-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
Το μόνο που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι οτι γίνονται ΤΑ ΣΩΣΤΑ βήματα
για το εγγύς αλλα και το απώτερο μέλλον του αγώνα (όπου κι αν αυτός χωροταξικά τοποθετείται)......ΚΩΣΤΑ ΒΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ !!!
ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ........
...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΤΕΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ !!
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ
-
εγω προτιμαω να μην αναλωθουμε σε κατι που δε μπορει να γινει!!!
Καλυτερα να συζητησουμε για το που και ποσο επιτυχια θα εχουν οι φετινες ειδικες..
Τι να κανουμε αυτες εχουμε!! -
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΡΑΛΛΥ ΤΟΥ WRC ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΙΩΘΩ: ΘΛΙΨΗ.
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ 'ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ. -
Ο χρήστης yugo έγραψε:
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΡΑΛΛΥ ΤΟΥ WRC ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΙΩΘΩ: ΘΛΙΨΗ.
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ 'ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.+1000 !!!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Θα πήξουν τα σμηνήτια στο σκοπέτο!Ενδιαφέρον φαίνεται ως επιλογή, και νομίζω θα περάσουμε καλό τριήμερο.
Το άσχημο είναι ότι δυστυχώς η Αθήνα παγιώνεται ως κέντρο, και τα μεγαλειώδη 'Λαμιακά' Ακρόπολις είναι ανάμνηση.
μην το λες παλι για λαμια συζητιεται
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ 'ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.- 10000!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Δυό βήματα απ' το σπίτι μου φέτος....Που μένεις? Γιατι εμενα απ'ότι είδα περναει 200μετρα πισω απο το σπιτι μου.....
-
ΑΚΥΡΩΣΗ της ε.δ. Ποικίλο.
http://xpolis.blogspot.com/2008/03/blog-post_28.html..η κατάντια του 'εθνικού μας αγώνα' συνεχίζεται. Οιπεφωτισμένοι της ΕΛΠΑ ανακοίνωσαν επίσημα τις ειδικές χωρίς πριν να φροντίσουν να πάρουν τις απαιτούμενες άδειες. Μπράβο σας που κάνατε το Ακρόπολις ραλάκι και έχετε την τσίπα να κάθεστε ακόμα στις θεσούλες σας..
..όσο για τους οικολόγους-μουτζαχεντίν, τί να σχολιάσει κανείς. Αρκεί η φράση 'Τα αυτοκίνητα στην άσφαλτο και όχι στα βουνά μας!' ..
με τις υγείες μας
-
Ο Υμηττός το 2007, το Ποικίλο το 2008, το 2009 να δούμε τι θα βάλουν και θα βγάλουν. Να υποθέσω ότι δεν θα αντικατασταθεί αυτή η ειδική? Μήπως να το κάνουν ασφάλτινο καλύτερα να τελειώνουμε? Αφού το χώμα γύρω από την Αθήνα δεν τους πάει και η υπόλοιπη Ελλάδα που έχει φοβερές ειδικές δεν είναι εμπορική.
-
Γιατι δεν εχουν δικιο οι οικολογοι?Δεν νομιζω οτι πρεπει να ξεσπαμε σε αυτους για την καταντια αλλα αλλου...(εγινα κατανοητος..)..Και καλα εκαναν και τη βγαλαν αλλα θα επρεπε να ειχαν λιγο καλυτερο προγραμματισμο και να τη βγαζαν πριν βγει ο χαρτης ...
Και μια γενικη διαπιστωση ως οικολογος(οχι οργανωμενος) αλλα πανω απο ολα ανθρωπος..Εχετε δει τι την κατασταση που επικρατει μετα απο καποιο περασμα στις ειδικες?
-
Ρε παιδια μενω στο Ιλιον που ειναι παρα πολυ κοντα στη ειδικη! Μαλιστα εχω περπατησει στο βουνο και σιγουρα αν γινοταν θα ηταν πολυ θεαματικη!
Αυτο που μου αρεσει παρα πολυ στο Ακροπολις ειναι οτι παμε μεσα σε καποιο δασος,κατω(και μερικες φορες πανω) σε ελατα και πευκα για να δουμε τα περασματα των πιο γρηγορων οδηγων στο κοσμο! Το καταπληκτικο ειναι ο τελειος συνδιασμος αναμεσα στη ταχυτητα,τη σκονη και την πανεμορφη φυση! Ειναι πραγματικα καταπληκτικη η εικονα!
Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη δεν θελουν καποιοι (οικολογοι ? ) τις ειδικες στα βουνα!! Δηλαδη τοσο θορυβο κανουν οι εξατμισεις που φοβουνται τα ζωα?Η' τοσο μεγαλη ειναι η ρυπανση??? Νομιζω οτι ολοι μας εχουμε να κερδισουμε με την παρουσια ειδικων του ακροπολις σε οποιοδηποτε ορος και δεν χρειαζεται να το πολεμαμε!!!
Προς απο φυγην παρεξηγησεως ειμαι υπερ του αγωνα που γινεται για το περιβαλλον και προσπαθω απο τη πλευρα μου να βοηθησω με οποιδηποτε τροπο μπορω!
-
Ο χρήστης ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη δεν θελουν καποιοι (οικολογοι ? ) τις ειδικες στα βουνα!! Δηλαδη τοσο θορυβο κανουν οι εξατμισεις που φοβουνται τα ζωα?Η' τοσο μεγαλη ειναι η ρυπανση??? Νομιζω οτι ολοι μας εχουμε να κερδισουμε με την παρουσια ειδικων του ακροπολις σε οποιοδηποτε ορος και δεν χρειαζεται να το πολεμαμε!!!
Δυστυχώς οι νεοέλληνες δε βάζουμε μυαλό.Το 2006 στα Σκούρτα,το σκουπίδι που άφησαν μερικοί 'θεατές' δεν περιγράφεται.Πλαστικά κύπελλα από καφέδες,αλουμινόχαρτα,κουτιά από τσιγάρα,αποτσίγαρα,μπουκαλάκια από νερά και αναψυκτικά.Μέχρι και πάνες είδα!!!Οι αθεόφοβοι...
Αυτά τα αρνητικά δίνουν λαβή στους 'οικολόγους' να μη θέλουν Ε.Δ...
-
Παρατήρηση πρώτη: Έλεος πια! Κατέβηκε αυτός ο τόσο ιστορικός και θρυλικός αγώνας στην Αττική και μαμήθηκε από τον κάθε λακαμά δήμαρχο και οικολόγο. Ρε γυρίστε πίσω τον αγώνα σε νομούς με κόσμο που έχει ακροπολική παιδεία, που τον σέβεται και αγαπάει την ιστορία του και την σημαντικότητα του. Ήρθε στην Αττική και κατάντησε κλωτσοσκούφι.
**
Παρατήρηση δεύτερη**: Τι θέλουν πια οι οικολόγοι με τους μηχανοκίνητους αγώνες. Δεν ειναι η πρώτη φορά που τους ακούω να διαμαρτύρονται, κατά καιρούς έχω ακούσει ότι κατεβαίνουν σε εκκινήσεις αγώνων εντούρο με πλακάτ διαμαρτυρίας. Κύριοι θεωρείται ότι μολύνουμε το περιβάλλον, οδηγοί και θεατές, πείτε το ξεκάθαρα. -
Καλημερα παιδια!
Ξεκιναω με τα εξης. Aμα ειναι ολοι αυτοι οι βρωμιαρηδες να αφηνουν τα σκουπιδια τους καθε φορα στα δαση μας οπου γινονται οι ειδικες, καλυτερα να μην ξαναγινει ποτε το Ακροπολις! Δεν ειναι δυνατον καθε καραβρωμιαρης να σερνει ολοι την οικογενεια του και να πετανε συσκευασιες, τενεκεδακια και λοιπες ακαθαρσιες οπου βρουν. Επειδη ειναι αυτοι κατωτεροι των κατωτερων ζωων δεν θα την πληρωνει η φυση μας!
Ειμαι υπερ του να γινονται ειδικες μεσα στα δαση, δεν λεω θα αναστατωνονται τα ζωακια αλλα μια μερα ειναι και περναει. Δεν παθαινουν τιποτα απο τον θορυβο και τη βαβουρα των 12 ωρων αλλα παθαινουν απο τα σκουπιδια που θα παραμεινουν εκει για αλλα 200-300 χρονια εξαιτιας καποιων ηλιθιων!
Δυστυχως οι μισοι στο forum ειμαι σιγουρος οτι ανηκουν σε αυτη την κατηγορια! Γιατι ας ερθει και ας μου πει καποιος ποσοι απο εδω μεσα ανακυκλωνουν ή δεν πετανε το τσιγαρακι και το τασακι στο δρομο οπου βρουνε! Καθημερινα βλεπω τα ιδια και τα ιδια και δυστυχως οχι μονο απο ξεμωραμενους μεσηλικες αλλα και παιδια κατω των 25 που ετσι εχουν μαθει απο τα σπιτια-βουστασια τους!
Οι οικολογοι μπορει να γινονται εκνευριστικοι αλλα οταν τους δινεται πατημα εχουν καθε δικαιωμα να ζητανε ακυρωσεις. Αφου με το καλο δεν καταλαβαινουν καποιοι, χρειαζονται πιο δυνατα μετρα!
Τελος, παρα το οτι ειμαι κατοικος Νεου Ηρακλειου Αττικης, ειμαι υπερ της απομακρυνσης απο την Αττικη του Ραλλυ Ακροπολις. Οι διαδρομες που επιλεγονται πιστευω οτι δεν αναδεικνυουν την ομορφια της ελληνικης φυσης. Τα ραλλυ αυτα ειναι ενας πολυ καλος τροπος προβολης μιας χωρας για τουριστικο προορισμο. Μιας και πολυς κοσμος στηριζετε σε αυτο τον τομεα θα επρεπε να επιλεγονται πιο γραφικες διαδρομες, σε πιο πλουσια δαση. Την Αττικη, περα απο τα Γερανεια και την ΒΑ Παρνηθα, την εχει καψει η παντελης αδιαφορια της διοικησης της Πυροσβεστικης και του Κρατους (σ.σ. υπαρχει;) οποτε καλυτερα να παει ο αγωνας προς την ευρυτερη Πινδο μερια να δει και ο κοσμος στο εξωτερικο πως εκτος απο σκονισμενα μαδημενα και μισοκαμμενα πευκα εχουμε και πανεμορφα ελατακια! -
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Παρατήρηση πρώτη: Έλεος πια! Κατέβηκε αυτός ο τόσο ιστορικός και θρυλικός αγώνας στην Αττική και μαμήθηκε από τον κάθε λακαμά δήμαρχο και οικολόγο. Ρε γυρίστε πίσω τον αγώνα σε νομούς με κόσμο που έχει ακροπολική παιδεία, που τον σέβεται και αγαπάει την ιστορία του και την σημαντικότητα του. Ήρθε στην Αττική και κατάντησε κλωτσοσκούφι.
**
Παρατήρηση δεύτερη**: Τι θέλουν πια οι οικολόγοι με τους μηχανοκίνητους αγώνες. Δεν ειναι η πρώτη φορά που τους ακούω να διαμαρτύρονται, κατά καιρούς έχω ακούσει ότι κατεβαίνουν σε εκκινήσεις αγώνων εντούρο με πλακάτ διαμαρτυρίας. Κύριοι θεωρείται ότι μολύνουμε το περιβάλλον, οδηγοί και θεατές, πείτε το ξεκάθαρα.Παρατηρηση 1η-Ας αποκτησει πρωτα ο Ελληνας εστω τη βασικη οικολογικη συνειδηση και μετα ας ερθει η ακροπολικη παιδεια.Δεν ειναι δα και τιποτα σπουδαιο.Μια κωλοσακουλα να βαλει μεσα το φραπογαλο το μπυκαλι και τις γοπες..Τοσο τραγικο???
Παρατηρηση 2η-Το λενε ξεκαθαρα!Μηπως εχουν αδικο δηλαδη?
@MΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ
Ειδικές στα βουνά ναι.Αλλά οταν μιλαμε για βουνά και δάση διπλα στην Αθήνα τα οποίείναι άκρως ζωτικής σημασία για εμάς τους ίδιους πρέπει να δείξουμε λιγη παραπάνω ευαισθησία.Γενικως συμφωνω με τον amstard και πιστευω οτι και οι οικολογοι καποιες φορες ειναι υπερβολικοι αλλα εδω το φταιξιμο φταιει καπου προς οργανωση μερια...
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Παρατηρηση 1η-Ας αποκτησει πρωτα ο Ελληνας εστω τη βασικη οικολογικη συνειδηση και μετα ας ερθει η ακροπολικη παιδεια.Δεν ειναι δα και τιποτα σπουδαιο.Μια κωλοσακουλα να βαλει μεσα το φραπογαλο το μπυκαλι και τις γοπες..Τοσο τραγικο???
Παρατηρηση 2η-Το λενε ξεκαθαρα!Μηπως εχουν αδικο δηλαδη?
Κοίτα. Εγώ πιστεύω ότι αυτοί που ειναι χρόνια θεατές των αγώνων και αγαπούν το άθλημα θα φροντίσουν να μην μολύνουν το περιβάλλον όταν θα πάνε να δούν έναν αγώνα. Να μην ξεχνάς από τότε που κατέβηκε ο αγώνας Αττική πηγαίνει να δεί το ράλυ και η κουτσή Μαρία και εγώ πιστεύω ότι οι άσχετοι από αγώνες και ράλυ ειναι αυτοί που μολύνουν τα δάση.
Σε γενικές γραμμές πάντως ο θυμός μου έγκειται στο γεγονός ότι δεν μπορεί ένας τόσο ιστορικός αγώνας να εκβιάζεται από τον κάθε λογής ψευτόμαγκα δήμαρχο, οικολόγο και αλογομούρη. Αυτό είναι μεγάλη υποβάθμιση του ράλυ ακρόπολις. -
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Να μην ξεχνάς από τότε που κατέβηκε ο αγώνας Αττική πηγαίνει να δεί το ράλυ και η κουτσή Μαρία και εγώ πιστεύω ότι οι άσχετοι από αγώνες και ράλυ ειναι αυτοί που μολύνουν τα δάση.
Συμφωνώ στο ότι αυτοί μολύνουν τα δάση αλλά και πριν πήγαιναν αρκετές κουτσές μαρίες!
Αυτό είναι μεγάλη υποβάθμιση του ράλυ ακρόπολις.
Η μεγάλη υποβάθμιση του ράλι ακρόπολις έχει γίνει ήδη!ε τώρα λίγη ακόμα σε τι θα βλάψει?άλλωστε συνέπεια της μεταφοράς του αγώνα είναι!Στη Λαμία τόλμαγε κανείς να πει τίποτα?οι ντόπιοι το ξέραν ότι το ακρόπολις πρόσφερε πολύ στην περιοχή τους ,θα άφηναν κάποιον να δημιουργήσει προβλήμα στη διεξαγωγή του?..
-
Ο χρήστης acropolister έγραψε:
.................................
Στη Λαμία τόλμαγε κανείς να πει τίποτα?οι ντόπιοι το ξέραν ότι το ακρόπολις πρόσφερε πολύ στην περιοχή τους ,θα άφηναν κάποιον να δημιουργήσει προβλήμα στη διεξαγωγή του?..Και ομως φιλε μου στη Φθιωτιδα μας πιαναν τον κ@λο οι ξενοδοχοι και καποιοι αλλοι 'επαγγελματιες' που ηθελαν να ισοφαρισουν στο 3ημερο του Ακροπολις τη χασουρα ολου του Μαη.Για ρωτα πως και τι γινοτανε στα Καμμενα η στην Υπατη η στο Πολυδροσο (προσωπικη εμπειρια!!) εκεινες τις μερες.
Τι να το κανω οταν η απλη κυρουλα μου εδωσε ενα ποτηρι δροσερο νερο οταν ο κυριος ταδε μου τα παιρνει χοντρα και μου πασαρει το κοτετσι για δωματιο.
Δυστυχως ΚΑΙ αυτοι συνετελεσαν στην αλλαγη του γηπεδου.ωωωωχ ειμαστε εκτος θεματος.
-
ΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΕ 1, 2 Ή 3 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΒΟΥΝΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΑ;
ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ ΟΛΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ), ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ...
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΥΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΙΩΣ
_
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
.................................
Στη Λαμία τόλμαγε κανείς να πει τίποτα?οι ντόπιοι το ξέραν ότι το ακρόπολις πρόσφερε πολύ στην περιοχή τους ,θα άφηναν κάποιον να δημιουργήσει προβλήμα στη διεξαγωγή του?..Και ομως φιλε μου στη Φθιωτιδα μας πιαναν τον κ@λο οι ξενοδοχοι και καποιοι αλλοι 'επαγγελματιες' που ηθελαν να ισοφαρισουν στο 3ημερο του Ακροπολις τη χασουρα ολου του Μαη.Για ρωτα πως και τι γινοτανε στα Καμμενα η στην Υπατη η στο Πολυδροσο (προσωπικη εμπειρια!!) εκεινες τις μερες.
Τι να το κανω οταν η απλη κυρουλα μου εδωσε ενα ποτηρι δροσερο νερο οταν ο κυριος ταδε μου τα παιρνει χοντρα και μου πασαρει το κοτετσι για δωματιο.
Δυστυχως ΚΑΙ αυτοι συνετελεσαν στην αλλαγη του γηπεδου.ωωωωχ ειμαστε εκτος θεματος.
Οι επαγγελματίες της περιοχής όντως΄βαρούσαν στο κεφάλι ΄εκείνο το διάστημα αλλά δε πιστεύω πως αυτό συντέλεσε πολύ στην αλλαγή τοποθεσίας αν και ήταν ένα πρόβλημα..
Θέλω να πω πως το κέρδος εκείνες τις μέρες ήταν τόσο μεγάλο και δεν έπερνε κανέναν να διαμαρτυρηθεί για την υποτιθέμενη μόλυνση της Οίτης για παράδειγμα όπου και η οκολογική της σημασία ήταν αρκετά μεγάλη..Όσο για τις ανεβασμένες τιμές αυτό είναι άλλο θέμα.Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε ευθέως γιατί πολύ απλά τη δουλειά τους έκαναν..,που όπως και να το κάνουμε είναι αυτή του κάθε επειχηρηματία.Υπήρχε υψηλή ζήτηση σε ξενοδοχεία κτλ εκείνο τον καιρό ενώ το προσφερόμενα ήταν λίγα, οι τιμές ανέβαιναν!Απλός νόμος της προσφοράς και της ζήτησης είναι όσο και να μη μας αρέσει..Φαντάζομαι και σε αγώνες του εξωτερικού το ίδιο θα συμβαίνει..
55o Rally ACROPOLIS 2008