-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βαμμένο ασημί πλαστικό είχε και το Mazda 6, μαύρο πλαστικό βαμμένο με πιστολέτο (τι γύφτουλες...) από πάνω είχε στο ταμπλώ και στην κονσόλα της η πρώτη γενιά της SLK και γδερνόταν πανεύκολα, αλλά δεν θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ να παραπονέθηκε...γιατι βρε skullone... ποιος ειπε οτι σε αυτα τα αμαξια ειναι ΟΚ το θεαμα αυτο? Εγω παντως να ξες... παραπονιεμαι οταν βλεπω προσπαθειες απομιμησης αλουμινιου σε τοσο μεγάλη έκταση (πχ βλεπε και το νεο Fiesta)
-
edit [mirage]
Eίπαμε τα προσωπικά με pm -
Το εσωτερικό δε λέει και πολλά, έχουμε και ίδιο πίνακα οργάνων με punto, γ@#ω τα γκρουπ
-
Σε ασημί ειναι πολύ ωραια
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Βαμμένο ασημί πλαστικό είχε και το Mazda 6, μαύρο πλαστικό βαμμένο με πιστολέτο (τι γύφτουλες...) από πάνω είχε στο ταμπλώ και στην κονσόλα της η πρώτη γενιά της SLK και γδερνόταν πανεύκολα, αλλά δεν θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ να παραπονέθηκε...
γιατι βρε skullone... ποιος ειπε οτι σε αυτα τα αμαξια ειναι ΟΚ το θεαμα αυτο? Εγω παντως να ξες... παραπονιεμαι οταν βλεπω προσπαθειες απομιμησης αλουμινιου σε τοσο μεγάλη έκταση (πχ βλεπε και το νεο Fiesta)
Η απομίμηση αλουμινίου προσωπικά με χαλάει, ειδικά όταν είναι εμφανής (π.χ. στην κάτω κονσόλα της GT, όπου φαίνεται η ραφή του καλουπιού, ή στην κονσόλα του 6 ή σε μπόλικα 'ποιοτικά' ιαπωνικά και κορεατικά της μεσαίας κατηγορίας) και σαφέστατα προτιμώ πραγματικό αλουμίνιο (π.χ. Brera/159), εκτός αν όντως συντρέχουν άλλοι λόγοι για τη χρήση τέτοιων πάνελ (π.χ. παθητική ασφάλεια). Θεωρώ όμως εντελώς γελοίο στο ιαπωνικό ή στο γερμανικό να λέμε (π.χ. τα περιοδικά) 'α, δείχνει μοντέρνο, ωραίο κλπ' και για τα ιταλικά να λέμε ότι είναι... τσίπικο. Ή είναι αποδεκτή διακοσμητική ιδέα σε όλα τα αυτοκίνητα και κοιτάμε μόνο ποιος το έκανε πιο πειστικά ή είναι τσίπικο σε όλα. Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Α, και (off topic) θα παρακαλέσω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΑ τους συντάκτες όλων ανεξαιρέτως των περιοδικών να φροντίζουν τα γραφόμενά τους να είναι απολύτως επιβεβαιώσιμα από κάποιον που πάει να οδηγήσει αυτό για το οποίο γράφουν. Γιατί όταν κάποιος εκθειάζει ένα αμάξι και οδηγώντας το διαπιστώνω ότι το μπροστινό σύστημα είναι αλλού γι'αλλού (Kia Cee'd) ή θάβει ένα άλλο και διαπιστώνω ότι αυτά που γράφει δεν ισχύουν ('νέα ράτσα' Alfa), το δικό του κύρος πλήττει και δεν πρόκειται να ξαναπάρω το περιοδικό στο οποίο εργάζεται.
-
mprrrrr ιταλικο αυτοκινητο...
Θα συνεχισουν να υπαρχουν κοροιδα που θα αγοραζουν ιταλικα αυτοκινητα. Μετα ομως μην μπαινετε κλαμενοι στα φορουμς,γιατι δεν λειτουργει τιποτα και ολα χαλανε
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
mprrrrr ιταλικο αυτοκινητο...Θα συνεχισουν να υπαρχουν κοροιδα που θα αγοραζουν ιταλικα αυτοκινητα. Μετα ομως μην μπαινετε κλαμενοι στα φορουμς,γιατι δεν λειτουργει τιποτα και ολα χαλανε
Μπέρδεψες τον Μάτος με το Μίτο και τη βενζίνη με τη βαζελίνη.
Σε παρακαλώ να ξαναγυρίσεις στην κερκίδα σου και να αφήσεις τα αυτοκίνητα για αυτούς που τα βλέπουν λίγο διαφορετικά από το κλωτσοσκούφι. -
http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_ ... Wy467Sgi4N
-
mprrrrr ιταλικο αυτοκινητο...Θα συνεχισουν να υπαρχουν κοροιδα που θα αγοραζουν ιταλικα αυτοκινητα. Μετα ομως μην μπαινετε κλαμενοι στα φορουμς,γιατι δεν λειτουργει τιποτα και ολα χαλανε
Υποθετω οτι ειχες στην κατοχη σου αρκετα ιταλικα και βγαζεις ασφαλη συμπερασματα...
Η απλα, σα κυμβαλο αλαλαζον, αναπαραγεις φημες και κλισε?
-
Κανένα φίλτρο για τέτοιες μαλακίες δε γίνεται να βάλουμε;
Έλεος δηλαδή με τον καθένα. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Θα συνεχισουν να υπαρχουν κοροιδα που θα αγοραζουν ιταλικα αυτοκινητα. Μετα ομως μην μπαινετε κλαμενοι στα φορουμς,γιατι δεν λειτουργει τιποτα και ολα χαλανε
Έλεος δηλαδή με τον καθένα.Έλα όμως που κάτι τέτοιοι είναι που επηρεάζουν με φήμες, ράδιο αρβύλα κλπ τη διαμόρφωση γνώμης και καταναλωτικής συνείδησης του κόσμου.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έλεος δηλαδή με τον καθένα.Yπάρχει λύση και λέγεται φίλοι και εχθροί.
-
Στα φόρουμ φίλε mirage υπάρχει το φίλτρο... Στην κοινωνία όμως που τέτοιες ρητορείες αποτελούν τελικά τον μπούσουλα βάσει του οποίου πορεύονται οι αγοραστές (και είμαι βέβαιος ότι θα'χεις ακούσει πάμπολλες φορές αυτά τα ευφυολογήματα), τι γίνεται;
-
Εγώ προσωπικά τους αγνοώ. Με τον εαυτό μου και την επιλογή μου είμαι μια χαρά, και ζμπουτσαμ΄ με το συμπάθειο για το αν θα πάρει ο άλλος γαλλικό ή γιαπωνέζο. Μετοχές έχω;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στα φόρουμ φίλε mirage υπάρχει το φίλτρο... Στην κοινωνία όμως που τέτοιες ρητορείες αποτελούν τελικά τον μπούσουλα βάσει του οποίου πορεύονται οι αγοραστές (και είμαι βέβαιος ότι θα'χεις ακούσει πάμπολλες φορές αυτά τα ευφυολογήματα), τι γίνεται;Σκασίλα μου βασικά. Άλλωστε οι απόψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπίδες όλοι έχουν από μία. Επίσης είμαι οπαδός του γκρί
-
δυστυχως ακομα μου στελνουν αυτό το πράμα που θελει να λέγεται
περιοδικό (ams).
Ξεκινησε ήδη το θάψιμο της Mi.To!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που να την οδηγησουν κιόλας(σε κανα χαντακι θα την στείλουν να
κανει παρέα στο bravo) -
Ο χρήστης project940 έγραψε:
δυστυχως ακομα μου στελνουν αυτό το πράμα που θελει να λέγεται
περιοδικό (ams).
Ξεκινησε ήδη το θάψιμο της Mi.To!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που να την οδηγησουν κιόλας(σε κανα χαντακι θα την στείλουν να
κανει παρέα στο bravo)Για πες...
-
Για δειτε λιγο τα επισημα στοιχεια. Αλφα,λαντσια,φιατ ειναι απο τις τελευταιες εταιριες στο τομεα της αξιοπιστιας. Τωρα το τι λετε εσεις λιγο με νοιαζει. Επισης εχω εμπειρια απο αλφα 33 και 75. Μακραν οτι πιο αθλια στον τομεα της αξιοπιστιας
-
:whatever:Για δειτε λιγο τα επισημα στοιχεια. Αλφα,λαντσια,φιατ ειναι απο τις τελευταιες εταιριες στο τομεα της αξιοπιστιας. Τωρα το τι λετε εσεις λιγο με νοιαζει. Επισης εχω εμπειρια απο αλφα 33 και 75. Μακραν οτι πιο αθλια στον τομεα της αξιοπιστιας
εεε τι να κανουμε... γουσταρουμε αναξιοπιστα. Εσυ τωρα τι ζορι τραβας ρε red army? Εργολαβικα το πηρες το ζητημα?
Την ακουσαμε μια δυο τρεις την προειδοποιηση σου... ευχαριστουμε... φτανει...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008