-
C6
-
Άρχοντα!
-
-
Μιλάμε για δείκτη κεφαλογυρίσματος 101%, πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο. Και ευχάριστο σε κάθε του στιγμή. Σαμάρια και λακούβες απλώς δεν υπάρχουν με δαύτο. Αν αγόραζα με leasing...
-
Tην οδήγησα στη Σουηδία στην πόλη που έμενα που είναι 90% πλακόστρωτο. Νόμιζα ότι πατάω σε άσφαλτο Γερμανίας...
Είναι τρομερό αυτοκίνητο...Μιας που ξαναήρθε στο προσκήνιο έχω ερώτηση για εσάς.
Το ξάντια ήταν ακίνητο για 25 μέρες (φαντάρος). Το έβαλα μπροστά την Πέμπτη, πήρε με την πρώτη όλα καλά. Την επόμενη το πρωί, άναψε εν κινήσει το λαμπάκι της μπαταρίας και έσβηνε όταν πέρναγα τις 3.000 στροφές. Πήγα μέχρι το αεροδρόμιο σταθερά (καμια 50αριά χλμ συνολικά) γιατί νόμιζα πως θέλει φόρτιση η μπαταρία (ακινησία + κρύα). όντως δεν ξαναάναψε μετά για 2 μέρες.
Χθες το βράδυ, άναψε ενώ είμουν στη Γλυφάδα. Μετά από μερική ώρα, άρχισαν να πέφτουν τα ρεύματα και τελικά, λίγο πριν φτάσω σπίτι έμεινε εντελώς ενώ είχαν ανάψει όλα τα λαμπάκια στο ταμπλό. Σήμερα δεν έπαιρνε μπροστά (δεν είχε ρεύμα). Το ξεκίνησα με καλώδια, αλλά μετά πάλι έσβησε μόλις εβγαλα τα καλώδια..
Δυναμό και ιμάντα έχω αλλάξει το Δεκέμβρη με καινούργιο. Τι μπορεί να είναι; Να είναι μπαταρία;; Λέω να πάω να μετρήσω με πολύμετρο την έξοδο του δυναμό. Πόσο πρέπει να γράφει;;
-
Μπαταρία μου μυρίζει. Μέτρα αυτήν πρώτα και πες εδώ.
-
Αν ήταν μπαταρία, εφόσον το βάζω μπροστά με τα καλώδια, δεν θα έπρεπε με το ρεύμα που παράγει το δυναμό να μένει το αμάξι αναμμένο;; Με το που πατά κάποιο κουμπί, σβήνει το αυτοκίνητο. Τελοσπάντων, αύριο το πρωί οδική και συνεργείο γιατί δεν ήρθε το πολύμετρο μου.
-
λογικό είναι αυτό
εδώ και με το ami που έχει ελάχιστη κατανάλωση...με άδεια μπαταρία φλας άναβα και έσβηνε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
C6Μήπως πήγες καθόλου στο Village στο Ρέντη με αυτή;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
C6
Μήπως πήγες καθόλου στο Village στο Ρέντη με αυτή;
Όχι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
C6
Μήπως πήγες καθόλου στο Village στο Ρέντη με αυτή;
Όχι
Άρα υπάρχει και άλλη εκεί έξω!!!
Είναι τρομερό αυτοκίνητο!
Άνετα αγόραζα ένα. Σε diesel κατά προτίμηση. -
-
-
Το εντυπωσιακο ειναι οτι ειναι σε υπερ-αριστη κατασταση λες και βγηκε πριν λιγο απο το εργοστασιο.
-
Θανάση πού βρέθηκες στη Γαλλία?
-
Είμαι στο Στρασβούργο Νικόλα για μεταπτυχιακό.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είμαι στο Στρασβούργο Νικόλα και δουλευω ως σκλαβος στα ορυχεια της περιοχης. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είμαι στο Βέλγιο Νικόλα και δουλευω ως σκλαβος στα ορυχεια της περιοχης. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Είμαι στο Στρασβούργο Νικόλα και δουλευω ως σκλαβος στα ορυχεια της περιοχης.
Ε πέστο ντε! Και αναρωτιώμουνα...
Απλά τσεκάρω τις νέες μου δυνατότητες, ομολογώ οτι έχωξεκαρδιστεί με τα αστειάκια σας. Τον κολλητό σου δεν το βλέπω καλά, σε 3 μερούλες θα είμαι σε απόσταση βολής
-
Με το καλό να επιστρέψεις. Πήρες χρωματάκι (από τα ορυχεία)?
CITROËN FORUM