-
Γελάμε με τη γυναίκα μου αλλά μας πιάνει κι ένας τρόμος για το τι μας περιμένει....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Γελάμε με τη γυναίκα μου αλλά μας πιάνει κι ένας τρόμος για το τι μας περιμένει....Και η Δάφνη τρομάζει για το τί την περιμένει, γι αυτό και σηκώνει το λάβαρο
-
Αυτη τη στιγμη, αν γινει σεισμος δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκολλησει κανεις την κορη μου απο το Alter με τα 'ζουζούνια'
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αυτη τη στιγμη, αν γινει σεισμος δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκολλησει κανεις την κορη μου απο το Alter με τα 'ζουζούνια'Σου προτείνω σύντομα να βάλεις εμπρός για το επόμενο ...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αυτη τη στιγμη, αν γινει σεισμος δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκολλησει κανεις την κορη μου απο το Alter με τα 'ζουζούνια'
Σου προτείνω σύντομα να βάλεις εμπρός για το επόμενο ...
Δεν γινεται φιλε μου, δυστυχώς.
Μακαρι να μπορουσα αλλα... -
Αν το θέλεις πολύ, μπορείς πάντα να υιοθετήσεις .
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν το θέλεις πολύ, μπορείς πάντα να υιοθετήσεις .Δεν ειναι αυτο το προβλημα. Ειναι καθαρα οικονομικο.
-
Δεν ειναι αυτο το προβλημα. Ειναι καθαρα οικονομικο.
Έχω φίλους και φίλες που έχουν πρακτικά πουλήσει σπίτια μόνον για τις εξωσωματικές.... Άστα.
Φίλε ililias με το ισχύον καθεστώς για τις υιοθεσίες είναι πιο πιθανό να γίνεις παππούς παρά πατέρας (αντίστοιχα γιαγιά και μάνα). Μέσος χρόνος υιοθεσίας... 4+ έτη..... Α ρε εναν (το κύριο με το μουστάκι) που τους χρειάζεται..... Θεωρούν ότι είναι καλύτερο τα αγγελούδια να στιβάζονται δέκα δέκα στα οικοτροφεία..... Ακόμα δε και εκεί γρηγορόσημο..... (καταστάσεις που σου έρχεται να πάρεις κανένα στυλιάρι και να τους το φέρεις στο κεφάλι).
-
off topic on
φίλη μας έκανε 11 εξωσωματικές, όλες αποτυχυμένες και κατάφερε να πιάσει μόνη της δίδυμα!!!
off topic off -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
off topic on
φίλη μας έκανε 11 εξωσωματικές, όλες αποτυχυμένες και κατάφερε να πιάσει μόνη της δίδυμα!!!
off topic offΜε τον ίδιο άντρα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
off topic on
Φυσικά, και οι εξωσωματικές και τα δίδυμα!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
off topic on
Φυσικά, και οι εξωσωματικές και τα δίδυμα!
τοσο εντυπωσιακο οσο και απιθανο!
μπραβο παντως!
-
Ένα παιδί δεν μπορεί να είναι οικονομικό πρόβλημα ΠΟΤΕ.
Το παιδί σου χρειάζεται αδελφάκι. Όλη σου η οικογένεια το χρειάζεται. Προχώρα - μην το σκέπτεσαι. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ένα παιδί δεν μπορεί να είναι οικονομικό πρόβλημα ΠΟΤΕ.
Το παιδί σου χρειάζεται αδελφάκι. Όλη σου η οικογένεια το χρειάζεται. Προχώρα - μην το σκέπτεσαι.Δε θέλουν φαγητό/ρούχα/πάνες/βιβλία/φροντηστήρια/γιατρούς μπλα μπλα; Τα σπέρνεις στη γλάστρα και μόνο με λίγο νερό και ήλιο μεγαλώνουν;
-
off topic on
φίλη μας έκανε 11 εξωσωματικές, όλες αποτυχημένες και κατάφερε να πιάσει μόνη της δίδυμα!!!
-
Δε θέλουν φαγητό/ρούχα/πάνες/βιβλία/φροντηστήρια/γιατρούς μπλα μπλα; Τα σπέρνεις στη γλάστρα και μόνο με λίγο νερό και ήλιο μεγαλώνουν;
είσαι σε φόρμα βλέπω
-
Kι όμως, είναι ειλικρινείς απορίες.
-
Ηλια η μικρη εχει αδερφο και μαλιστα να και εχουν μεγαλουτσικη διαφορα ηλικιας ειναι αγαπημενα.
Το οικονομικο ειναι τεραστιο προβλημα καλως ή κακώς. -
το 2ο θα φοραει τη κουρελαρια...πως φαινεται οτι ειμαι πρωτοτοκος..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το 2ο θα φοραει τη κουρελαρια...πως φαινεται οτι ειμαι πρωτοτοκος..Για το δεύτερο πάντως βρέθηκε βύσμα, το πρώτο το στείλανε Κύπρο.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...