-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Givenchy λεμε και τελος.http://uk.youtube.com/watch?v=rnSY_OUM0UM
Στο 01:34 του κομματιού παρακαλώAqua di GIO.
TelosΤην πήρα στον πατέρα μου αυτή, που δεν του αρέσουν οι έντονες (βασικά δεν του αρέσουν γενικώς αλλά τι να κάνει )
Πολύ ωραία αλλά φευγει γρήγορα δυστυχώς, είναι πολύ ελαφριά.
Λογικό. Μα Acqua di GIO σε τόσο σκούρο δέρμα; Κάτι βαρύ θέλει.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Givenchy λεμε και τελος.
http://uk.youtube.com/watch?v=rnSY_OUM0UM
Στο 01:34 του κομματιού παρακαλώΠαλιο.. ..αλλα εγω λεω γι αυτη:
Givenchy λεμε και τελος.
βαρύ ρε
Θεωρειται καλοκαιρινη και δεν την βρισκω βαρια.. Σε σχεση με την DG light blue που εχω ειναι πιο ελαφρια και φυσικα μ αρεσει περισσοτερο..
Κοινως δε με νοιαζει τι λετε εμενα μ αρεσει..
-
Aqua di GIO.
TelosΤην πήρα στον πατέρα μου αυτή, που δεν του αρέσουν οι έντονες (βασικά δεν του αρέσουν γενικώς αλλά τι να κάνει )
Tι σχέση έχει το χρώμα του δέρματος?
Δε φοράει λέμε κολώνιες οπότε πηραμε κάτι ευκολοφόρετο! -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Aqua di GIO.
Έχει.-
Και, ευκολοφόρετο είναι ό,τι ταιριάζει στον καθένα, όχι το πιο ελαφρύ και 'λεμονί' που θα μας δείξει η πωλήτριαΔοκίμασε να του πάρεις κάτι από κλασικές Chanel, πχ. Egoiste η Egoiste Platinum, Joop! (την παλιά, στο μωβ μπουκάλι), Tuscany per Uomo του Aramis ή την Ultraviolet του Paco Rabanne.
Σχετικά φίνα αρώματα για σκούρα δέρματα είναι το Intuition της Estee Lauder και το Sentiment της Escada.
100% θα του ταιριάζει και η Fahrenheit, αλλά την φοράω εγώ και απαγορεύεται να του την πάρεις
Calvin Klein (μάιν) και Gaultier απαγορεύονται, είναι gay
Aυτά
-
Το ξερόλας Θεε μου! Εγω του πήρα αυτη και του(μας) άρεσε πολύ!
Και δεν είναι και πολύ σκουρο το δέρμα του μπαμπά μου
-
Για δέρματα σαν των ολλανδων (το δικό μου δηλ αλλά όχι σε τέτοια φάση,τρόπος του λέγειν ) που κάθονται 11 μήνες στον ήλιο και δεν μαυρίζουν τι κολώνια λέει?
Γιαααααααα βοηθάτεεεεεε
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το ξερόλας Θεε μου!Έχω φίλη που δουλεύει στα αρώματα
-
από τι είναι φτιαγμένα τα ρούχα της Diesel και στον πιάνουν κανονικά?
-
Έχω φίλη
Τι εχεις;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
από τι είναι φτιαγμένα τα ρούχα της Diesel και στον πιάνουν κανονικά?Ειναι επειδη εχουν ανεβει οι τιμες του μαυρου χρυσου τελευταια.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Έχω φίλη
Τι εχεις;
έχει φίλη που ξέρει από αρώματα είπε, όχι από λάδια σαν κάτι άλλους
-
από τι είναι φτιαγμένα τα ρούχα της Diesel και στον πιάνουν κανονικά?Μιας που είπες για Diesel,τα ρούχα της Camel είναι άπαιχτα από εφαρμογή και ποιότητα.
Θυμάμαι πριν μια εικοσετία που είχα κάνει κάτι ψώνια πήρα και μια ζώνη Camel και όταν πήγα στο ταμείο μου έπεσαν τα αυτιά και ντράπηκα να την γυρίζω πίσω,αλλά τη ρουφιάνα την είχα μέχρι πριν μια πενταετία μέχρι που έσπασε ο χαρταλάς,μιλάμε ατσάκιστη.
Και τα ρούχα φυσικά.
Πρέπει να κάνω μια επιδρομή πάλι -
από τι είναι φτιαγμένα τα ρούχα της Diesel και στον πιάνουν κανονικά?Είναι φτιαγμένα με εξαιρετική μαεστρία και προσοχή από τις καλύτερες μοδίστρες
-
Aqua di GIO.
Έχει.-
Και, ευκολοφόρετο είναι ό,τι ταιριάζει στον καθένα, όχι το πιο ελαφρύ και 'λεμονί' που θα μας δείξει η πωλήτριαΔοκίμασε να του πάρεις κάτι από κλασικές Chanel, πχ. Egoiste η Egoiste Platinum, Joop! (την παλιά, στο μωβ μπουκάλι), Tuscany per Uomo του Aramis ή την Ultraviolet του Paco Rabanne.
Σχετικά φίνα αρώματα για σκούρα δέρματα είναι το Intuition της Estee Lauder και το Sentiment της Escada.
100% θα του ταιριάζει και η Fahrenheit, αλλά την φοράω εγώ και απαγορεύεται να του την πάρεις
Calvin Klein (μάιν) και Gaultier απαγορεύονται, είναι gay
Aυτά
Σωστος!
-
και Gaultier απαγορεύονται, είναι gay
Aυτά
Kαλά ντάξει, βάλε μια φορά Le male και θα σε κυνηγάνε οι γκόμενες όπως εκείνον με το Axe στην παραλία
-
Για το axe παντως ισχυει...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
και Gaultier απαγορεύονται, είναι gay
Aυτά
Kαλά ντάξει, βάλε μια φορά Le male και θα σε κυνηγάνε οι γκόμενες όπως εκείνον με το Axe στην παραλία
η πιο 'γυναικεια' ανδρικη κολωνια.πιο πολλες γυναικες παρα αντρες την φορανε.
-
Δεν ισχύει αυτό που γράφεις.
-
απο πρωτο χερι .
-
κι εγώ από 1ο χέρι στα γράφω.
Περί Ενδυμασίας, Αρωμάτων κλπ