-
μια καγκουρια και μιση ειναι... και θα ναι ακομα χειροτερο design wise στην κανονικη εκδοση, τουλάχιστον απο οσα εχουν διαφανει ως τωρα.
-
θα θελα μια λίγο πιο επιθετική μάσκα
-
Ας πω κι εγώ ένα καλό λόγο για...Seat!
Μην ξεχνάμε πως αυτό είναι εκθεσιακό, οπότε δεν νομίζω να βγει στο δρόμο μ'αυτήν την μούρη! Το λέει κιόλας: bocanegra, μαύρο το στόμα, μαύρη είναι η νύχτα στα βουνα κλπ κλπΤολμώ να πω πως το βλέπω με ...ανακούφιση, από αυτά που είχαμε δει εμοιαζε πολύ στο Fabia και θα ήταν η χαριστική βολή για την Seat αν έβγαζαν κάτι τέτοιο...
Το συγκεκριμένο, με λίγο πιο διακριτική εμφάνιση, θα είναι μια χαρά, μοιάζει αρκετά με το Corsa, κι αυτό είναι καλό γιατί το Corsa είναι όμορφο αυτοκίνητο... Επίσης, δεν μοιάζει με βανάκι, κι αυτό είναι ακόμη καλύτερο...Ας δούμε τι εσωτερικό θα έχει βέβαια, γιατί αν πάρουν έμπνευση από τα υπόλοιπα Seat...
-
Οριστε και το εσωτερικο
http://img98.imageshack.us/img98/6268/11iu8.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/649/22vz7.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/2430/44og4.jpgοσο για την ποιοτητα απο τη seat λενε οτι θα κυνηγησουν το επιπεδο του νεου Α4(ελπιζω οχι πολυ μην το τρομαξουνε και παει μακρια)
Τωρα περι εμφανισης ειπαμε
*Opinions are like assholes.Everybody has one.Suprisingly enough some people even have two *:shifty:
εν πασει περιπτωσει,φανταζεται κανεις cupra 1.4 TSI 185PS?
-
Και μιά και δεν βλέπω να έχει ράδιο, ο πελάτης θα αγοράζει aftermarket κάνα 8-track να βάλει, να συμπληρώνει το ντεκόρ...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
θα θελα μια λίγο πιο επιθετική μάσκαMετά το μπουρνάζι, ποιά περιοχή είναι;
-
Απαράδεκτο εσωτερικό!
-
Ο χρήστης batmanx έγραψε:
*Opinions are like assholes.Everybody has one.Suprisingly enough some people even have two *:shifty:
Ετσι ειναι Ομικρονε3..εεε Ραστακ...εεε Batmanx ηθελα να πω...
-
σαν γενκη εμφανιση καλο...καλα, το εσωτερικο σιγα μην ειναι ετσι στο κανονικο..
-
διασταυρωση audi με opc . Πολυ καλο αν και το εσωτερικο του δεν νομιζω να διατηρηθει (μου φαινεται πολυ ποιοτικο για να ναι seat).
-
Για το σχεδιαστικο μερος πανω -κατω αυτο ειναι.Αλλωστε εχουν διαρρευσει επισημες σχετικες φωτογραφιες του μοντελου παραγωγης απο ισπανικο seat ETKA
τωρα για την ποιοτητα απο τη seat ειναι συγκρατημενα αισιοδοξοι
ο χρονος θα δειξει
ps.Ο,τι πει ο ΧΟΝΤΡΟΣ
-
Ο χρήστης batmanx έγραψε:
τωρα για την ποιοτητα απο τη seat ειναι συγκρατημενα αισιοδοξοι
Tι θα πει αυτό;
-
οτι ενω ναι μεν θα παρατηρηθει αντιληπτη βελτιωση σε ολους τους τομεις που ομως δε θα ξεπερνα τον μεσο ορο του ανταγωνσιμου,το μαρκετιγκ επιβαλλει μεγαλοστομιες του υφους νεα εποχη στην ποιοτητα κτλ
για μενα το νεο Ibiza ειναι μια ευκαιρια αλλα και στοιχημα για τη seat να περασει στην αντιπερα οχθη και να λοξοκοιταξει τους premium της κατηγοριας στα ματια.Παντως με δεδομενο οτι το polo θα συνεχιστει δεν πιστευων το ibiza να ειναι ανωτερο απο αυτο στο εσωτερικο ποιοτητα.οπως ειπα ιδωμεν
δυνατο χαρτι για αλλη μια φορα θα ναι οι κινητηρες και το οδηγοκεντρικο στησιμο,imho
-
Ωραίο είναι σαν 3θυρο ... τον 'φωτοσωλήνα' της Audi στα μπροστά φώτα να αποφύγουν ... ας αντιγράψουν τους δακτύλιους της BMW ...
-
Εμένα μου άρεσε αρκετά το bocanegra. H μαυροστομία μακάρι να διατηρηθεί και στην παραγωγή, τουλάχιστον των 'γρήγορων', τα οποία κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι και τα μοναδικά. Για τάφους το Group έχει και τα Polo, Fabia.
Αν βγάλουν και καμιά 'άρρωστη' πολύστροφη ατμοσφαιρική (λέγε με αντίπαλο του RS) θα είναι τζετ.
-
δεν αντεληφθην,τελικα θες να βγει με ατμοσφαιρικο παλινδρομικο κινητηρα ή με κινητηρα jet?
-
ομορφο ειναι και αρκουντως επιθετικο. Αλλα βλεπω φατσα αλα λεον. Παντως το σχημα ειναι καλο. Το κορσα εβγαλε σχολη στα μικρα
-
Ελέος.... τι είναι αυτό...
-
Για ποτε το υπολογιζουν;
Απο την αλλη, κατανταει αηδια αυτο το πραγμα, θα ειναι το τριτο ibiza της οικογενειας..
Δεν εχουμε αλλαξει μοντελο απο το 1990-βγαλε.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Για ποτε το υπολογιζουν;Πρίν το καλοκαίρι
Seat Ibiza 2008