-
Οι τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις της Seat γίνονται όλο και χειρότερες. Πάρα πολύ άσχημο. όσο για τα μηχανικά σύνολα
-
ω ρε ασΚήμια.....
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Στο πλάι μοιάζει με i30/Cee'd... αλλά είναι απαίσιο γμτ. Πάει, θα κλείσει η Seat μετά από αυτό.Και ολιγον απο Mazda 3 θα ελεγα....αλλα μου αρεσει....
-
Οδηγήστε το νέο Ibiza στην... Ibiza
Με ένα ιδιαίτερο δώρο καλωσορίζει τα μέλη του το νέο Club SEAT. Όσοι επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.clubseat.com.gr και εγγραφούν στο Club SEAT μέχρι τις 4 Μαίου 2008, λαμβάνουν αυτόματα μέρος σε μία μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει 5 τυχερούς, οι οποίοι κερδίζουν ένα διήμερο ταξίδι στο παραδεισένιο νησί της IBIZAAπο το http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=75&NEWS_DATA_ID=68991
-
Εγω παλι πιστευω οτι οταν το δουμε απο κοντα θα ειναι ομορφοτερο. Αυτες οι επιτιδυμενες φωτογραφιες με σκιες και φωτισμους το κανουν να δειχνει κακοσχεδιασμενο αλλα στον κανονικο φωτισμο ημερας αυτες ολες θα ειναι πιο απαλες.
Ελπιζω να βγω αληθινος
-
Έχοντας δύο cordobaστην οικογένεια(απόφαση της μαμάς),ποτέ δεν μου άρεσε το seat design,αλλά αυτό ειναι πραγματικά μια άσχημη ανάμειξη πολλών αυτοκινήτων με πρότυπο το i30 της Hyundai που το σιχαίνομαι.Κια εσωτερικά τα πλαστικά φαίνονται σκληρά τι είδους αναβάθμιση έκανε η seat;Αν το τωρινο τρίζει αυτό θα είναι κουδουνίστρα για μωρά
-
Εξωτερικα σχετικα μοντερνο με αυτες τις ακμες που εχει, αλλα αδιαφορο και οντως απο το πλαι μοιαζει υπερβολικα με i30. Το εσωτερικο μου αρεσει, αρκετα μοντερνο.
Τωρ ακρινοντας βεβαια οτι αυτα που ωβλεπουμε στις πρωτες Photos ειναι συνηθως καλυτερα απο τις χαμηλες εκδοσεις (πχ οι προβολεις ομιχλης εδω, οι βαμμενοι προφυλακτηρες, τα νικελ στο εσωτερικο κλπ) το αποτελεσμα μαλλον κακο θα ειναι.
Για κινητηρες ουτε λογος, βγαλμενοι απο αλλη δεκαετια απλα... δηλαδη αναρωτιεμαι γιατι συνεχιζει να τους παραγει αυτη η εταιρεια (VW)
-
τα πίσω φώτα είναι πολύ μικρά για το αμάξωμά του. Επιφυλάσσομαι για όταν το δω από κοντά.
μόνο με ΤSi κινητήρες θα το αγόραζα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
.......... Απλα δεν γίνετε να καιει τόσο άσχημα η μαμά VW την Seat. Τεσπα...Τους δίνω και ιδέα για τον νέο τους σποτ ...
Η συνέχεια στο διαφημιστικό σποτ του Golf Tsi με τους κινητήρες πεταμένους στον δρόμο ... να ακολουθεί το νέο Ibiza με τρέιλερ .... και να τους μαζεύει!!! -
καλό!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
.......... Απλα δεν γίνετε να καιει τόσο άσχημα η μαμά VW την Seat. Τεσπα...
Τους δίνω και ιδέα για τον νέο τους σποτ ...
Η συνέχεια στο διαφημιστικό σποτ του Golf Tsi με τους κινητήρες πεταμένους στον δρόμο ... να ακολουθεί το νέο Ibiza με τρέιλερ .... και να τους μαζεύει!!!Πάντως πιστεύω οτι εκ καιρώ θα παρουσιαστεί και με TSI κινητήρες. Κάπου μάλιστα διάβασα οτι ετοιμάζουν 1.2 λίτρα TSI αλλά δε θυμάμαι που ρε γαμώτο..
-
-
Ένα καγκουρεμένο Ibiza που είδα σήμερα στο δρόμο πιο ωραίο ήτανε...

-
τα πισω φωτα τραγικα...τα πλαινα νευρα στις πορτες αθλια...γενικοτερα
-
Μια χαρά είναι το αμαξάκι και πολύ πιο αρμονικό σχεδιαστικά και ωραίο από το FABIA, το POLO, το CLIO, το CORSA κλπ της κατηγορίας του. Μόνο το 207 και το Grande Punto μπορούν να του αντισταθούν σχεδιαστικά κατά τη γνώμη μου.
-
Συγχωρέστε με αν μου διέφυγε, αλλά δεν είδα κανέναν να γράφει ότι αυτό είναι το 5θυρο το οποίο είναι πιο feminine oriented και το 3θυρο που θα βγει μετά το καλοκαίρι (και τέλος του έτους Cupra με TSi στην περιοχή των 185 ίππων) θα είναι ένα... εξευγενισμένο bocanegra.
Και ένα λινκάκι
http://www.newseatibiza.com -
To 3θυρο....
http://www.youtube.com/watch?v=tv57MOnB ... re=related -
Αν το 3θυρο βγει έτσι (το οποίο διαφέρει και απο το 3θυρο εκθεσιακό Boca...τέτοιο) ... θα ξεπουλήσει. Πανέμορφο είναι.
-
Αυτή είναι η φιλοσοφία, 5θυρο στην αρχή πιο τρεντοειδές και, ας πούμε, γυναικείο και 3θυρο μετά από λίγο πιο γκαζοφονίξ και σπορτίβικο.
Και εγώ για 12άρη TSi στα 100 κοντά άλογα έχω ακούσει. Μην ξεχνάτε πως ο TSi είναι πιο ακριβός από έναν παλιό συμβατικό, αν έβγαινε με αρχική τιμή στα 14-15 χιλιάρικα θα βγαίνανε όλοι και θα κράζανε πόσο ακριβό είναι. Ας έχει μερικά entry level και σιγά σιγά μπαίνουν και τα πιο πρόθυμα μοτόρια. -
Seat Ibiza 2008