-
Ο χρήστης nass έγραψε:
σε πρώτη προτεραιότητα βάζω το αναντικατάστατη. Αυτό μεταφράζεται τόσο διαφορετικά για πολλούς ανθρώπους που δεν μπορείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα.Αν εννοείς τη λέξη όπως την εννοώ και εγώ, τότε συμφωνούμε και κακώς πήρες τη θέση των εν λόγω ατόμων.
Καταρχήν νομίζω θα συμφωνήσεις πως κατά μεγάλη πιθανότητα ο ιδιοκτήτης της 250GTO έχει και μία Modena για 'καθημερινό' αυτοκίνητο Οπότε θεωρώ εξίσου πιθανό, ναι μεν να 'του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι' αν πάθει κάτι η 250GTO, αλλά από την άλλη, αν καταστρέψει τη Modena σε κανένα track day, ναι μεν να στεναχωρηθεί αλλά να πάει την άλλη μέρα να πάρει μια άλλη. Τι σημαίνει αυτό, πως δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει Ferrari ?
Εννοείται πως θα πάρει άλλη. Ίσως να πάρει και 15 Modena μαζί... Άραγε οι σημερινές Φερράρι είναι τόσο ταπεινές συναισθηματικά; Δεν θα γίνουν και αυτές κάποιοα μέρα ανατικατάστατες όπως είναι σήμερα η 250GTO? Άδικα φοράνε το αλογάκι στο καπώ;
Δεν μου απαντάς αν ο τύπος με την κίτρινη κάμπριο F40 θα αγόραζε ποτέ μια 250GTO. Α; δεχτούμε όμως πως την αγοράζει και την τρακάρει με την GTO του άλλου τύπο που αναφέρεις. Είναι αυτονόητο ότι και οι 2 θα στενοχωρηθούν. Για ποιο κατά κύριο λόγο θα στενοχωρηθει ο καθένας; Και αφού μου απαντήσεις πές μου ποιος έχει μεγαλύτερη ιδέα του τι εστί Φερράρι και στο καπάκι απάντησέ μου για το ποιος θα στενοχωρηθεί περισσότερο για ένα στουκάρισμά της Modena που έχουν και οι 2. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
mkiii εχεις αδικο. Δεν ειναι ολοι οσοι εχουν μια Ferrari ζαμπλουτοι. Δεν λεω οτι πεινανε βεβαια, σιγουρα ειναι ευποροι αλλα μην ξεχνας οτι στην Αγγλια πχ (λεω Αγγλια γιατι ξερω απο πρωτο χερι, σιγουρα Ιταλια θα ειναι ακομα πιο φτηνα) αγοραζεις F355 με τα λεφτα που στην ελλαδα αγοραζεις μια καλα εξοπλισμενη και μεγαλη Mercedes.Και στην τελικη αν εσυ ξερεις καποιον που δεν θα τον ενοχλησει να χασει 35-300 μυρια σε ενα τρακαρισμα επειδη εγινε μεσα στην πιστα και για αυτο δεν καλυπτεται, να μου τον γνωρισεις να τον πιασω γκομενο και ας με αποκληρωσει ο πατερας μου επειδη το γυρισα !!!!
υπαρχουν και μερικοι απο τους πλουσιους(δε ξερω κανα φτωχο να εχει F50) που και ενα φιατακι να ειχαν και να το στουκαραν θα στεναχωριοντουσαν. Με λιγα λογια υπαρχουν και αυτοι που εκτιμουν.
αν ομως εχεις συναναστραφει ατομα που εχουν τοοοσο ακριβα αμαξια θα εβλεπες οτι αυτο που περιεγραψα ειναι ο κανονας. Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις....Ειναι θεμα χρηματικης ανεσης.
Για καποιον τα 300 μυρια ειναι τα λεφτα που θα βγαλει σε μια ζωη. Για αλλον ειναι το μηνιατικο του....Και για αλλον το 15μερο του κ.ο.κ. -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
mkiii εχεις αδικο. Δεν ειναι ολοι οσοι εχουν μια Ferrari ζαμπλουτοι. Δεν λεω οτι πεινανε βεβαια, σιγουρα ειναι ευποροι αλλα μην ξεχνας οτι στην Αγγλια πχ (λεω Αγγλια γιατι ξερω απο πρωτο χερι, σιγουρα Ιταλια θα ειναι ακομα πιο φτηνα) αγοραζεις F355 με τα λεφτα που στην ελλαδα αγοραζεις μια καλα εξοπλισμενη και μεγαλη Mercedes.
Και στην τελικη αν εσυ ξερεις καποιον που δεν θα τον ενοχλησει να χασει 35-300 μυρια σε ενα τρακαρισμα επειδη εγινε μεσα στην πιστα και για αυτο δεν καλυπτεται, να μου τον γνωρισεις να τον πιασω γκομενο και ας με αποκληρωσει ο πατερας μου επειδη το γυρισα !!!!
υπαρχουν και μερικοι απο τους πλουσιους(δε ξερω κανα φτωχο να εχει F50) που και ενα φιατακι να ειχαν και να το στουκαραν θα στεναχωριοντουσαν. Με λιγα λογια υπαρχουν και αυτοι που εκτιμουν.
αν ομως εχεις συναναστραφει ατομα που εχουν τοοοσο ακριβα αμαξια θα εβλεπες οτι αυτο που περιεγραψα ειναι ο κανονας. Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις....Ειναι θεμα χρηματικης ανεσης.
Για καποιον τα 300 μυρια ειναι τα λεφτα που θα βγαλει σε μια ζωη. Για αλλον ειναι το μηνιατικο του....Και για αλλον το 15μερο του κ.ο.κ.Όχι ρε Μκιι, δε νομίζω αυτός που αγοράζει Φερράρι ή οτιδήποτε άλλο υπεραυτοκίνητο, που πληρώνει δηλαδή κάμποσα εκατομμύρια για να πάρει αμάξι, να μη νοιάζεται αν θα το καταστρέψει ή όχι. Εγώ νομίζω πως και οι έχοντες οικονομική άνεση υπολογίζουν πολύ τα λεφτά τους, ίσως πιό πολύ από τους μικρομεσαίους...Είναι τσιγγούνηδες. Έτσι, μπορεί να την καταστρέψουν τη Φερράρι, αλλά πιστεύω πως δε θα τρέξουν να την αντικαταστήσουν αμέσως. Πρώτα θα δουν αν τους συμφέρει οικονομικά να πετάξουν τα λεφτά τους για μια νέα Φερράρι κτλ. Είναι δηλαδή θέμα το αν συμφέρει η επένδυση...
Αλλά από την άλλη πόσους έχεις δει να κακομετυαχειρίζονται τη Φερράρι τους; Όλοι όσους έχω δει την πάνε λες και πάνε βόλτα τη γιαγιά τους...
-
οτι και να γραφουμε θα ειναι γενικοτητες αφου ειναι θεμα ανθρωπου και καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος....
εχω δει ιδιοκτητη S3 να καβαλει πεζοδρομια και να το ξυνει απο κατω(!!!) με ανεση και στυλ δε τρεχει τιποτα....
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
οτι και να γραφουμε θα ειναι γενικοτητες αφου ειναι θεμα ανθρωπου και καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος....εχω δει ιδιοκτητη S3 να καβαλει πεζοδρομια και να το ξυνει απο κατω(!!!) με ανεση και στυλ δε τρεχει τιποτα....
Ίσως...
Γιατί κι εγώ έχω δει ιδιοκτήτη παλιάς Φόρντ Κορτίνα να την προσέχει σαν τα μάτια του...
Ίσως λοιπόν όπως λες να είναι θέμα ανθρώπου. Ο γύφτος γύφτικα θα φέρεται και στο αμάξι του.... -
Βρε παιδιά μιλάμε όλοι σαν να μην ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν υπεραυτοκίνητα μόνο και μόνο σαν επένδυση και όχι για να χαρούν τις συγκινήσεις που μπορούν να τους προσφέρουν.
Επιπλέον μην προσπαθείτε να έρθετε στη θέση αυτών που έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα τέτοιο αμάξι. Για ορισμένους είναι σαν να αγοράζουμε εμείς ένα δεύτερο για την πόλη ή για να πηγαίνει η γυναίκα τα παιδιά στο μάθημα. Υπερβολική σύγκριση ίσως αλλά πραγματικότητα.
Τα όμορφα αυτοκίνητα όμορφα διαλύονται