-
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ! ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2.00 μ.μ . ΔΛΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ?
ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ.
Δεν είναι καλύτερα να απευθυνθείς απευθείας στη λέσχη και όχι μέσω του Forum ?
(Moderator nass)
-
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ! ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2.00 μ.μ . ΔΛΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ?
(Moderator nass)
-
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ! ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2.00 μ.μ . ΔΛΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ?ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ.
(Moderator nass)
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΦΕΤΕΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΤΩΡΑ,ΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 14.00 ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕ 'ΞΕΝΙΣΕ' ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ 60 ΧΛΜ !!! ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ! ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2.00 μ.μ . ΔΛΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ?ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ.
(Moderator nass)
ΤΣΟΥ!!!
Οι καλυτερες ερωτησεις ειναι οι δημοσιες ερωτησεις.ΔΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ???
Και στο κατω -κατω πως θα το μαθουν και οι Λαμιεις ωστε να μην επαναλαβουν. Θα λεμε σε καθε αγωνα τα ιδια και τα ιδια?
Αναγνωρισεις ελευθερες και Σαββατο, σημαινει ελευθερες και Σαββατο, κι εγινε επειδη δεν ειμαστε οοοολοι επαγγελματιες , ναχουμε τις απειρες ελευθερες μερες. (Ενταξει, οχι μονο γι αυτο...) Κι 70 η 80 χιλιομετρα ειναι Ο.Κ, με τα 60 γινομαστε βασιλικοτεροι του βασιλεως και εκτεθειμενοι σε 'περιεργους 'ελεγχους, τοσο οσο κι αυτοι που οδηγουν σε χωρια με οριο 30 , που ΟΛΟΙ βριζουμε και καταπατουμε.
Ελεος, μην αρχιζετε τις υπερβολες, για οποιαδηποτε σκοπιμοτητα κι αν ειναι...Υ.Γ. Αυτη η Λερναια Υδρα ρε παιδι μου. Της εκοβες τονα κεφαλι και βγαιναν 9 καινουργια...
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
(Moderator nass)
Υποτ'ιθεται 'οτι αφού αρχίζει στις 2μμ το Σάββατο ο τεχνικός έλεγχος οι αγωνιζόμενοι (εκτός πολύ ολίγων) θα βρίσκονται σε αυτόν. τ'ωρα αν είναι κάποιος καθυστερημένος και θέλει να διαβάσει τελευταία στιγμή 'πριν μπει στην αίθουσα εξετάσεων' δεν θα του παάρουν το κεφάι. αλλά το διάβασμα της τεέυταίας στιγμής πάει στράφι πιο πολύ μπερδεύει. Τα 60 χλμ/ώρα είναι οι νέοι κανονισμοί αν δεν έτυχε να το διαβάσει κανείς. Και είναι υπεραρκετά διότι είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ και όχι ΔΟΚΙΜΕΣ.
-
ετσι ειναι οσον αφορα την ταχυτητα 60χλμ/ωρα μπηκε ταυτοχρονα με τις αλλαγες στις αναγνωρισεις φετος.
Αλλα το ειναι υπεραρκετα την ωρα που ο αγροτης με το τογιοτα μπορει να παει με 80χλμ/ωρα λογω επαρχιακου δρομου,ειναι λιγο....βεβαια αν θεωρησουμε οτι ειναι υπεραρκετα,μπορουσαμε να το κανουμε και 40
καλο αγωνα
-
Aκου 40 φανταζεσται???????????
-
Ο χρήστης Geostrab έγραψε:
(Moderator nass)
Υποτ'ιθεται 'οτι αφού αρχίζει στις 2μμ το Σάββατο ο τεχνικός έλεγχος οι αγωνιζόμενοι (εκτός πολύ ολίγων) θα βρίσκονται σε αυτόν. τ'ωρα αν είναι κάποιος καθυστερημένος και θέλει να διαβάσει τελευταία στιγμή 'πριν μπει στην αίθουσα εξετάσεων' δεν θα του παάρουν το κεφάι. αλλά το διάβασμα της τεέυταίας στιγμής πάει στράφι πιο πολύ μπερδεύει. Τα 60 χλμ/ώρα είναι οι νέοι κανονισμοί αν δεν έτυχε να το διαβάσει κανείς. Και είναι υπεραρκετά διότι είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ και όχι ΔΟΚΙΜΕΣ.
NA ΣΕ ΔΩ,ΑΓΑΠΗΤΕ, ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ 75 ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 'ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΚΙΜΕΣ'.
'EL-EM'
-
Πιστευώ πως ο παραπάνω περιορισμός είναι καθαρα απο την λέσχη τωρα για ποιο λόγο δεν ξέρω..
Απο συμμετοχές τι γίνεται εχει ακούσει κανείς τίποτα??????Μακάρι να είναι πολλές οπως περυσι >>>> -
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
(Moderator nass)
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ Κ ΚΑΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ?)ΔΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ.
ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΦΙΛΙΚΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ
-
http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... le&sid=624
σχετικο αρθρο με ωραριο και συμμετοχες
-
......ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ''..ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ''.....
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=591' target='_blank'
**
....ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ......!!!**....'''...ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΕΣΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ......''''
...ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ.....,ΘΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ''ΘΕΑΤΡΟ''.....
Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ........
...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.....http://www.makisfacts.com/' target='_blank' target='_blank'
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
rally.gr έγραψε
Με 67 συμμετοχές ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στον Πύργο. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις συμμετοχές στη σελίδα του αγώνα. _Ν.Δ.
Βέβαια οι συμμετοχές είναι 68 άν δούμε τον πίνακα που μας παραπέμπει..........(Η Νο 9 δεν ανακοινωνεται για να μην προκαλεί το δημόσιο αίσθημα μάλλον )
-
MHΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.
ΟΧΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
MHΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.
ΟΧΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΥΟ απο Θεσσαλονικη Γιωργο οι Τσολακιδης και Παζης. Οι υπολοιποι 66 'νοτιοι'....Τι στατυκαρεις? Ποσοι θα πανε στο Θερμαικου απο κατω?
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
rally.gr έγραψε
Με 67 συμμετοχές ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στον Πύργο. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις συμμετοχές στη σελίδα του αγώνα. _Ν.Δ.
Βέβαια οι συμμετοχές είναι 68 άν δούμε τον πίνακα που μας παραπέμπει..........(Η Νο 9 δεν ανακοινωνεται για να μην προκαλεί το δημόσιο αίσθημα μάλλον )
Και η 9 έχει ανακοινωθεί. Προχθές (αν θυμάμαι καλά) που κοίταξα 68 ήταν οι συμμετοχές. Ορίστε --> http://www.olympiakorally.gr/content/bl ... ory/59/46/
-
ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΤΟΣ.
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Μπραβο στους Αρη και Λωρη που φαινεται οτι η ατυχη στιγμη δεν τους εχει επηρεασει σε επιπεδο ταχυτητας καθολου!!
-
Ο ΕΛ-ΕΜ πάντως έκανε μια ώρα να ανοίξει τη σαμπάνια,κόντεψε να σπάσει το μπουκάλι.
Πολύ γρήγορος ήταν και ο Χατζητσοπάνης,όπως και οι Νασσούλας και Νιώρας που ακολούθησαν.Πέμπτος ήταν ο Κύρκος,γενικής αν το γράφω σωστά,γιατί είμαι και λίγο άσχετος με τη βαθμολογία.Του χρόνου πάλι και ελπίζω να έχει λυθεί και το πρόβλημα με τα τρέιλερ,γιατί έμαθα ότι πριν την ανάβαση της Πιτίτσας,σταμάτησαν δύο πληρώματα έξω από το Ξυλόκαστρο και τους έβαλαν 5.ΟΟΟ ευρά πρόστιμο...... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
30o ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ RALLY