΚΧΥ-683* σημερινή ταξινόμιση στα Γιαννιτσά σε Outlander diesel -
Δύο ΗΑΜ 831* σε Opel Astra επαγγελματικό και Mercedes A klass στην αρχή και στη μέση της δεκάδας αντίστοιχα.
-
Να κάνω μια ερώτηση;Στο Cordoba της μαμάς μου έχουνς ξεβάψει οι πινακίδες και φέτος περνάει κτεο.Για να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα θα τις αλλάξουμε.Όμως το αμάξι είχε αγοραστεί απο άλλο νομό και ως διεύθυνση ιδιοκτήτη η άδεια γράφει άλλη πόλη(πως γίνεται αυτό δεν ξέρω).Τώρα θα μας δώσουν νέες εκείνου του νομού;Αυτή θέλει του δικού μας(Θεσσαλονίκης), πρέπει να αλλαχτούν κ τα στοιχεία της άδειας;
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση;Στο Cordoba της μαμάς μου έχουνς ξεβάψει οι πινακίδες και φέτος περνάει κτεο.Για να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα θα τις αλλάξουμε.Όμως το αμάξι είχε αγοραστεί απο άλλο νομό και ως διεύθυνση ιδιοκτήτη η άδεια γράφει άλλη πόλη(πως γίνεται αυτό δεν ξέρω).Τώρα θα μας δώσουν νέες εκείνου του νομού;Αυτή θέλει του δικού μας(Θεσσαλονίκης), πρέπει να αλλαχτούν κ τα στοιχεία της άδειας;Αφού μένετε Θεσσαλονίκη, από Θεσσαλονίκη θα πάρετε νούμερο και πινακίδες. Λογικά θα
αλλάξουν και τα στοιχεία της άδειας αφού θα εκδοθεί καινούρια, στην οποία πάντως θα
αναφέρεται πως έχει γίνει μεταβίβαση. Μην το καθυστερήσετε γιατί οι πινακίδες αργούν να
δοθούν εκεί...αν και αυτό ίσως να μην ισχύει για νέες πινακίδες σε παλιό όχημα. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αφού στη Λάρισα δόθηκε ΡΙΙ (δύο ίδιοι συνεχόμενοι χαρακτήρες) γνωρίζουμε με ποια λογική δε δόθηκε στο Ηράκλειο το ΗΡΡ??Κάτι παρόμοιο παρατηρείται και στο νομό Λασιθίου, όπου μετά το ΑΝΗ πήγαν κατευθείαν στο ΑΝΚ, προσπερνώντας το ΑΝΙ.
Τώρα όμως που βλέπω το άρθρο στη Wikipedia αναφέρει για το Λασίθι την σειρά Α,Β,Ε,Ζ,Η,Κ,Μ,Ρ,Τ,Χ,Ι,Ν,Ο,Υ αντί της Α,Β,Ε,Ζ,Η,Ι,Κ,Μ,Ν,Ο,Ρ,Τ,Υ,Χ.
-
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
Αφού στη Λάρισα δόθηκε ΡΙΙ (δύο ίδιοι συνεχόμενοι χαρακτήρες) γνωρίζουμε με ποια λογική δε δόθηκε στο Ηράκλειο το ΗΡΡ??
Κάτι παρόμοιο παρατηρείται και στο νομό Λασιθίου, όπου μετά το ΑΝΗ πήγαν κατευθείαν στο ΑΝΚ, προσπερνώντας το ΑΝΙ.
Τώρα όμως που βλέπω το άρθρο στη Wikipedia αναφέρει για το Λασίθι την σειρά Α,Β,Ε,Ζ,Η,Κ,Μ,Ρ,Τ,Χ,Ι,Ν,Ο,Υ αντί της Α,Β,Ε,Ζ,Η,Ι,Κ,Μ,Ν,Ο,Ρ,Τ,Υ,Χ.
Με αυτή τη σειρά δίνονται οι πινακίδες αν προσέξει σε όλους τους μεγάλους νομούς, πλην Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου. Οι μικρότεροι νομοί δίνουν και άλλους συνδυασμούς στο τέλος και χρησιμοποιούν πρώτα τους 'εύκολους'.
Όσα νούμερα δεν είδα τόσο καιρό στην Αθήνα τα είδα σήμερα το βράδυ.
Καταρχάς σε δίκυκλα: ΟΑΖ 20 και το ΟΑΥ έφτασε στο 911.
Από εκεί και πέρα ΙΗΙ 817* 86** και 883* σε Μίνι.
ΙΗΡ 917* BMW 525
ΖΧΖ 743*
ΙΖΧ 677* σε Smart
IMK 579*σε επαγγελματικά ΙΗΡ 673 αρκετά.
ΚΟΚ 89* και ΧΝΧ 33 έφτασαν κιόλας στην Αθήνα.edit και ΕΜΚ 632*
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
ΚΧΥ-683* σημερινή ταξινόμιση στα Γιαννιτσά σε Outlander dieselΜε πρόλαβες! Δεν κόλλαγε ΚΧΥ-77 σε Φλώρινα, 78 σε Γιαννιτσά και 79 σε ανατολική Αθήνα.
Και πάλι όμως μου φαίνεται περίεργο το ΚΧΥ-68 στα Γιαννιτσά δεδομένου πως ανέφερες πέρσι
στις 31/3 ΚΧΥ-621* από Γιαννιτσά. Στην Ξάνθη των 3000 ταξινομήσεων τη χρονιά, οι κόκκινες
είναι γύρω στις 100 με αυξητικές τάσεις βέβαια. Κανονικά στα Γιαννιτσά θα έπρεπε τώρα να
ξεκινάει η επόμενη 100άδα μετά τα ΚΧΥ-62.@dirtoulios: κανέναν δεν παίρνουμε με τις ντομάτες, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να
ξέρει κάτι, ιδίως αν είναι τόσο άχρηστο όσο ό,τι λέμε και γράφουμε εδώ πέρα. Το κέφι (λόξα)
μας κάνουμε...Τα ΙΚΚ και ΙΗΚ καταφτάνουν σε νότια και κεντρική Αθήνα αντίστοιχα. Το ΙΚΚ θα φανεί
ίσως στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, για το ΙΗΚ πιο πιθανό μου φαίνεται στις αρχές
της μεθεπόμενης. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΚΧΥ-683* σημερινή ταξινόμιση στα Γιαννιτσά σε Outlander dieselΜε πρόλαβες! Δεν κόλλαγε ΚΧΥ-77 σε Φλώρινα, 78 σε Γιαννιτσά και 79 σε ανατολική Αθήνα.
Και πάλι όμως μου φαίνεται περίεργο το ΚΧΥ-68 στα Γιαννιτσά δεδομένου πως ανέφερες πέρσι
στις 31/3 ΚΧΥ-621* από Γιαννιτσά. Στην Ξάνθη των 3000 ταξινομήσεων τη χρονιά, οι κόκκινες
είναι γύρω στις 100 με αυξητικές τάσεις βέβαια. Κανονικά στα Γιαννιτσά θα έπρεπε τώρα να
ξεκινάει η επόμενη 100άδα μετά τα ΚΧΥ-62.Συγγνώμη για το αρχικό λάθος!Το ΚΧΥ-683* πάντως είναι το σωστό!Μου είναι πολύ εύκολο τη Δευτέρα να μάθω ποιές 'κόκκινες' έχουν τώρα τα Γιαννιτσά...
-
ΚΝΜ-968* πριν 5-6 μέρες,ΗΜΧ-112* χθες,ΝΗΤ-990* σε χαρτί,ΝΗΥ-999* εκτός σειράς σε μπέμπα και ΜΗΟ-358*.
Επίσης ΝΗΥ-159* χωρίς πινακίδες με άδεια αρχές Μαρτίου. -
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Συγγνώμη για το αρχικό λάθος!Το ΚΧΥ-683* πάντως είναι το σωστό!Μου είναι πολύ εύκολο τη Δευτέρα να μάθω ποιές 'κόκκινες' έχουν τώρα τα Γιαννιτσά...Λαμπρά!
@ss500: καλώς όρισες!
ikarus260, ss500... αυτά είναι nicknames που παραπέμπουν σε λεωφορεία! Κάποιος τους
προσηλύτισε και δεν είμαι εγώ αυτός...BTW για τη Θεσσαλονίκη, εκτός από τη διάδοχη κατάσταση μετά τα ΝΗΤ που ίσως κυκλοφορεί
ήδη στους δρόμους (λέω ΝΗΧ-1*** αλλά...) κάτι παράξενο παίζει και με τις κόκκινες αφού
μετά τα ΜΗΟ-35 που έχουν τελειώσει από καιρό, έχω 2-3 διστακτικές αναφορές για τις αρκετά
παλιότερα τυπωμένες ΜΟΟ-3300/3899 που μάλλον δεν είχαν ως τώρα δοθεί και μπορεί να
εμφανίζονται τώρα, για προσέξτε φίλοι από τη συμπρωτεύουσα! -
Μιας που το αναφέρεις ξέχασα να γράψω οτι περίπου δύο βδομάδες πριν, τρία τετράγωνα πάνω απο το σπίτι μου είδα ένα audi a4 με MOO 388* και μία Bmw 316 με ΜΟΟ 357* και δεν ήξερα αν ήταν δικά μας ως νούμερα.Εχθές βεβαιώθηκα οτι δίνονται Θεσσαλονίκη αφου στα Πεύκα γείτονας του φίλου μου πήρε Merc Ε200 με ΜΟΟ 36**
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Μιας που το αναφέρεις ξέχασα να γράψω οτι περίπου δύο βδομάδες πριν, τρία τετράγωνα πάνω απο το σπίτι μου είδα ένα audi a4 με MOO 388* και μία Bmw 316 με ΜΟΟ 357* και δεν ήξερα αν ήταν δικά μας ως νούμερα.Εχθές βεβαιώθηκα οτι δίνονται Θεσσαλονίκη αφου στα Πεύκα γείτονας του φίλου μου πήρε Merc Ε200 με ΜΟΟ 36**Πόσο πρόσφατα σου φαίνονται αυτά τα ΜΟΟ;
-
Το Audi είναι αγορασμένο τον φεβρουάριο καινούργιο(ρώτησε ο μπαμπάς μου)
,η bmw με μπέρδεψε που είναι η παλιά 316,αλλά μάλλον είναι εισαγωγής.Η E200 πάντως είναι απ'οτι μου είπε ο φίλος μου του Φεβρουαρίου και είναι το καινούργιο μοντέλο.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008