-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ματς που επρεπε να ληξει 10-2 εληξε 1-1. Απο τις καλυτερες εμφανισεις του Παναθηναικου φετος.
μάλλον άλλο παιχνίδι θα είδες...
Εσυ μαλλον ειδες αλλο παιχνιδι
24-3 οι τελικες προσπαθειες,επι 45 λεπτα παιζουμε μονοτερμα,χανουμε την μια μετα την αλλη ευκαιρια,και λες οτι ειδαμε αλλο παιχνιδι?
Να σου συστησω εναν καλο οφθαλμιατρο?Αστο εσυ δεν βλεπεις μπαλα. Απο το 60 λεπτο μεχρι το 94 σεντρατε ο Γκουμας απο την περιοχη σας. Ποδοσφαιρο της δεκαετιας του 50 παιζατε. Ολες οι φασεις που κανατε ηταν απο γιομες. Εδιωχναν ασχημα οι αμυντικοι και κανατε σουτ.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ματς που επρεπε να ληξει 10-2 εληξε 1-1. Απο τις καλυτερες εμφανισεις του Παναθηναικου φετος.Ευτυχως ξερουμε απο τον Krus και τον pasxo οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο και δεν αγχώνομαι.
Ορέστη, είναι σίγουρο ότι καταλαβαίνουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο.
Ο ΠΑΟ ήταν επιεικώς απαράδεκτος. Ευκαιρία δεν είναι η σέντρα.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ματς που επρεπε να ληξει 10-2 εληξε 1-1. Απο τις καλυτερες εμφανισεις του Παναθηναικου φετος.
Ευτυχως ξερουμε απο τον Krus και τον pasxo οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο και δεν αγχώνομαι.
Πόσο έπρεπε να λήξει το ματς σήμερα?? Ποοοοοοσο???
Τουλάχιστον 1-2 έπρεπε να λήξει.
Ότι μπορούσαν έκαναν και τα κοράκια μπας και το γλιτώσετε.
Κανονικότατο γκολ του Ηρακλή ακυρώθηκε. άπειρα φάουλ τα έδωσε ανάποδα για να κρατήσει τον Ηρακλή πίσω. έχασαν και αυτοι οι μλκς στο τέλος την ευκαιρία να κλέψουν το ματσάκι...Μεγαλειώδης εμφάνιση!!
Νομίζω εδώ πλέον πάει το:
'ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!'
....και του χρόνου
Α ο Ηρακλης αξιζε τη νικη σημερα.
ΟΚ no hard feelings...καθενας εχει την δικια του οπτικη γωνια. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ευτυχως ξερουμε απο τον Krus και τον pasxo οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο και δεν αγχώνομαι.
Ρε Νικο, δεν μετραω σεντρες, μετραω σουτ, τελικες προσπαθειες, κατοχη χιλια δυο.
Ο Ηρακλης ενα σουτ της προκοπης εκανε και ο Μαλαρτζ εκανε την μαλακιτσα του (κλασσικα) και ενα γκολ που του ακυρωθηκε. ΤΙΠΟΤΑ αλλο.
Ο Παναθηναικος πιεζε στο 80% του αγωνα τον Ηρακλη μεσα στην περιοχη. Δεν θυμαμαι και γω ποσα σουτ εφυγαν ελαχιστα εξω.
Τεσπα, μου φαινεται το ποδοσφαιρο υπαρχει για να λεει καθενας οτι του κατεβει αφου οπως θελει το βλεπει καθενας.Παντως σημερα ο ΠΑΟ ηταν μακραν καλυτερος απο το παιχνιδι με την λαρισα και συ πες οτι θες
-
Αφου δεν εχετε την ψυχολογια (εδω και χρονια τωρα) να παρετε την κουπα τι βασανιζεστε
Αντε γεια και στον pasxo που ελεγε οτι ειναι του βαζελου η κουπα (σας κοροιδευε και εσεις τον πιστευατε )
(τη μεγαλη κουπα, τη μεγαλη )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ευκαιρία δεν είναι η σέντρα.Δηλαδη για να καταλαβω και εγω,αλλιως να μην κουραζομαι να βλεπω μπαλλα
Εαν κανεις ενα σουτ μετα απο καθετη ωραια πασα,θεωρειται ευκαιρια ετσι?
Εαν κανεις σουτ δεχομενος την μπαλλα απο σεντρα τοτε δεν ειναι ευκαιρια
Οπως επισης εαν ο αμυντικος διωξει ατσαλα και σου ερθει η μπαλλα στα ποδια και κανεις σουτ παλι δεν ειναι ευκαιρια ετσι?
Αν ειναι ετσι τα πραγματα τοτε παω πασοps και δεν μου δουλευουν και τα εμοτικον ρε γαμωτο
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ρε Νικο, δεν μετραω σεντρες, μετραω σουτ, τελικες προσπαθειες, κατοχη χιλια δυο.
Ο Ηρακλης ενα σουτ της προκοπης εκανε και ο Μαλαρτζ εκανε την μαλακιτσα του (κλασσικα) και ενα γκολ που του ακυρωθηκε. ΤΙΠΟΤΑ αλλο.
Ο Παναθηναικος πιεζε στο 80% του αγωνα τον Ηρακλη μεσα στην περιοχη. Δεν θυμαμαι και γω ποσα σουτ εφυγαν ελαχιστα εξω.
Τεσπα, μου φαινεται το ποδοσφαιρο υπαρχει για να λεει καθενας οτι του κατεβει αφου οπως θελει το βλεπει καθενας.Παντως σημερα ο ΠΑΟ ηταν μακραν καλυτερος απο το παιχνιδι με την λαρισα και συ πες οτι θες
Ρε συ. Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μπάλα. Ούτε σήμερα έπαιξε. Και μάλιστα με τον Ηρακλή που είχε ταμπουρωθεί πίσω και δεν σας απείλησε καθόλου.
Να σου πω ποιά είναι η διαφορά μας?
Οι τελικές προσπάθειες και η κατοχή δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Ειδικά όταν είναι στον γαμό του καραγκιόζη. Αλλά και να μην είναι, στις ομάδες που θέλουν να λέγονται ομάδες πρωταθλητισμού, το αποτέλεσμα και η απόδοση μετράει. Και δεν έχετε τίποτα από τα δύο. Ούτε εμείς βεβαίως βεβαίως!Ο Γάβρος θα πάρει πρωτάθλημα, επειδή ΠΑΟ και ΑΕΚ είναι χειρότεροι από αυτόν.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αστο εσυ δεν βλεπεις μπαλα. Απο το 60 λεπτο μεχρι το 94 σεντρατε ο Γκουμας απο την περιοχη σας. Ποδοσφαιρο της δεκαετιας του 50 παιζατε. Ολες οι φασεις που κανατε ηταν απο γιομες. Εδιωχναν ασχημα οι αμυντικοι και κανατε σουτ.Δηλαδη για να καταλαβω και εγω,αλλιως να μην κουραζομαι να βλεπω μπαλλα
Εαν κανεις ενα σουτ μετα απο καθετη ωραια πασα,θεωρειται ευκαιρια ετσι?
Εαν κανεις σουτ δεχομενος την μπαλλα απο σεντρα τοτε δεν ειναι ευκαιρια
Οπως επισης εαν ο αμυντικος διωξει ατσαλα και σου ερθει η μπαλλα στα ποδια και κανεις σουτ παλι δεν ειναι ευκαιρια ετσι?
Αν ειναι ετσι τα πραγματα τοτε παω πασοΗμαρτον τι θα ακουσουμε ακομα
ps και δεν μου δουλευουν και τα εμοτικον ρε γαμωτο
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οι τελικές προσπάθειες και η κατοχή δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Ειδικά όταν είναι στον γαμό του καραγκιόζη.Να σε παραπεμψω στο παρελθον με ενα παραδειγμα?
Θυμασαι το 0-1 του παο στο οπορτο
Δικαιο ηταν ασχετα εαν οι παικτες της πορτο ειχαν 22 τελικες προσπαθεις (οσες εμεις σημερα) και ασχετα εαν μας επαιζαν μονοτερμα(οπως εμεις σημερα τον ηρακλη)
επειδη τοτε ολοι λεγανε για την κωλοφαρδια του παναθηναικου
Προσεξε δεν συγκρινω τον παναθηναικο με την πορτο,συγκρινω το παιχνιδι αυτο με το σημερινο
Που θελω να καταληξω?
Στο οτι υπαρχουν παιχνιδια που οτι και να κανεις η τανα η μπαλλα δεν μπαινει στο πλεκτο -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Οι τελικές προσπάθειες και η κατοχή δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Ειδικά όταν είναι στον γαμό του καραγκιόζη.Να σε παραπεμψω στο παρελθον με ενα παραδειγμα?
Δικαιο ηταν ασχετα εαν οι παικτες της πορτο ειχαν 22 τελικες προσπαθεις (οσες εμεις σημερα) και ασχετα εαν μας επαιζαν μονοτερμα(οπως εμεις σημερα τον ηρακλη)
Προσεξε δεν συγκρινω τον παναθηναικο με την πορτο,συγκρινω το παιχνιδι αυτο με το σημερινοΟΚ. Αν σας αρέσει η μπάλα που παίζει η ομάδα σας, πάω πάσο. Εμένα δεν μου αρέσει.
Όσον αφορά το παράδειγμα. Δεν είπα πουθενά ότι το αποτέλεσμα, σήμερα, δεν ήταν δίκαιο. Ο Ηρακλής έβαλε ένα γκόλ, ο ΠΑΟ άλλο ένα. Όποιος μπορούσε, ας έβαζε κι άλλο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσεξε δεν συγκρινω τον παναθηναικο με την πορτο,συγκρινω το παιχνιδι αυτο με το σημερινοΟΚ. Αν σας αρέσει η μπάλα που παίζει η ομάδα σας, πάω πάσο. Εμένα δεν μου αρέσει.
Όσον αφορά το παράδειγμα. Δεν είπα πουθενά ότι το αποτέλεσμα, σήμερα, δεν ήταν δίκαιο. Ο Ηρακλής έβαλε ένα γκόλ, ο ΠΑΟ άλλο ένα. Όποιος μπορούσε, ας έβαζε κι άλλο.
Αρα ηταν δικαιο το αποτελεσμα
Ε αυτο σου λεω και εγω,οτι τοτε στο οπορτο ηταν δικαιο το 0-1
Αρα συμφωνεις μαζι μου για το παραδειγμα μου
Το θεμα δεν ειναι εαν μου αρεσει η μπαλλα που παιζουμε.Ετσι κι αλλιως ειναι υποκειμενικο
Το θεμα ειναι οτι σημερα η ομαδα ειχε βαλει τον ηρακλη μεσα στο τερμα του και η μπαλλα απλως δεν εμπαινε με τιποτα στο πλεκτο
Και αυτο ειναι αδικια κατ εμε,για τους παικτες βεβαια διοτι εγω δεν κερδισα ουτε εχασα κατι ποτε μου απο την μπαλλα -
bujinkan πλακα μου κανεις? ΠΕΣ ΜΟΥ 1 ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. 1 ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ
Ο Ηρακλης ειχε και τετ-α-τετ. Ολα σας τα σουτ ηταν εξω απο την περιοχη και μακρινα και φαουλακια. Αυτες δεν ειναι κλασικες ευκαιριες. Ειναι μικροευκαιριες
-
Μα, το αν παίζει, φέτος, μπάλα ο ΠΑΟ σχολίασα, όχι αν το, κάθε, αποτέλεσμα είναι δίκαιο.
Ναι, υπάρχουν περιπτώσεις που μια ομάδα χάνει ευκαιρίες (όχι σήμερα ο ΠΑΟ ) και τελικά χάνει. Όπως λέω και στον Πορτομπάγκους, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
-
Ρε bujinkan σε ποιο λεπτο εκλεισες την τηλεοραση;
27 τελικες ειχαμε, οχι 22.Nικο, μην λεμε τα ιδια πραγματα. Εννοειτε οτι ενα ματς στην ουσια αξιζει να ερθει οσο ηρθε.
Αλλα σημερα ο Παναθηναικος ηταν συντριπτικα ανωτερος, και εχασε παρα πολυ καλα σουτ και οχι στον γαμο του καραγκιοζη.Οσον αφορα την ψυχολογια συμφωνω, καθως μονο ο Γκουμας, ο Καραγκουνης και ο Σαριεγκι παιζουν με παθος.
Οσον αφορα τη διαφορα Ολυμπιακου - Παναθηναικου (plz μην βαζεις και την ΑΕΚ γιατι δεν ανηκει εδω) ειναι η εξης μια: η στραβοκλωτσιες του πρωτου γινονται γκολ, του 2ου οχι. Δες πως πηρε προβαδισμα ο Ολυμπιακος στο Καυτατζογλειο, πως εβαλε γκολ ο Λουα Λουα στο κυπελο, και πως φτυνει αιμα καθε φορα ο Παναθηναικος για να χανει ο Σαλλπιγγιδης τα τετ-α-τετ.
-
Εντάξει. Σας αφήνω να τα συζητήσετε μόνοι σας!
-
Ρε καλά να πάθουμε ρεεεεεεεεεεεεεεε. Βάλτε άλλα 15000€ στον Έκι γιατι δεν κερδίσαμε σήμερα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
bujinkan πλακα μου κανεις? ΠΕΣ ΜΟΥ 1 ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. 1 ΤΕΤ-Α-ΤΕΤΟ Ηρακλης ειχε και τετ-α-τετ. Ολα σας τα σουτ ηταν εξω απο την περιοχη και μακρινα και φαουλακια. Αυτες δεν ειναι κλασικες ευκαιριες. Ειναι μικροευκαιριες
Ασε ρε ρεντ εσυ εισαι αλλου
Εαν στη θεση του παο ηταν ο ολυμπιακος σου σημερα θα μας ειχε πρηξει οτι επρεπε να ληξει 10-1 και οτι δεν εμπαινε η τανα μπαλλα μεσα κλπ κλπ
Οταν βγαλεις τα κοκκινα γυαλια ειδοποιησε με να μιλησουμε σοβαρα
Αλλιως μην μπεις στον κοπο να μου απαντησεις σε αυτο το μηνυμα
Ετσι κι αλλιως μια φορα δεν σε εχω διαβασει να παραδεχτεις κατι υπερ αλλης ομαδας
Οταν κερδιζεις ολα καλα και τελεια και οταν χανεις παντα φταιει καποιος αλλος
Εδω εισαι τοσο τυφλος (η το παιζεις τυφλος) να παραδεχτεις οτι ο παο στο μπασκετ την τελευταια δεκαετια απεχει αιωνες απο τον δευτερο,οποτε....τι αλλο να πουμε -
Δικαιος 100% πρωταθλητης ο γαυρος.
Δικαιος και παναξιος βαθμος για τον Ηρακλη.
Δικαιο 100% το αποτελεσμα.
Ο βαζελος ειχε αγχος - δικαιολογημενα - δεν ειχε φαντασια και δεν ειχε τον ηγετη/μπαλαδορο που θα κανει ανω κατω και στο τελος θα ξεκλειδωσει αμυνα 11 παιχτων. Σεντρα, σεντρα και παλι σεντρα ηταν το συστημα, αντε και κανενα σουτ απο μακρια σημαδι οτι η ομαδα δεν ειχε την δυναμη να παρει αυτο που ηθελε, σημαδι οτι δεν δικαιουτε να παρει το πρωταθλημα. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Πάρτε τώρα το λομπού κύριοι διοικούντες...Όταν στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος τιμωρείτε τον μοναδικό παίκτη που μπορει να ανοίξει μια κλειστή άμυνα και να βγάλει μια τελική πάσα ΑΥΤΑ παθαίνεις. Περαστικά μας.Όχι, θα αφήσουν τον κάθε παίκτη να κάνει τα δικά του, επειδή ξέρει 5 καντάρια μπάλα παραπάνω. Με αυτές τις νοοτροπίες χαλάνε οι ομάδες.
Φαγωθήκατε ρε, μια κουβέντα άκουσα από ποδοσφαιράνθρωπο και τη μετέφερα
Όσο για το ματς, έβλεπες άλλο μάλλον -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ρε καλά να πάθουμε ρεεεεεεεεεεεεεεε. Βάλτε άλλα 15000€ στον Έκι γιατι δεν κερδίσαμε σήμερα.Θες και εσυ να τα ακουσεις τωρα?
Τι εχει προσφερει (μετα τραυματισμου ο εκι) και απαιτει και θεση βασικου?
Το μονο που ξερει να κανει ειναι να τσαμπουκαλευεται σε συμπαικτες του και να δημιουργει τσαμπουκαδες(μαντζιος παπ μεχρι και στον πιτσιρικα την επεσε ο αντρακλας)
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--