-
μια χαρα ειναι το touch ακομα και σαν χρηση απλου κινητου, αντε με συγχρονισμο ημερολογιου, για να βλεπεις τις δουλειες σου...
ο καιρος ειναι gadget (καμμια φορα χρησιμο)..
απο εκει και περα δεν του εχω φορτωσει τιποτα...
δεν το μετανιωσα! Μ' αρεσει -
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Έτσι το βλέπω και εγώ για τα PDA, θέλω να πιστεύω οτι είναι θέμα εξοικείωσης. Σίγουρα όμως δεν θα έχει την ευκολία χρήσης ας πούμε του Κ750 που έχω τώρα (ετσι λέω).
@Highfidelity: τι εννοείς οτι αν με ενδιαφέρει το GPS κάνω την καρδιά μου πέτρα και παίρνω το touch? Έχει GPS το απλό το touch (3450)? Και γιατί να κάνω την καρδιά μου πέτρα? Τοσο πολύ δεν λέει το touch? Ριξε κανένα χεράκι βοηθείας μην πάρω καμια πατάτα...
Απο εκεί και πέρα το 850 το δούλεψα και μου φάνηκε μια χαρά, δεν με μπέρδευε το 'joystick' ΑΛΛΑ τα μενού του κλπ δεν σου δίνει την αισθηση οτι είναι ενα ακριβό μοντέλό ή κάτι το ιδιαίτερο. Όλα τα SE μου φαίνονται ίδια στα μενού τους. Απο την μία είναι καλό απο την άλλη νομίζεις οτι δεν άλλαξες κινητό (μάλλον πρέπει να αλλάξω εταιρεία )
Αυτό που μου την σπάει απίστευτα στο SE είναι το αλα Vodafone live μενού του μιας και είμαι στην Vodafone. Μπορεί να αλλάξει και να μπει της μαμα SE?
-
ναι, να τους πεις οτι δεν θες να ειναι vodafone live!
-
Κατάρχας να έχεις υπόψη σου και το εξής: η Vodafone συνεργάζεται ΚΑΙ με το Πλαίσιο, μου το ξεφούρνισε εμένα η πωλήτρια (δες παραπίσω τις...περιπέτειές μου με το νέο κινητό ). Οπότε, παίρνεις ό,τι κινητό γουστάρεις και εννοείται χωρίς το Live.
Τώρα για το Touch, μπορεί να μην έχει ενσωματωμένο GPS, αλλά μπορείς ν'αγοράσεις ένα εξωτερικό bluetooth από το ebay για φτηνά ή το Πλαίσιο και να το έχεις στο αμάξι, οπότε έχεις και GPS και φορτώνεις όποιο πρόγραμμα θες.
Τώρα, για την...καρδιά πέτρα, εννοούσα πως τα Windows Mobile, θέλουν το ψάξιμό τους γιατί δεν μοιάζουν με τα υπόλοιπα λειτουργικά κινητών. Οχι κάτι τραγικό, αλλά οφείλω να στο πω, για να είσαι προετοιμασμένος. Εμένα μ'αρέσουν, αλλοι δεν τα θέλουν. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και παίξε με κάποιο εκθεσιακό για να καταλάβεις. -
φτηνό Κινητό (SE κατά προτίμηση) με bt,radio και να έχει καπάκι;;
το Ζ710 άρχισε να τα παίζει κ με μια πρώτη ματιά μόνο το W300 είδα να καλύπτει τις ανάγκες που αναφέρω
-
Παρε Nokia.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παρε Nokia.ποιο ρε;;
-
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Έτσι το βλέπω και εγώ για τα PDA, θέλω να πιστεύω οτι είναι θέμα εξοικείωσης. Σίγουρα όμως δεν θα έχει την ευκολία χρήσης ας πούμε του Κ750 που έχω τώρα (ετσι λέω).
αυτο δυστυχως ειναι μαλλον λιγακι αληθεια..
κατα τ'αλλα ομως συμφωνω απολυτα με τον HF.
και οσο σιχαινομαι τα windows xp και vista (δεν εχω windows στο pc εδω και πολλααααα χρονια) αλλο τοσο μου αρεσουν τα windows mobile
νομιζω οτι οταν τα συνηθισεις (θελουν λιγακι χρονο, αλλα ειναι ευχαριστο να παιζεις μαζι τους) τα υπολοιπα στην πλειοψηφια τους θα σου φαινονται βλακειουλες..
για μενα οπως εχω ξαναπει ειναι κατα ποσο σε ενδιαφερει να κανεις αυτη την θυσια σε σχεση με το 'hardware' πληκτρολογιο, το οποιο οταν εισαι στο δρομο ειναι οντως πιο ευχρηστο, καθως χρησιμοποιειται ευκολοτερα ακομα και με το ενα χερι και σαφως θα το εχεις συνηθισει τοσα χρονια που θα το χρησιμοποιεις. ειναι το μονο μειονεκτημα ομως της υποθεσης (το οποιο βεβαια σαφως δεν ειναι ασημαντο)...κατα τ'αλλα ομως...
-
@ vasilis
Με 20-30 ευρω παραπανω παιρνεις το W610 χωρις καπακι αλλα με AF,καλυτερη οθονη,μικροτερες διαστασεις/βαρος,και καλυτερη αυτονομια
στα λεφτα που λες το Eten X600 μαλλον ειναι μονοδρομος με GPS.Το touch απλο η slide ειναι λιγο old news-αλλα εχει καλυτερη μεταπωλητικη αξια που θα γραφε κι ο ΗF
-
Ο χρήστης batmanx έγραψε:
@ vasilisΜε 20-30 ευρω παραπανω παιρνεις το W610 χωρις καπακι αλλα με AF,καλυτερη οθονη,μικροτερες διαστασεις/βαρος,και καλυτερη αυτονομια
δεν με ενδιαφέρει οθόνη,κάμερα.
το πορτάκι το θέλω γιατί το κινητό θα υπόκειται βασανιστική χρήση κ τουλάχιστον ας προστατευθεί όσο γίνεται η οθόνη. επίσης αν γίνεται να είναι κ λίγο εμφανίσημο (σοβαρό πάντως) κ τιμή μέχρι 150
-
Λοιπον... Μετα το ποστ του HF που ελεγε οτι η vodfone συνεργαζεται κ Με το πλαισιο (δεν το εβρισκα ετοιμοπαραδωτο στην vodafone) μαζι Με τα αλλα που ειπε, εφυγα καρφι για το πλαισιο αργυρουπολης. αποτελεσμα; Αυτο το ποστ μου να γραφεται στο htc touch.(χαρουμενη φατσουλα) ΚΑΤΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ μπορω να δηλωσω Κ Μετα απο μερικες ωρες ενασχολησης φαινεται οτι θα τα παω αψογα Με το νεο μου κινητο Κ τα win mobile.
Το χ600 το ειδα, πολυ στιβαρη κατασκευη αλλα χοντροκομμενο.
Ευχαριστω τον HF Κ τα αλλα παιδια για την βοηθεια τους. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Θα ήθελα την βοήθεια σας...
Έχω γύρω στα 500Ε επιδότηση και δεν ειμαι σίγουρος τι κινητό να πάρω.
Έιμαι μεταξύ HTC 3450 Touch, SE 850i, NOKIA N95 και ΝΟΚΙΑ Ν81.
Nokia έχω πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω, δεν είμαι κολλημένος με κάποια εταιρεία αλλα μου φαίνεται οτι τα SE έχουν πιο λειτουργικό μενού. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Απο άποψη λειτουργικότητας το HTC το φοβάμαι όπως επίσης φοβάμαι τα Νοκια για το πολύπλοκο μενού τους, το θέμα των κολλημάτων που τρώνε τα λειτουργικά τους συστήματα και εχω ακούσει οτι απο μπαταρία δεν λένε και πολλά σε σύγκριση με τα SE.
Θα ήθελα την γνώμη των ειδικών και όσο γίνεται πιο αντικειμενικά ή αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο σε αυτά περίπου τα λεφτά.
Aν σε ενδιαφέρει το GPS κάνεις την καρδιά σου πέτρα και πας στο HTC. Σαφώς πάντως, ξέλει μια περίοδο εκμάθησης το λειτουργικό του. Μετά από αυτό, όλα τα άλλα όμως θα σου φαίνονται...λίγα! Εμένα τα Windows Mobile μου αρέσουν πολύ, περισσότερο από το Symbian της Nokia. Βέβαια αυτά είναι γουστα...
Επίσης, έχε υπόψη σου, πως δεν θα έχεις καλή αυτονομία. 2 μέρες, άντε 3 αν το δουλεύεις μόνον σαν κινητό.
Το ίδιο ισχύει και για τα Nokia που αναφέρεις. Μέτρια (Ν81) έως κακή (Ν95) αυτονομία.
Σαν κινητό, καλύτερο νομίζω το SE K850, αλλά με μια επιφύλλαξη για το joystick που...δεν υπάρχει και είναι χωμένο στα πλήκτρα. ΜΗΝ αγοράσεις, αν δεν το δοκιμάσεις, πολλοί χαλάστηκαν άσχημα.
Βέβαια, καλό χρυσό το SE, ακριβό όμως , μιας και είναι ένα πολύ καλό, αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο , κινητό.
Δεν ξέρω αν βοήθησα, μετά τα PDA , δεν μπορώ να συνηθίσω απλό κινητό και δεν είμαι απόλυτα αντικειμενικός!Αυτό που λέει.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
@ vasilis
Με 20-30 ευρω παραπανω παιρνεις το W610 χωρις καπακι αλλα με AF,καλυτερη οθονη,μικροτερες διαστασεις/βαρος,και καλυτερη αυτονομια
δεν με ενδιαφέρει οθόνη,κάμερα.
το πορτάκι το θέλω γιατί το κινητό θα υπόκειται βασανιστική χρήση κ τουλάχιστον ας προστατευθεί όσο γίνεται η οθόνη. επίσης αν γίνεται να είναι κ λίγο εμφανίσημο (σοβαρό πάντως) κ τιμή μέχρι 150
-
Κανονικά τώρα, θα είχα στα χέρια μου το Cruise και θα σας έλεγα εντυπωσεις, αλλά οι υπάλληλοι στην Wind είχαν διαφορετική γνώμη... Για κάποιο περίεργο λόγο πίστεψαν πως μου ταιριάζει πολύ περισσότερο το HTC 3300! Οπότε, πάμε για την άλλη εβδομάδα!
Νιώθω λίγο τώρα σαν τον Νίκο, που είναι στο περίμενε τόσο καιρό!
Κούκοοο , κουράγιο βρεεεε, πάλι με χρόνια με καιρούς, δικά μας θα 'ναι!
Το πιο σπαστικό είναι με την πιστωτική: για να βγει, θέλουν της Παναγιάς τα μάτια, από προϋπηρεσία, εταιρεία που δουλεύω τώρα, αυτή που δούλευα κλπ κλπ!Ποιος είπε πως οι τράπεζες δανείζουν εύκολα!
Τέσπα, υπομονή, μάλλον μια βδομάδα ακόμη θα είμαι στο ψήσιμο μέχρι να μου το στείλουν με Courier. -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Λοιπον... Μετα το ποστ του HF που ελεγε οτι η vodfone συνεργαζεται κ Με το πλαισιο (δεν το εβρισκα ετοιμοπαραδωτο στην vodafone) μαζι Με τα αλλα που ειπε, εφυγα καρφι για το πλαισιο αργυρουπολης. αποτελεσμα; Αυτο το ποστ μου να γραφεται στο htc touch.(χαρουμενη φατσουλα) ΚΑΤΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ μπορω να δηλωσω Κ Μετα απο μερικες ωρες ενασχολησης φαινεται οτι θα τα παω αψογα Με το νεο μου κινητο Κ τα win mobile.
Το χ600 το ειδα, πολυ στιβαρη κατασκευη αλλα χοντροκομμενο.
Ευχαριστω τον HF Κ τα αλλα παιδια για την βοηθεια τους.Χαίρομαι πολυ που σε βοήθησα και είσαι χαρούμενος με την επιλογή σου. Επόμενο βήμα είναι να πάρεις κι ένα GPS εξωτερικό. Δεν έχω κάποιο να σου προτείνω συγκεκριμένα, αλλά να ξέρεις πως στο Ebay θα βρεις στην μισή και παρακάτω τιμή από τα ελληνικά shops.
Τέλος υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ προγραμματάκια, που θα σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη! Ακόμη και overclocking μπορείς να κάνεις, πολύ εύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα! ΜΗΝ το κάνεις όμως ΠΡΙΝ το χρειαστείς.Τα WinMobile έχουν άπειρες δυνατότητες και είναι η χαρά του παιδιού, τόσο του χρήστη όσο και του developer. Προγράμματα κυκλοφορούν πολλά , free ή και 'αγορασμένα'. Πριν αρχίσεις να βάζεις ό,τι βρεις μπροστά σου, κράτα ένα καλο και εκτεταμένο backup με κάποια καλή εφαρμογή πχ SPB Backup ή Spite Backup , για να μπορείς να επαναφέρεις το κινητό σου σε περίπτωση που τα κάνεις...θάλασσα. Το έχω πάθει, γι' αυτό στο λέω!
Ο,τι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε! Επίσης, πολλά θα βρείς στο φόρουμ του myphone.gr. Ο,τι ισχύει για κάθε WinMobile συσκευή , ισχύει και για το δικό σου, αλλά ούτως ή άλλως, η HTC σαν κορυφαία εταιρεία του χώρο, έχει πολλούς χρήστες...έτοιμους για όλα!
Σύντομα, θα είμαι κι εγώ χρήστης ενός HTC 3650 Touch Cruise οπότε θα βοηθήσω περισσότερο, ίσως. Προς το παρόν θα μείνω με το ETEN X500+...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επόμενο βήμα είναι να πάρεις κι ένα GPS εξωτερικό. Δεν έχω κάποιο να σου προτείνω συγκεκριμένα, αλλά να ξέρεις πως στο Ebay θα βρεις στην μισή και παρακάτω τιμή από τα ελληνικά shops.+1
Τέλος υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ προγραμματάκια, που θα σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη! Ακόμη και overclocking μπορείς να κάνεις, πολύ εύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα! ΜΗΝ το κάνεις όμως ΠΡΙΝ το χρειαστείς.
Τα WinMobile έχουν άπειρες δυνατότητες και είναι η χαρά του παιδιού, τόσο του χρήστη όσο και του developer. Προγράμματα κυκλοφορούν πολλά , free ή και 'αγορασμένα'. Πριν αρχίσεις να βάζεις ό,τι βρεις μπροστά σου, κράτα ένα καλο και εκτεταμένο backup με κάποια καλή εφαρμογή πχ SPB Backup ή Spite Backup , για να μπορείς να επαναφέρεις το κινητό σου σε περίπτωση που τα κάνεις...θάλασσα. Το έχω πάθει, γι' αυτό στο λέω!
+2. ΜΗΝ μπεις στη λουμπα του overclocking. οχι ακομα τουλαχιστον, δεν νομιζω οτι σου χρειαζεται.
παιξε ομως με προγραμματα δοκιμασμενα, θα εκπλαγεις σχετικα με τις δυνατοτητες του εργαλειου που πηρες...πραγματικα καμια σχεση με ενα απλο κινητο -αλλωστε δεν ειναι κινητο.....
υπαρχουν forums στα οποια γραφουν ατομα που εχουν πραγματικα πολλες γνωσεις πανω στο θεμα, καλο ειναι να τα ψαξεις πριν αρχισεις να πειραματιζεσαι, δεν χρειαζεται να παθεις για να μαθεις.. το myphone που ειπε και ο γρηγορης ειναι στανταρ..
παντως τα winmobile ειναι ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ συμφωνα με αυτα που διαβαζω σε σχεση με το λειτουργικο του iphone. για μενα win mobile = -
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αυτό έβαλα στο μάτιΚινητό-καθρέφτη ρε; Παρέα με το kid να κάνεις
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κινητό-καθρέφτη ρε; Παρέα με το kid να κάνεις
Γιατί ρε με χαλάς την ψυχολογία κακούργε μωβεράτορα?
Και μ' άρεσε το ρημάδι,γαμάτο design
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]