-
http://rs315.rapidshare.com/files/10353 ... _World.pdf
-
Πέρα από το το διασκεδαστικό και το κουτσομπολίστικο του πράγματος, δεν βλέπω άλλο λόγο να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θεματάκι.
Το τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του είναι δική του υπόθεση, απλά χρησιμοποιείται από κάποιους (ειδικά αν είναι γνωστός) για να τον πιέσουν και να βγάλουν λεφτά. Το αν ο Mosley κάνει καλό στην F1 είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δεν έχει να κάνει ούτε με μαστίγια ούτε με εβραίους (ρε τον άτιμο )
-
...το ότι ΚΑΙ η F1 'κουμαντάρεται' από κάποιον με ναζιστική/φασιστική(!) νοοτροπία/ιδεολογία(?) μας αφήνει αδιάφορους? Δλδ, μόνο το τί κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα? Κοντεύω να μουρλαθώ!
-
Αυτό προκύπτει από το ότι έπαιζε τον τσίτσιδο εβραίο που τον δερνανε οι Ναζί ή έχουμε κι άλλα στοιχεία?
Νομίζω παρα σοκαριζόμαστε ευκολα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτό προκύπτει από το ότι έπαιζε τον τσίτσιδο εβραίο που τον δερνανε οι Ναζί ή έχουμε κι άλλα στοιχεία?Νομίζω παρα σοκαριζόμαστε ευκολα
+1
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...το ότι ΚΑΙ η F1 'κουμαντάρεται' από κάποιον με ναζιστική/φασιστική(!) νοοτροπία/ιδεολογία(?) μας αφήνει αδιάφορους? Δλδ, μόνο το τί κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα? Κοντεύω να μουρλαθώ!Ακόμα κι αν είναι αλήθεια, ελάχιστα με ενδιαφέρει ΚΑΙ αυτό.
Να το πω απλά: Τον πρόεδρο τον κρίνω από τις πράξεις του σαν πρόεδρος. Δε πα να πιστεύει και στη μετεμψύχωση;
Όντως, ως πρόεδρος έχει δείξει δείγματα 'απόλυτου' ανθρώπου. Ας τον κρίνουμε για ΑΥΤΑ τα δείγματα, ας πούμε ότι μας κάνει ή δε μας κάνει, αλλά ας μην τον κρίνουμε για τις φαντασιώσεις και τα βίτσια του.
Θα το ευχαριστηθώ πραγματικά πολύ αν βγει και κάνει μια χιουμοριστική δήλωση, που να τονίζει κατηγορηματικά όμως ότι η προσωπική του ζωή δεν αφορά κανέναν άλλο. Έχει παραγίνει το κακό με την κάθε κωλοφυλλάδα, τίμιο και άμεμπτο κριτή των πάντων.
-
**@ hellenic tifosi **
...προφανώς, αντιλαμβανόμαστε το 'κοινωνικό/πολιτικό γίγνεσθαι' εντελώς διαφορετικά.
Προσωπικά, αρνούμαι και τα 'τυχόν καλά'(!) που μπορεί να προκύψουν από ένα, έτσι κι αλλιώς, φασιστόμουτρο!
Όπως και να 'χει, σε καμιά περίπτωση δεν θα δεχόμουνα να ορίζει τη ζωή μου και όχι μόνο, κάποιος που αποτελεί προΐόν εκβιασμού και μόνο από τις πράξεις του (κάποιοι από εδώ μέσα ταύτισαν το θέμα με τον Ζαχόπουλο - αναφέρεται και στο τόπικ).
Με λίγα λόγια, τα βίτσια και η προσωπική ζωή του 'κυρίου' με ενδιαφέρει από καθόλου 'εως... καθόλου, αρκεί να πάει σπίτι του ώστε να μην έχει καμιά σχέση με την οποιαδήποτε εξουσία...Υ.Γ.: Κατά τη γνώμη μου το θέμα είναι κοινωνικοπολιτικό και δεν θα 'πρεπε να συζητιέται σ' αυτό το φόρουμ.
-
To πρόβλημα είναι οι φασιστικές του αντιλήψεις; Εγω τουλάχιστον δεν έχω στοιχεία για το ότι έχει τετοιες ο άνθρωπος, εκτός κι αν έχεις εσυ..
ή το πρόβλημα σου είναι ότι φτιάχνεται με το να είναι Εβραίος που τον δέρνουν; Προσπαθώ να καταλάβω τι σε σοκαρε τόσο. Αν το βίτσιο του μεταφράζεται για σένα σε πολιτικό φρόνημα μάλλον κρίνεις χωρίς επαρκή στοιχεία.. Εξάλλου μάλλον αντιφασιστας είναι, μιας και βιώνει το δράμα των εβραίων στο 'πετσι' του κυριολεκτικά (ρε τι λέμε )Αν λέω ΑΝ οι ερωτικές του προτιμήσεις και μόνον σε κάνουν να πιστευεις ότι δεν θα πρεπε να έχει υψηλή θέση, ο ρατσιστής στην προκειμένη είσαι μάλλον εσύ. Οι πράξεις του αποτελούν προιόν εκβιασμού γιατι η κοινωνία μας είναι κουτσομπόλα και ψοφάει να βλεπει απο την κλειδαροτρυπα. Αυτες οι πράξεις τουλάχιστον που είδα δημοσιευμενες εγω τις τελευταίες μέρες.
-
Σαν πολύ δεν μασάμε ότι μας σερβίρουν;
1- Είναι αλήθεια ότι δείχνει το video, αλλά για ποιο λόγο βγήκε στην φόρα;
2- Δεν είναι αλήθεια ότι δείχνει το video, αλλά πάλι για ποιο λόγο βγήκε στην φόρα;Και στις δύο περιπτώσεις ο λόγος είναι να γίνει φασαρία, σαν πολύ δεν ασχολούμαστε με τους προστάτες της Κοινωνίας μας;
-
Απο τις εξελιξεις προκυπτει οτι:
α) το βιντεο ειναι αυθεντικο
β) το ψαξιμο της προσωπικης ζωης του Μοσλεϊ ενδεχομενως δεν ηταν τυχαιο
γ) εχει αρχισει να πεφτει γενικο κραξιμο απο κατασκευαστες (BMW, Mercedes, Toyota) και λοιπους εμπλεκομενους (πριγκηπας του Μπαχρεϊν)Το τριτο ηταν απολυτα αναμενομενο γιατι -ανεξαρτητα του ποσο ανεκτικοι σε τετοια περιστατικα ειμαστε εμεις- ο επικεφαλης της καθε FIA εχει ευθυνη να προστατευει το ιματζ του σπορ που διοικει και τις σχεσεις με αυτους που παρεχουν το χρημα που χρειαζεται για να κινηθει ο μυλος της βιομηχανιας του σπορ του. Απο αυτη την αποψη ο Μοσλεϊ δεν εχει καμια ελπιδα να βρεθει στο ιδιο τραπεζι με εκπροσωπους εταιριων. Μας τελειωσε.
-
Ο λόγος είναι να τον φάνε μ έναν αποτελεσματικό ύπουλο τρόπο.
Με την πλέον κλασσική κ διαδεδόμενη συνταγή καταστροφής ζωών.
Ήδη άρχισε κ είναι θέμα χρόνου πιστεύω για το πότε θα δούμε νέο πρόεδρο στην FIA.http://www.autosport.com/news/report.php/id/66291' target='_blank
Δεν συζητάω για το θέμα εγκληματικών κ παρανόμων ενεργειών που κ αυτό όμως δεν πιστεύω πως είναι για να βγαίνει στην φόρα πρώτα, αλλά να πηγαίνει στα αρμόδια δικαστικά όργανα κ να παίρνει την νόμιμη οδό.
Το να έχουν όμως κάποιοι την δυνατότητα να καταστρέφουν την ζωή ενός ανθρώπου με εισβολή στην προσωπική του ζωή βγάζοντας τα προσωπικά του γούστα κ βίτσια στην φόρα είναι μορφή τρομοκρατίας κ μάλιστα πολύ ύπουλης! Γιατί τελικά δεν το καταδικάζει κ διώκει κανένας μια κ όλοι ασχολούνται με το θύμα της επίθεσης αυτής. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία... -
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι δηλώσεις των ομάδων.
Ακολουθεί η κοινή δήλωση BMW - Mercedes:
The content of the publications is disgraceful. As a company, we strongly distance ourselves from it. This incident concerns Max Mosley both personally and as President of the FIA, the global umbrella organisation for motoring clubs. Its consequences therefore extend far beyond the motor sport industry. We await a response from the relevant FIA bodies.
Της Toyota:
Toyota Motorsport does not approve of any behaviour which could be seen to damage Formula One's image, in particular any behaviour which could be understood to be racist or anti-Semitic. Senior figures within any sport or business, including motorsport, must adhere to high standards of behaviour. When all the facts are known, it will be for the FIA to decide whether Mr Mosley has met the moral obligations which come with the position of FIA President.
και της Honda:
It is necessary that senior figures in sport and business maintain the highest standards of conduct in order to fulfil their duties with integrity and respect. The Honda Racing F1 Team is extremely disappointed by recent events surrounding Mr Mosley and we are concerned that the reputation of Formula One and all its participants is being damaged. We request that the FIA gives this matter careful consideration and reaches an immediate decision in the best interests of F1 and Motorsport.
Γίνεται σαφές ότι οι ομάδες δεν ενστερνίζονται το διαχωρισμό μεταξύ προσωπικής ζωής και κοινωνικής θέσης ατόμων σαν τον Max Mosley.
Με αυτή τη θέση των ομάδων προσωπικά διαφωνώ.
-
Μίλησε κάποιος για πουριτανισμό...
Άντε τώρα να ανεχτούν οι Ιάπωνες - που σημειωτέον δεν δέχονται καμία απολύτως ανθρώπινη αδυναμία λόγω παράδοσης (κώδικας Σαμουράϊ κλπ), να συνεργαστούν περαιτέρω μαζί του. Εδώ σταμάτησαν να εφοδιάζουν μετά το 1986 με κινητήρες τον Frank Willliams γιατί κινείται με αναπηρικό καροτσάκι λόγω αυτοκινιστικού δυστυχήματος... -
Θα τους είναι τόσο... απωθητικός που ούτε να τον αντικρίσουν δεν θα θέλουν.
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Άντε τώρα να ανεχτούν οι Ιάπωνες - που σημειωτέον δεν δέχονται καμία απολύτως ανθρώπινη αδυναμία λόγω παράδοσης (κώδικας Σαμουράϊ κλπ), να συνεργαστούν περαιτέρω μαζί του. Εδώ σταμάτησαν να εφοδιάζουν μετά το 1986 με κινητήρες τον Frank Willliams γιατί κινείται με αναπηρικό καροτσάκι λόγω αυτοκινιστικού δυστυχήματος...Γι αυτόν τον λόγο σταμάτησαν??? Δεν το έχω ξανακούσει αυτό....!!!
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Άντε τώρα να ανεχτούν οι Ιάπωνες - που σημειωτέον δεν δέχονται καμία απολύτως ανθρώπινη αδυναμία λόγω παράδοσης (κώδικας Σαμουράϊ κλπ), να συνεργαστούν περαιτέρω μαζί του. Εδώ σταμάτησαν να εφοδιάζουν μετά το 1986 με κινητήρες τον Frank Willliams γιατί κινείται με αναπηρικό καροτσάκι λόγω αυτοκινιστικού δυστυχήματος...Η Ιαπωνική κοινωνία είναι από τις πλέον υποκριτικές κοινωνίες του κόσμου ακριβώς λόγω αυτής της παράδοσης και του πουριτανισμού που τους διακρίνει στις κοινωνικές τους εκδηλώσεις...Γιατί πίσω απο κλειστές πόρτες...Αλλά τέλος πάντων ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα...Εγώ πάντως εξακολουθώ να μην σοκάρομαι απο τις ανθρώπινες αδυναμίες του Μαξ και σε καμιά περίπτωση δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει μια σεξουαλική προτίμηση ( βίτσιο όπως θέλετε πείτε το ) με Αντισημιτισμούς και λοιπές μπούρδες.
Το μπουζούκι είναι όργανο, άρα το Όργανο είναι μπουζούκι -
Ο άνθρωπος μου είναι αδιάφορος αφού δεν τον ξέρω προσωπικά. Αλλά εδώ ισχύει η γνωστή παροιμία 'όπως στρώσεις θα κοιμηθείς'. Ας πρόσεχε λοιπόν ΚΑΙ γιατί ειδικά στην εποχή μας τίποτα δε μένει κρυφό για αρκετό χρόνο, πόσω μάλλον για ανθρώπους που κατέχουν εξουσίες...
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Άντε τώρα να ανεχτούν οι Ιάπωνες - που σημειωτέον δεν δέχονται καμία απολύτως ανθρώπινη αδυναμία λόγω παράδοσης (κώδικας Σαμουράϊ κλπ), να συνεργαστούν περαιτέρω μαζί του. Εδώ σταμάτησαν να εφοδιάζουν μετά το 1986 με κινητήρες τον Frank Willliams γιατί κινείται με αναπηρικό καροτσάκι λόγω αυτοκινιστικού δυστυχήματος...Γι αυτόν τον λόγο σταμάτησαν??? Δεν το έχω ξανακούσει αυτό....!!!
Ναι είναι όντως απίστευτη στάση από μέρους τους! Ακατανόητη κατ' εμέ αφού ο άνθρωπος αυτός (FW) κατάφερε να το παλέψει και να σταθεί πολύ ψηλότερα από πάρα πολλούς άλλους αρτιμελείς...
Το διάβασα στο βιβλίο του Βασίλη Τσακίρογλου Ayrton Senna adeus και επειδή έχω ακουστά κάποια πράγματα για την ιστορία των Ιαπώνων γενικά περί ηθικής και κωδίκων τιμής από τον μεσαίωνα αλλά και υπερβολικής τους προσκόλλησης στην παράδοση, δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω.
-
Εδώ κολλάει το 'η γυναίκα (Μόσλεϊ)του καίσαρα (Φόρμουλα 1) δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να το δείχνει'.
Καλώς ή κακώς η πιστοποίηση αυθεντικότητας του βίντεο και η παραδοχή από μεριά τού Μόσλεϊ (όπως γράψατε εδώ, γιατί μόνο από εδώ ενημερώνομαι για το θέμα) πλήττει το περίφημο reputation του σπορ. Σημείωση πως ο όρος 'reputation' εμπίπτει περισσότερο σε ηθικούς παρά σε νομικούς κανόνες. Ο Μόσλεϊ έχει παράδοση μέσα στο σπόρ της Φόρομουλα-1 να τιμωρεί ή να αγνοεί τα πλήγματα στο 'reputation' του σπορ όχι βάσει των κανονισμών, αλλά βάσει των προσωπικών του προτιμήσεων, συμφερόντων και συμπαθειών/αντιπαθειών.
Προσωπικά χαίρομαι που ήρθε η ώρα να λουστεί την (κατά βούληση εναλλαγή μεταξύ νομικής και ηθικής) λογική που χρησιμοποιούσε ο ίδιος για τους άλλους όταν καλούταν να αποφασίσει ή να επηράσει αποφάσεις υπέρ ή κατά πληγμάτων του 'reputation' της Φόρμουλα-1 ως επικεφαλής της ΦΙΑ.
Επίσης, ως γενικότερη άποψη συμπνέω με όσους υποστηρίζουν πως τα δημόσια πρόσωπα και ιδιαίτερα τα πρόσωπα που ασκούν εξουσία οφείλουν να ακολουθούν άμεμπτο βίο (ή στην χειρότερη να φροντίζουν να φαίνεται έτσι προς τα έξω). Και ο λόγος είναι απλός (κι έχει ήδη θιχτεί από τον Red Spirit νομίζω): αφενός αποτελούν πρότυπα κι αφετέρου οφείλουν να εμπνέουν σεβασμό κι εμπιστοσύνη σε όσους τους έχουν εκλέξει για την άσκηση εξουσίας.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εδώ κολλάει το 'η γυναίκα (Μόσλεϊ)του καίσαρα (Φόρμουλα 1) δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να το δείχνει'.Επίσης, ως γενικότερη άποψη συμπνέω με όσους υποστηρίζουν πως τα δημόσια πρόσωπα και ιδιαίτερα τα πρόσωπα που ασκούν εξουσία οφείλουν να ακολουθούν άμεμπτο βίο (ή στην χειρότερη να φροντίζουν να φαίνεται έτσι προς τα έξω). Και ο λόγος είναι απλός (κι έχει ήδη θιχτεί από τον Red Spirit νομίζω): αφενός αποτελούν πρότυπα κι αφετέρου οφείλουν να εμπνέουν σεβασμό κι εμπιστοσύνη σε όσους τους έχουν εκλέξει για την άσκηση εξουσίας.
Έτσι είναι. Αν το δούμε και πρακτικά: Όταν προκαλείς Γερμανούς, Ιάπωνες, Άραβες, κάθε λογής πουριτανούς, αντιφασιστικές οργανώσεις και την παγκόσμια Εβραϊκή κοινότητα, είναι φυσικό να έχει αυτό αρκετές επιπτώσεις στο Σπορ. Και μετά τα όσα έγιναν πέρσι, με αποφάσεις τραγέλαφο για όλη τη F1, ε αυτό πια ήταν τελείως ανάρμοστο με την εικόνα που με πολύ δυσκολία προσπαθεί να αποκτήσει επιτέλους φέτος.
Απέτυχε λοιπόν πανηγυρικά σε όλα ο πρόεδρος και ήρθε ο καιρός να πάει σπίτι του
O Max Mosley στα χνάρια του Ζαχόπουλου [Διάσπαση]