- 

Μ'αρεσε παρα πολυ το bocanegra!Μακαρι να διατηρηθουν οσο πιο πολλα στοιχεια του στις γρηγορες εκδοσεις... 
- 

Ο χρήστης Corsadi έγραψε: 
 Μ'αρεσε παρα πολυ το bocanegra!Μακαρι να διατηρηθουν οσο πιο πολλα στοιχεια του στις γρηγορες εκδοσεις...Το εσωτερικο ειναι λιγο φουτουριστικο ομως ... 
- 

Ο ...ελαφρύς προφυλακτήρας. Κάτι είναι και αυτό. 
- 

Πολύ άσχημο ρε παίδες. 
- 

ασχημο ειναι? φυσικα μου θυμιζει καπου 30 διαφορετικα μοντελα αλλα δε με χαλναει.. 
- 

Αγριεμένο φάμπια από μπροστά, πλάι χάλια, εσωτερικό βράστα... 
- 

Eίσαι γνωστός σεατίστας εσύ. (καλύτερα να σε έλεγα γκέι, αλλά τέσπα) 
- 

μπροστα στο τωρινο μου φαινεται εργο τεχνης... 
- 

Συμπαθητικό και σίγουρα ομορφότερο απο το τωρινό. Ομορφες οι νευρώσεις στο πλάι. 
 Εσωτερικά η κεντρική κονσόλα μέχρι κάτω στον λεβιέ ταχυτήτων μοιάζει με μοντάζ ... κομμάτι κομμάτι είναι ...
- 

Στο σχήμα προσωπικά μου αρέσει η νεύρωση στα πλάγια που δημιουργεί την οπτική απάτη της συνοφρύωσης του οχήματος κάτι που προσθέτει την απαραίτητη σπορτίβ όψη. Με αυτούς τους κινητήρες όμως και το κόσμο να γνωρίζει ότι ανά πάσα στιγμή θα σκάσουν οι TSi δεν βλέπω να κάνει και πολύ κίνηση. Κρίμα ο 1.4 T(F)Si άνετα θα κάλυπτε τον 1.6. Στο εσωτερικό ευτυχώς δεν επανέλαβαν το πείραμα του LEON. 
- 

Ο χρήστης christos.dimou έγραψε: 
 ανά πάσα στιγμή θα σκάσουν οι TSi
- 

Σαν παραμορφωμένο είναι...κρίμα! Χωρίς TSI απλά δε λέει. 
- 

Eνταξει, δεν ειναι και τοσο ασχημο ρε παιδια... Καλουτσικο το βλεπω. 
 Αλλα χωρις TSI...?
 Που πας ρε καραμητρο με τα τρικυλινδρα...
- 

wtf? 
 Νταξει... ασχημο δεν θα το ελεγα... ισως overdesigned εξωτερικα και μαλλον αδιαφορο. Οι δε κινητηρες ειναι η προσωποποιηση της τραγωδιας. Απλα δεν γίνετε να καιει τόσο άσχημα η μαμά VW την Seat. Τεσπα...
- 

Τι; 
 Δεν εχει 1.4 με ~100 αλογα;
 Ηλιθιοι ειναι;
 Ασε που θυμιζει BMW 3 Series, Mazda 6, Suzuki SX4, BMW 1 Series, Fiat Bravo, κλπ.
 Εκραξα , φχαριστηθηκα, μαλλον θα το παρουμε..
- 

Ακουγεται οτι τελη 2008 θα κυκλοφορησει το 3θυρο που θα ειναι ελαφρως διαφορετικο,με γκαμα tsi απο 1.4 125 εως 185(κουπρα--->πολυ αργοτερα) 
- 

Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι στη SEAT εδώ και καιρό πάσχουν από 'αυτοκτονικό ιδεασμό' . 
- 

[\mode χωρίς γυαλιά] Παιδιά! Είναι ένα τέτοιο παρκαρισμένο έξω απ'το σπίτι μου! 
 [\modeoff]
 Ουπς... i30 ήταν.
- 

Αισχος ειναι!Μετα το Bocanegra περιμενα κατι καλυτερο...Καλα για τους κινητηρες,τι να πεις...μονοι τους βγαζουν τα ματια τους! 
- 

Στο πλάι μοιάζει με i30/Cee'd... αλλά είναι απαίσιο γμτ. Πάει, θα κλείσει η Seat μετά από αυτό. 

Seat Ibiza 2008