-
φορερή ερώτηση!!! Ένα ακόμα μοτέρ που ουτε η ίδια η κατασκευάστρια εταιρεία δε θα θυμάτε σε λίγο πόσες διαφορετικές εκδόσεις υποδύναμης το παράγει, όπως είχε γίνει και με το προηγούμενο 1.8Τ. Τωρα το αν πιστεύουμε οτι θα χαλάσει... μόνο στον 'Υψιστο μπορεί να πιστεύει κανείς. Εμείς οι ταπεινοί μπορο'υμε απλα να γνωρ'ιζουμε μελετ'ωντας τις προδιαγραφ'ες και διαβ'αζοντας παλαι'α στατιστικ'α αξιοπιστ'ιας τησ εταιρε'ιας. Η απλ'η λογικ'η π'αντως λ'εει πως η ατμ'οσφαιρα.... ε'ιναι πιο αξι'οπιστη απο την υπερτροφοδ'οτιση... π'οσο μ'αλιστα αν ε'ιναι και διπλ'η. Τώρα απο κε'ι και π'ερα ο καθ'ενας εχει δικα'ιωμα να πιστε'υει σε 'οτι θ'ελει. Μπορε'ι κ'αλιστα (κατι που το ακους συχνα) κ'αποιος να πιστευει πως επειδη το αυτοκινητο ε'ιναι VW-Audi, πατάς ένα κουμπί και μεταμορφώνεται στο Enterpsise, ενώ ένα GT-R δεν είναι καλ'ό γιατ'ι ε'ιναι .
-
Ρε παιδια, τι δωρα σας εκαναν με την αγορα tsi οι αντιπροσωπειες?
Αληθευει οτι ειναι λιγο σφιχτοκωληδες στην vw με τα δωρα?
Αν ζητησω συναγερμο και αισθητηρες ή δωρο το μεταλλικο και συναγερμο θα με σκοτωσουν?
Βοηθηστε λιγο... -
λες να φτασουν ως εκει?
μπα νομιζω λογικα ειναι..
-
Εμένα σε αγορά Touran Tsi μου έκαναν δώρο αισθητήρες + συναγερμό + 500 Ευρώ μείον. Μιλάμε για τελικό κόστος περίπου 25.000 Ευρώ.
-
απο ποιον αντιπροσωπο ?
-
Ο χρήστης vadergr έγραψε:
Αν ζητησω συναγερμο και αισθητηρες ή δωρο το μεταλλικο και συναγερμο θα με σκοτωσουν?
Βοηθηστε λιγο...Στο Gti ως δώρο δόθηκαν: επέκταση εγγύησης (+2χρόνια), συναγερμός στο κλειδί του αυτοκινήτου, λαστιχένια αντιολισθητικά πατάκια στη βάση στις θήκες των θυρών (αντί για τα τσόχινα που έχει από το εργοστάσιο) και κάτι άλλα ψιλολόγια (μπρελόκ κτλ) που μου διαφεύγουν.
Συναγερμό, αισθητήρες παρκαρίσματος και επέκταση εγγύησης δέχονται να τα δώσουν σχετικά εύκολα ως δώρο προκειμένου να κλείσουν την πώληση. Όμως μόνο σε μοντέλα που υφίστανται αρκετό καιρό. Πχ. στο Tiguan είναι πιο φειδωλοί.
-
Βοηθηστε λιγο...Συναγερμό (τους έπρηξα και έβαλαν τον εργοστασιακό ευτυχώς) - το μόνο καλό δώρο
Αισθητήρες παρκαρίσματος - έχουν 1-2 δευτερόλεπτα lag και μέχρι να λειτουργήσουν έχεις τρακάρει
Φαρμακείο - ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, μόνο ένα μαντηλάκι οινοπνεύματος, ένα πακέτο χαρτομάντηλα και ένα τσιρότο αστείοι
Τρίγωνο - πυροσβεστήρα - φαρμακείο
Πατάκια
Αυτά, με τελική τιμή 18.900 (trendline) -
Πατάκια, δίχτυ για χώρο αποσκευών κτλ τα έφερε από το εργοστάσιο. Ήταν συσκευασμένα σε νάϋλον και βρισκόντουσαν στο πορτ παγκάζ όταν ξεφορτώθηκε το αυτοκίνητο από την νταλίκα.
Αισθητήρες παρκαρίσματος, φαρμακείο, τρίγωνο είναι ελάχιστης αξίας και όχι καλής ποιότητας. Αποφεύγετε να τα παίρνετε ως δώρα (τα οποία σας τα κοστολογούν σε πολλαπλάσια αξία από την πραγματική τους).
-
Έλεγξα τα λαδάκια μου σήμερα, έχει κάψει ~300ml στα 4.500 χιλιόμετρα. Πολύ φυσιολογικό φαίνεται αφού η VW στο εγχειρίδιο γράφει ότι θεωρείται οκ μέχρι 1 λίτρο στα 1000 χιλιόμετρα (αυτό είναι κατανάλωση Rx-8 )
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Έλεγξα τα λαδάκια μου σήμερα, έχει κάψει ~300ml στα 4.500 χιλιόμετρα. Πολύ φυσιολογικό φαίνεται αφού η VW στο εγχειρίδιο γράφει ότι θεωρείται οκ μέχρι 1 λίτρο στα 1000 χιλιόμετρα (αυτό είναι κατανάλωση Rx-8 )Αν η χωρητικότητα ενός κινητήρα είναι 4-5 λίτρα...
Αν κάνεις σέρβις κάθε 15,000 χλμ...
και αν θεωρείται φυσιολογικό να καίει 1 λίτρο στα 1,000 χλμ...
εγώ γιατί δεν την βγάζω την αριθμητική;;;; -
Αφενός θεωρείται δεδομένο ότι θα συμπληρώνεις, αφετέρου το 1l/100klm είναι πλασματικό νούμερο. Απλά από κει και πάνω ο καπνός θα είναι εμφανής και δεν θα μπορούν να σου πουν ότι είναι νορμάλ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αφενός θεωρείται δεδομένο ότι θα συμπληρώνεις, αφετέρου το 1l/100klm είναι πλασματικό νούμερο. Απλά από κει και πάνω ο καπνός θα είναι εμφανής και δεν θα μπορούν να σου πουν ότι είναι νορμάλ.Ένα αυτοκίνητο που έχουμε στην οικογένεια μου, VW Passat του 82-83...τόσα χρόνια, δεν έχει πιει γουλιά... Τούτα 'δω...τί έχουν τα έρ'μα και ψοφάνε...;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αφενός θεωρείται δεδομένο ότι θα συμπληρώνεις, αφετέρου το 1l/100klm είναι πλασματικό νούμερο. Απλά από κει και πάνω ο καπνός θα είναι εμφανής και δεν θα μπορούν να σου πουν ότι είναι νορμάλ.Μα αν συμπληρώνω 1 λίτρο κάθε 1,000 χλμ...δηλαδή μεταξύ δύο σέρβις αλλάξω τρεις φορές το λάδι του (πάντα θεωρητικά μιλάμε...) τότε το σέρβις γιατί δεν το λένε (θεωρητικά) σέρβις αλλαγής φίλτρου λαδιού...;
-
Αν κάψει 1λ/100χλμ έχει πρόβλημα το αμάξι, και συνήθως δεν μένει έτσι. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες κατά τα άλλα.
-
απο ποιον αντιπροσωπο ?Παζαρόπουλος στο Ιλιον απο τον οποίο αν εξαιρέσουμε το οικονομικό πακέτο δεν είμαι ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης bourasnik έγραψε:
απο ποιον αντιπροσωπο ?
Παζαρόπουλος στο Ιλιον απο τον οποίο αν εξαιρέσουμε το οικονομικό πακέτο δεν είμαι ευχαριστημένος.
για πες περισσοτερα αν θες.
-
τι προβληματα μπορει να αντιμετωπισω για την εγγυηση για αγορα VW απο αντιπροσωπο εκτος του επισημου δικτυου?τα σερβισ θα γινονται στον ιδιο...
-
Εχει τυχει σε κανεναν αλλο να ανοιξει το καπω του αυτοκινητου εν κινησει?
Το ειχα ανοιξει το προηγουμενο βραδυ να κοιταξω λαδια και το εκλεισα.Το επομενο πρωι, κανω καμια 50αρια χιλιομετρα και ξαφνικα αναβει ο ενδειξη στο ταμπλω και το καπω επαιζε πανω κατω απο τον αερα!
Παιζει να μην το ειχα κλεισει καλα?Αλλα τοτε η ενδειξη δεν θα αναβε κατευθειαν?
-
το πιο πιθανο ειναι να μη το εκλεισες καλα..
αυτο με την ενδειξη οντως..δε το ξερω...αλλα δε θα μου φαινοταν απιθανο να μην αναβει αφου ειναι ουσιαστικα ασφαλισμενο...
-
Ο καλύτερος τρόπος να το κλείνεις πάντως είναι να το αφήνεις από χαμηλό ύψος να κλείσει μόνο του με το βάρος (και όχι να το αφήσεις να εφαρμόσει και να το κλείνεις πιέζοντάς το με το χέρι). Στη συνέχεια απλά επιβεβαιώνεις αν παίζει ή αν έχει κλείσει σωστά.
Τώρα γιατί στο έκανε αυτό, είναι όντως λίγο περίεργο. Παρατήρησε το μήπως δεν ασφαλίζει σωστά.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)