-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εχω μια φιλη η οποια οδηγει ΜΟΝΟ ξυπολυτη!!!!
Χειμωνα - καλοκαιρι!!! Λεει οτι μονο ετσι εχει αισθηση του τι παταει!!!
ξυπόλυτος/η είναι ο καλύτερος τρόπος να οδηγείς!!! τρομερή αίσθηση. Είναι τυχαίο που τα αγωνιστικά παπούτσια είναι τόσο μαλακά που είσαι 'σχεδόν' ξυπόλητος φορώντας τα?
Σπύρος
Μύθος η άνετη οδήγηση ξυπόλυτος. Εκτός ότι το πόδι σου πονάει, υπάρχει και πρόβλημα με την έντονη καταπόνηση συγκεκριμένου μέρους του ποδιού. Ακριβώς επειδή η δύναμη συγκεντρώνεται σε ένα σημείο του πέλματος, χρειάζεται να ασκείς περισσότερη με το μηρό και τη γάμπα σου, ώστε να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Τάπα είναι! Βασικά, ένα λεπτό παπούτσι με σχετικά σκληρή σόλα (αθλητικό) είναι το ιδανικό. Τα αγωνιστικά είναι ναι μεν λεπτά και μαλακά αλλά η σόλα τους είναι αρκετά σκληρή και ίσια, για το λόγο αυτό ακριβώς. Άλλωστε, τα παπούτσια της Fila για τον MS έχουν και ανθρακονήματα μέσα. Που λέτε να τα βάζουν, στα κορδόνια;
-
Ο χρήστης tjpdoc έγραψε:
Lada Niva βαζει μπροστα...το ακουω,
206 προστα μου και ενω ειμαστε εγκλωβιζμενοι
Vitara γυναικα οδηγοςΠαρατήρηση: Οι δύο από τις τρείς είχαν τζιποειδές, αυτές σε χτύπησαν αλλά εσύ έπαθες....
Παγκοσμίως παρατηρείται μεγάλη αύξηση της χρήσης των τζιποειδών από γυναίκες (σε σημείο κοροϊδίας αυτών ότι τα χρησιμοποιούν για να πάνε τα παιδιά στο σχολείο και στο super-market!).
Μετά τα παραπάνω παραδείγματα αντιλαμβάνομαι ότι έχουν υποτιμηθεί οι ανάγκες τους! Αυτές όμως ξέρουν γιατί ακόμα και μέσα στην πόλη τα χρειάζονται περισσότερο!!! -
Ο χρήστης tjpdoc έγραψε:
.........Τριτη φορα (σημερα):Παρκαρω δεξια πριν τα ορια μιας εξοδου παρκιν στην οποια ειναι σταματημενο με αλαρμ καθετα ενα Vitara.Πηγαινω στο ΑΤΜ τραπεζας διπλα απο το παρκιν.Εκει ειναι πιτσιρικας που κανει αναληψη.Στο Vitara γυναικα οδηγος που το κοιταζει.Τελειωνει ο μικρος και μπαινει στο τζιπ.Βαζει μπρος η μανα του, βαζω και εγω την καρτα στο ΑΤΜ.Οπισθεν αυτη κωδικο εγω.ΜΠΑΜ το Vitara πανω στο δικο μου (η εξοδος του παρκιν χωραει δυο Grand Vitara παραλληλα) εμφραγμα εγω.Της φωναζω,τρεχω,ξεχνω τα λεφτα,βγανει και ο περιπτερας απο διπλα εξω γκαζωνει αυτη,κοβει το τιμονι αριστερα,βρισκει το μπροστα απο τα ορια της εξοδου αυτοκινητο και αγνοωντας για την κυκλοφορια διασχιζει δυο λωριδες για να κανει λιγο πιο κατω παρανομη αναστροφη και να εξαφανιστει.
Πραγματικα παιδια μου ερχεται να κλαψω με τις ακατανομαστες
Καλα ποσο χαζος(η) πρεπει να ειναι καποιος για να την κοπανησει μετα απο κατι τετοιο,ειναι σαν να αφηνει την ταυτοτητα του στον τοπο του εγκληματος.Αφου ολα τα στοιχεια του υπαρχουν στην τραπεζα λογω ΑΤΜ.Κανε μηνυση στην αστυνομια και απαιτησε να βρουν τα στοιχεια της απο την τραπεζα, δεν την γλυτωνει ευκολα!!!!
Και τι να πω ,μακρυα απο τζιποειδη,δεν σε πανε καθολου. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εχω μια φιλη η οποια οδηγει ΜΟΝΟ ξυπολυτη!!!!
Χειμωνα - καλοκαιρι!!! Λεει οτι μονο ετσι εχει αισθηση του τι παταει!!!
ξυπόλυτος/η είναι ο καλύτερος τρόπος να οδηγείς!!! τρομερή αίσθηση. Είναι τυχαίο που τα αγωνιστικά παπούτσια είναι τόσο μαλακά που είσαι 'σχεδόν' ξυπόλητος φορώντας τα?
Σπύρος
Δεν εχεις δικιο φιλε μου!! Αν το δοκιμασεις θα με επιβεβαιωσεις! Αν πας να πατησεις αποτομα φρενο και δεν το ακουμπησεις σωστα με το ποδι οταν εισαι ξυπολητος, τοτε το εχασες!!! Σκεψου να το πατησεις με τις ακρες των δακτυλων σου και να σου γλυστρησει!!!
οδηγώ πολύ συχνά ξυπόλητος και με βολεύει πάρα πολύ
Σπύρος
-
οδηγώ πολύ συχνά ξυπόλητος και με βολεύει πάρα πολύ Σπύροςκι εγώ όταν φοράω γόβες ή mules η γενικώς ψηλοτάκουνα, τα βγάζω και οδηγώ ξυπόλητη...έχω καλύτερη αίσθηση όντως, αλλά το χειμώνα είναι κρύα τα πενταλ
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
οδηγώ πολύ συχνά ξυπόλητος και με βολεύει πάρα πολύ Σπύρος
κι εγώ όταν φοράω γόβες ή mules η γενικώς ψηλοτάκουνα, τα βγάζω και οδηγώ ξυπόλητη...έχω καλύτερη αίσθηση όντως, αλλά το χειμώνα είναι κρύα τα πενταλ
Να προτείνουμε να βγουν θερμαινόμενα πεντάλ
-
Ρένα, μπορείς να έχεις μόνιμα στο χώρο αποσκευών ένα ζευγάρι μαλακά αθλητικά παπούτσια και να τα φοράς σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι ντροπή, ίσα-ίσα που πολλοί θα εκτιμήσουν μια γυναίκα που δεν οδηγεί με τακούνια.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να προτείνουμε να βγουν θερμαινόμενα πεντάλχρυσό μου ωραία ιδέα, δεν την σφυρίζεις και στους κατασκευαστές μήπως και βρούμε την υγειά μας?
πω, πω τωρα που το σκέφτομαι, που να βάλω και τα μεταλικά που θέλω να βάλω...μήπως να έχω και ένα ζευγάρια spare παπούτσια κάτω απο το κάθισμα του οδηγού -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ρένα, μπορείς να έχεις μόνιμα στο χώρο αποσκευών ένα ζευγάρι μαλακά αθλητικά παπούτσια και να τα φοράς σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι ντροπή, ίσα-ίσα που πολλοί θα εκτιμήσουν μια γυναίκα που δεν οδηγεί με τακούνια.βρε κωσταντίνε με πρόλαβες...να σου πω την αλήθεια μια εξτρα αλλαξιά ρούχα και ένα ζευγάρι παπούτσια υπάρχουν πάντοτε στο χώρο των αποσκευών του Περικλή...Προσέχουμε για να έχουμε...
αλλά δεν είναι και ότι πιο ωραίο αν βγαίνεις απο το αυτοκίνητο με φούστα η φόρεμα και μαύρα αθλητικά
[μπορω βέβαια απλά να αλλάξω πριν βγω απο το αυτοκίνητο , αλλά λέμε τώρα ] -
Κοίτα, παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζω κι εγώ πάντως. Δεν είναι ευκολο να οδηγήσεις με σκαρπίνια που γλιστρούν οι σόλες τους (ειδικά αν έχεις μεταλλικά πεντάλ όπως εγώ) ή με μπότες Βέρμαχτ. Αλλά ούτε σκέψη να αλλάξω παπούτσια, θα με πουν όλοι ψώνιο!
-
Ρένα,δέν πιστεύω νά μού'ρθεις μέ κανένα ψιλοτάκουνο στήν πίστα έτσι;Οχι τίποτα άλλο,αλλά νά ξέρεις ότι θά υπάρχει φωτογραφική μηχανή πού θά καραδοκεί!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρένα,δέν πιστεύω νά μού'ρθεις μέ κανένα ψιλοτάκουνο στήν πίστα έτσι;Οχι τίποτα άλλο,αλλά νά ξέρεις ότι θά υπάρχει φωτογραφική μηχανή πού θά καραδοκεί!!!κάτσε να έρθω πρώτα, πρώτα
δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτε όμως, γιατι θεσσαλονική είναι αυτή, μπορεί και να έρθω κατευθείαν απο ξενύχτι, οπότε...μάλλον θα αλλάξω στο αυτοκίνητο, μη γίνουμε και ρόμπα εντελώς και τελείως -
Κοίτα,μπορείς αν θέλεις,νά έρθεις μέ τό ντύσιμο πού υπάρχει παραπάνω,καί σού υπόσχομαι ότι κανένας δέν θά πεί κουβέντα!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κοίτα,μπορείς αν θέλεις,νά έρθεις μέ τό ντύσιμο πού υπάρχει παραπάνω,καί σού υπόσχομαι ότι κανένας δέν θά πεί κουβέντα!!!αχ βρε ανδρέα μου ευχαρίστως να έρθω έτσι, αλλά μου έχει φύγει το μαύρισμα και δεν θα δείχνει ωραίο το συγκεκριμένο φόρεμα σε άσπρο κορμί
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αχ βρε ανδρέα μου ευχαρίστως να έρθω έτσι, αλλά μου έχει φύγει το μαύρισμα και δεν θα δείχνει ωραίο το συγκεκριμένο φόρεμα σε άσπρο κορμίA, μην ανησυχεις, κανεις δε θα προσεξει το ...χρωμα!!!
-
Ρένα, παρόλο που μάλλον δε θα ανέβαινα Σέρρες για οικονομικούς λόγους, αν κάνεις εμφάνιση στην πίστα με αυτό το συνολάκι θα ανέβω οπωσδήποτε.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κοίτα, παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζω κι εγώ πάντως. Δεν είναι ευκολο να οδηγήσεις με σκαρπίνια που γλιστρούν οι σόλες τους (ειδικά αν έχεις μεταλλικά πεντάλ όπως εγώ) ή με μπότες Βέρμαχτ. Αλλά ούτε σκέψη να αλλάξω παπούτσια, θα με πουν όλοι ψώνιο!με Βερμαχτ οδηγούσα χρόνια, μήπως σ'εσένα φταίει ότι η Sud έχει πολύ κοντά τα πεντάλ μεταξύ τους? Δεν κατάφερα ποτέ να οδηγήσω με καουμπόικη όμως, ούτε με σαγιονάρα (παπούτσια σπάνια φοράω το καλοκαίρι), γι'αυτό...ξυπόλητος!
Σπύρος
-
με Βερμαχτ οδηγούσα χρόνια, μήπως σ'εσένα φταίει ότι η Sud έχει πολύ κοντά τα πεντάλ μεταξύ τους? Δεν κατάφερα ποτέ να οδηγήσω με καουμπόικη όμως, ούτε με σαγιονάρα (παπούτσια σπάνια φοράω το καλοκαίρι), γι'αυτό...ξυπόλητος!Τη Σουντ δεν την οδηγείς με τίποτε άλλο εκτός από (στενό) αθλητικό παπούτσι! Έλεγα για την 147 (και κατ'επέκταση οποιοδήποτε αυτοκίνητο). Το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω συνήθως με 'καλά' παπούτσια είναι ότι πατάω με το δεξί τη σόλα του αριστερού που προεξέχει.
Με τις Βέρμαχτ κατάφερα μέσα σε ένα χρόνο να τρυπήσω το δάπεδο στο σημείο που ακουμπά το δεξί τακούνι. Φαντάζομαι ότι παρόμοια προβλήματα θα αντιμετωπίζουν και οι κοπέλες που οδηγούν συχνά με μυτερά τακούνια. -
θα σας στεναχωρήσω αλλά αν συνεχιστούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όχι με το φόρεμα δεν θα έρθω αλλά μάλλον με τη στολή κατάδυσης και τον εξοπλισμό να σας βγάλω απο τις κακοτεχνίες των υπέροχων ελληνικών δρόμων
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ρένα, παρόλο που μάλλον δε θα ανέβαινα Σέρρες για οικονομικούς λόγους, αν κάνεις εμφάνιση στην πίστα με αυτό το συνολάκι θα ανέβω οπωσδήποτε.Πάει κι'αυτός!Στό τέλος μόνος θά πάω μου φαίνεται!
Περονόσπορος έπεσε ρέ παιδιά;
Ιδιαιτερότητες των δύο φύλων στην οδήγηση