-
Μεγια, δεν λεω καλοριζικο για να μην ριζωσει.
Η γνωμη μοϋ?:
ΧΑΛΙΑ
Νομιζω οτι οδηγω στην Αγγλια και εχω αυτοκινητο πλατους μονο 1 μετρου! -
Ρε σείς,αυτο αλλαζει μεγεθος στη γραμματοσειρα και στο όνομα του χρηστη,αν,πάνω αριστερα κανει κανεις 'κλίκ' σε ενα αλφα κεφαλαίο με δυο βελάκια,κατω απο το μπάνερ του φόρουμ
-
Καθολικοί συντονιστές
Υπαρχουν και Χριστιανοι συντονιστες? Και αν ναι, με τους καθολικους εχουν μαζι πασχα η σε διαφορετικες ημερομηνιες?
Και για σοβαρευτουμε λιγο!
Μου ειναι δυσκολο να διαχωρισω ποια ειναι τα τμηματα των υπογραφων και ποιες οι δημοσιευσεις σε μια σελιδα...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Eνταξει, νομιζω καταλαβανε τα παιδια τι ενοχλει τους περισσοτερους απο εμας...
Μη λεμε τα ιδια και τα ιδια...Επισης, δε μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον καποιος να μη μπαινει στο φορουμ λογω αυτης της αλλαγης...
Ειναι πολυ απλο....
Αν μετα απο 10 λεπτα αναγνωσης τσουζουν τα ματια σου.....
Σταματας να διαβαζεις.... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξανά. Τα avatar είναι εκεί, by default, σε αυτή την έκδοση της phpp.Ρε'συ kouk, άλλο το mandatory και άλλο το default.
-
μπλιαξ. τιγκα στο διαφημιστικο (το adblock θα δουλευει υπερωριες), με τα αβαταρς δεξια, δεν πιανει ολη τη σελιδα, και το μπλε χρωμα ειναι σαν παιδικο δωματιο.
απο την αλλη ισως αποτρεψει τρολς κλπ απο το να μπαινουν ετσι οπως ειναι και να μην οι πραγματικοι πιστοι
-
Και εγώ δεν μπορώ να πω πως έχω καλή εντύπωση απο το φόρουμ, αισθητικά και εργονομικά το βρίσκω ΠΟΛΥ κουραστικό.
Ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα με τα σπαμ, αν και αν έγινε για αυτό και μόνο η ανανέωση υπήρχαν πολύ απλούστερες λύσεις, είχα στείλει και πιο παλιά πμ στους admin.
Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, κάποιες παρατηρήσεις:
-
Το φιξ μέγεθος στο πλάτος του φόρουμ δεν πιστεύω να βολεύει τους περισσότερους, αν δείτε τις επισκέψεις σας είμαι σίγουρος πως οι αναλύσεις οθόνης θα παρουσιάζουν μεγάλες διακυμάνσεις, προτιμίστε ένα σκιν με liquid design και ποσοστά αντί απόλυτων μεγεθών στα tables.
-
Εφόσον δεν έχει το φόρουμ πολλούς αραβόφωνους στα μέλη καλύτερη λύση είναι πιστεύω τα αβαταρ να μπαίνουν αριστερά.
-
Τα μπανεράκια δεξιά είναι ενοχλητικά αλλά πιστεύω δεν τα πατουν παρα ελάχιστοι, δυστηχώς με το απευθείας λινκ δεν μπορείτε να δειτε επισκέψεις άμμεσα αλλά αν βάλετε ένα counter στο καθε ένα θα δείτε αν αξίζει η ενόχληση. Ένα μεγάλο μπάνερ επάνω θα ήταν λιγότερο ενοχλητικό (για εμάς) και πολύ πιο αποδοτικό (για εσάς).
Καλή συνέχεια.
-
-
To παλιό πολύ καλύτερο και αρκετά πιο ευχρήστο από το νέο...
Τεσπά καλορίζικο... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αλλη μία παρατηρηση,για κατι που δε με βολευει εμενα προσωπικά τουλάχιστον.Οταν ανοίγεις ενα θρέντ,πάνω ψηλά,πάνω απο τήν 'απάντηση' και την 'αναζητηση',βγαίνει σε 'λίνκ' ξανα η επικεφαλίδα του ίδιου του θρέντ,σε μεγάλη γραμματοσειρά.Δηλαδη,πατωντας το,ξαναεισαι στο ίδιο θρεντ που ανοιξες.
Εκτος του ότι δεν εχει καμμια λειτουργικη αξια,νομίζω οτι εκει θα επρεπε να υπάρχει λίνκ για την επιστροφηξ στην υποενότητα που ανηκει το θρεντ.Ετσι νομίζω τουλάχιστον
++ ... το πατας και περιμενεις ... και μετα συνειδητοποιείς οτι αυτο το κουμπί σε στελνει εκει που εισαι
-
Ερμ... Λογικό είναι αυτό. Σε πηγαίνει ακριβώς εκεί που γράφει το link. Βέβαια η χρησιμότητά του είναι αμβισβητούμενη, αλλά όντως κάνει αυτό που λέει...
Για να πάτε στην υποενότητα που υπάρχει το thread που διαβάζετε, πρέπει να κάνετε κλικ στα λινκς που είναι ακριβώς κάτω από το banner.Για παράδειγμα αν κάποιος διαβάζει το συγκεκριμένο topic και θέλε να πάει στο subforum, θα κάνει κλικ στο κομμάτι που έχω κάνει bold:
Ευρετήριο Δ. Συζήτησης ‹ 4T.FORUM ‹ Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum -
αισθητικά τα σπάει ...είναι πανέμορφο. Απλά θέλει κανα 2 βελτιώσουλες να έρθει στα ίσια του.
-
Ο χρήστης gkr41 έγραψε:
Για παράδειγμα αν κάποιος διαβάζει το συγκεκριμένο topic και θέλε να πάει στο subforum, θα κάνει κλικ στο κομμάτι που έχω κάνει bold:
Ευρετήριο Δ. Συζήτησης ‹ 4T.FORUM ‹ Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forumή κάτω από το τελευταίο ποστ 'Επιστροφή στο Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum' που έχει πάντα την υποενότητα που βρίσκεσαι
-
Home, sweet home.
-
πιστεύω θα γίνουν ακόμη μερικές βελτιώσεις.........
-
αν και μου φαινεται καπως..τωρα στην αρχη πιστευω θα το συνηθισω...μπορω να πω οτι ειναι πιο ομορφο τωρα και πιο ξεκουραστο στο ματι...με λιγα λογια ,καλυτερο!!
-
ποιός παιζει με το φόρουμ τετοια ωρα ρε;
Μπήκα και επαθα ταράκουλο.Ενταξει,το ξερω οτι τιποτα δεν μπορειθ να μη γινεται χειρότερο απο πριν,τα παίρνω πίσω τα λόγια που ειπα νωριτερα για τα χάλια του φόρουμ
-
Βελτιώσεις. Ωραία.
-
Τι πάθαμε ρε σεις;
-
Εσύ θα μας πείς που είσαι και moderator
-
Εσύ τα παράτησες κιόλας;
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις