-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ναι με το Resco.καλα πας, συνεχισε.
Ε πες μας, ντε, και τι να κάνουμε! Ωωωωωω!!!!
-
Ωχ τωρα που το πηρε, αρχισε αλλο σηριαλ
Γεια σου Κουκε αιωνιε -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
παίδες σε αυτή τη θήκη μπαίνει το handsfree αριστερά?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... :IT&ih=012δεν βλέπω είσοδο
ποιο πρακτική ποια βλέπετε?
http://www.siemshop.com/ebay/image/item ... P01pc1.jpg
http://www.siemshop.com/ebay/image/item ... F41pc3.jpgΤην πρώτη, αυτή μου φαίνεται καλύτερη... Μπαίνει και στη ζώνη;
ναι μπαίνει αλλά αποφάσισα την δεύτερη ώστε να μην το βγάζω από τη θήκη ποτέ.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πότε θα ρθει το iPhone? Θέλω καινούριο κινητό...
μακρια.. το πηρε ο ξαδερφος μου (απο αμερικη το εφερε με διαφορες πατεντες που ουτε θυμαμαι καλα αλλα και να θυμομουν θα βαριομουν να σου εξηγησω ) και ειναι γτπ.. πλακα εχει να παιξεις λιγο αλλα μεχρι εκει..
Ρε συ, τώρα κουβαλάω και κινητό και iPod Touch, οπότε αμέσως μειώνω τον μεταφερόμενο όγκο στο μισό. WiFi έχει, mp3 παίζει, οπότε νταξ, θα την παλέψω για κανά χρόνο..
-
ακόμα είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει.
είναι όμως ελκυστικό το άτιμο. -
Έχει τουλάχιστον αισχρό value for money, όπως και τα περισσότερα apple products..
-
και πολλα προβληματα ,συμφωνα με αυτα που διαβαζω στο myphone δλδ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
και πολλα προβληματα ,συμφωνα με αυτα που διαβαζω στο myphone δλδ.Για κρακαρισμένα iPhone μιλάνε εκεί να υποθέσω?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Για το HTC S730 τι ακούγεται?Επίσης, είδατε το Nokia Ε51?
Το είδα και... παρήγγειλα το Ε65 τελικά
Πολύ ασχημότερο το 51 από κοντά από ό,τι στις φωτό, και το ΣΑΡ του βράζει αυγό.Όχι ότι έψαξα το ΣΑΡ του Ε65 δλδ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πολύ ασχημότερο το 51 από κοντά από ό,τι στις φωτό, και το ΣΑΡ του βράζει αυγό.Όχι ότι έψαξα το ΣΑΡ του Ε65 δλδ
Με γεια, καλό το Ε65 αλλά έχω ενδοιασμό με το συρόμενο πορτάκι, είναι και λίγο βαρύ ή μάλλον χοντρό.
Μου είχε γυαλίσει κι εμένα το Ε51 αλλά άλλαξα γνώμη. Θα μείνω στο Ε50 και θα περιμένω κάποιο νέο της σειράς Ε. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για κρακαρισμένα iPhone μιλάνε εκεί να υποθέσω?
Δουλευει με αλλο τροπο σε ελληνικα δικτυα;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για το HTC S730 τι ακούγεται?
Επίσης, είδατε το Nokia Ε51?
Το Ε65 είναι καλό, το έχει... πολύ κοντινή μου φίλη και εξαιρουμένων των μικρών πλήκτρων (όχι τα αριθμητικά, τα υπόλοιπα) είναι μια χαρά. Βέβαια την οθόνη του Ε60 δεν την έχει κανένα, και χίλιες φορές κρίμα που την κατήργησαν.
Με γεια, καλό το Ε65 αλλά έχω ενδοιασμό με το συρόμενο πορτάκι, είναι και λίγο βαρύ ή μάλλον χοντρό.
Μου είχε γυαλίσει κι εμένα το Ε51 αλλά άλλαξα γνώμη. Θα μείνω στο Ε50 και θα περιμένω κάποιο νέο της σειράς Ε.Δυστυχώς το Ε60 μου, που ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα τελικά να κάνω τον Ιούνιο του 2006 που το πήρα (ενώ κάποιοι από εδώ μου πρότειναν να πάω για 6680 και τρέχα γύρευε, ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε, εγώ δεν είμαι ρουφιάνος αλλά ο ένας είναι μωβ κι ο άλλος λατρεύει τα Opel), κάνει πιο δύσκολη την επιλογή του αντικαταστάτη του. Κάτι η πολύ καλή οθόνη, κάτι η πολύ στιβαρή κατασκευή, κάτι το ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ και πολύ το γουστάρω, άντε να βρεις νέο κινητό. Το πιο κοντινό είναι όντως το Ε65, αλλά κι αυτό είναι slide και δεν τα πολυπάω (γενικώς είμαι του monoblock, σε κινητά και ενισχυτές).
Σπύρο, με γεια το Ε65. E-series rulz.
-
Πείτε μου τώρα που να βρω το ΒΤ της Plantronics το Explorer ή το άλλο που πιάνει πίσω από το αυτί. Το έχασα το δικό μου. Πήγα σε Πλαίσιο, Γερμανός, τίποτα. Εψαξα στο e-shop, δεν έχει το μοντέλο που θέλω.
Θα παω και στο Χαλάνδρι, αλλά, πάντα έχετε μερικές καλές ιδέες!
Αλήθεια (Σπύρε) screen protectors από που συμφέρει να πάρω?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για κρακαρισμένα iPhone μιλάνε εκεί να υποθέσω?
Δουλευει με αλλο τροπο σε ελληνικα δικτυα;
Όχι, δεν νομίζω. Απλά δεν ξέρω αν έχει users το myphone και από άλλες χώρες και έχουν stock iPhone.
Προσωπικά, δεν δίνω ιδιαίτερη βάση σε προβλήματα πειραγμένων τηλεφώνων.
Ενημέρωση για το πότε θα έρθει δεν έχουμε ε?
-
Βρε Kid δεν βάζεις μυαλό. Τόσα άτομα σου μιλάνε εσύ εκεί... Πας να γίνεις πειραματόζωο.
Το μήλο-κινητό πρώτης γενιάς είναι σάπιο.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Βρε Kid δεν βάζεις μυαλό. Τόσα άτομα σου μιλάνε εσύ εκεί... Πας να γίνεις πειραματόζωο.Το μήλο-κινητό πρώτης γενιάς είναι σάπιο.
WiFi έχει, Mp3 έχει, μου αρέσει να το βλέπω, οπότε γιατί όχι? Και να ξενερώσω στην τελική, παίρνω κάτι που να μου αρέσει περισσότερο. Βέβαια, εδώ και 2 χρόνια περίπου που έχω το K800, δεν έχω βρει κάποιο τηλέφωνο που να μου αρέσει, μόνο το iPhone μου κίνησε το ενδιαφέρον για να κάνω την αλλαγή.. Όχι ότι αυτό με τρελαίνει βέβαια, αλλά το χω βαρεθεί πλέον το K..
-
Είμαι και εγώ σε ίδια φάση. Με έχει βολέψει απίστευτα το Κ800 εδώ και 2 χρόνια (από το καλοκαίρι του 2006) και πραγματικά δυσκολεύομαι να βρω άλλο να το αντικαταστήσει. Βαριέμαι και να ψάχνω για κινητό. Περιμένω να πέσει κάποιο στην αντίληψη μου που θα μου κάνει κλικ για να κάνω την αλλαγή.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Είμαι και εγώ σε ίδια φάση. Με έχει βολέψει απίστευτα το Κ800 εδώ και 2 χρόνια (από το καλοκαίρι του 2006) και πραγματικά δυσκολεύομαι να βρω άλλο να το αντικαταστήσει. Βαριέμαι και να ψάχνω για κινητό. Περιμένω να πέσει κάποιο στην αντίληψη μου που θα μου κάνει κλικ για να κάνω την αλλαγή.Είδες? Στα λόγια μου έρχεσαι..
-
Κι όμως δεν έρχομαι στα λόγια σου, γιατί αποκλείεται να αντικαταστήσω το Κ800 με iphone.
-
Εγω με το Ν82 εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα.Εχει και καποιος γειτονας ανοιχτο το δικτυο του
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]