-
Γιατι οχι...
-
Αγαπητοί συνφορουμίτες μπαμπάδες και μαμάδες.Την βοήθεια σας παρακαλώ στο θέμα παιδικός σταθμός.Ευχαριστώ
-
Πες μας ηλικία και περιοχή!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μπαινω μεσα στο σπιτι. Η συζυγος ερχεται και αγκαλιαζομαστε αλλα για πολυ λιγο γιατι ενα μικρο χερακι προσπαθει να απομακρυνει τη γυναικα μου απο μενα και οταν δεν τα καταφερνει λεει:**'ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ' **:yahoo:
Η κόρη σου είναι η μόνη γυναίκα που θα σε αγαπήσει πραγματικά..... αυτά μου έλεγε κάποτε κάποιος... και μάλλον είχε δίκαιο.... !!!!
-
Η κορη και η θυλυκια σκυλιτσα...
-
Δυόμιση ετών και β.π Αθήνας,αλλά νομίζω ότι τα standard περίπου τα ίδια θα είναι.
-
Ο χρήστης ostam1 έγραψε:
Αγαπητοί συνφορουμίτες μπαμπάδες και μαμάδες.Την βοήθεια σας παρακαλώ στο θέμα παιδικός σταθμός.ΕυχαριστώΑν μπορείς, απόφυγέ τον όσο μπορείς.
-
Ε όχι και όσο μπορεί
Γλυτώνεις μεν όλες τις ασθένειες και τα σχετικά ζόρια αλλά κάποτε πρέπει να αρχίσει και να κοινωνικοποιείται το παιδί, μην περιμένει να πάει σχολείο...Μια μέση λύση λοιπόν ως προς την ηλικία του παιδικού σταθμού... -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η κόρη σου είναι η μόνη γυναίκα που θα σε αγαπήσει πραγματικά..... αυτά μου έλεγε κάποτε κάποιος... και μάλλον είχε δίκαιο.... !!!!
Σκατά! Μόνο αγόρια έχω. Προλαβαίνω;
-
Δεν είναι θέμα ασθενειών μόνο. Οι περισσότεροι π.σ. λειτουργούν με απαράδεκτο τρόπο.
Κακή ποιότητα φαγητού.
Κακές συνθήκες υγιεινής (όχι όταν κοιτάζουν οι γονείς βέβαια).
Κακή κατάρτιση των βρεφονηπιοκόμων.
Θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεθεί ένας καλός με κατάλληλους ανθρώπους. -
Θα σας γράψω από αύριο για παιδικό, επειδή τώρα φεύγω να πάω να πετάξω τον χαρταετό με τα παιδιά
-
Τέλος οι χαρταετοί με τα πιτσιρίκια μου!
Βγήκαν με τους φίλους τους χθες, τώρα κοιμούνται, και όταν ξυπνήσουν, ελπίζω, να με πάνε σινεμά.
-
τελος εποχης ε?
κουραγιο μωρε...σε αγαπανε...
-
Ακριβώς. Τέλος εποχής. Αλλά, και τώρα ωραία είναι.
-
Αποφεύγωντας τον παιδικό σταθμό κινδυνεύει να γίνει σαν την πεθερά μου...
-
Τον αμολύσαμε με τα πιτσιρίκια. Μια χαρά τον σηκώσαμε. Και του χρόνου.
Ο χρήστης ostam1 έγραψε:
Αποφεύγωντας τον παιδικό σταθμό κινδυνεύει να γίνει σαν την πεθερά μου...Φυσικά και να το στείλεις παιδικό σταθμό.
-
Στο πνεύμα των ημερών...... Η επανάσταση του 2021!
Επιστρέφει η Δάφνη από το νηπιαγωγείο και δηλώνει:
- Εγώ όταν μεγαλώσω ή θα φύγω από το σπίτι ή θα πεθάνω! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!
-
σωστη η δαφνη...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Στο πνεύμα των ημερών...... Η επανάσταση του 2021!Επιστρέφει η Δάφνη από το νηπιαγωγείο και δηλώνει:
Τι μου θύμησε τώρα...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Στο πνεύμα των ημερών...... Η επανάσταση του 2021!Επιστρέφει η Δάφνη από το νηπιαγωγείο και δηλώνει:
Κορυφαια η μικρη!!!
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...