-
Η καγκουρία είναι για το civic ή για το αυτοκόλλητο 'FERRARI CLUB HELLAS'.
(Μίκρυνε τη φωτογραφία γιατί ξεχείλωσε η σελίδα. )
-
γιατί είναι καγκουριά το αυτοκόλλητο?
-
Πλάκα σου κάνει...
-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
γιατί είναι καγκουριά το αυτοκόλλητο?Σίγουρα αστειεύεται.
-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
γιατί είναι καγκουριά το αυτοκόλλητο?Είπα να κάνω αστειάκι.
-
-
Yaris Lexus;
-
Να'ταν μόνο αυτό
Γύρω το αμάξι ήταν καγκουρεμένο σε ΚΑΘΕ λεπτομέρεια αλλά δεν μπορούσα να το φωτογραφήσω όλο γιατί με πήρε χαμπάρι το καγκουρώ-ιδιοκτήτης!
Θα το κάνουμε σαν παιχνίδι, βρείτε τις καγκουριέςΈχουμε και λέμε:
-Φρυδάκια
-Προφυλακτήρας
-Σήμα Lexus (θεός )
-Μωβ/ροζ Αερογραφία στο καπώ (και περιμετρικά σε όλο το αμάξι!)
-Καθρέπτες αλα Μ3 με μαύρη ταινία στη θέση του φλας γιατί το yaris δεν έχει φλας στους καθρέφτες
-Αυτοκόλλητο ψηλά στο παρμπριζΕννοείται πως και πίσω είχε υποστεί την δέουσα καγκουροπεριποίηση, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να κρατήσω αναμνηστικές φωτό
Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι το πέτυχα στην Πάτρα τη μέρα του καρναβαλιού οπότε μπορεί να το είχε πάει για άρμα στην παρέλαση ο τυπάς
-
-
zorz ναι Ford Cougar είναι
-
-
Καγκουροφάση πριν λίγο στο βενζινάδικο που έβαζα βενζίνη. Έχει 2 σειρές με 2 αντλίες κάθε σειρά και την μία την έχει πιάσει ένα φορτηγό (τράκτορας και συρόμενο), έτσι μπαίνω στην άλλη σειρά. Ήμουν και άδειος, άντε να μπουν 60 λίτρα μέσα καθυστερώ λοιπόν. Ερχεται από πίσω μου ένα Τιπο με 17αρια, χαμηλωμένο στον πόντο, με μάσκα από STi και φυσικά τους χορηγούς του στο πλάι. Φυσικά τέζα τα μπιτ από μέσα ντουπου ντουπου.
Βάζει 10€ και βέβαια τελειώνει γρήγορα. Εμένα έχει βάλει καμιά 50 λίτρα και καθώς βλέπει ότι ακόμη γεμίζει πάει να κάνει όπισθεν για να φύγει. Τότε, σ'ένα πεζοδρόμιο που ήταν πίσω ακούω ένα ΧΡΡΡΡΑΑΑΑΑΚ. Η τεράστια μπούκα βρίσκεται κάτω μισό μέτρο περίπου και το τελικό και ο θόρυβος τρελλός. Βγαίνει έξω, δεν κοιτάει πουθενά, παίρνει το κομμάτι το βάζει στο πορτμπαγκαζ και την κάνει με 1000 στροφές για να μην ακούγεται. Ρεζιλίκι χοντρό.Δυστυχώς έχω το τηλέφωνο μέσα στο αυτοκίνητο και δεν μπορώ να το αποθανατίσω.
-
Έφυγε με την ουρά στα σκέλια το καγκουρό
-
-
Τα αγκάθια δεν βλέπω...
-
-
-
-
Opel?...
-
Honda Civic Coupe